kala67 29.04.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 do wyjazdu zostało.......8 dni ??? cieszysz sie pewnie , co??) dobra wiadomość, że będzie prąd!! trzymam kciuki kochana żeby wszystko się udało to co zaplanowaliście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.04.2010 03:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Hejka Dobrze , ze lejecie strop w piatek , bo podobno w sobote wieczorkiem ma zaczac padac deszczyk ..... u mnie w sobote maja byc zalewane lawy , trzymaj kciuki zeby kierownik odebral zbrojenie law jutro bo jak nie to sie wkurze !!!!! Super , ze prad bedziesz miala juz wkrotce , u mnie Panowie korzystaja z niego dosc intensywnie ( deseczki podcinaja ) teraz czeka mnie zakup pompy glebinowej do pobierania wody ze studni . Wszystko sledze na fotkach , codziennie mam porcje swiezutkich fotek z Polski wiec prawie tak jakbym tam byla . Pozdrawiam Buziaczki pa pa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 30.04.2010 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Cześć kochana! REWELACYJNE TEMPO MACIE Byle tak dalej! Tak długo czekałaś na dzień przyjazdu a tu proszę, domek rośnie jak na drożdżach a Ty za chwilkę tam będziesz!!!! Pozdrawiam i na zdjęcia czekam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.05.2010 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Czesc Kaluś ,do wyjazdu mamy juz tylko 4 DNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale sie cieszymy !!!! juz sobie wyobrazam jak chodze po swoim domku !!! pozdrawiam i miłego weekendu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.05.2010 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Hejka Dobrze , ze lejecie strop w piatek , bo podobno w sobote wieczorkiem ma zaczac padac deszczyk ..... u mnie w sobote maja byc zalewane lawy , trzymaj kciuki zeby kierownik odebral zbrojenie law jutro bo jak nie to sie wkurze !!!!! Super , ze prad bedziesz miala juz wkrotce , u mnie Panowie korzystaja z niego dosc intensywnie ( deseczki podcinaja ) teraz czeka mnie zakup pompy glebinowej do pobierania wody ze studni . Wszystko sledze na fotkach , codziennie mam porcje swiezutkich fotek z Polski wiec prawie tak jakbym tam byla . Pozdrawiam Buziaczki pa pa :) to trzymaj trzymaj żeby wszystko szło zgodnie z planem !!!! A u Ciebie tez widze szaleją budowlancy i to ja ,pieknie wam rosnie wasz domek !!!!!!!!!!!!! pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.05.2010 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Cześć kochana! REWELACYJNE TEMPO MACIE Byle tak dalej! Tak długo czekałaś na dzień przyjazdu a tu proszę, domek rośnie jak na drożdżach a Ty za chwilkę tam będziesz!!!! Pozdrawiam i na zdjęcia czekam!!! Dokładnie czas przeleciał i powiem ze nawet nie wiem kiedy dopiero pamiętam pisałam ze jest 10 tygodni a tu już tylko 4 suuuuuuuuuuuuuuper!!!! bardzo sie cieszymy ja powoli sie juz pakuję !!! no i aparat trzeba naładować pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.05.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Witam!!! Strop zalany, więc czas na pierwszą wiechę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.05.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Bry dzionek rany jak ten czas zleciał już za chwilkę przyjeżdżacie i wcale nie będziecie chcieli wyjeżdżać pamiętajcie że czekamy na duuuże ilości fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.05.2010 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Witam!!! Strop zalany, więc czas na pierwszą wiechę!!! wiecha juz jest !!! tylko zdjęc niet , oj bedzie trzeba oblać wiecha jak sie przyleci ihhihiiihih:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.05.2010 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Bry dzionek rany jak ten czas zleciał już za chwilkę przyjeżdżacie i wcale nie będziecie chcieli wyjeżdżać pamiętajcie że czekamy na duuuże ilości fotek Cześc Pasiulka oj czas leci dla mnie toooooooooo suuuuuuuuuuuuuper !!!! bo jeszcze tylko 4 dni i lecimy do Polski i zobacze nasz ukochany domek !!! A ZDJĘCIA BĘDĄ I TO W DUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUŻEJ ILOŚCI ,TYLKO CZY FORUM POMIESCI TAKĄ ILOŚC ZDJĘC ZDJĘCIA STROPU, Z KAŻDEGO OKIENKA I NASZYCH WIDOCZKÓW ,NA PEWNO BEDZIE CAŁA MASA :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.05.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Witaj Jessi,Zagladam do ciebie od czasu do czasu ( kiedy mam wolną chwile) a tu już mury stoją, strop jest tylko pogratulować. Dom piękny, masz fajne inspiracje. Koniec na pewno będzie zachwycający. Kiedy zamierzacie zamieszkać ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.05.2010 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Witaj Jessi, Zagladam do ciebie od czasu do czasu ( kiedy mam wolną chwile) a tu już mury stoją, strop jest tylko pogratulować. Dom piękny, masz fajne inspiracje. Koniec na pewno będzie zachwycający. Kiedy zamierzacie zamieszkać ? Pozdrawiam Witanko:bye: miło mi że zagladasz do mnie ,co do zamieszkania to mamy w planach juz na przyszłą wiosnę/lato w nim zamieszkac jak wrócimy do kraju :lol2:przez ten czas chcemy go spokojnie wykonczyc i w miare możliwości urządzić pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.05.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 jessi..........tylko 4 dni zostało???? pakujesz się juz pewnie??...........i miejsca sobie znaleśc nie możesz???):)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.05.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Witam oooooo Ty juz strop zalalas,dziewczyno idziecie jak burza , a jak bedziesz juz na miejscu (nie wiem jak dlugo bedziesz w Polsce) to moze SSO zobaczysz na wlasne oczy a nie na zdjeciach , jak ja Ci zazdroszcze tego wyjazdu .Spokojnego lotu zycze i do uslyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.05.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Brawo, gratulacje Opiłaś ten strop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 03.05.2010 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Jessi gratuluje stropu :)) spakowana? wiem jak się cieszysz ja miałam tak samo już w tym tygodniu wejdziesz do własnego domku do salonu ...kuchni....... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 03.05.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 (edytowane) Gratuluję STROPU Tylko patrzeć a frrrrrrrrrrrrrrrr przylecisz do Benka, to zaledwie kilka dzionków - spakowana? Wczoraj pisałam do Ciebie i zżarło mi posta:eek: Gdybym się nie pojawiła, bo od jutra do pracki w domu:wave: to życzę WAM dobrego lotu. Będę czekała na fotki, a wiesz, że było Benedykta, to tam ucałuj Benka ode mnie Buziakiiiiiiiii. Edytowane 3 Maja 2010 przez taka_ja & taki_on:) A bo tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 03.05.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 :xZnowu gify nieruchome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.05.2010 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 jessi..........tylko 4 dni zostało???? pakujesz się juz pewnie??...........i miejsca sobie znaleśc nie możesz???):)) Hej Kala ja juz spakowana jestem ihhihiihihhii teraz to pozostalo mi czekać cierpliwie na 6 maja hihiihihi i frrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuu pewnie że miejsca nie moge sobie znależc im blizej tym bardziej chce żeby był juz ten dzien buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.05.2010 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Witam oooooo Ty juz strop zalalas,dziewczyno idziecie jak burza , a jak bedziesz juz na miejscu (nie wiem jak dlugo bedziesz w Polsce) to moze SSO zobaczysz na wlasne oczy a nie na zdjeciach , jak ja Ci zazdroszcze tego wyjazdu .Spokojnego lotu zycze i do uslyszenia wiesz a mi sie wydaje że budujemy w slimaczym tepie ,może to tylko takie złudzenie bo nasz domek widze tylko na zdjęciach ,ale juz niedługo hiihhihih:):) ty niedługo tez polecisz i zobaczysz swój domek ,tez zleci szybciutko ani sie obejrzysz , pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts