jessi 13.05.2009 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Dzień doberek!jakieś wieści już som? dzien dobry ,narazie jeszcze żadnych wieści nie mam ,a dzwonić będę dopiero wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.05.2009 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Poranne powitanie dzien dobry Madziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 13.05.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 wow to kawał ziemi bedziecie miec ,gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.05.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 dzień doberek i lecę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.05.2009 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 wow to kawał ziemi bedziecie miec ,gratuluje dziekuje ja tez bardzo sie cięszę i ile ogrodu bedzie do zrobienia ale mnie to i tak cieszy lidziu witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 14.05.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Kobitko musisz jakis mini kombajn zakupic do koszenia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 14.05.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Kobitko musisz jakis mini kombajn zakupic do koszenia Pozdrawiam przyda sie przyda ihhihihi bo bedzie duuuuuuuuuużo trawki do koszenia ale za to jaki ogród mogę stworzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 14.05.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Kobitko musisz jakis mini kombajn zakupic do koszenia Pozdrawiam przyda sie przyda ihhihihi bo bedzie duuuuuuuuuużo trawki do koszenia ale za to jaki ogród mogę stworzyc Pole do popisu na pewno bedziesz miala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 14.05.2009 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Kobitko musisz jakis mini kombajn zakupic do koszenia Pozdrawiam przyda sie przyda ihhihihi bo bedzie duuuuuuuuuużo trawki do koszenia ale za to jaki ogród mogę stworzyc Pole do popisu na pewno bedziesz miala oj bedzie ja już planuje co bedę tam sadzić ,marzy mi sie taki mały sad owocowy i nawet wiem w którym miejscu je założę ,oczywiście jakiś fajniutki plac zabaw dla dzieci ,jakąs altankę i wiele innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 14.05.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 szczere gratulacje to jesteście teraz włascicielami działki "pęłną gębą " ,ja niestety my mamy tylko 1600 metrów ale i tak sie cieszymy zawsze to i tak lepiej niz nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 14.05.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Jessi!!! GRATULUJĘ!!!! Zostałaś prawdziwą posiadaczką ziemską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 15.05.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 szczere gratulacje to jesteście teraz włascicielami działki "pęłną gębą " ,ja niestety my mamy tylko 1600 metrów ale i tak sie cieszymy zawsze to i tak lepiej niz nic dziekuje za miłe słowa ,a 1600 metrów to też kawał ładnej ziemi , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 15.05.2009 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Jessi!!! GRATULUJĘ!!!! Zostałaś prawdziwą posiadaczką ziemską czesc dardurdko i dziekuje juz planuje jak swój ogródek urzadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 15.05.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 witam w mam nadzieję u Was też słoneczne południe, gratulacje z okazji zdobycia rangi "Ziemianinki" , ach jeszcze pamiętam to uczucie "wreszcie nasz kawałek trawy" to teraz niech mury idą do góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagoda_83 15.05.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 gratuluję! teraz tylko patrzeć jak zaczniecie budować! pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 15.05.2009 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 witam w mam nadzieję u Was też słoneczne południe, gratulacje z okazji zdobycia rangi "Ziemianinki" , ach jeszcze pamiętam to uczucie "wreszcie nasz kawałek trawy" to teraz niech mury idą do góry! Witam co do słoneczka to niestety mamy okropną pogodę jak zwylke zreszta tutaj na wyspie Oczywiście też dziękuje za gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 15.05.2009 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 gratuluję! teraz tylko patrzeć jak zaczniecie budować! pozdrawiam! witam ,oj strasznie sie nie umie doczekać zeby już zacząc budować nasz domek ,ale jeszcze troszke musimy sie "pomęczyć" z załatwieniem wszystkich papierków, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 15.05.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 15.05.2009 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Czesc witam witam Madziu co słychac ,bo u nas to brzydka pogoda i zimno ,gdzie te słoneczko to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 15.05.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 no to teraz to już poleci szybko i nawet sie nie obejrzysz a zaczniecie budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts