kamilaJ 15.05.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 oooooo i nawet Ci stronkę ustrzeliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.05.2009 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 no to teraz to już poleci szybko i nawet sie nie obejrzysz a zaczniecie budować mam taka nadzieję że szybko uwiniemy się z tymi papierkami,teraz sie mapki "produkują",za dwa tygodnie powinny juz byc gotowe,ziemia jest juz nasza,projekt kupiony,pani architekt do całej adaptacji tez umówiona na czerwiec,więc jak wróce to zabiore się od razu za całą papierologie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 17.05.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 witam z rana i od razu przechodze do gratulacji !!! zalatwiajcie papierki i do dziela.milej niedzieli, pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.05.2009 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 witam z rana i od razu przechodze do gratulacji !!! zalatwiajcie papierki i do dziela. milej niedzieli, pa. witam ,i dziekuje za gratulacje To teraz się zacznie u nas na całego juz powoli zaczynamy także kupować materiały budowlane pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 17.05.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Jaki materiał brany jest pod uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 18.05.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Witaj Jessi! Wpadłam z rewizytą. Piękny projekt, będę zaglądać i obserwować, jak przebiega budowa. Podrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.05.2009 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Jaki materiał brany jest pod uwagę? powiem szczerze jeszcze nad tym sie nie zastanawialiśmy z czego budować,ale rozważamy nad maxami ,albo porotherm strop raczej teriva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.05.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Witaj Jessi! Wpadłam z rewizytą. Piękny projekt, będę zaglądać i obserwować, jak przebiega budowa. Podrawiam serdecznie witam i serdecznie zapraszam do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.05.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Ale się tutaj dużo dzieje.... Dzień dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.05.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Ale się tutaj dużo dzieje.... Dzień dobry... dzien doberek oj dzieje sie dzieje ,ale mnie to cieszy niezmiernie ,bo w koncu cos idzie do przodu z budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.05.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Ale się tutaj dużo dzieje.... Dzień dobry... dzien doberek oj dzieje sie dzieje ,ale mnie to cieszy niezmiernie ,bo w koncu cos idzie do przodu z budowa Jak już będziesz na miejscu to dopiero będzieradość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.05.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Ale się tutaj dużo dzieje.... Dzień dobry... dzien doberek oj dzieje sie dzieje ,ale mnie to cieszy niezmiernie ,bo w koncu cos idzie do przodu z budowa Jak już będziesz na miejscu to dopiero będzieradość i to jaka !!! juz się doczekac nie umiem mapki juz będą jak wrócę, to od razu wybieram sie do pani architekt ,zeby robiła adaptacje i zajęła się cała papirologią ,mam nadzieje że teraz to szybko juz pójdzie z papierkami ,bo bardzo byśmy chcieli chociaż ławy wylać na jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 18.05.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 ale u was duzo zmian ,powiem że jestem pod wrażeniem ,duzo załatwiliscie juz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.05.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Hej Jessi przyszłam się przywitać i nadrobić zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.05.2009 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 ale u was duzo zmian ,powiem że jestem pod wrażeniem ,duzo załatwiliscie juz pozdrawiam a dziekuje dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.05.2009 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Hej Jessi przyszłam się przywitać i nadrobić zaległości doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 20.05.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 sliczna działeczka ,a jakie boskie widoczki bedziecie miec z okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.05.2009 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 sliczna działeczka ,a jakie boskie widoczki bedziecie miec z okien jestem zadowolona z naszej działeczki ,z każdego okna w domu własnie takie bedą się widoczki ukazywały ,co mnie cieszy bo uwielbiam patrzec na ta naszą dolinke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.05.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Piękne... rzeczywiście aż miło będzie w okienko spojrzeć dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.05.2009 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Piękne... rzeczywiście aż miło będzie w okienko spojrzeć dzień dobry! oj będzie będzie ,ja juz bym chętnie tak siadła sobie na tarasiku i pijąc kawkę rozkoszowała się widokami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts