lidszu 28.04.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Benedykt też nam się bardzo podoba i jestesmy zadowoleni z jego wyboru a jutro zamawiamy ten projekt !!! oooo, to super pamiętam jak ja byłam podekscytowana zamówieniem projektu i oczekiwaniem na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 28.04.2009 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Benedykt też nam się bardzo podoba i jestesmy zadowoleni z jego wyboru a jutro zamawiamy ten projekt !!! oooo, to super pamiętam jak ja byłam podekscytowana zamówieniem projektu i oczekiwaniem na niego a ja siedze jak na szpilkach bo normalnie już bym chciała go mieć normalnie tak się cieszę ,teraz zaczyna u nas wszystko ruszać pełną parą !! ,ale o tym opiszę w dzienniczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 28.04.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Moje gratulacje cieszę się razem z wami ,to juz widać ze cos zaczyna się dziać u was super ,to jak bedziesz mieć już projekt ,to wstaw kilka fotek chętnie zobacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 29.04.2009 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Moje gratulacje cieszę się razem z wami ,to juz widać ze cos zaczyna się dziać u was super ,to jak bedziesz mieć już projekt ,to wstaw kilka fotek chętnie zobacze a dziekuje bardzo ,a zdjęcia na pewno będą ,to obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 29.04.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 jessi Namieszalas mi od rana w glowie .Weszlam i nie wiedzialam czy to do Ciebie,czy pomylilam komentarze.Szkoda,ze musialas zmienic projekt,ale ten jest rowniez bardzo ladny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 29.04.2009 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 jessi Namieszalas mi od rana w glowie .Weszlam i nie wiedzialam czy to do Ciebie,czy pomylilam komentarze.Szkoda,ze musialas zmienic projekt,ale ten jest rowniez bardzo ladny witam raniutko no niestety musielismy zmienić domek ,mnie też troszke to pokrzyżowało plany ,no ale teraz jest już dobrze juz przyzwyczailiśmy sie że nie będziemy budować Topaza ,ten projekt też jest piękny i jesteśmy zadowoleni hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.04.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Benedykt też nam się bardzo podoba i jestesmy zadowoleni z jego wyboru i to jest najważniejsze z resztą da się przeżyć miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 29.04.2009 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Benedykt też nam się bardzo podoba i jestesmy zadowoleni z jego wyboru i to jest najważniejsze z resztą da się przeżyć miłego dnia pewnie ,też tak myśle, jak zacznie sie budowa to zapomne że chiałam budować inny domek ja tobie też zyczę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.04.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 pewnie ,też tak myśle, jak zacznie sie budowa to zapomne że chiałam budować inny domek dokładnie tak będzie i zobaczysz, że nie będziesz się mogła doczekać kiedy w nim zamieszkacie. ja tobie też zyczę miłego dnia dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 29.04.2009 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 ja juz się nie mogę doczekać teraz się cieszę ze w koncu wszystko u nas ruszyło pełną parą i jak dobrze pójdzie to po wakacjach może będziemy mieć pozwolenie na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.04.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 To trzymam kciuki, żeby udało się Wam otrzymać pozwolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 29.04.2009 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 To trzymam kciuki, żeby udało się Wam otrzymać pozwolenie to trzymaj trzymaj przydadzą sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 29.04.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 gratuluje kupionego projektu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 29.04.2009 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 gratuluje kupionego projektu !!! a dziękuje dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 29.04.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 witaj MÓJ DOMEK w porównaniu z Twiom to"pikuś' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.04.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 MIŁEGO WEEKENDU MAJÓWKOWEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 30.04.2009 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 witaj MÓJ DOMEK w porównaniu z Twiom to"pikuś' wasz domek też bardzo ładny jest a ty mi powiedz w jakich okolicach sie budujecie bo my w sumie do Tarnowa mamy niedaleko ,my sie budować bedziemy w Brzesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 30.04.2009 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 MIŁEGO WEEKENDU MAJÓWKOWEGO dziekuje dziekuje mam nadzieje że bedzie udany i słoneczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.04.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Gratuluję kupna projektu Benedykt też jest pięknym domem . Będzie pięknie wyglądał na takiej działce. Teraz pomału machina ruszy,zobaczysz nadejdzie dzień,że nie będziesz w stanie jej zatrzymać . Pozdrawiam, miłego weekhttp://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/big_43%5B1%5D.jpgendu majowego życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 30.04.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 witam ,i powiem że nam z dnia na dzien coraz bardziej się podoba nasz przyszły domek już w myslach sobie meblujemy ,układamy Miłego ,słonecznego i udanego majowego weekendu wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts