jessi 13.06.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 witam ,pewnie że jestem już gotowa do drogi hiihhih i teraz czekam z niecierpliwością na 18 czerwca zobaczysz jak juz zaczniecie załatwiać papierki to poleci juz z górki trochę jest czekania na wszystkie papierki ,dokumenty ,uzgodnienia, ale to i tak cieszy bardzo bo wiadomo że z każdym następnym papierkiem zbliżamy sie ku końcowi to dawaj znac jak już zaczniecie cos załatwiac opisuj wszystko jak bedzie wam szło z formalnościami buziaki sle dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 13.06.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Będzie bardzo ładny domek.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.06.2009 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Będzie bardzo ładny domek.Powodzenia dzieki nam też sie on z każdym dniem coraz bardziej podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioZZ 13.06.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Wy również macie świetny projekt i domek podobnych rozmiarów :D Jestem pod wrażeniem działeczki będziecie mieli co kosić Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.06.2009 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Wy również macie świetny projekt i domek podobnych rozmiarów :D Jestem pod wrażeniem działeczki będziecie mieli co kosić Pozdrawiam!!! rzeczywiście działeczka jest duża ,ja sie śmieję z meża że bedzie miał co robić ,a on juz planuje kupic sobie taki "mały traktorek" do koszenia trawki ihihiih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 13.06.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 witam bardzo piękny projekt wybraliscie i działeczka tez śliczna. życzę duzo wytrwałosci w budowaniu na odleglosc , sami jestesmy w takiej sytuacji wiec cos o tym wiemy życze milego pobytu w Polsce . mam nadzieje ze pogoda dla nas bedzie piekna bo i ja lece tylko ze w sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 13.06.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Witaj jessi Dziekuję za odwiedziny i odpowiem na pytanie- w jakiej okolicy budujemy... Otóż, jeżeli Twój mąż łatwił notariusza z teściem w Brzesku -to ja do Brzeska mam rzut beretem Moja działka gdzie budujemy domek to równina, aTwoja to kawałek tego, co widzę z okna bocznego w kuchni Dla tych widoków zostałam tutaj w Małopolsce, a pochodzę z Warmii... Domyślam się tylko miejsca Twojej działki... Domek faktycznie bardzo ciekawy Życzę powodzenia w dalszych etapach i pozdrawiam serdecznie No i Perłoweczka z Tobą jeszcze dość, że z Irlandii, to może sąsiadkami tam jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 14.06.2009 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 witam bardzo piękny projekt wybraliscie i działeczka tez śliczna. życzę duzo wytrwałosci w budowaniu na odleglosc , sami jestesmy w takiej sytuacji wiec cos o tym wiemy życze milego pobytu w Polsce . mam nadzieje ze pogoda dla nas bedzie piekna bo i ja lece tylko ze w sobote witam ,ja też mam nadzieję ze pogoda bedzie ładna bo coś ostatnio w Polsce cały czas pada a ja juz lece w czwartek i chcę mieć słoneczko dziekuje za odwiedziny i zapraszam ponownie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 14.06.2009 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Witaj jessi Dziekuję za odwiedziny i odpowiem na pytanie- w jakiej okolicy budujemy... Otóż, jeżeli Twój mąż łatwił notariusza z teściem w Brzesku -to ja do Brzeska mam rzut beretem Moja działka gdzie budujemy domek to równina, aTwoja to kawałek tego, co widzę z okna bocznego w kuchni Dla tych widoków zostałam tutaj w Małopolsce, a pochodzę z Warmii... Domyślam się tylko miejsca Twojej działki... Domek faktycznie bardzo ciekawy Życzę powodzenia w dalszych etapach i pozdrawiam serdecznie No i Perłoweczka z Tobą jeszcze dość, że z Irlandii, to może sąsiadkami tam jesteście Tak mój mężus był w Brzesku u notariusza bo nasza gmina przynależy do Brzeska notariusza i inne sprawy papierkowe musimy załatwiac własnie tam kurcze przejrzałam twój dziennik jeszcze raz hihihi i patrzyłam dokładnie na zdjeca i nie umie sobie skojarzyć gdzie ty się budujesz ,może mi podpowiesz Ja przylatuje w czwartek i bede konczyła reszte papierków to napisz mi moze być na pw waszą miejscowość w której budujecie pozdrawiam :Dto może byśmy się kiedyś spotkali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 14.06.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Witam, trafiłam tu buszując po komentarzach perłóweczki Szukając projektu (a zeszło mi kilka ładnych miesięcy ) brałam też pod uwagę mg projekt mało brakowało a budowalibyśmy Faworyt II Bardzo dokładnie przyglądałam się tez Twojemu projektowi, ponieważ gustuję w takich bryłach Zamierzam Cię odwiedzać i śledzić wątek bo zapowiada się bardzo ciekawa budowa Powodzenia na dalszych etapach, szczególnie, że załatwiacie dużo rzeczy na odległość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 14.06.2009 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Witam, trafiłam tu buszując po komentarzach perłóweczki Szukając projektu (a zeszło mi kilka ładnych miesięcy ) brałam też pod uwagę mg projekt mało brakowało a budowalibyśmy Faworyt II Bardzo dokładnie przyglądałam się tez Twojemu projektowi, ponieważ gustuję w takich bryłach Zamierzam Cię odwiedzać i śledzić wątek bo zapowiada się bardzo ciekawa budowa Powodzenia na dalszych etapach, szczególnie, że załatwiacie dużo rzeczy na odległość to sie cieszę ze tu trafiłaś ,ja też kiedys sie zastanawiałam nad tym domkiem co wy budujecie ihhihih także zapraszam do siebie i ja również bedę zaglądała do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 14.06.2009 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 a i jeszcze jedno w której części małopolski się budujecie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 14.06.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 witam bardzo piękny projekt wybraliscie i działeczka tez śliczna. życzę duzo wytrwałosci w budowaniu na odleglosc , sami jestesmy w takiej sytuacji wiec cos o tym wiemy życze milego pobytu w Polsce . mam nadzieje ze pogoda dla nas bedzie piekna bo i ja lece tylko ze w sobote witam ,ja też mam nadzieję ze pogoda bedzie ładna bo coś ostatnio w Polsce cały czas pada a ja juz lece w czwartek i chcę mieć słoneczko dziekuje za odwiedziny i zapraszam ponownie pozdrawiam Helo Jessi specjalnie na Twój przyjazd od wtorku ma być piękna pogoda,powrót ciepłych dni Pozdrawiam Ps. żebym nie zapomniała o lornetce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 14.06.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 a i jeszcze jedno w której części małopolski się budujecie ??? okolice Nowego Sącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 14.06.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Witaj jessi Dziekuję za odwiedziny i odpowiem na pytanie- w jakiej okolicy budujemy... Otóż, jeżeli Twój mąż łatwił notariusza z teściem w Brzesku -to ja do Brzeska mam rzut beretem Moja działka gdzie budujemy domek to równina, aTwoja to kawałek tego, co widzę z okna bocznego w kuchni Dla tych widoków zostałam tutaj w Małopolsce, a pochodzę z Warmii... Domyślam się tylko miejsca Twojej działki... Domek faktycznie bardzo ciekawy Życzę powodzenia w dalszych etapach i pozdrawiam serdecznie No i Perłoweczka z Tobą jeszcze dość, że z Irlandii, to może sąsiadkami tam jesteście Tak mój mężus był w Brzesku u notariusza bo nasza gmina przynależy do Brzeska notariusza i inne sprawy papierkowe musimy załatwiac własnie tam kurcze przejrzałam twój dziennik jeszcze raz hihihi i patrzyłam dokładnie na zdjeca i nie umie sobie skojarzyć gdzie ty się budujesz ,może mi podpowiesz Ja przylatuje w czwartek i bede konczyła reszte papierków to napisz mi moze być na pw waszą miejscowość w której budujecie pozdrawiam :Dto może byśmy się kiedyś spotkali jessi juz napiszę Tobie na priv gdzie to My się budujemy A co do spotkania- to oczywiście, że kiedyś możemy się spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 14.06.2009 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 a i jeszcze jedno w której części małopolski się budujecie ??? okolice Nowego Sącza to troszkę dalej od nas ,ale w sumie niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 14.06.2009 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Witaj jessi Dziekuję za odwiedziny i odpowiem na pytanie- w jakiej okolicy budujemy... Otóż, jeżeli Twój mąż łatwił notariusza z teściem w Brzesku -to ja do Brzeska mam rzut beretem Moja działka gdzie budujemy domek to równina, aTwoja to kawałek tego, co widzę z okna bocznego w kuchni Dla tych widoków zostałam tutaj w Małopolsce, a pochodzę z Warmii... Domyślam się tylko miejsca Twojej działki... Domek faktycznie bardzo ciekawy Życzę powodzenia w dalszych etapach i pozdrawiam serdecznie No i Perłoweczka z Tobą jeszcze dość, że z Irlandii, to może sąsiadkami tam jesteście Tak mój mężus był w Brzesku u notariusza bo nasza gmina przynależy do Brzeska notariusza i inne sprawy papierkowe musimy załatwiac własnie tam kurcze przejrzałam twój dziennik jeszcze raz hihihi i patrzyłam dokładnie na zdjeca i nie umie sobie skojarzyć gdzie ty się budujesz ,może mi podpowiesz Ja przylatuje w czwartek i bede konczyła reszte papierków to napisz mi moze być na pw waszą miejscowość w której budujecie pozdrawiam :Dto może byśmy się kiedyś spotkali jessi juz napiszę Tobie na priv gdzie to My się budujemy A co do spotkania- to oczywiście, że kiedyś możemy się spotkać super zaraz zerkne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 14.06.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 widzę że spotkania się szykują tylko my z kamlotkiem jestesmy z Kwidzyna i mamy dalekoooooo ale Asia moze jakbysmy sie rowerami do dziewczyn wybrały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 15.06.2009 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 widzę że spotkania się szykują tylko my z kamlotkiem jestesmy z Kwidzyna i mamy dalekoooooo ale Asia moze jakbysmy sie rowerami do dziewczyn wybrały ja mam nadzieję ze sie spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.06.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 widzę że spotkania się szykują tylko my z kamlotkiem jestesmy z Kwidzyna i mamy dalekoooooo ale Asia moze jakbysmy sie rowerami do dziewczyn wybrały To musiałabym już dzisiaj wyjechać,żeby dojechać na czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts