jessi 01.06.2010 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Jessi, widoki niezwykłe, dom też taki będzie, tylko zdrowia Wam życzyć, niech go nie zabraknie, niech pozwoli zrealizować wszystkie Wasze marzenia. Pozdrawiam cieplutko Czesc TOLA!! Bardzo się ciesze że wpadłaś do mnie do dziennika w odwiedziny :yes:oj marzenia juz powoli się realizują zawsze marzyliśmy z mężem o własnym domku i powoli te marzenia sie urzeczywistniają a ogród chce taki żeby mozna było w nim z przyjemnością posiedzieć i odpocząć po całym dniu pracy pozdrawiam serdecznie i zapraszam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 01.06.2010 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Hejka Jessi Milego tygodnia bezdeszczowego brrrrrrrrrrrr Hej Edytko całe szczęsie u nas nie pada tu w Irlandii i pogoda dopisuje czego nie moge niestety powiedziec o Polsce w większoći kraju z tego co widziałam ma padać brrrrrrrrrrrr kiedy ta pogoda sie skonczy mam nadzieje ze juz niedługo i zawita do Polski piękne i słoneczne lato ,:) buziaki Edytko i również miłego tygodnia i pracowitego dla twoich budowlanców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.06.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Hej Jessi, ja tez poluje na bilety do Polski, bo chcialabym z koncem lipca chociaz na pare dni pojechac i nadelektowac sie domem;)Wczoraj Ryanair mial calkiem tanio w okolicach bank holiday'u w sierpniu. Patrzylas?A jak samochodem to jaka trasa byscie chcieli jechac? My myslimy w przyszlym roku samochodem tak na miesiac sie udac...wziasc bezplatny i w koncu troche wakacje spedzic u siebie:D:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.06.2010 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Hej Edytko całe szczęsie u nas nie pada tu w Irlandii i pogoda dopisuje czego nie moge niestety powiedziec o Polsce w większoći kraju z tego co widziałam ma padać brrrrrrrrrrrr kiedy ta pogoda sie skonczy mam nadzieje ze juz niedługo i zawita do Polski piękne i słoneczne lato ,:) buziaki Edytko i również miłego tygodnia i pracowitego dla twoich budowlanców Hejka Jessi Rozumiem Ciebie Kochana ...... ta pogoda w totalnego dola nas wciaga :bash:kazdy mial jakies plany , terminy a tutaj kicha i czekamy , az ten cholerny deszcz przestanie padac . Moi Budowlancy rwa sie do pracy , a tutaj nic nie da sie zrobic .... w srode ma wejsc hydraulik dzisiaj z Nim rozmawialam , zobaczymy czy uda Mu sie cos w tym mokrym piasku poukladac ..... zakladam , ze nie i dopiero moze w piatek lub sobote . Trafia mnie ta pogoda Jessi zwlaszcza , ze u mnie slonce swieci jak oglupiale ponad 30 st. C ..... Buziaczki Kochana i modlmy sie o lepsza aure ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 03.06.2010 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Hej Jessi, ja tez poluje na bilety do Polski, bo chcialabym z koncem lipca chociaz na pare dni pojechac i nadelektowac sie domem;) Wczoraj Ryanair mial calkiem tanio w okolicach bank holiday'u w sierpniu. Patrzylas? A jak samochodem to jaka trasa byscie chcieli jechac? My myslimy w przyszlym roku samochodem tak na miesiac sie udac...wziasc bezplatny i w koncu troche wakacje spedzic u siebie:D:yes: Hej Maju to trzymam mocno kciuki żeby udłao Ci sie poleciec do Polski na te pare dni do domku bo wiem jak brakuje domku jak go nie widzimy chociaż co jakiś czas co do samochodu to jak co to sie kierujemy na Dublin a tam na prom do Anglii ,ja teraz jade na ponad miesiąc do Polski i juz doczekac sie nie umie niestety mężus nie da rady na tyle ale ja z dzieciakami zostaniemy na dłuzej ihihihh i juz sie doczekać nie umimy :Dbuziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 03.06.2010 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Hejka Jessi Rozumiem Ciebie Kochana ...... ta pogoda w totalnego dola nas wciaga :bash:kazdy mial jakies plany , terminy a tutaj kicha i czekamy , az ten cholerny deszcz przestanie padac . Moi Budowlancy rwa sie do pracy , a tutaj nic nie da sie zrobic .... w srode ma wejsc hydraulik dzisiaj z Nim rozmawialam , zobaczymy czy uda Mu sie cos w tym mokrym piasku poukladac ..... zakladam , ze nie i dopiero moze w piatek lub sobote . Trafia mnie ta pogoda Jessi zwlaszcza , ze u mnie slonce swieci jak oglupiale ponad 30 st. C ..... Buziaczki Kochana i modlmy sie o lepsza aure ..... Hej Edytko dokładnie ta pogoda do bani jest mam nadzieję zeniebawem sie poprawi i zacznie byc naprawdę ciepło i słonecznie czego tobie i sobie oczywiście życze hihi:D buziaczki dla Ciebie kochanienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 03.06.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Hej jessi Stęskniłam się !!! Domek wyglada rewelacyjnie Cieszę się razem z tobą!!! Mojemu Beniowi rośnie śliczny młodszy braciszek Buziaki :** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.06.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Hej Maju to trzymam mocno kciuki żeby udłao Ci sie poleciec do Polski na te pare dni do domku bo wiem jak brakuje domku jak go nie widzimy chociaż co jakiś czas co do samochodu to jak co to sie kierujemy na Dublin a tam na prom do Anglii ,ja teraz jade na ponad miesiąc do Polski i juz doczekac sie nie umie niestety mężus nie da rady na tyle ale ja z dzieciakami zostaniemy na dłuzej ihihihh i juz sie doczekać nie umimy :Dbuziaki A co po promie z Dublina do Holyhead? Mysmy juz przegladali trasy, by pojechac wtedy przez UK do Dover i tam prom do Francji albo Eurotunnel......lub do Hall i na prom do Niemiec, do Hamburga. A z Hamburga do nas juz jest tylko:D:D 700 km... Jeszcze tyle czasu a ja juz kombinuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 04.06.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Witaj jessi;) To fajnie, że przyjedziecie w lipcu , tym bardziej, że jak piszesz jest ciut do pracy. Wybory -ogrodzenie itp. Pozdrawiam jessi i mam nadzieję, że faktycznie ta pogoda u nas się poprawi, bo to masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.06.2010 02:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Hejka Jessi U mnie w sobote wielkie " pompowanie " pozbywam sie wody z DOMU ........... oby na zawsze zniknal ten basen zebym wreszcie mogla zaczac swoje budowanie Buziaki i sloneczka zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 12.06.2010 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?162108-lata-80-90-.......-moje-czasy-%29 jakbyś miała chwilkę co się dzieje u Was w domku? napisz coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.06.2010 02:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 :wiggle:Przydreptalam na chwilke do Ciebie Jessi zeby zobaczyc co slychac .Co u Ciebie Kochana ?U mnie praca wre, tak przydalby sie jeszcze tydzien bezdeszczowy abym mogla wyjsc juz z tej ziemi .Trzymajmy sie cieplo i slonecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 23.06.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Cześć Jessi Mam wrażenie,że wieki mnie na FM nie było......... ! Benio rośnie, super ,że tak długo będziesz w PL Kolor okien bardzo ładny! Ja czekam na aktualne fotki z budowy... Pozdrawiam! P.S sorki przypadkowo dodałam Ci komenta w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.06.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Hejka Jessi Co u Ciebie??????? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.06.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Witaj Jessi!!! Przyszłam się przywitać, jak tam domek? Niedługo lipiec, który szybko zleci i WY frrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr do Polski:) Pozdrawiam i uciekam do wyrka (mam nadzieję, że Misiek zagrzał mi moją połowę, bo jakoś zimno mi dzisiaj;)). Buziakiiiiiiiiiiiiii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 24.06.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Witaj Jessi!Dawno mnie nie było, ale widzę, że i Ty masz ostatnio mało czasu na pisanie.Teraz jestem na zaległym urlopie, więc z okazji wolnej chwilki zajrzałam i poczytałam.Domek rośnie super, jak pojedziesz znowu do Polski będziesz mogła nacieszyć sie nim dłużej.Przytulam Cię mocniutko i trzymam kciuki za dalsze postępy w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.06.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Doberek:) wpadłam na szybko i nadrobiłam wszystko :) buziaki zostawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.06.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Jessi... co Cię tak mało tutaj????... zdążysz się spakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 25.06.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 halo jessi cio tam ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 26.06.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 :rolleyes:Hmmmmmmmm nu i gdzie łona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts