jagoda_83 21.05.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 jessi! tylko patrzeć kiedy Wy będziecie budować! i też pewnie polecicie szybko, byle tylko zacząć, a potem...to już samo! kiedy starujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.05.2009 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 jessi! tylko patrzeć kiedy Wy będziecie budować! i też pewnie polecicie szybko, byle tylko zacząć, a potem...to już samo! kiedy starujecie? witam witam ,teraz w czerwcu dokoncze sprawy papierkowe ,ponoc ta pani architekt która bedzie robic nam adaptacje to postara sie szybko załatwic pozwolenie ,ja mam taką nadzieje ,jeżeli się uda to byc może już zaczniemy na jesieni ,bardzo byśmy chcieli .Teraz w czerwcu i przez całe wakacje będziemy także inwestować w działke ,trzeba wjazd porządny zrobic ,drogę, ,ściągniemy juz humus ,studnie wykopac i wiele inny jeszcze rzeczy zostało wiec przez ten czas będziemy cały czas coś robić no i za materiałami sie trzeba rozejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.05.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Dziewczyno ,ale Ty będziesz miała widoki za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 22.05.2009 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 witam z rana i jak- Wujek znalazł źródełko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.05.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Dziewczyno ,ale Ty będziesz miała widoki za oknem te widoczki mnie bardzo cieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.05.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 witam z rana i jak- Wujek znalazł źródełko? doberek ,tak wujek znalazł wode i to nawet dużo hiihhi wiec problemów z wodą byc nie powinno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.05.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 jessi - masz piękne miejsce pod domek zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.05.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 jessi - masz piękne miejsce pod domek zazdraszczam a dziękuję dziękuję mnie ono tez się bardzo podoba i juz nie umie się doczekac kiedy w koncu stanie na niej nasz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.05.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Kochana już za niedługo już za momencik i będziecie się cieszyć nowym domkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.05.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Kochana już za niedługo już za momencik i będziecie się cieszyć nowym domkiem mam taka wielką nadzieję że może zaczniemy na jesieni ,chociaż wylać same fundamenty,a na wiosne to by mury ruszyły ,ale czy się uda do tej pory uzyskac pozwolenie to nie jestem pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 23.05.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Witam sie po poludniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.05.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 witam się weekendowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 23.05.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 hmm jessi sie gdzies zawieruszyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.05.2009 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 cześc dziewczyny ,już jestem dzien doberek wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 25.05.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 to i ja sie przywitam na nowy tydzien, hellooo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 27.05.2009 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 to i ja sie przywitam na nowy tydzien, hellooo. dzien doberek ,oj tydzien sie zaczął deszczowo i tak juz zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.05.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Doberek To ile dni pozostało do powrotu do kraju ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 28.05.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Doberek To ile dni pozostało do powrotu do kraju ? cześc Lidziu no juz coraz blizej do wyjazdu nie da się ukryć ,zostało dokładnie 3 tygodnie ,20 dni do wylotu ,a ty jak tam masz juz w koncu te pozwolenie na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 29.05.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 hejka! będę zaglać często , super działka , nasze widoki z naszej edyty będą inne conieco ponieważ budujemyw mieście i dlatego benedykt V się nam nie zmieścił . Czy do wklejania zdjęć korzystasz z fotosika? bo mi małe zdjęcia się wrzucają albo ooogromne.pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 29.05.2009 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 hejka! będę zaglać często , super działka , nasze widoki z naszej edyty będą inne conieco ponieważ budujemyw mieście i dlatego benedykt V się nam nie zmieścił . Czy do wklejania zdjęć korzystasz z fotosika? bo mi małe zdjęcia się wrzucają albo ooogromne. pozdrówka! witam ja wklejam zdjecia z photobucked i powiem że na razie jestem zadowolona z niego bo mogę wstawiać zarówno większe jak i mniejsze zdjęcia,galerie mam w nim założona od 1,5 roku i jak na razie nie narzekam ,a ty kiedy założysz dziennik z miłą chęcią tez bym do Ciebie zaglądała bo jestem ciekawa jak twój domek będzie wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts