jessi 04.05.2010 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Brawo, gratulacje Opiłaś ten strop? hejka no pewnie że opiłam ale jeszcze raz opijemy na miejscu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hihihihihi przy dobrym grilku ,tylko żeby pogoda dopisała :) buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.05.2010 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Jessi gratuluje stropu :)) spakowana? wiem jak się cieszysz ja miałam tak samo już w tym tygodniu wejdziesz do własnego domku do salonu ...kuchni....... pozdrawiam popatrz Ania jak to zleciało dopiero tobie nie tak dawno zazdrościłam wyjazdu że lecisz już a tu przyszła moja kolej ,zleciało szybciutko a ja się cieszę ze hej !!!!!!!!!!!!!!!!!! ,pewnie że jestem już spakowana hihihi ,oj czekam na tą chwile już od dawna żeby wejśc do swojego domku i móc go zobaczyc na własne oczka ,zreszta sama wiesz jak to jest ,a ile pracy przed nami ,bedziemy tez teraz grodzic częśc działki siatką więc jest przed nami sporo pracy a ja sie doczekac już nie umie tej chwili hihiihhhi pozdrawiam cieplutenko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.05.2010 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Gratuluję [ATTACH=CONFIG]2418[/ATTACH] STROPU [ATTACH=CONFIG]2419[/ATTACH] Tylko patrzeć a frrrrrrrrrrrrrrrr przylecisz do Benka, to zaledwie kilka dzionków - spakowana? Wczoraj pisałam do Ciebie i zżarło mi posta:eek: Gdybym się nie pojawiła, bo od jutra do pracki w domu:wave: to życzę WAM dobrego lotu. Będę czekała na fotki, a wiesz, że było Benedykta, to tam ucałuj Benka ode mnie Buziakiiiiiiiii. Cześc Miska ,ja juz pojutrze robie fruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :Dale mam radoche ihihhihi w koncu zobacze nasz domek i połaże po stropie i zobacze wszystko z góry jak nasz ogród i reszta wyglada z wysokości ihhihi a foteczki beda a jak i to duuuuuuuuuuuuża porcja więc sie przyszykuj buziaki i miłej pracki zyczę w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.05.2010 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Witam:lol::lol: Ja również gratuluję stropu i życzę udanego urlopu:yes: Ale Wam zazdroszczę,my do Polski wybieramy się dopiero w lipcu:cry::cry: Czesc Ola a dziękuje dziękuję nie masz czego zazdrościć sama zobaczysz szybko minie czas i wy bedziecie lecieć zobaczyc domek ,i wtedy ja wam bedę zazdrościc ihihhihi ,niestety takie sąuroki budowania na odległośc coś za coś ,nie można mieć wszystkiego ,ale za to dzięki temu że jesteśmy tutaj gddzie jesteśmy to budujemy nasz wymarzony domek i za nic w swiecie tego bym nie zamieniła :) buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagoda_83 04.05.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Jessi cieszę się razem z Tobą!!! i będę czekać na te zdjęcia! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 04.05.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 popatrz Ania jak to zleciało dopiero tobie nie tak dawno zazdrościłam wyjazdu że lecisz już a tu przyszła moja kolej ,zleciało szybciutko a ja się cieszę ze hej !!!!!!!!!!!!!!!!!! ,pewnie że jestem już spakowana hihihi ,oj czekam na tą chwile już od dawna żeby wejśc do swojego domku i móc go zobaczyc na własne oczka ,zreszta sama wiesz jak to jest ,a ile pracy przed nami ,bedziemy tez teraz grodzic częśc działki siatką więc jest przed nami sporo pracy a ja sie doczekac już nie umie tej chwili hihiihhhi pozdrawiam cieplutenko mówiłam Ci że zleci a chociaż na urlopie będziecie mieli wiele pracy to i tak będzie dla was sama przyjemność Jessi a mogę zadać Ci pytanko? co z Waszym pieskiem? leci z Wami? bo jeśli nie to pewnie będzie mu smutno też chciałby zobaczyć swój przyszły domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 04.05.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Dołączam sie do gratulacji!!!!! I życzę spokojnego lotu!!! Oczywiście czekam na masę fotek !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.05.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 No kochana, Ty już pewnei domek przeszłaś wzdłuż i wszerz.!! Czekamy na Ciebie Buziaki!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.05.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Hejka Jessi Powiedz jak w realu wyglada budowanie Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.05.2010 01:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Nasza Jessi zatracila sie w Benedykcie , ani zdjec nie przesyla .Coz pozostalo nam tylko cierpliwie czekac a noz i my cos zobaczymy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 16.05.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 ulala.... ale mnie tu dawno nie było... a tu już strop zalany super idzie robota!! Nawet się nie obejrzysz, a będzie wykończeniówka pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.05.2010 02:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Jessi ..... Kochana Cierpliwosc mi sie konczy , no nie mow ze budujecie w taka pogode .... moze napisalabys co u Ciebie .... tylko nie wspominaj o DESZCZU please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.05.2010 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 mówiłam Ci że zleci a chociaż na urlopie będziecie mieli wiele pracy to i tak będzie dla was sama przyjemność Jessi a mogę zadać Ci pytanko? co z Waszym pieskiem? leci z Wami? bo jeśli nie to pewnie będzie mu smutno też chciałby zobaczyć swój przyszły domek czesc Anulka urlopik zleciał szybko ,a piesek nie leciał z nami został tu w irlandii u znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.05.2010 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 No kochana, Ty już pewnei domek przeszłaś wzdłuż i wszerz.!! Czekamy na Ciebie Buziaki!!!!!! pewnie !!!!! domek cały obejrzałam ,kazde pomieszczenia kazdy kąt ,a wszystko mi sie w nim podobało hihiihi az szkoda nam było wracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.05.2010 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Nasza Jessi zatracila sie w Benedykcie , ani zdjec nie przesyla .Coz pozostalo nam tylko cierpliwie czekac a noz i my cos zobaczymy:yes: hej Edytko ,nie miałam jak pisać a tym bardziej wstawiać zdjęc ,wrócilismy wczoraj samym wieczorem ,i dzis kilka wstawiałam zdjęc ,reszte wstawię troszkę pózniej ,buziaki ,teraz tez muszę poczytać wasze dzienniki bo jestem nie na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.05.2010 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 ulala.... ale mnie tu dawno nie było... a tu już strop zalany super idzie robota!! Nawet się nie obejrzysz, a będzie wykończeniówka pozdrawiam!! do wykonczeniówki jeszcze troszkę zostało ihhihih ale już bym chciała byc na tym etapie budowy :) i juz nie umiem sie tego doczekać ,jak również aby zając się juz ogródkiem i cos w nim sadzić buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.05.2010 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Jessi ..... Kochana Cierpliwosc mi sie konczy , no nie mow ze budujecie w taka pogode .... moze napisalabys co u Ciebie .... tylko nie wspominaj o DESZCZU please u nas wszystko w porządku domek sliczniutko wygląda ,a deszcz jest wczoraj jak wracalismy to tak lało że szok ,zimno raptem 6 stopni:jawdrop:chocby jesień była ,normalnie masakra ,wszystko pozalewane ,pola łąki ,jak to widziałam to aż strach ,co za pogoda ,dla nas dobrze bo stropik jest polewany ihhihii :yes:ale ogólnie to nie zaciekawie jest ,mam nadzieje ze się rozpogodzi i zaczniemy dalej działać brrrrrrrrrrrrrrrr:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 18.05.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Hej Jessi! Piekne zdjecia! Bardzo podoba mi sie to zdjecie domu z oddali jak stoi na gorce...widoki piekne bedziesz miala:DMialas szczescie z tym wulkanem;) Moj maz mial leciec do Polski 5 maja i okorat tego dnia calkowice zamkneli lotnisko w Dublinie...no i chlop nie polecial:eek: a takie plany byly!! Witam powrotnie w slonecznej Irlandii:D Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 18.05.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Witaj jessi !!!!!!!! Domek prześliczny ! Otoczenie domku mniamuśne, takie .....Polskie Gratuluję zalanego stropu . A wiecha była ???? Eeeeeee pewnie tak!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 18.05.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Puk, puk................... Drzwi PIĘKNE. Domek też zapowiada się śliczny. Dużej działki zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts