Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika jessi:)

jessi

Recommended Posts

jessi strasznie duzy ten dom ,chyba wiekszy od poprzedniego projektu ,czy sie myle??? :roll: .No a z tym dachem to rzeczywiscie zaszalalas haha :D :D :D ,ale prezentuje sie uroczo!!!!!!! :D

cześć Madziu ,wydaje Ci sie domek jest o całe 30 metrów mniejszy od topaza ihihhi :wink: :D :D ale jest barrrrrrrrrrrrdzo ładny i już nie umiem sie doczekac kiedy w koncu zobacze już projekcik :wink: :oops: 8) buzka ,a ty co tak ostatnio rzadko bywasz tu :( 8)

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam, wpadłam z rewizytą

ja tak sobie myślę, że ten nowy domek bardziej wkomponuje się w otoczenie Waszej działeczki, więc jeśli ten projekt też Wam się podoba to może i dobrze się stało :D

topaz śliczny ale jepiej by mu było w miejskiej zabudowie, a Wasza działeczka to taka sielska jest, że na nią to włąśnie taka rezydencja jak benedykt świetnie pasuje

a zresztą i tak to będzie Wasz wymarzony, ulubiony dom a najważniejsze jest wnętrze i ludzie

pozdrawiam

Witam, wpadłam z rewizytą

ja tak sobie myślę, że ten nowy domek bardziej wkomponuje się w otoczenie Waszej działeczki, więc jeśli ten projekt też Wam się podoba to może i dobrze się stało :D

topaz śliczny ale jepiej by mu było w miejskiej zabudowie, a Wasza działeczka to taka sielska jest, że na nią to włąśnie taka rezydencja jak benedykt świetnie pasuje

a zresztą i tak to będzie Wasz wymarzony, ulubiony dom a najważniejsze jest wnętrze i ludzie

pozdrawiam

Powiem ,ze teraz jestesmy bardzo zadowoleni z wyboru ,to bedzie nasz wymarzony ,wyczekiwany ,wysniony domek ,nasz i tylko nasz :oops: :lol: ,i bardzo a to bardzo się cieszę że już niedługo nasze marzenia o własnym domku w koncu się spęłnią :D :D

dzień doberek :D

jessi - a co będziesz studiować?

dzien dobry :D :D

a studia to na wydziale prawa i administracji -a dokładnie administracja

o to będziesz po powrocie będziesz pracowicie spędzała czas: budowa i nauka.

Trzymam kciuki, żeby się wszystko udało pogodzić :D

dzień doberek :D

jessi - a co będziesz studiować?

dzien dobry :D :D

a studia to na wydziale prawa i administracji -a dokładnie administracja

o to będziesz po powrocie będziesz pracowicie spędzała czas: budowa i nauka.

Trzymam kciuki, żeby się wszystko udało pogodzić :D

będzie będzie pracowicie ,al mnie sie to podoba :wink: :lol: i powiem szczerze że juz tego nie umie sie doczekać :oops: 8) :lol: