kawika 08.06.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Dzień dobry Nie martw się na pewno wszystko będzie tak jak trzeba. Wiem wiem łatwo mi się mówi jak sama o wszytko się wkurzam. Pakuj się pakuj, bo czas powrot bliski !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.06.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Hej Jassi w takim razie wierć dziurę geodecie o mapki, bo to już najwyższy czas, aby były miłego dnia będę musiała bo ja chce miec je gotowe już na za dwa tygodnie bo będę szła do architekta ,u architekta powinno pójśc dość szybko bo zmian w domku będziemy mieć baardzo malutko więc powinno szybciutko pójść mam nadzieję że wyrobimy się w dwa miesiące Witam architekt adaptujący projekt drobne zmiany powinnien nanieść je w ciągu tygodnia. Chyba ,że chcesz wprowadzić zmiany wymagające zgody projektanta my bedziemy wprowadzać tak dokładnie tylko jedna zmianę w projekcie ,otóż w kotłowni która jest naprawdę bardzo duża to chcemy ją podzielić tak aby zrobić odrębne pomieszczenie na pralnie poza tym to nam się wszystko podoba tak jak jest więc powinno pójść pani architekt dość szybciutko, jedynie dłużej pewnie zejdzie wrysowanie domku na mapke ,dokładnie nie wiem ile to schodzi takie wrysowywanie domku, więc mam taką cichutką nadzieję ze pójdzie szybciutko mojej Pani architekt zajęło to 2 dni U mnie coś ok.tygodnia,tylko te sprawy papierkowe załatwiała za nas pani architekt w ramach adaptacji projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.06.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Hej Jassi w takim razie wierć dziurę geodecie o mapki, bo to już najwyższy czas, aby były miłego dnia będę musiała bo ja chce miec je gotowe już na za dwa tygodnie bo będę szła do architekta ,u architekta powinno pójśc dość szybko bo zmian w domku będziemy mieć baardzo malutko więc powinno szybciutko pójść mam nadzieję że wyrobimy się w dwa miesiące Witam architekt adaptujący projekt drobne zmiany powinnien nanieść je w ciągu tygodnia. Chyba ,że chcesz wprowadzić zmiany wymagające zgody projektanta my bedziemy wprowadzać tak dokładnie tylko jedna zmianę w projekcie ,otóż w kotłowni która jest naprawdę bardzo duża to chcemy ją podzielić tak aby zrobić odrębne pomieszczenie na pralnie poza tym to nam się wszystko podoba tak jak jest więc powinno pójść pani architekt dość szybciutko, jedynie dłużej pewnie zejdzie wrysowanie domku na mapke ,dokładnie nie wiem ile to schodzi takie wrysowywanie domku, więc mam taką cichutką nadzieję ze pójdzie szybciutko mojej Pani architekt zajęło to 2 dni waw to rzeczywiście bardzo szybko poszło też bym chciała żeby tak szybko i nam zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.06.2009 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Dzień dobry Nie martw się na pewno wszystko będzie tak jak trzeba. Wiem wiem łatwo mi się mówi jak sama o wszytko się wkurzam. Pakuj się pakuj, bo czas powrot bliski !!! też mam taką nadzieje ze szybko i gładko pójdzie a jak bedzie naprawdę to się przekonamy już niebawem hiihihh no bo za dwa tygodnie juz wybieram się na pierwszą wizyte do naszej architektki i juz się doczekać nie umie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.06.2009 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Hej Jassi w takim razie wierć dziurę geodecie o mapki, bo to już najwyższy czas, aby były miłego dnia będę musiała bo ja chce miec je gotowe już na za dwa tygodnie bo będę szła do architekta ,u architekta powinno pójśc dość szybko bo zmian w domku będziemy mieć baardzo malutko więc powinno szybciutko pójść mam nadzieję że wyrobimy się w dwa miesiące Witam architekt adaptujący projekt drobne zmiany powinnien nanieść je w ciągu tygodnia. Chyba ,że chcesz wprowadzić zmiany wymagające zgody projektanta my bedziemy wprowadzać tak dokładnie tylko jedna zmianę w projekcie ,otóż w kotłowni która jest naprawdę bardzo duża to chcemy ją podzielić tak aby zrobić odrębne pomieszczenie na pralnie poza tym to nam się wszystko podoba tak jak jest więc powinno pójść pani architekt dość szybciutko, jedynie dłużej pewnie zejdzie wrysowanie domku na mapke ,dokładnie nie wiem ile to schodzi takie wrysowywanie domku, więc mam taką cichutką nadzieję ze pójdzie szybciutko mojej Pani architekt zajęło to 2 dni U mnie coś ok.tygodnia,tylko te sprawy papierkowe załatwiała za nas pani architekt w ramach adaptacji projektu my też bedziemy zlecać jej część spraw aby załatwiła za nas więc powinno pójsc szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 08.06.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 to teraz patrzeć jak niedługo zaczniecie sie budować ,to kiedy byście chcieli zacząć w tym roku jeszcze czy dopiero w przyszłym pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.06.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Hej Jassi w takim razie wierć dziurę geodecie o mapki, bo to już najwyższy czas, aby były miłego dnia będę musiała bo ja chce miec je gotowe już na za dwa tygodnie bo będę szła do architekta ,u architekta powinno pójśc dość szybko bo zmian w domku będziemy mieć baardzo malutko więc powinno szybciutko pójść mam nadzieję że wyrobimy się w dwa miesiące Witam architekt adaptujący projekt drobne zmiany powinnien nanieść je w ciągu tygodnia. Chyba ,że chcesz wprowadzić zmiany wymagające zgody projektanta my bedziemy wprowadzać tak dokładnie tylko jedna zmianę w projekcie ,otóż w kotłowni która jest naprawdę bardzo duża to chcemy ją podzielić tak aby zrobić odrębne pomieszczenie na pralnie poza tym to nam się wszystko podoba tak jak jest więc powinno pójść pani architekt dość szybciutko, jedynie dłużej pewnie zejdzie wrysowanie domku na mapke ,dokładnie nie wiem ile to schodzi takie wrysowywanie domku, więc mam taką cichutką nadzieję ze pójdzie szybciutko mojej Pani architekt zajęło to 2 dni mojej to nawet 1 dzień zajęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.06.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Hej Jassi w takim razie wierć dziurę geodecie o mapki, bo to już najwyższy czas, aby były miłego dnia będę musiała bo ja chce miec je gotowe już na za dwa tygodnie bo będę szła do architekta ,u architekta powinno pójśc dość szybko bo zmian w domku będziemy mieć baardzo malutko więc powinno szybciutko pójść mam nadzieję że wyrobimy się w dwa miesiące Witam architekt adaptujący projekt drobne zmiany powinnien nanieść je w ciągu tygodnia. Chyba ,że chcesz wprowadzić zmiany wymagające zgody projektanta my bedziemy wprowadzać tak dokładnie tylko jedna zmianę w projekcie ,otóż w kotłowni która jest naprawdę bardzo duża to chcemy ją podzielić tak aby zrobić odrębne pomieszczenie na pralnie poza tym to nam się wszystko podoba tak jak jest więc powinno pójść pani architekt dość szybciutko, jedynie dłużej pewnie zejdzie wrysowanie domku na mapke ,dokładnie nie wiem ile to schodzi takie wrysowywanie domku, więc mam taką cichutką nadzieję ze pójdzie szybciutko mojej Pani architekt zajęło to 2 dni mojej to nawet 1 dzień zajęło Ta!! Moj architekt malowal przez 5 miesiecy!!! Jessi...czy juz na godziny odliczasz? Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.06.2009 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 to teraz patrzeć jak niedługo zaczniecie sie budować ,to kiedy byście chcieli zacząć w tym roku jeszcze czy dopiero w przyszłym pozdrawiam jak by sie wszystko udało to może nawet i jeszcze w tym roku na jesieni zaczniemy budowe domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.06.2009 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Lidszu to wasz architekt rzeczywiście w ekspresowym tępie zrobiła też bym tak chciała hiihih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.06.2009 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Hej Jassi w takim razie wierć dziurę geodecie o mapki, bo to już najwyższy czas, aby były miłego dnia będę musiała bo ja chce miec je gotowe już na za dwa tygodnie bo będę szła do architekta ,u architekta powinno pójśc dość szybko bo zmian w domku będziemy mieć baardzo malutko więc powinno szybciutko pójść mam nadzieję że wyrobimy się w dwa miesiące Witam architekt adaptujący projekt drobne zmiany powinnien nanieść je w ciągu tygodnia. Chyba ,że chcesz wprowadzić zmiany wymagające zgody projektanta my bedziemy wprowadzać tak dokładnie tylko jedna zmianę w projekcie ,otóż w kotłowni która jest naprawdę bardzo duża to chcemy ją podzielić tak aby zrobić odrębne pomieszczenie na pralnie poza tym to nam się wszystko podoba tak jak jest więc powinno pójść pani architekt dość szybciutko, jedynie dłużej pewnie zejdzie wrysowanie domku na mapke ,dokładnie nie wiem ile to schodzi takie wrysowywanie domku, więc mam taką cichutką nadzieję ze pójdzie szybciutko mojej Pani architekt zajęło to 2 dni mojej to nawet 1 dzień zajęło Ta!! Moj architekt malowal przez 5 miesiecy!!! Jessi...czy juz na godziny odliczasz? Maja wow to troszkę długo twojemu architektowi zeszło ale grunt że już masz to za sobą i budujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.06.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Lidszu to wasz architekt rzeczywiście w ekspresowym tępie zrobiła też bym tak chciała hiihih rzeczywiście niesamowita kobieta (i jedyny architekt, z którym udało nam się dobrze współpracować ). Mapkę dostała ode mnie we wtorek wieczorem, a już w środę po południu miałam przesłany mailem naniesiony domek, z prośbą o sprawdzenie, czy wszystko się zgadza zgodnie z umową Naprawdę jest godna polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.06.2009 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Lidszu to wasz architekt rzeczywiście w ekspresowym tępie zrobiła też bym tak chciała hiihih rzeczywiście niesamowita kobieta (i jedyny architekt, z którym udało nam się dobrze współpracować ). Mapkę dostała ode mnie we wtorek wieczorem, a już w środę po południu miałam przesłany mailem naniesiony domek, z prośbą o sprawdzenie, czy wszystko się zgadza zgodnie z umową Naprawdę jest godna polecenia aż zazdroszczę , gdybym mieszkała blisko to na pewno bym wzięła ta pania architekt co tobie robiła ,ale zobaczymy jak ta nasza sie wyrobi może też szybciutko wszystko wyrysuje poczekamy zobaczymy juz niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.06.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Lidszu to wasz architekt rzeczywiście w ekspresowym tępie zrobiła też bym tak chciała hiihih rzeczywiście niesamowita kobieta (i jedyny architekt, z którym udało nam się dobrze współpracować ). Mapkę dostała ode mnie we wtorek wieczorem, a już w środę po południu miałam przesłany mailem naniesiony domek, z prośbą o sprawdzenie, czy wszystko się zgadza zgodnie z umową Naprawdę jest godna polecenia aż zazdroszczę , gdybym mieszkała blisko to na pewno bym wzięła ta pania architekt co tobie robiła ,ale zobaczymy jak ta nasza sie wyrobi może też szybciutko wszystko wyrysuje poczekamy zobaczymy juz niedługo jak będzie coś ściemniała, że wrysowanie domu na mapkę dużo czasu zajmuje, to jej powiedz, że ty wiesz, że można to zrobić w ciągu 1-2 dni i nie będzie się mogła wymigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 09.06.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 dobra rada LIDSZU hiihhiih zobaczymy jak to bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 10.06.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 dzien dobry a mapkami się nie martw niedługo pewnie będą gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 10.06.2009 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 dzien dobry a mapkami się nie martw niedługo pewnie będą gotowe witam i dzieki za dobre słowo zobaczymy jeszcze pod koniec tego tygodnia zadzwonimy i się dowiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 12.06.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 No co z tym Benkiem?? Urośnie w końcu , czy nie....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.06.2009 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 No co z tym Benkiem?? Urośnie w końcu , czy nie....??? Witam , urośnie urośnie i to juz niedługo,mapki już prawie gotowe sa do odebrania ,a na 29 czerwca bo już akurat bedę w Polsce to umówiona jestem z pania architekt która zrobi nam zmiany w sumie tylko jedną zmianę w projekcie to pójdzie szybko i zajmie sie całą adaptacja ,mam zadanie i cel wyrobić sie z papierkami w dwa miesiące i sie WYROBIE MUSZE !! pozdrawiam ,a wy lecicie juz z wykończeniówką jak burza i trzymam kciukaski mocno abyście się wprowadzili do waszego domku tak jak planujecie , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 13.06.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Hej Gotowa do drogi? Boszsze ,jak ja juz chce zaczac to budowanie Juz nawet kosiarke mam .Wiem ,ze troche nie z tej strony zaczynam ,ale nie moglam sie oprzec .Mysle ,ze jeszcze z miesiac i zaczniemy zalatwiac wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts