Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika jessi:)

jessi

Recommended Posts

ihhiihhi to co robimy wyścigi ...::):):)

Jasne!!!!! :rotfl:Od jutra, tfu, tfu... zaczynamy biegać wokół ogrodzenia. A niestety to maraton cały, półtora kilosa!!!!

A jak raczą nam więźbę dowieźć to ino siwy dym po nas zobachycie, :lol2:hihihiiiii... tylko niestety mamy troszkę mniej rączek niż Wy:(, ale ....damy radę:D

Pozdrawiam, pa:bye:

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jasne!!!!! :rotfl:Od jutra, tfu, tfu... zaczynamy biegać wokół ogrodzenia. A niestety to maraton cały, półtora kilosa!!!!

A jak raczą nam więźbę dowieźć to ino siwy dym po nas zobachycie, :lol2:hihihiiiii... tylko niestety mamy troszkę mniej rączek niż Wy:(, ale ....damy radę:D

Pozdrawiam, pa:bye:

no to robotka Czeka , ogordzic Twoje królestwo to nie lada wyzwanie ale jakie miłe ihhihii;):rolleyes:

wiesz co jak patrze na to jak pedzicie to na pewno tych moich 7panów za wami nie nadązy :eek:

ale co tam zawsze miło popatrzeć jak pięknie twój domek rosnie ;)

buziaki weekendowe zostawiam

Jednak fajnie budować, jak zimą nie straszy i jest czas na prace w ciepełku :)

pewnie że fajnie budowacnawet na odległośc ,mimo że zal że sie domku nie widzi z każdym położonym pustakiem ale swiadomośc tego że juz niedługo zobaczymy nasz domek to nas to mobilizuje i raduje ogromnie

pozdrawiam :):)

Witam!! Cieszę się razem z wami - z szybkich postępów na budowie i oczywiście z waszego przyjazdu do Polski. Trzymam kciuki za postępy i oczywiście za pogodę !!!

to trzymaj trzymaj i to mocno szczególnie za pogodeżeby dopisała bo ona teraz najważniejsza jest w budowie hihihi jak sama pewno wiesz :):)

pozdrawiam i miłego weekendu

Nu Jessi czas gna, zaraz będzie te fruuuuuuuuuuuuu do Polski;) Zobaczysz domek, posprzątasz:).

A tych 7 Panów szybko się upora z tym stropem;).

W tym tygodniu pracując za zewnątrz tak dumałam o Tobie o tej Twojej budowie, bo była zmienna ta pogoda, we czwartek to zmarzłam, padał grad, ale MY pracowaliśmy dalej...

TO TYLKO DWA TYGODNIE a przylecisz do kraju... SZYBKO MINIE:)

Powodzenia Jessi i gratulacje.

Buziaki.

no to robotka Czeka , ogordzic Twoje królestwo to nie lada wyzwanie ale jakie miłe ihhihii;):rolleyes:

wiesz co jak patrze na to jak pedzicie to na pewno tych moich 7panów za wami nie nadązy :eek:

ale co tam zawsze miło popatrzeć jak pięknie twój domek rosnie ;)

buziaki weekendowe zostawiam

Melduję posłusznie, że "nie lada wyzwanie" w 50% załatwione:lol:, jutro chiba dokończymy dzieła:rolleyes:...

a 7 panów nie podskoczy... jak tylko raczą więźbę przywieźć:mad:

Równie miło patrzeć jak Wam rośnie:)

Pozdrawiam serdecznie

Witam po krotkiej przerwie, jak zwykle wielki ruch panuje,ale do tego juz sie przyzwyczailam ,zazdroszcze przyjazdu na miejsce , dla mnie budowa na odleglosc to wielkie emocje i stres nie wiem jak Ty to znosisz ale widze ze dajesz rade.Nareszcie i u mnie ruszylo ,w sobote siagneli humus a od poniedzialku tyczenie i wielkie budowanie nareszcie.Pogody Ci zycze bo dalej to przy 7 wspanialych idziecie jak burza.Pozdrawiam.

Nu Jessi czas gna, zaraz będzie te fruuuuuuuuuuuuu do Polski;) Zobaczysz domek, posprzątasz:).

A tych 7 Panów szybko się upora z tym stropem;).

W tym tygodniu pracując za zewnątrz tak dumałam o Tobie o tej Twojej budowie, bo była zmienna ta pogoda, we czwartek to zmarzłam, padał grad, ale MY pracowaliśmy dalej...

TO TYLKO DWA TYGODNIE a przylecisz do kraju... SZYBKO MINIE:)

Powodzenia Jessi i gratulacje.

Buziaki.

Czesc Miska :)

oj nawet nie wiesz jak ja sie ogromnie ciesze że już niedługo lecimy do Polski ihhiihhihihi:wave:

miło mi ze o mnie pomyślałaś ihhihihihihi ,dlatego tak uszko mnie piekł ostatnio ihhihii żartuje

no nasi panowie pracują dzielnie na budowie czasami ciężko jest i maja utrudnione zadania,ale daja rade i chwała im za to

Buziaki dla Ciebie przesyłam :hug:

Melduję posłusznie, że "nie lada wyzwanie" w 50% załatwione:lol:, jutro chiba dokończymy dzieła:rolleyes:...

a 7 panów nie podskoczy... jak tylko raczą więźbę przywieźć:mad:

Równie miło patrzeć jak Wam rośnie:)

Pozdrawiam serdecznie

oj nie podskocząnie podskoczą nasi panowie z WASZYM TEMPEM:jawdrop::)

no to teraz czekam na fotorelacje od ciebie u mnie są juz nowe fotki ;)

jessi............wszystko pójdzie dobrze, wiadomo jak to przy budowie domu.......urlop zleci Wam pracowicie!!! ;) ale przecież o to chodzi, żeby do przodu iść :) i realizwoać marzenia !! :) buziaki!

Urlopik zaplanowaliśmy sobie tak żeby wszystko dokładnie było pozałatwiane :):),ale sie ciesze będę chodzić juz za pare dni po swoim domku!!!!!!!!!!!!!!:wave:,działke troszke ogarnę i grilek obowiązkowo !!!!:):):stirthepot:

pozdrawiam i buziaczki zostawiam :hug:

Witam po krotkiej przerwie, jak zwykle wielki ruch panuje,ale do tego juz sie przyzwyczailam ,zazdroszcze przyjazdu na miejsce , dla mnie budowa na odleglosc to wielkie emocje i stres nie wiem jak Ty to znosisz ale widze ze dajesz rade.Nareszcie i u mnie ruszylo ,w sobote siagneli humus a od poniedzialku tyczenie i wielkie budowanie nareszcie.Pogody Ci zycze bo dalej to przy 7 wspanialych idziecie jak burza.Pozdrawiam.

Cześc Edytko ale sie cieszę w koncu i ty wystartowałaś MOJE GRATULACJE!!!!!!!:):):) zobaczysz sama jakie to cudowne uczucie widzieć jak domek rosnie i cos sie dzieje ,wiesz u nas tesz co chwilke czegos brakuje a to trzeba domówic a tamto i co chwile z telefonem w ręku siedzę ale co zrobić taki urok budowy na odległośc ,dobrze że mamy fajna ekipe i zaradną i nie dzwonia do nas z kazdą pierdołą ;):)co mnie cieszy bo staraja się załatwić niektóre rzeczy sami :wiggle:

A JA ZA 10 DNI LECE JUZ DO POLSKI TRALALA !!!! fotek napstrykam tyle ile aparat pomieści ihhiihhi

Witaj Jessi:hug:

:jawdrop:Oooooo JA CIĘ SUNĘ...ALE PĘDZICIE !!!:jawdrop: Oczywiście GRATULUJĘ tempa prac....mało brakło a przegapiłabym stan surowy:o:lol2:

Nadrobiłam wszystkie moje zaległości u Ciebie w dzienniku i muszę ci powiedzieć, że wygląda mi na to że masz solidną ekipę a to skarb na budowie:lol:.

Wiem że się cofam w czasie ale muszę to napisać, że będziecie mieli PRZEPIĘKNE DRZWI WEJŚCIOWE kopara mi opadła......są ładniejsze od pierwszej wersji i będą stanowiły przepiękną wizytówkę całego domku.....

Byle tak dalej, trzymam kciuki za piękną, słoneczna pogodę i solidny przebieg prac......

pa

Edytowane przez margay

hej Jessi

gratuluje stropu :)

no no już na paluszkach rączek możesz policzyć dni do wyjazdu :):)

wiem że jesteś prze szczęśliwa :)

pozdrawiam :)

Cześc Anulka :rolleyes:;)

oj juz coraz blizej do wyjazdu bo tylko tydzien ihhiihihhiihihihi :wave:ale jestem happy !!!! i w koncu zobaczymy nasz domek ojacie aż nie mogę w to uwierzyc i czekam na ten dzien z niecierpliwością

buziaki zostawiam

Witaj Jessi:hug:

:jawdrop:Oooooo JA CIĘ SUNĘ...ALE PĘDZICIE !!!:jawdrop: Oczywiście GRATULUJĘ tempa prac....mało brakło a przegapiłabym stan surowy:o:lol2:

Nadrobiłam wszystkie moje zaległości u Ciebie w dzienniku i muszę ci powiedzieć, że wygląda mi na to że masz solidną ekipę a to skarb na budowie:lol:.

Wiem że się cofam w czasie ale muszę to napisać, że będziecie mieli PRZEPIĘKNE DRZWI WEJŚCIOWE kopara mi opadła......są ładniejsze od pierwszej wersji i będą stanowiły przepiękną wizytówkę całego domku.....

Byle tak dalej, trzymam kciuki za piękną, słoneczna pogodę i solidny przebieg prac......

pa

Doberek

dziekuje za gratulacje ihhihihi ,nie przegapisz nie przegapisz ihihi jeszcze troszke ponudzę opisami jak i zdjęciami naszego domku ihhihhi ;)

A co do ekipy tez jesteśmy z nich jak narazie zadowoleni ,jak sie spiszą to ta sama ekipa bedzie nam robić regipsy w domku i podwieszane sufity ihhiihhi, w maju ustalimy z nimi kwotę co i jak ,i na jesieni jak dobrze pójdzie zaczniemy kłaśc te regipsy :wiggle:

Drzwiczki nas urzekły ze żadne inne juz nie wchodziły w gre hihihi ,cena tez jest powalająca :jawdrop:jak sam wygląd ale za jakośc trzeba płacic :yes:

oj trzymaj mocno kciukaski za pogode bo teraz to najważniejsze hihihi

buziaki zostawiam