Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika jessi:)

jessi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jessi gratuluje stropu :):))

spakowana? wiem jak się cieszysz ja miałam tak samo :) już w tym tygodniu wejdziesz do własnego domku :) do salonu ...kuchni....... :)

pozdrawiam :)

popatrz Ania jak to zleciało dopiero tobie nie tak dawno zazdrościłam wyjazdu że lecisz już a tu przyszła moja kolej :yes::D,zleciało szybciutko a ja się cieszę ze hej !!!!!!!!!!!!!!!!!! ,pewnie że jestem już spakowana hihihi ,oj czekam na tą chwile już od dawna żeby wejśc do swojego domku i móc go zobaczyc na własne oczka ,zreszta sama wiesz jak to jest ,a ile pracy przed nami ,bedziemy tez teraz grodzic częśc działki siatką więc jest przed nami sporo pracy a ja sie doczekac już nie umie tej chwili hihiihhhi :yes::wave:

pozdrawiam cieplutenko

Gratuluję

[ATTACH=CONFIG]2418[/ATTACH] STROPU [ATTACH=CONFIG]2419[/ATTACH]

Tylko patrzeć a frrrrrrrrrrrrrrrr przylecisz do Benka, to zaledwie kilka dzionków - spakowana? ;)

Wczoraj pisałam do Ciebie i zżarło mi posta:eek:

Gdybym się nie pojawiła, bo od jutra do pracki w domu:wave: to życzę WAM dobrego lotu.

Będę czekała na fotki, a wiesz, że było Benedykta, to tam ucałuj Benka ode mnie :D

;) Buziakiiiiiiiii.

Cześc Miska ,ja juz pojutrze robie fruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D:Dale mam radoche ihihhihi w koncu zobacze nasz domek i połaże po stropie i zobacze wszystko z góry jak nasz ogród i reszta wyglada z wysokości ihhihi

a foteczki beda a jak i to duuuuuuuuuuuuża porcja więc sie przyszykuj :yes::D

buziaki i miłej pracki zyczę w domku

Witam:lol::lol::lol:

Ja również gratuluję stropu i życzę udanego urlopu:yes:

Ale Wam zazdroszczę,my do Polski wybieramy się dopiero w lipcu:cry::cry::cry:

Czesc Ola

a dziękuje dziękuję :)

nie masz czego zazdrościć sama zobaczysz szybko minie czas i wy bedziecie lecieć zobaczyc domek ,i wtedy ja wam bedę zazdrościc ihihhihi ,niestety takie sąuroki budowania na odległośc coś za coś ,nie można mieć wszystkiego ,ale za to dzięki temu że jesteśmy tutaj gddzie jesteśmy to budujemy nasz wymarzony domek i za nic w swiecie tego bym nie zamieniła :):)

buziaki

popatrz Ania jak to zleciało dopiero tobie nie tak dawno zazdrościłam wyjazdu że lecisz już a tu przyszła moja kolej :yes::D,zleciało szybciutko a ja się cieszę ze hej !!!!!!!!!!!!!!!!!! ,pewnie że jestem już spakowana hihihi ,oj czekam na tą chwile już od dawna żeby wejśc do swojego domku i móc go zobaczyc na własne oczka ,zreszta sama wiesz jak to jest ,a ile pracy przed nami ,bedziemy tez teraz grodzic częśc działki siatką więc jest przed nami sporo pracy a ja sie doczekac już nie umie tej chwili hihiihhhi :yes::wave:

pozdrawiam cieplutenko

mówiłam Ci że zleci :) a chociaż na urlopie będziecie mieli wiele pracy to i tak będzie dla was sama przyjemność :)

Jessi a mogę zadać Ci pytanko? co z Waszym pieskiem? leci z Wami? bo jeśli nie to pewnie będzie mu smutno też chciałby zobaczyć swój przyszły domek :)

mówiłam Ci że zleci :) a chociaż na urlopie będziecie mieli wiele pracy to i tak będzie dla was sama przyjemność :)

Jessi a mogę zadać Ci pytanko? co z Waszym pieskiem? leci z Wami? bo jeśli nie to pewnie będzie mu smutno też chciałby zobaczyć swój przyszły domek :)

czesc Anulka urlopik zleciał szybko ,a piesek nie leciał z nami został tu w irlandii u znajomych :)

Nasza Jessi zatracila sie w Benedykcie , ani zdjec nie przesyla .Coz pozostalo nam tylko cierpliwie czekac a noz i my cos zobaczymy:yes:

hej Edytko ,nie miałam jak pisać a tym bardziej wstawiać zdjęc ,wrócilismy wczoraj samym wieczorem ,i dzis kilka wstawiałam zdjęc ,reszte wstawię troszkę pózniej :),buziaki ,teraz tez muszę poczytać wasze dzienniki bo jestem nie na bieżąco

ulala.... ale mnie tu dawno nie było... a tu już strop zalany :lol:

super idzie robota!!

Nawet się nie obejrzysz, a będzie wykończeniówka ;)

pozdrawiam!!

do wykonczeniówki jeszcze troszkę zostało ihhihih ale już bym chciała byc na tym etapie budowy :):):) i juz nie umiem sie tego doczekać ,jak również aby zając się juz ogródkiem i cos w nim sadzić buziaki

Jessi ..... Kochana

Cierpliwosc mi sie konczy :bash: , no nie mow ze budujecie w taka pogode .... moze napisalabys co u Ciebie .... tylko nie wspominaj o DESZCZU please

:hug:

u nas wszystko w porządku domek sliczniutko wygląda ,a deszcz jest wczoraj jak wracalismy to tak lało że szok ,zimno raptem 6 stopni:jawdrop:chocby jesień była ,normalnie masakra ,wszystko pozalewane ,pola łąki ,jak to widziałam to aż strach ,co za pogoda ,dla nas dobrze bo stropik jest polewany ihhihii :yes:ale ogólnie to nie zaciekawie jest ,mam nadzieje ze się rozpogodzi i zaczniemy dalej działać brrrrrrrrrrrrrrrr:cool:

Hej Jessi!

Piekne zdjecia! Bardzo podoba mi sie to zdjecie domu z oddali jak stoi na gorce...widoki piekne bedziesz miala:D

Mialas szczescie z tym wulkanem;) Moj maz mial leciec do Polski 5 maja i okorat tego dnia calkowice zamkneli lotnisko w Dublinie...no i chlop nie polecial:eek: a takie plany byly!!

Witam powrotnie w slonecznej Irlandii:D

Maja