Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika jessi:)

jessi

Recommended Posts

widzę że spotkania się szykują :o

tylko my z kamlotkiem jestesmy z Kwidzyna i mamy dalekoooooo :(

ale Asia moze jakbysmy sie rowerami do dziewczyn wybrały :roll:

To musiałabym już dzisiaj wyjechać,żeby dojechać na czas :wink: :lol:

no tak ,bo troszkę bys miała daleko do Krakowa ihhiihhi :D :D ,najwyżej ja podlece nad Warmia i zrobie kilka korkociągów :D :D :D to na pewno sie domyślisz że to ja lece ihhihiihihhihihihhi :wink: :D :D :D

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cześc :D :D i gratuluje Mapek do celów projektowych :D :D :D

juz niedługo lecicie do Polski :lol: :lol: ,to ile dni zostało :wink:

witam dzięki ,bardzo sie cieszę z mapek !!! :D :D

a do Polski lecimy już za 3 dni JUPI !!!!! http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/ballo031.gif

No no coz za szlenczy taniec 8) :wink: :wink: :wink:

Jezeli nie wpadne do Ciebie w ciagu 3 dni to szczesliwego lotu zycze :D :D :D :D :D

dziekuje Madziu !!!! :lol: :lol: ja tez jakos dzis mam chwilke to sobie tu dyskutuje na forum bo pózniej to pewnie długo sie nie odezwę :( :roll: ale jak tylko sie mi uda dorwac kompa w Polsce to na pewno bede pisac :wink: :D

Bedziemy wszyscy czekali na wiadomosci z Polski :D :D

no ja myślę hihihiih :wink: :p że o mnie nie zapomnicie :roll: :lol:

Nie rób nam tego :cry:

Chociaż krótkie info :lol:

postaram się ,na pewno cos wykombinuje :wink: :D ale juz na pewno nie będą to częste wpisy na początku , :roll: :( bo neta niet

:cry: :-?

ale jak w końcu siądziesz do kompa, to my przez 3 dni i 3 noce bedziemy siedzieć i czytać :lol: :wink:

A tak naprawdę,to szkoda chyba czasu na siedzenie przy kompie, po powrocie,gdy tyle spraw do załatwienia, tyle biegania.

Przyjdzie czas,że znajdziesz kompa z internetem i napiszesz nam co nowego u Ciebie :lol:

Będziemy czekać :roll:

Nie rób nam tego :cry:

Chociaż krótkie info :lol:

postaram się ,na pewno cos wykombinuje :wink: :D ale juz na pewno nie będą to częste wpisy na początku , :roll: :( bo neta niet

:cry: :-?

ale jak w końcu siądziesz do kompa, to my przez 3 dni i 3 noce bedziemy siedzieć i czytać :lol: :wink:

A tak naprawdę,to szkoda chyba czasu na siedzenie przy kompie, po powrocie,gdy tyle spraw do załatwienia, tyle biegania.

Przyjdzie czas,że znajdziesz kompa z internetem i napiszesz nam co nowego u Ciebie :lol:

Będziemy czekać :roll:

no pewnie że uzupełnię dziennik :wink: :p ,i opisze wszystko co udało nam sie załatwic ,no i foto relacja też będzie :D :D więc czekajcie cierpliwie ,ja TU WRÓCĘ NA PEWNO !!!! :p :p :p :p :p :p :p

no pewnie że uzupełnię dziennik :wink: :p

mamy taką nadzieje :wink:

,i opisze wszystko co udało nam sie załatwic

pisz pisz :o

,no i foto relacja też będzie :D :D

:o :o :o

więc czekajcie cierpliwie ,ja TU WRÓCĘ NA PEWNO !!!! :p :p :p :p :p :p :p

poczekamy cierpliwie az do nas wrócisz :wink:

wrócę wrócę na pewno i wszyściuteńko opisze :wink: :D :D ,specjalnie dla was dziewczyny wszystko co bede załatwiała to bede zapisywała w specjalnym notesiku ,a jak tylko dorwe kompa to od razu przepisze wszyściuteńko do dziennika :wink: :lol: :lol:

Specjalnie dla was dziewczyny wszystko co bede załatwiała to bede zapisywała w specjalnym notesiku ,a jak tylko dorwe kompa to od razu przepisze wszyściuteńko do dziennika :wink: :lol: :lol:

Świetny pomysł :wink:

musisz kupić dużyyyyy notesik :o

no pewnie że będzie dużych rozmiarów hiihhi :D :D przecież obiecałam wszystko zapisywać ,tak też uczynię :wink: :D ,tylko Wy moje drogie nie zapomnijcie o mnie :roll: :wink: :oops: :D