Arctica 22.04.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 ihhiihhi to co robimy wyścigi ...::) Jasne!!!!! :rotfl:Od jutra, tfu, tfu... zaczynamy biegać wokół ogrodzenia. A niestety to maraton cały, półtora kilosa!!!! A jak raczą nam więźbę dowieźć to ino siwy dym po nas zobachycie, :lol2:hihihiiiii... tylko niestety mamy troszkę mniej rączek niż Wy:(, ale ....damy radę Pozdrawiam, pa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.04.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Jednak fajnie budować, jak zimą nie straszy i jest czas na prace w ciepełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 22.04.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Witam!! Cieszę się razem z wami - z szybkich postępów na budowie i oczywiście z waszego przyjazdu do Polski. Trzymam kciuki za postępy i oczywiście za pogodę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 24.04.2010 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Jasne!!!!! :rotfl:Od jutra, tfu, tfu... zaczynamy biegać wokół ogrodzenia. A niestety to maraton cały, półtora kilosa!!!! A jak raczą nam więźbę dowieźć to ino siwy dym po nas zobachycie, :lol2:hihihiiiii... tylko niestety mamy troszkę mniej rączek niż Wy:(, ale ....damy radę Pozdrawiam, pa:bye: no to robotka Czeka , ogordzic Twoje królestwo to nie lada wyzwanie ale jakie miłe ihhihii;) wiesz co jak patrze na to jak pedzicie to na pewno tych moich 7panów za wami nie nadązy ale co tam zawsze miło popatrzeć jak pięknie twój domek rosnie buziaki weekendowe zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 24.04.2010 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Jednak fajnie budować, jak zimą nie straszy i jest czas na prace w ciepełku pewnie że fajnie budowacnawet na odległośc ,mimo że zal że sie domku nie widzi z każdym położonym pustakiem ale swiadomośc tego że juz niedługo zobaczymy nasz domek to nas to mobilizuje i raduje ogromnie pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 24.04.2010 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Witam!! Cieszę się razem z wami - z szybkich postępów na budowie i oczywiście z waszego przyjazdu do Polski. Trzymam kciuki za postępy i oczywiście za pogodę !!! to trzymaj trzymaj i to mocno szczególnie za pogodeżeby dopisała bo ona teraz najważniejsza jest w budowie hihihi jak sama pewno wiesz :) pozdrawiam i miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 25.04.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Nu Jessi czas gna, zaraz będzie te fruuuuuuuuuuuuu do Polski;) Zobaczysz domek, posprzątasz:). A tych 7 Panów szybko się upora z tym stropem;). W tym tygodniu pracując za zewnątrz tak dumałam o Tobie o tej Twojej budowie, bo była zmienna ta pogoda, we czwartek to zmarzłam, padał grad, ale MY pracowaliśmy dalej... TO TYLKO DWA TYGODNIE a przylecisz do kraju... SZYBKO MINIE:) Powodzenia Jessi i gratulacje. Buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.04.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 no to robotka Czeka , ogordzic Twoje królestwo to nie lada wyzwanie ale jakie miłe ihhihii;) wiesz co jak patrze na to jak pedzicie to na pewno tych moich 7panów za wami nie nadązy ale co tam zawsze miło popatrzeć jak pięknie twój domek rosnie buziaki weekendowe zostawiam Melduję posłusznie, że "nie lada wyzwanie" w 50% załatwione:lol:, jutro chiba dokończymy dzieła:rolleyes:... a 7 panów nie podskoczy... jak tylko raczą więźbę przywieźć Równie miło patrzeć jak Wam rośnie:) Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.04.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 jessi............wszystko pójdzie dobrze, wiadomo jak to przy budowie domu.......urlop zleci Wam pracowicie!!! ale przecież o to chodzi, żeby do przodu iść i realizwoać marzenia !! buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.04.2010 03:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Witam po krotkiej przerwie, jak zwykle wielki ruch panuje,ale do tego juz sie przyzwyczailam ,zazdroszcze przyjazdu na miejsce , dla mnie budowa na odleglosc to wielkie emocje i stres nie wiem jak Ty to znosisz ale widze ze dajesz rade.Nareszcie i u mnie ruszylo ,w sobote siagneli humus a od poniedzialku tyczenie i wielkie budowanie nareszcie.Pogody Ci zycze bo dalej to przy 7 wspanialych idziecie jak burza.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.04.2010 03:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Jessi wiadomosc z ostatniej chwili !!!!!!!!!!!!!!!W moim dzienniku pojawily sie fotki , zapraszam do ogladania Buziaki Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.04.2010 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Nu Jessi czas gna, zaraz będzie te fruuuuuuuuuuuuu do Polski;) Zobaczysz domek, posprzątasz:). A tych 7 Panów szybko się upora z tym stropem;). W tym tygodniu pracując za zewnątrz tak dumałam o Tobie o tej Twojej budowie, bo była zmienna ta pogoda, we czwartek to zmarzłam, padał grad, ale MY pracowaliśmy dalej... TO TYLKO DWA TYGODNIE a przylecisz do kraju... SZYBKO MINIE:) Powodzenia Jessi i gratulacje. Buziaki. Czesc Miska oj nawet nie wiesz jak ja sie ogromnie ciesze że już niedługo lecimy do Polski ihhiihhihihi:wave: miło mi ze o mnie pomyślałaś ihhihihihihi ,dlatego tak uszko mnie piekł ostatnio ihhihii żartuje no nasi panowie pracują dzielnie na budowie czasami ciężko jest i maja utrudnione zadania,ale daja rade i chwała im za to Buziaki dla Ciebie przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.04.2010 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Melduję posłusznie, że "nie lada wyzwanie" w 50% załatwione:lol:, jutro chiba dokończymy dzieła:rolleyes:... a 7 panów nie podskoczy... jak tylko raczą więźbę przywieźć Równie miło patrzeć jak Wam rośnie:) Pozdrawiam serdecznie oj nie podskocząnie podskoczą nasi panowie z WASZYM TEMPEM:jawdrop: no to teraz czekam na fotorelacje od ciebie u mnie są juz nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.04.2010 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 jessi............wszystko pójdzie dobrze, wiadomo jak to przy budowie domu.......urlop zleci Wam pracowicie!!! ale przecież o to chodzi, żeby do przodu iść i realizwoać marzenia !! buziaki! Urlopik zaplanowaliśmy sobie tak żeby wszystko dokładnie było pozałatwiane :),ale sie ciesze będę chodzić juz za pare dni po swoim domku!!!!!!!!!!!!!!,działke troszke ogarnę i grilek obowiązkowo !!!!:) pozdrawiam i buziaczki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.04.2010 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Witam po krotkiej przerwie, jak zwykle wielki ruch panuje,ale do tego juz sie przyzwyczailam ,zazdroszcze przyjazdu na miejsce , dla mnie budowa na odleglosc to wielkie emocje i stres nie wiem jak Ty to znosisz ale widze ze dajesz rade.Nareszcie i u mnie ruszylo ,w sobote siagneli humus a od poniedzialku tyczenie i wielkie budowanie nareszcie.Pogody Ci zycze bo dalej to przy 7 wspanialych idziecie jak burza.Pozdrawiam. Cześc Edytko ale sie cieszę w koncu i ty wystartowałaś MOJE GRATULACJE!!!!!!!:) zobaczysz sama jakie to cudowne uczucie widzieć jak domek rosnie i cos sie dzieje ,wiesz u nas tesz co chwilke czegos brakuje a to trzeba domówic a tamto i co chwile z telefonem w ręku siedzę ale co zrobić taki urok budowy na odległośc ,dobrze że mamy fajna ekipe i zaradną i nie dzwonia do nas z kazdą pierdołą :)co mnie cieszy bo staraja się załatwić niektóre rzeczy sami A JA ZA 10 DNI LECE JUZ DO POLSKI TRALALA !!!! fotek napstrykam tyle ile aparat pomieści ihhiihhi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.04.2010 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Jessi wiadomosc z ostatniej chwili !!!!!!!!!!!!!!! W moim dzienniku pojawily sie fotki , zapraszam do ogladania Buziaki Edyta WIDZIAŁAM !!! zaraz biegnę do twojego dziennika zostawić slad że byłam i widziałmam !!!! buziaki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 26.04.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 hej Jessi gratuluje stropu no no już na paluszkach rączek możesz policzyć dni do wyjazdu :) wiem że jesteś prze szczęśliwa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 28.04.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 (edytowane) Witaj Jessi Oooooo JA CIĘ SUNĘ...ALE PĘDZICIE !!! Oczywiście GRATULUJĘ tempa prac....mało brakło a przegapiłabym stan surowy:lol2: Nadrobiłam wszystkie moje zaległości u Ciebie w dzienniku i muszę ci powiedzieć, że wygląda mi na to że masz solidną ekipę a to skarb na budowie:lol:. Wiem że się cofam w czasie ale muszę to napisać, że będziecie mieli PRZEPIĘKNE DRZWI WEJŚCIOWE kopara mi opadła......są ładniejsze od pierwszej wersji i będą stanowiły przepiękną wizytówkę całego domku..... Byle tak dalej, trzymam kciuki za piękną, słoneczna pogodę i solidny przebieg prac...... pa Edytowane 28 Kwietnia 2010 przez margay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 28.04.2010 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 hej Jessi gratuluje stropu no no już na paluszkach rączek możesz policzyć dni do wyjazdu :) wiem że jesteś prze szczęśliwa pozdrawiam Cześc Anulka oj juz coraz blizej do wyjazdu bo tylko tydzien ihhiihihhiihihihi :wave:ale jestem happy !!!! i w koncu zobaczymy nasz domek ojacie aż nie mogę w to uwierzyc i czekam na ten dzien z niecierpliwością buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 28.04.2010 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Witaj Jessi Oooooo JA CIĘ SUNĘ...ALE PĘDZICIE !!! Oczywiście GRATULUJĘ tempa prac....mało brakło a przegapiłabym stan surowy:lol2: Nadrobiłam wszystkie moje zaległości u Ciebie w dzienniku i muszę ci powiedzieć, że wygląda mi na to że masz solidną ekipę a to skarb na budowie:lol:. Wiem że się cofam w czasie ale muszę to napisać, że będziecie mieli PRZEPIĘKNE DRZWI WEJŚCIOWE kopara mi opadła......są ładniejsze od pierwszej wersji i będą stanowiły przepiękną wizytówkę całego domku..... Byle tak dalej, trzymam kciuki za piękną, słoneczna pogodę i solidny przebieg prac...... pa Doberek dziekuje za gratulacje ihhihihi ,nie przegapisz nie przegapisz ihihi jeszcze troszke ponudzę opisami jak i zdjęciami naszego domku ihhihhi A co do ekipy tez jesteśmy z nich jak narazie zadowoleni ,jak sie spiszą to ta sama ekipa bedzie nam robić regipsy w domku i podwieszane sufity ihhiihhi, w maju ustalimy z nimi kwotę co i jak ,i na jesieni jak dobrze pójdzie zaczniemy kłaśc te regipsy Drzwiczki nas urzekły ze żadne inne juz nie wchodziły w gre hihihi ,cena tez jest powalająca :jawdrop:jak sam wygląd ale za jakośc trzeba płacic oj trzymaj mocno kciukaski za pogode bo teraz to najważniejsze hihihi buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts