jessi 15.06.2009 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 widzę że spotkania się szykują tylko my z kamlotkiem jestesmy z Kwidzyna i mamy dalekoooooo ale Asia moze jakbysmy sie rowerami do dziewczyn wybrały To musiałabym już dzisiaj wyjechać,żeby dojechać na czas no tak ,bo troszkę bys miała daleko do Krakowa ihhiihhi ,najwyżej ja podlece nad Warmia i zrobie kilka korkociągów to na pewno sie domyślisz że to ja lece ihhihiihihhihihihhi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 15.06.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 cześc i gratuluje Mapek do celów projektowych juz niedługo lecicie do Polski ,to ile dni zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 15.06.2009 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 cześc i gratuluje Mapek do celów projektowych juz niedługo lecicie do Polski ,to ile dni zostało witam dzięki ,bardzo sie cieszę z mapek !!! a do Polski lecimy już za 3 dni JUPI !!!!! http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/ballo031.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 15.06.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 cześc i gratuluje Mapek do celów projektowych juz niedługo lecicie do Polski ,to ile dni zostało witam dzięki ,bardzo sie cieszę z mapek !!! a do Polski lecimy już za 3 dni JUPI !!!!! http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/ballo031.gif No no coz za szlenczy taniec Jezeli nie wpadne do Ciebie w ciagu 3 dni to szczesliwego lotu zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 15.06.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 dziekuje Madziu !!!! ja tez jakos dzis mam chwilke to sobie tu dyskutuje na forum bo pózniej to pewnie długo sie nie odezwę ale jak tylko sie mi uda dorwac kompa w Polsce to na pewno bede pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.06.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Nie rób nam tego Chociaż krótkie info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 15.06.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 dziekuje Madziu !!!! ja tez jakos dzis mam chwilke to sobie tu dyskutuje na forum bo pózniej to pewnie długo sie nie odezwę ale jak tylko sie mi uda dorwac kompa w Polsce to na pewno bede pisac Bedziemy wszyscy czekali na wiadomosci z Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 15.06.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Nie rób nam tego Chociaż krótkie info postaram się ,na pewno cos wykombinuje ale juz na pewno nie będą to częste wpisy na początku , bo neta niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 15.06.2009 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 dziekuje Madziu !!!! ja tez jakos dzis mam chwilke to sobie tu dyskutuje na forum bo pózniej to pewnie długo sie nie odezwę ale jak tylko sie mi uda dorwac kompa w Polsce to na pewno bede pisac Bedziemy wszyscy czekali na wiadomosci z Polski no ja myślę hihihiih że o mnie nie zapomnicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.06.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Nie rób nam tego Chociaż krótkie info postaram się ,na pewno cos wykombinuje ale juz na pewno nie będą to częste wpisy na początku , bo neta niet ale jak w końcu siądziesz do kompa, to my przez 3 dni i 3 noce bedziemy siedzieć i czytać A tak naprawdę,to szkoda chyba czasu na siedzenie przy kompie, po powrocie,gdy tyle spraw do załatwienia, tyle biegania. Przyjdzie czas,że znajdziesz kompa z internetem i napiszesz nam co nowego u Ciebie Będziemy czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 15.06.2009 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Nie rób nam tego Chociaż krótkie info postaram się ,na pewno cos wykombinuje ale juz na pewno nie będą to częste wpisy na początku , bo neta niet ale jak w końcu siądziesz do kompa, to my przez 3 dni i 3 noce bedziemy siedzieć i czytać A tak naprawdę,to szkoda chyba czasu na siedzenie przy kompie, po powrocie,gdy tyle spraw do załatwienia, tyle biegania. Przyjdzie czas,że znajdziesz kompa z internetem i napiszesz nam co nowego u Ciebie Będziemy czekać no pewnie że uzupełnię dziennik ,i opisze wszystko co udało nam sie załatwic ,no i foto relacja też będzie więc czekajcie cierpliwie ,ja TU WRÓCĘ NA PEWNO !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.06.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Witanko! Gratuluje mapek!!! A Paniusia to nie powinna na walizkach już siedzieć??? Odzywaj się. buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.06.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 To musiałabym już dzisiaj wyjechać,żeby dojechać na czas Asiu jak tylko dolecę do Polski to wsiadamy na rowery i w drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.06.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 no pewnie że uzupełnię dziennik mamy taką nadzieje ,i opisze wszystko co udało nam sie załatwic pisz pisz ,no i foto relacja też będzie więc czekajcie cierpliwie ,ja TU WRÓCĘ NA PEWNO !!!! poczekamy cierpliwie az do nas wrócisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 15.06.2009 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Witanko! Gratuluje mapek!!! A Paniusia to nie powinna na walizkach już siedzieć??? Odzywaj się. buźka pewnie że jetem już jak sie to mówi "na walizkach" ja to już teraz najchętniej wsiadłabym w samolot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 15.06.2009 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 no pewnie że uzupełnię dziennik mamy taką nadzieje ,i opisze wszystko co udało nam sie załatwic pisz pisz ,no i foto relacja też będzie więc czekajcie cierpliwie ,ja TU WRÓCĘ NA PEWNO !!!! poczekamy cierpliwie az do nas wrócisz wrócę wrócę na pewno i wszyściuteńko opisze ,specjalnie dla was dziewczyny wszystko co bede załatwiała to bede zapisywała w specjalnym notesiku ,a jak tylko dorwe kompa to od razu przepisze wszyściuteńko do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.06.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Specjalnie dla was dziewczyny wszystko co bede załatwiała to bede zapisywała w specjalnym notesiku ,a jak tylko dorwe kompa to od razu przepisze wszyściuteńko do dziennika Świetny pomysł musisz kupić dużyyyyy notesik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 15.06.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Jesssssssssssssiiii........ Wlasnie doczytalam, ze tylko Ci 3 dni zostaly w Eire.... ....i zostawiasz mnie tak na zawsze? Juz rycze....... Baw sie dobrze! Oby Wam sie pieknie wszystko udalo...a przyjedziesz kiedys do Eire na pogaduchy? Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.06.2009 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Specjalnie dla was dziewczyny wszystko co bede załatwiała to bede zapisywała w specjalnym notesiku ,a jak tylko dorwe kompa to od razu przepisze wszyściuteńko do dziennika Świetny pomysł musisz kupić dużyyyyy notesik no pewnie że będzie dużych rozmiarów hiihhi przecież obiecałam wszystko zapisywać ,tak też uczynię ,tylko Wy moje drogie nie zapomnijcie o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Jessi już tylko 2 dzionki Ci zostały jak tam pakowanko bo ja ciągle coś dokładam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts