kamlotek 18.05.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 cóż rzec "pikny" dom stoi na "piknej" górce w "przepiknych" okolicach. Kolumny są świetne:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.05.2010 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Hej Jessi! Piekne zdjecia! Bardzo podoba mi sie to zdjecie domu z oddali jak stoi na gorce...widoki piekne bedziesz miala:D Mialas szczescie z tym wulkanem;) Moj maz mial leciec do Polski 5 maja i okorat tego dnia calkowice zamkneli lotnisko w Dublinie...no i chlop nie polecial:eek: a takie plany byly!! Witam powrotnie w slonecznej Irlandii:D Maja Widoczki sa przecudne !!!! jak chodziłam po stropie to nie mogłam od nich oderwać wzroku , Wiem wiem o tym że były odwołane loty 5 maja ,ja to sie denerwowałam strasznie jak słyszałam o tym ,bo bałam sie że i u na na lotnisku odwołaja loty a tego bym nie zniosła brrrrrrrr a lecieliśmy z Shannon ,ale całe szczęscie udało się i wylecielismy punktualnie A do Irlandii to sie nie chciało wracac jak tam byłam to bym juz najchętniej została hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.05.2010 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Witaj jessi !!!!!!!! Domek prześliczny ! Otoczenie domku mniamuśne, takie .....Polskie Gratuluję zalanego stropu . A wiecha była ???? Eeeeeee pewnie tak!!! hej Meg ,i dziekuje :) a wiecha była i to jak !!!!!!!!!!!!!!!!! trzeba było oblać hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.05.2010 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Puk, puk................... Drzwi PIĘKNE. Domek też zapowiada się śliczny. Dużej działki zazdroszczę. WITAM i bardzo dziękuje za miłe słowa ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.05.2010 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 cóż rzec "pikny" dom stoi na "piknej" górce w "przepiknych" okolicach. Kolumny są świetne:yes: Cześć Kamlotek DZIĘKUJĘ !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.05.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Cześc jessi Gratuluję postępów w budowie.Domek zapowiada się cudowny i te widoki-ale, to juz sama wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.05.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Hejka jessi dobrze że jesteś.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 19.05.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Witaj Jessi fajnie ze wrocilas.....wiem wiem ...ciezko wracac no ale coz...trzeba pracowac. domek rosnie i juz mozna wzbogacic swoja wyobraznie . bo tak na projekcie to strasznie trudno. na zywo to juz inna bajka.... mozna meble w glowie ustawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 19.05.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Hej Jessi, zdjecie chmury jest niesamowite! Pieknie ja ujelas w obiektywie:D las i laski w domu tez super!! patrzac na wiadomosci z Polski, to strasznie sie teraz dziele na Poludniu przez te ulewy;) a na Irlandie tyle nie narzekaj;) przynajmniej mozna oplacic budowe bo inaczej by ciezko bylo...my bysmy na pewno na Kaszubach nie budowali, gdybysmy zostali w Polsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.05.2010 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Cześc jessi Gratuluję postępów w budowie.Domek zapowiada się cudowny i te widoki-ale, to juz sama wiesz Cześc Danuś ,dziękuję za miłe słowa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.05.2010 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Hejka jessi dobrze że jesteś.......... hiihi ja tez się cieszę że juz moge podzielić się z Wami wiadomościami jak i zdjęciami z domku ,a powiem że brakowało mi FM ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.05.2010 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Witaj Jessi fajnie ze wrocilas.....wiem wiem ...ciezko wracac no ale coz...trzeba pracowac. domek rosnie i juz mozna wzbogacic swoja wyobraznie . bo tak na projekcie to strasznie trudno. na zywo to juz inna bajka.... mozna meble w glowie ustawiac oj cieżko sie wracało oj ciężko ,,dokładnie to co na projekcie to nie oddaje tego całego uroku domku dopiero w chwili kiedy go widzimy na oczy to widać jego urok hiih:) oj ja juz meblew salonie ustawiałam , kominek i kuchnie meblowałam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.05.2010 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Hej Jessi, zdjecie chmury jest niesamowite! Pieknie ja ujelas w obiektywie:D las i laski w domu tez super!! patrzac na wiadomosci z Polski, to strasznie sie teraz dziele na Poludniu przez te ulewy;) a na Irlandie tyle nie narzekaj;) przynajmniej mozna oplacic budowe bo inaczej by ciezko bylo...my bysmy na pewno na Kaszubach nie budowali, gdybysmy zostali w Polsce... mnie tez się te zdjęcia z chmurami podobaja udało mi sie w samą pora pstryknąć te zdjęcia przed ulewą A na Irlandię nie narzekam a skąd że ,lubie ten kraj i przyzwyczaiłam się do niego bardzo ,zawdzięczamy mu bardzo dużo tak jak sama piszesz ,gdyby nas tu nie było to nie wiadomo czybysmy także budowali nasz domek ,więc z takiego obrotu sprawy jestem jak najbardziej zadowolona ,tylko czasami teskni sie za domek ,POLSKĄ , i rodzinką ale jak mus to mus buziakczki przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 19.05.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Czesc Jessi Super już wszystko wylada a to dopiero poczatek, teraz to juz z qórki. Widoczki z okna masz cudo sama natura:) Fotek nigdy za wiele, w koncu po to mamy te forum pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 19.05.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 hej Jessi już wróciłaś.....hm.... jak szybko minęło. ale szczerze Ci powiem że zastanawiałam się jak dolecicie bo w Irlandii ciągle lotniska zamykali , ale jakoś daliście radę domek wygląda ślicznie i dobrze że dużo zdjęć macie śliczne widoki macie z domku pozdrawiam hm...... przez przypadek wpisałam Ci się do dziennika........ ale już usunęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.05.2010 02:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Hejka Jessi Domek fajniutki , widoczki cudniutkie ........ super , ze moglas zobaczyc swojego Benedykcia na zywo ....... :lol2: Buziaczki i Zycze Ci bezproblemowego budowania Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.05.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Jessi,nie dziwię się,że wklejasz tyle zdjęc z budowy domku.Tak to jest jak człowiek czeka na ten wymarzony i wytęskniony dom:)Mnie cieszył i cieszy każdy szczegół budowy i każdy mam na zdjęciu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 20.05.2010 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Witam:lol::lol: Domek pięknie się prezentuje!Gratuluję postępów i czekam na kolejne fotorelacje:yes: Zdjęć nigdy za wiele:cool: Czesc Ola i dziekuje za milutkie słowa ,a zdjęcia na pewna będę wklejać w miarę następnych postępów na budowie pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 20.05.2010 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Czesc Jessi Super już wszystko wylada a to dopiero poczatek, teraz to juz z qórki. Widoczki z okna masz cudo sama natura:) Fotek nigdy za wiele, w koncu po to mamy te forum pozdrawiam hejka ja mam nadzieje ze teraz to juz szybko pójdzie chociaz jak patrzę na ta pogodę to boje sie że sie to w czasie wydłuży az szkoda gadać brrrrrrrrrr buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 20.05.2010 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 hej Jessi już wróciłaś.....hm.... jak szybko minęło. ale szczerze Ci powiem że zastanawiałam się jak dolecicie bo w Irlandii ciągle lotniska zamykali , ale jakoś daliście radę domek wygląda ślicznie i dobrze że dużo zdjęć macie śliczne widoki macie z domku pozdrawiam hm...... przez przypadek wpisałam Ci się do dziennika........ ale już usunęłam Hej Anulka szybko mineło za szybko ja tam jeszcze ze dwa tygodnie bym chciała posiedziec i cos wiecej porobic , mysmy wylecieli z irlandii 6 maja z Shannon i całe szczęscie nie było problemów i samoloty na tym lotnisku latały normalnie :yes:co nas ucieszyło bo dzien wczesniej w Dublinie były odwołane loty ... Anulka dziekuje za miłe słowa hiihi buziaki kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts