jessi 11.05.2009 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 dzień doberek , ooo to co takiego robiłaś że masz odciski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.05.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 dzień doberek , ooo to co takiego robiłaś że masz odciski wyrywałam perz i sadziłam roslinki i 2000 metrów trawy skosiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 11.05.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 dzień doberek , ooo to co takiego robiłaś że masz odciski wyrywałam perz i sadziłam roslinki i 2000 metrów trawy skosiłam wow to dzielna z ciebie kobitka i pracowita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.05.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 dzień doberek , ooo to co takiego robiłaś że masz odciski wyrywałam perz i sadziłam roslinki i 2000 metrów trawy skosiłam wow to dzielna z ciebie kobitka i pracowita lekarz kazał przytakiwać waro się tak narobic bo widać efekt a że dziś łapy bola i ciężko wziąć filizankę do ręki to cóż..................... poboli i przstanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 11.05.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 dzień doberek , ooo to co takiego robiłaś że masz odciski wyrywałam perz i sadziłam roslinki i 2000 metrów trawy skosiłam wow to dzielna z ciebie kobitka i pracowita lekarz kazał przytakiwać waro się tak narobic bo widać efekt a że dziś łapy bola i ciężko wziąć filizankę do ręki to cóż..................... poboli i przstanie wiadomo cos za cos torszke pobolą rączki ale pózniej jaka przyjemnośc patrzena na to co sie zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 12.05.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 dzien dobry ,to pewnie bardzo sie cieszycie że projekt juz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.05.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 pozdrawiam i ciesze się ,że już coś w sprawie budowy ruszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.05.2009 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 cześć dziewczyny pewnie że sie cieszymy i to ogromnie projekt juz jest ,mężuś leci do Polski i niedługo będziemy mieć kilka spraw związanych z budowa załatwionych ,a ja w czerwcu jak bedę to załatwię resztę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 12.05.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Jak bedziesz na miejscu to przypilnuj wszystkiego. 1) czy architekt adaptujący pozałatwiał wszystko z ZE. U nas niby wszystko było załatwione,a minęło 15 m-cy od podpisania umowy i jedyne czego się doczekaliśmy to aneksu do umowy z nową datą przyłączenia na 30.09.09 2) architekt wiedział,że przez naszą działkę z 2 stron przechodzi rura gazowa,ale ustalenia z gazownią nie zostały zrobione.Co gorsza jak ekipa robiła podłączenie do kanalizy uszkodziła rurę gazową. Niedawno dostaliśmy rachunek za usuwanie awarii na 4.500. I to poszłoby na koszt osoby adaptującej lub kierownika budowy,ale jest jedno ale.Brak umowy na piśmie To prawda,że Polak jest mądry po szkodzie.Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.05.2009 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Jak bedziesz na miejscu to przypilnuj wszystkiego. 1) czy architekt adaptujący pozałatwiał wszystko z ZE. U nas niby wszystko było załatwione,a minęło 15 m-cy od podpisania umowy i jedyne czego się doczekaliśmy to aneksu do umowy z nową datą przyłączenia na 30.09.09 2) architekt wiedział,że przez naszą działkę z 2 stron przechodzi rura gazowa,ale ustalenia z gazownią nie zostały zrobione.Co gorsza jak ekipa robiła podłączenie do kanalizy uszkodziła rurę gazową. Niedawno dostaliśmy rachunek za usuwanie awarii na 4.500. I to poszłoby na koszt osoby adaptującej lub kierownika budowy,ale jest jedno ale.Brak umowy na piśmie To prawda,że Polak jest mądry po szkodzie.Niestety pewnie że wszystkiego przypilnuje już moja w tym głowa ,tym bardziej że część papierków teraz mąż bedzie załatwiał,geodetka wrysuje domek na mapkę zaznaczy nm granice dzialki,a przy okazji umówiła się z teściem że z tą mapką pojedzie do prezydium wszystko sprawdzic i ustalić ,dzieki także mojemu zaradnemu teściu który nam pomaga to na pewno bedzie łatwiej. u nas niestety najprawdopodobniej nie bedziemy miec na poczatku gazu ponieważ gaz za daleko jest od działki a tam gdzie stawiamy domek to jeszcze nie ma wybudowanych domków w pobliżu. kanalizacji tez nie bedzie moze w przyszłości jak gmina postanowi wybudować na razie czekam cierpliwie na wiadomości od męża co tam załatwi na miejscu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 12.05.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 życzę cierpliwości ,a o nią trudno jak zaczyna się papierologia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.05.2009 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 życzę cierpliwości ,a o nią trudno jak zaczyna się papierologia dziekuje ,dziekuję cierpliwość mi się przyda ,chodź do cierpliwych osób nie nalezę,bo zawsze chce miec na już wszystko ,a wiem że niestety tak się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 12.05.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Oj nauczysz się Ja też cierpliwa nie jestem, a teraz w budowlanym epizocie to ciągle trzeba czekać Dzień dobry!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.05.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Oj nauczysz się Ja też cierpliwa nie jestem, a teraz w budowlanym epizocie to ciągle trzeba czekać Dzień dobry!!! oj wiem że trzeba czekać na niektóre sprawy za to mój mężuś ma więcej cierpliwosci ,a ja tu musze cały tydzien siedzieć i czekać jak wróci i powie co załatwił no i oczywiście zdjęcia tez będa !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 12.05.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Hej duzo wytrwalosci zycze Ci tym razem w studiowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.05.2009 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Hej duzo wytrwalosci zycze Ci tym razem w studiowaniu witam Madziu i dziekuję ,przyda sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.05.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Przyszłam się przywitać i życzyć miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 13.05.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Dzień doberek!jakieś wieści już som? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 13.05.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Poranne powitanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.05.2009 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Przyszłam się przywitać i życzyć miłego dnia witam witam i ja również tobie życzę miłego i słonecznego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts