jessi 04.06.2009 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Witaj Jessi, piękny domek wybudujesz No i okolica rewelacyjna, zazdroszczę widoków. Fajnie że wracasz do Polski na stałe i będziesz mogła osobiście nadzorować budowę - tak dużo łatwiej niż na odległość. Czekam z niecierpliwością na nowe wiadomości dzięki wielkie za miłe słowa ,a co do wiadomości z "placu boju " to na pewno napisze co i jak pozdrawiam gorąco z upalnej Irlandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 05.06.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 cześć, fajna córcia:D, dzieciaki gubiące zęby wyglądają kapitalnie nie denerwuj z tą mapą się schodzi bo to jeszcze w ośrodku dokumentacji geodezyjnej musi być podbite, ja czekałam prawie miesiąc chociaż robił mi mapę syn kierowniczki ale macie fajnie z tą pogodą, u nas ciągle przelotne opady i zimno, przywieź nam słonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 06.06.2009 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 cześć, fajna córcia:D, dzieciaki gubiące zęby wyglądają kapitalnie nie denerwuj z tą mapą się schodzi bo to jeszcze w ośrodku dokumentacji geodezyjnej musi być podbite, ja czekałam prawie miesiąc chociaż robił mi mapę syn kierowniczki ale macie fajnie z tą pogodą, u nas ciągle przelotne opady i zimno, przywieź nam słonko dzięki za miłe słowa dzisiaj postaramy sie zadzwonić i dowiedziec jak tam nasze mapki czy juz są czy jeszcze trza poczekać zobaczymy ,ale jakieś dziwne mam przeczucie że raczej jeszcze nie są gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.06.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Jessi, gratulacje dla siostry i jej małej Zuzanki Gratulacje również dla Twojej córy z okazji zgubienia pierwszego zęba z mapkami czasami trzeba trochę poczekać. Mam nadzieję, że niedługo je dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.06.2009 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Jessi, gratulacje dla siostry i jej małej Zuzanki Gratulacje również dla Twojej córy z okazji zgubienia pierwszego zęba z mapkami czasami trzeba trochę poczekać. Mam nadzieję, że niedługo je dostaniesz czesc Lidszu i dziekuje za gratulacje ,przekaże też siostrze a co do mapek to mam nadzieje że juz beda gotowe bo ja niedługo będę na miejscu i chce juz z nimi iśc do architekta bo szkoda mi czasu na czekanie ,dzis na wieczór bedziemy dzwonic i się dowiadywać więc trzymaj kciuki żeby były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.06.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Hej Jessi Kciuki ściskam mocno i mam nadzieję, że dobre wieści będzie mieć w sprawie mapek A ile czasu już czekasz ? Ja na swoje czekałam około 3 tygodni, bo mniej więcej tyle czasu to zajmuje. Miłego pakowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.06.2009 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Hej Jessi Kciuki ściskam mocno i mam nadzieję, że dobre wieści będzie mieć w sprawie mapek A ile czasu już czekasz ? Ja na swoje czekałam około 3 tygodni, bo mniej więcej tyle czasu to zajmuje. Miłego pakowania to sie cieszę ze trzymasz kciuki a na mapki czekamy już 3 tygodnie wiec moim skromnym zdanie już powinny być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 08.06.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 witam w nowym tygodniu. odliczania ciag dalszy, to ile dzisiaj na liczniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.06.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Jessi spakowana juz całkiem ??? czy juz tylko drobiazgi zostały Czekamy z utęsknieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.06.2009 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 witam w nowym tygodniu. odliczania ciag dalszy, to ile dzisiaj na liczniku? witam witam oczywiście że odliczam ihhiihih już tylko 10 dni do wylotu zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.06.2009 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Jessi spakowana juz całkiem ??? czy juz tylko drobiazgi zostały Czekamy z utęsknieniem juz prawie jestem spakowana ,jeszcze tylko na koniec kilka rzeczy i można jechać ,a ja coraz bardziej zaczynam się denerwować z każdym zbliżającym sie dniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.06.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Jessi spakowana juz całkiem ??? czy juz tylko drobiazgi zostały Czekamy z utęsknieniem juz prawie jestem spakowana ,jeszcze tylko na koniec kilka rzeczy i można jechać ,a ja coraz bardziej zaczynam się denerwować z każdym zbliżającym sie dniem to emocje - emocje bo wracasz do NAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.06.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Hej Jassi w takim razie wierć dziurę geodecie o mapki, bo to już najwyższy czas, aby były miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.06.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Jessi spakowana juz całkiem ??? czy juz tylko drobiazgi zostały Czekamy z utęsknieniem juz prawie jestem spakowana ,jeszcze tylko na koniec kilka rzeczy i można jechać ,a ja coraz bardziej zaczynam się denerwować z każdym zbliżającym sie dniem to emocje - emocje bo wracasz do NAS dokładnie tak hihihiih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.06.2009 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Hej Jassi w takim razie wierć dziurę geodecie o mapki, bo to już najwyższy czas, aby były miłego dnia będę musiała bo ja chce miec je gotowe już na za dwa tygodnie bo będę szła do architekta ,u architekta powinno pójśc dość szybko bo zmian w domku będziemy mieć baardzo malutko więc powinno szybciutko pójść mam nadzieję że wyrobimy się w dwa miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.06.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Hej Jassi w takim razie wierć dziurę geodecie o mapki, bo to już najwyższy czas, aby były miłego dnia będę musiała bo ja chce miec je gotowe już na za dwa tygodnie bo będę szła do architekta ,u architekta powinno pójśc dość szybko bo zmian w domku będziemy mieć baardzo malutko więc powinno szybciutko pójść mam nadzieję że wyrobimy się w dwa miesiące Witam architekt adaptujący projekt drobne zmiany powinnien nanieść je w ciągu tygodnia. Chyba ,że chcesz wprowadzić zmiany wymagające zgody projektanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.06.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Dzień dobry....wpadłam powiedzieć, że już nie długo będziesz wśród nas....w Polsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.06.2009 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Hej Jassi w takim razie wierć dziurę geodecie o mapki, bo to już najwyższy czas, aby były miłego dnia będę musiała bo ja chce miec je gotowe już na za dwa tygodnie bo będę szła do architekta ,u architekta powinno pójśc dość szybko bo zmian w domku będziemy mieć baardzo malutko więc powinno szybciutko pójść mam nadzieję że wyrobimy się w dwa miesiące Witam architekt adaptujący projekt drobne zmiany powinnien nanieść je w ciągu tygodnia. Chyba ,że chcesz wprowadzić zmiany wymagające zgody projektanta my bedziemy wprowadzać tak dokładnie tylko jedna zmianę w projekcie ,otóż w kotłowni która jest naprawdę bardzo duża to chcemy ją podzielić tak aby zrobić odrębne pomieszczenie na pralnie poza tym to nam się wszystko podoba tak jak jest więc powinno pójść pani architekt dość szybciutko, jedynie dłużej pewnie zejdzie wrysowanie domku na mapke ,dokładnie nie wiem ile to schodzi takie wrysowywanie domku, więc mam taką cichutką nadzieję ze pójdzie szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.06.2009 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Dzień dobry....wpadłam powiedzieć, że już nie długo będziesz wśród nas....w Polsce... a dzien dobry , ... już coraz bliżej do wylotu już tylko 10 dni więc pomyślcie że już w przyszły piątek będę w Polsce aż trudno uwierzyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.06.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Hej Jassi w takim razie wierć dziurę geodecie o mapki, bo to już najwyższy czas, aby były miłego dnia będę musiała bo ja chce miec je gotowe już na za dwa tygodnie bo będę szła do architekta ,u architekta powinno pójśc dość szybko bo zmian w domku będziemy mieć baardzo malutko więc powinno szybciutko pójść mam nadzieję że wyrobimy się w dwa miesiące Witam architekt adaptujący projekt drobne zmiany powinnien nanieść je w ciągu tygodnia. Chyba ,że chcesz wprowadzić zmiany wymagające zgody projektanta my bedziemy wprowadzać tak dokładnie tylko jedna zmianę w projekcie ,otóż w kotłowni która jest naprawdę bardzo duża to chcemy ją podzielić tak aby zrobić odrębne pomieszczenie na pralnie poza tym to nam się wszystko podoba tak jak jest więc powinno pójść pani architekt dość szybciutko, jedynie dłużej pewnie zejdzie wrysowanie domku na mapke ,dokładnie nie wiem ile to schodzi takie wrysowywanie domku, więc mam taką cichutką nadzieję ze pójdzie szybciutko mojej Pani architekt zajęło to 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts