agnie-cha 29.05.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 założę , szczerze powiem ,że nie wiem jak go zatytuować chyba poprostu Edzia zostanie. W poniedziałek 1 łopatka ma być wbita chyba, działka przygotowana , toi toi stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 29.05.2009 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 założę , szczerze powiem ,że nie wiem jak go zatytuować chyba poprostu Edzia zostanie. W poniedziałek 1 łopatka ma być wbita chyba, działka przygotowana , toi toi stoi. to załóż załóż ,i powklejaj zdjecia z miłą chęcią zobaczę waszą działeczkę i waszą budowe Ale wam zazdroszcze że juz zaczynaćie , pewnie się cieszysz i zarazem denerwujesz , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.05.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Berek...... i to taki szybki bo czasu mało i zaganiana jestem Jessi buziaki przesyłam i zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 29.05.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 dzien dobry ,śliczniutka córeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.05.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Witam. gratuluję załatwienia wszystkich formlności naprawdę pięknej działeczki. Piekne te widoki będziecie mieli. No i gratuluję jeszcze malutkiej siostrzenicy!!!! Pchało się to maleństwo na świat!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.05.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 ja też gratuluję aniołka!!! Taka mała istotka a tyle radości!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 30.05.2009 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 dzien dobry ,śliczniutka córeczka dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 30.05.2009 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Witam. gratuluję załatwienia wszystkich formlności naprawdę pięknej działeczki. Piekne te widoki będziecie mieli. No i gratuluję jeszcze malutkiej siostrzenicy!!!! Pchało się to maleństwo na świat!!! witam ,dziękuję ze wpadłaś i zapraszam ponownie Niestety małej Zuzannie spieszyło sie chyba i dlatego postanowiła dłużej nie czekać w brzuszku tylko zrobić wszystkim niespodziankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 30.05.2009 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 ja też gratuluję aniołka!!! Taka mała istotka a tyle radości!!! dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 30.05.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 a tak przy okazji dzien dobry wszystkim zuza doberek za wczoraj i dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.05.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Hejka zostawiam buziaki i spadam szykować się na 18 urodziny bratanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 30.05.2009 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Hejka zostawiam buziaki i spadam szykować się na 18 urodziny bratanka To życzę udanej imprezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 30.05.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Hejka Ale pogoda ?Co chwile leje deszcz.U Ciebie pewnie tez ,bo tam zawsze takie klimaty Gratulacje kruszynki w rodzinie Teraz to juz sie chyba zaczynasz pakowac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 30.05.2009 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Hejka Ale pogoda ?Co chwile leje deszcz.U Ciebie pewnie tez ,bo tam zawsze takie klimaty Gratulacje kruszynki w rodzinie Teraz to juz sie chyba zaczynasz pakowac??? Czesc Madziu ,u nas od dwóch dni jest przepiękna pogoda słoneczko swieci i gorąco ,w taka pogode to chce się siedzieć na polku i sie opalać Dziekuje za gratulację Rzeczywiście już powoli zaczęłam sie pakować ,bo już mało czasu zostało co mnie cieszy hihihi buziaki dla Ciebie przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 30.05.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Hejka Ale pogoda ?Co chwile leje deszcz.U Ciebie pewnie tez ,bo tam zawsze takie klimaty Gratulacje kruszynki w rodzinie Teraz to juz sie chyba zaczynasz pakowac??? Czesc Madziu ,u nas od dwóch dni jest przepiękna pogoda słoneczko swieci i gorąco ,w taka pogode to chce się siedzieć na polku i sie opalać Dziekuje za gratulację Rzeczywiście już powoli zaczęłam sie pakować ,bo już mało czasu zostało co mnie cieszy hihihi buziaki dla Ciebie przesyłam Za te buziaki to serdeczne dzieki!!! Zazdroszcze pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 30.05.2009 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Pogoda u nas sie poprawiła bo wcześniej to padało nieskończenie ,za to u Was patrzyłam z zazdrością na słoneczko i ciepełko dlatego teraz się cieszę pogodą i staram sie spędzać jak najwięcej czasu na polku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.06.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Z okazji Dnia Dziecka wszystkim dzieckom w rodzince NAJ NAJ. I Tobie też bo przeciez wszyscy dziećmi jesteśmy. Z tą pogodą to wykrakałaś. U nas od piątku wstrętnie. Zimno i leje. Bleeeeee. na pocieszenie:http://www.cukierniacieslikowski.pl/torty/ciasta/b15b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 01.06.2009 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 witam ,i za życzenia dziekuje i składam je również waszym dzieciaczkom jak są a pogoda u nas cudowna ,własnie dopiero co wróciliśmy z plaży ,oj ale teraz skórka mnie boli bo chyba sie za bardzo "spaliłam " na słoneczku i wygladam jak rak buziole dla was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.06.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Berek i zmykam bo na szkoleniu siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.06.2009 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Cześc Zuzanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts