MRS.CONSTR. 04.06.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dzien dobry A zrobilas sobie wojskowy centymetr ,do odcinania kazdego minionego dnia? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.06.2009 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dzien dobry A zrobilas sobie wojskowy centymetr ,do odcinania kazdego minionego dnia? Pozdrawiam Dzien dobry Madziu ,no niestety żadnego nie zrobiłam ale tak sobie patrze na kalendarz i obliczam w myślach ile to już zostało ihhihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.06.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 A ile jeszcze zostało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.06.2009 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 A ile jeszcze zostało? dwa tygodnie ihhihi juz mało czasu ale się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.06.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Kochana to Ty już na walizach powinnaś siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.06.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Tylko kompa nie pakuj, bo jak bedziesz odpowiadała nam na nasze wpisy . Musimy się umówić na jakiś szczególny znak,żebyśmy wiedziały,że tym samolotem lecisz Ty,że już jesteś nad Polską Tylko co to mogłoby być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.06.2009 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Kochana to Ty już na walizach powinnaś siedzieć no powiem że już w sumie siedze na walizach ihhihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.06.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Tylko kompa nie pakuj, bo jak bedziesz odpowiadała nam na nasze wpisy . Musimy się umówić na jakiś szczególny znak,żebyśmy wiedziały,że tym samolotem lecisz Ty,że już jesteś nad Polską Tylko co to mogłoby być? no widzisz ja mam samolot dokładnie o 6,20 rano więc nad Polską będę koło godziny 10 `` ,to bierz lornetkę i patrz w stronę Krakowa bo tam będę lądować hihihi a co do kompa oj to tu właśnie będzie na początku problem ,ale postaram się cos wykombinować ,no bo w koncu muszę jakoś się z wami kontaktować no i także pisać co tam u nas nowego się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.06.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Hej Jessi, Jak już blisko do waszego powrotu Pewnie powoli zaczyna się zamieszanie z pakowaniem, co ? [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.06.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Komp jest bardzo potrzebny Ja od dwóch dni w domu nie mam dostępu do sieci - normalnie prawie nie da się żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.06.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Tylko kompa nie pakuj, bo jak bedziesz odpowiadała nam na nasze wpisy . Musimy się umówić na jakiś szczególny znak,żebyśmy wiedziały,że tym samolotem lecisz Ty,że już jesteś nad Polską Tylko co to mogłoby być? no widzisz ja mam samolot dokładnie o 6,20 rano więc nad Polską będę koło godziny 10 `` ,to bierz lornetkę i patrz w stronę Krakowa bo tam będę lądować hihihi a co do kompa oj to tu właśnie będzie na początku problem ,ale postaram się cos wykombinować ,no bo w koncu muszę jakoś się z wami kontaktować no i także pisać co tam u nas nowego się dzieje Zaopatrzę się w specjalną lornetkę,moze z wojska ,a pilot niech zrobi korkociąg ,to bedę wiedziała,że tym samolotem lecisz Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.06.2009 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Hej Jessi, Jak już blisko do waszego powrotu Pewnie powoli zaczyna się zamieszanie z pakowaniem, co ? [/b] witam Lidziu dokładnie zamieszanie jest dlatego tez teraz rzadziej zaglądam bo nie mam zbytnio czasu ,ale już niedługo a tu tak mało czasu zostało ale się cieszę baaaaaaaaaardzo buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.06.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Komp jest bardzo potrzebny Ja od dwóch dni w domu nie mam dostępu do sieci - normalnie prawie nie da się żyć Nie tyle komp,co Fm uzależnia wprost Człowiek cały czas sprawdza pocztę i czyta co tam nowego u innych słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.06.2009 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Komp jest bardzo potrzebny Ja od dwóch dni w domu nie mam dostępu do sieci - normalnie prawie nie da się żyć no właśnie ,więc ja też kurcze nie wiem jak przeżyję bez kompa te kilkanaście dni ,a tym bardziej że lubie sobie" posiedzieć" na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.06.2009 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Tylko kompa nie pakuj, bo jak bedziesz odpowiadała nam na nasze wpisy . Musimy się umówić na jakiś szczególny znak,żebyśmy wiedziały,że tym samolotem lecisz Ty,że już jesteś nad Polską Tylko co to mogłoby być? no widzisz ja mam samolot dokładnie o 6,20 rano więc nad Polską będę koło godziny 10 `` ,to bierz lornetkę i patrz w stronę Krakowa bo tam będę lądować hihihi a co do kompa oj to tu właśnie będzie na początku problem ,ale postaram się cos wykombinować ,no bo w koncu muszę jakoś się z wami kontaktować no i także pisać co tam u nas nowego się dzieje Zaopatrzę się w specjalną lornetkę,moze z wojska ,a pilot niech zrobi korkociąg ,to bedę wiedziała,że tym samolotem lecisz Ty hiihiih to super byt było ,no to muszę teraz poinformować pilota że jak będziemy się zbliżac do Polski to ma takie pirety robić hiihih a ty patrz to poznasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.06.2009 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Komp jest bardzo potrzebny Ja od dwóch dni w domu nie mam dostępu do sieci - normalnie prawie nie da się żyć Nie tyle komp,co Fm uzależnia wprost Człowiek cały czas sprawdza pocztę i czyta co tam nowego u innych słychać święta racja ,ja też uwielbiam siedzieć na fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.06.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Tylko kompa nie pakuj, bo jak bedziesz odpowiadała nam na nasze wpisy . Musimy się umówić na jakiś szczególny znak,żebyśmy wiedziały,że tym samolotem lecisz Ty,że już jesteś nad Polską Tylko co to mogłoby być? no widzisz ja mam samolot dokładnie o 6,20 rano więc nad Polską będę koło godziny 10 `` ,to bierz lornetkę i patrz w stronę Krakowa bo tam będę lądować hihihi a co do kompa oj to tu właśnie będzie na początku problem ,ale postaram się cos wykombinować ,no bo w koncu muszę jakoś się z wami kontaktować no i także pisać co tam u nas nowego się dzieje Nie omieszkam Zaopatrzę się w specjalną lornetkę,moze z wojska ,a pilot niech zrobi korkociąg ,to bedę wiedziała,że tym samolotem lecisz Ty hiihiih to super byt było ,no to muszę teraz poinformować pilota że jak będziemy się zbliżac do Polski to ma takie pirety robić hiihih a ty patrz to poznasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.06.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Komp jest bardzo potrzebny Ja od dwóch dni w domu nie mam dostępu do sieci - normalnie prawie nie da się żyć Nie tyle komp,co Fm uzależnia wprost Człowiek cały czas sprawdza pocztę i czyta co tam nowego u innych słychać święta racja ,ja też uwielbiam siedzieć na fm ja to podpadam już w lekkie uzależnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 04.06.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Witaj Jessi, piękny domek wybudujesz No i okolica rewelacyjna, zazdroszczę widoków. Fajnie że wracasz do Polski na stałe i będziesz mogła osobiście nadzorować budowę - tak dużo łatwiej niż na odległość. Czekam z niecierpliwością na nowe wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.06.2009 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Komp jest bardzo potrzebny Ja od dwóch dni w domu nie mam dostępu do sieci - normalnie prawie nie da się żyć Nie tyle komp,co Fm uzależnia wprost Człowiek cały czas sprawdza pocztę i czyta co tam nowego u innych słychać święta racja ,ja też uwielbiam siedzieć na fm ja to podpadam już w lekkie uzależnienie hiihih no to tak jak ja ,ja też już powoli wpadam w nałóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts