aguleczka 25.01.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Jedyne co Ci moge poradzić bądż twarda i pod żadnym pozorem niepłac dużych zaliczek i broń Boże nie zapłać z góry za cokolwiek bo będziesz miała przekichane umnie elektryk rok temu zaczoł prąd fajny chłopak na początku było ok ale wyobraż sobie że dopiero w tamtym tyg mam prąd w cąłym domu więc rok czasu chodziłam prosiłam wyzywałam straszyłam na litość nas brał człowiek pozyczał mu kase a potem jeszcze problemy mieliśmy z nim ,dzis już jestem mądra dopiero jak ktoś zakonczy to mu zapłacę nie ma że dam kasę wcześniej bo ktoś nie ma o niee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 25.01.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Nie zawsze jest źle na budowie Mnie również przestrzegali przed budową własnego kątka, ale nie dałam za wygraną i nie żałuję , to było niesamowite przeżycie....i ta satysfakcja Przeszło bezproblemowo Czego i jessi z całego serca życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 25.01.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Nie zawsze jest źle na budowie Mnie również przestrzegali przed budową własnego kątka, ale nie dałam za wygraną i nie żałuję , to było niesamowite przeżycie....i ta satysfakcja Przeszło bezproblemowo Czego i jessi z całego serca życzę Nie zawsze jest żle ale nie ma budowy na której by wszystko bezproblemowo poszło nie rozradzam nikomu budowy bo to fajna sprawa i jedynie zawsze można cos poradzić przed czymś ustrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.01.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 jessi, witaj wśród Toazowców Cieszę się, że jest coraz więcej miłośników tego projektu . Będę tu często zaglądać i sprawdzać postępy w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 25.01.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Nie zawsze jest żle ale nie ma budowy na której by wszystko bezproblemowo poszło nie rozradzam nikomu budowy bo to fajna sprawa i jedynie zawsze można cos poradzić przed czymś ustrzec zgadzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.01.2009 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Nie zawsze jest źle na budowie Mnie również przestrzegali przed budową własnego kątka, ale nie dałam za wygraną i nie żałuję , to było niesamowite przeżycie....i ta satysfakcja Przeszło bezproblemowo Czego i jessi z całego serca życzę Nie zawsze jest żle ale nie ma budowy na której by wszystko bezproblemowo poszło nie rozradzam nikomu budowy bo to fajna sprawa i jedynie zawsze można cos poradzić przed czymś ustrzec dziękuję że mnie tam wspieracie ,bardzo sie z tego cieszę i na pewno będę chętnie słuchała waszych rad w sprawie budowy ,tym bardziej że ja zbytnio nie mam pojęcia o budowie a wasze rady służyć mi bedą pomocą teraz przede mną w sumie żmudna robota bo załatwianie wszystkich spraw papierkowych ale później...to już mam nadzieje że ruszy pełną parą no i oczywiście mam nadzieję że będziecie do mnie zaglądać i mi od czasu do czasu doradzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.01.2009 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 jessi, witaj wśród Toazowców Cieszę się, że jest coraz więcej miłośników tego projektu . Będę tu często zaglądać i sprawdzać postępy w budowie. ja tez sie bardzo cieszę że jest więcej ludzi którzy będą budować ten śliczny domek \ja tez będę do Ciebie zaglądała jak tam postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 26.01.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Cześć jessi:)Przyszłam z rewizytą i dech mi zaparło widząc położenie Twojej działki - piękne widoczki będziesz miała z okien - żyć nie umierać... Swego czasu też marzyliśmy o domku w takiej scenerii ale nie wyszło:( Zresztą z jednej strony to się cieszę, bo chyba byśmy nie podołali wszystkim obowiązkom związanym z samodzielną budową domu od podstaw.Tym bardziej podziwiam i gratuluję oraz życzę dużo siły i wytrwałości w zmaganiach budowlanych oraz samych porządnych ekip i fachowców:)Jeśli można spytać w której części Polski budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.01.2009 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Cześć jessi:) Przyszłam z rewizytą i dech mi zaparło widząc położenie Twojej działki - piękne widoczki będziesz miała z okien - żyć nie umierać... Swego czasu też marzyliśmy o domku w takiej scenerii ale nie wyszło:( Zresztą z jednej strony to się cieszę, bo chyba byśmy nie podołali wszystkim obowiązkom związanym z samodzielną budową domu od podstaw. Tym bardziej podziwiam i gratuluję oraz życzę dużo siły i wytrwałości w zmaganiach budowlanych oraz samych porządnych ekip i fachowców:) Jeśli można spytać w której części Polski budujesz? dzięki dzięki mnie tez sie ta okolica strasznie podoba i powiem że juz sama nie umiem się doczekać kiedy wystartujemy z budową naszego domku a będziemy sie budować w województwie małopolskim,ale ja tez pochodzę ze śląska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fąfalska 26.01.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 witam kolejnego topazowca.my bedziemy budowac topaz1. marzy mi sie topaz z powiekszonym garazem ale wymiary dzialki mi na to nie pozwalaja. powodzenia....a jak bede w MG projekt niebawem to podpytam sie o jakies wizualizacje, moze tez mi cos takiego udostepnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.01.2009 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 witam kolejnego topazowca. my bedziemy budowac topaz1. marzy mi sie topaz z powiekszonym garazem ale wymiary dzialki mi na to nie pozwalaja. powodzenia.... a jak bede w MG projekt niebawem to podpytam sie o jakies wizualizacje, moze tez mi cos takiego udostepnia witam topaz I w sumie dużo sie nieróżni od topaza III z tym że u was w projekcie jest spiżarka no i trochę mniejszy garaż a jakbyś miała tą wizualizacje domku to wrzuć do oglądnięcia na forum,z miłą chęcią obejrzę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.01.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 witam kolejnego topazowca. my bedziemy budowac topaz1. marzy mi sie topaz z powiekszonym garazem ale wymiary dzialki mi na to nie pozwalaja. powodzenia.... a jak bede w MG projekt niebawem to podpytam sie o jakies wizualizacje, moze tez mi cos takiego udostepnia te wizualizacje możesz zobaczyć tutaj: http://www.mgprojekt.com.pl/domki/topaz2/wnetrza.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fąfalska 26.01.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 kurcze Lidszu.... cos mala ta kuchnia mi sie wydaje.... a ze mam za mala to tym bardzie sie zaniepokoilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 26.01.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 szkoda że u mnie takiej wizualki nie było bardzo pomocne to to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 26.01.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 cieszę się jessi,że do mnie zajrzałaś i szybko śpieszę z rewizytą.Projekt wybraliście piękny a i działeczka przecudnej urody i te widoki.....my przez pewien okres czasu przymierzaliśmy się do podobnego projektu Diuna ,ale w końcu stwierdziliśmy że bliższe naszemu sercu są dworki i tak powstał Adam 24 Sajdaka.Będę Ci kibicować i w ogóle się budową nie przerażaj ,bo to tylko daje niesamowitą radość i satysfakcję a podstawa to znaleźć dobrą ekipę i udawać ,że się trochę znasz na budowie(kopalnia wiedzy to fm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 27.01.2009 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 kurcze Lidszu.... cos mala ta kuchnia mi sie wydaje.... a ze mam za mala to tym bardzie sie zaniepokoilam rzeczywiście w tej wizualizacji widać ze kuchnia nie jest dużych rozmiarów z tym że topaz III niema spiżarki co daje że kuchnia będzie większa,może jak wolisz mieć większą kuchnie to po prostu zrezygnuj ze spiżarki,chyba że chcesz mieć ta spiżarkę mnie się właśnie podoba w topazie III to że kuchnia jest właśnie takich dużych rozmiarów jedynie nie wiem gdzie mogłabym mieć pralkę i jakies takie nawet nieduże pomieszczenie na suszenie ubrania zimą może wy macie jakies pomysły dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 27.01.2009 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 szkoda że u mnie takiej wizualki nie było bardzo pomocne to to jest to prawda taka wizualizacja naprawdę się przydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 27.01.2009 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 cieszę się jessi,że do mnie zajrzałaś i szybko śpieszę z rewizytą.Projekt wybraliście piękny a i działeczka przecudnej urody i te widoki.....my przez pewien okres czasu przymierzaliśmy się do podobnego projektu Diuna ,ale w końcu stwierdziliśmy że bliższe naszemu sercu są dworki i tak powstał Adam 24 Sajdaka.Będę Ci kibicować i w ogóle się budową nie przerażaj ,bo to tylko daje niesamowitą radość i satysfakcję a podstawa to znaleźć dobrą ekipę i udawać ,że się trochę znasz na budowie(kopalnia wiedzy to fm) Beauty mnie też bardzo miło Ciebie gościć w moim dzienniku wasz domek to już sliczny dworek przypomina naprawdę ładny jest i oczywiście bedę do was jak najczęściej zaglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fąfalska 27.01.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 rzeczywiście w tej wizualizacji widać ze kuchnia nie jest dużych rozmiarów z tym że topaz III niema spiżarki co daje że kuchnia będzie większa,może jak wolisz mieć większą kuchnie to po prostu zrezygnuj ze spiżarki,chyba że chcesz mieć ta spiżarkę mnie się właśnie podoba w topazie III to że kuchnia jest właśnie takich dużych rozmiarów jedynie nie wiem gdzie mogłabym mieć pralkę i jakies takie nawet nieduże pomieszczenie na suszenie ubrania zimą może wy macie jakies pomysły dziewczyny my jeszcze nie zdecydowalismy czy bedziemy podpiwniczac czy nie (to znaczy zdecydowalismy sie ale jak nie znamy dokladnych dodatkowych kosztów z tym zwiazanych to nie wiem czy nas na to stać) jesli bedzie piwnica to pralnia bylaby w pomieszczeniu gospodarczym (przy garazu). mam jeszcze jedno alternatywne miejsce na górze. zmniejszam łazienke rodziców na górze i robie takie male pomieszczenie pomiedzy łazienkami na górze z wejsciem od łazienki ogólnej. z doswiadczenia wiem, ze taka lokalizacja bylaby najlepsza. wlasnie w lazience na górze przy kąpieli brudne rzeczy wrzuca sie do kosza na bielizne.... zlazenie z nimi na dół uwazam za niedogodność. no ale jeszcze sie pomysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 27.01.2009 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 witam, musisz sie spodziewać że jak zrobisz podpiwniczenie to koszt domu wzrośnie,i to nie mało bo piwnica to w sumie jakbyś zrobiła jedno piętro bo musisz też zrobic strop a to dość duży koszt a co do prali to ja tak samo myślałam nad wstawieniem pralki do pomieszczenia gospodarczego przy garażu,ale się cały czas zastanawiam ,zastanawiam się nad powiększeniem łazienki dzieci do samych schodów i tam bym jakos oddzieliła kawałek murkiem i wstawiła tam pralkę ale muszę to jeszcze przeanalizować a zmiany jakieś robisz w projekcie czy zostawiasz mniej więcej tak jak jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts