jessi 05.05.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 jessi strasznie duzy ten dom ,chyba wiekszy od poprzedniego projektu ,czy sie myle??? .No a z tym dachem to rzeczywiscie zaszalalas haha ,ale prezentuje sie uroczo!!!!!!! cześć Madziu ,wydaje Ci sie domek jest o całe 30 metrów mniejszy od topaza ihihhi ale jest barrrrrrrrrrrrdzo ładny i już nie umiem sie doczekac kiedy w koncu zobacze już projekcik buzka ,a ty co tak ostatnio rzadko bywasz tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 05.05.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Juz sie poprawiam i bede czesciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 05.05.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Witam, wpadłam z rewizytą ja tak sobie myślę, że ten nowy domek bardziej wkomponuje się w otoczenie Waszej działeczki, więc jeśli ten projekt też Wam się podoba to może i dobrze się stało topaz śliczny ale jepiej by mu było w miejskiej zabudowie, a Wasza działeczka to taka sielska jest, że na nią to włąśnie taka rezydencja jak benedykt świetnie pasuje a zresztą i tak to będzie Wasz wymarzony, ulubiony dom a najważniejsze jest wnętrze i ludzie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 06.05.2009 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Juz sie poprawiam i bede czesciej to trzymam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 06.05.2009 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Witam, wpadłam z rewizytą ja tak sobie myślę, że ten nowy domek bardziej wkomponuje się w otoczenie Waszej działeczki, więc jeśli ten projekt też Wam się podoba to może i dobrze się stało topaz śliczny ale jepiej by mu było w miejskiej zabudowie, a Wasza działeczka to taka sielska jest, że na nią to włąśnie taka rezydencja jak benedykt świetnie pasuje a zresztą i tak to będzie Wasz wymarzony, ulubiony dom a najważniejsze jest wnętrze i ludzie pozdrawiam Powiem ,ze teraz jestesmy bardzo zadowoleni z wyboru ,to bedzie nasz wymarzony ,wyczekiwany ,wysniony domek ,nasz i tylko nasz ,i bardzo a to bardzo się cieszę że już niedługo nasze marzenia o własnym domku w koncu się spęłnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 06.05.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 CZESC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 06.05.2009 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 CZESC a witam witam o poranku ,u nas dziś brzydko i strasznie wietrznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.05.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 dzień dobry miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 06.05.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 CZESC a witam witam o poranku ,u nas dziś brzydko i strasznie wietrznie U nas tez brzydko, zimno ,pada deszcz ,wieje brrrrr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 06.05.2009 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 dzień dobry miłego dnia życzę dzien dobry dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 06.05.2009 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 CZESC a witam witam o poranku ,u nas dziś brzydko i strasznie wietrznie U nas tez brzydko, zimno ,pada deszcz ,wieje brrrrr.... no to nie tylko u mnie tak brzydko a ja zaraz ide po moją córeczke do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.05.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 dobrek, wczoraj lało dzis wieje ale weekedn ma byc słoneczny i bardzo ciepły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.05.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 dzień doberek jessi - a co będziesz studiować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.05.2009 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 dobrek, wczoraj lało dzis wieje ale weekedn ma byc słoneczny i bardzo ciepły dzien doberek ,u nas tez troszke zaswieciło słoneczko ale dalej wieje i chmurki są nie ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.05.2009 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 dzień doberek jessi - a co będziesz studiować? dzien dobry a studia to na wydziale prawa i administracji -a dokładnie administracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 08.05.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 dzien dobry i zycze miłego weekendowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.05.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 dzień doberek jessi - a co będziesz studiować? dzien dobry a studia to na wydziale prawa i administracji -a dokładnie administracja o to będziesz po powrocie będziesz pracowicie spędzała czas: budowa i nauka. Trzymam kciuki, żeby się wszystko udało pogodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 11.05.2009 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 dzien dobry i zycze miłego weekendowania oj minęło szybciutko ,wczoraj bylismy na plaży sobie pochodzić a córcie bawiły się w piasku i szybko nam czas zleciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 11.05.2009 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 dzień doberek jessi - a co będziesz studiować? dzien dobry a studia to na wydziale prawa i administracji -a dokładnie administracja o to będziesz po powrocie będziesz pracowicie spędzała czas: budowa i nauka. Trzymam kciuki, żeby się wszystko udało pogodzić będzie będzie pracowicie ,al mnie sie to podoba i powiem szczerze że juz tego nie umie sie doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.05.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Dzień dobrek Witam się po weekendowo - zmeczona, odciski na rekach ale szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts