jessi 16.06.2009 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Jesssssssssssssiiii........ Wlasnie doczytalam, ze tylko Ci 3 dni zostaly w Eire.... ....i zostawiasz mnie tak na zawsze? Juz rycze....... Baw sie dobrze! Oby Wam sie pieknie wszystko udalo...a przyjedziesz kiedys do Eire na pogaduchy? Maja dziis juz tylko 2 dni tak jak pisałam we wcześniejszych postach na początku nie bede miała neta i juz tak często mnie nie bedzie na forum nad czym strasznie ubolewam bo uwielbiam czytac wasze postępy na budowach i dyskutować nawet jeśli są to tematy całkiem niebudowlane a le ja wrócę i wszyściuteńko nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.06.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Czekam już z lornetką, tylko pogoda nie taka ,bo znówu leje I zapowiadają pogodę w kratkę Trzymaj się Jessi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.06.2009 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Czekam już z lornetką, tylko pogoda nie taka ,bo znówu leje I zapowiadają pogodę w kratkę Trzymaj się Jessi no to czekaj ihhihi bo juz pojutrze lecę ,a u nas pogoda jak malowana śliczna słoneczko świeci i cieplutko pozdrawiam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.06.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Czekam już z lornetką, tylko pogoda nie taka ,bo znówu leje I zapowiadają pogodę w kratkę Trzymaj się Jessi no to czekaj ihhihi bo juz pojutrze lecę ,a u nas pogoda jak malowana śliczna słoneczko świeci i cieplutko pozdrawiam mocno jak bedziesz ladowac w Wawie daj znac - bede ci machać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.06.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Jak bedziesz wylatywac to tez daj znac - to ja Ci pomacham... Pracuje w Mulhuddart, Dublin 15....bliziutko od lotniska...czasami niektore samoloty az strasza jak za nisko leca.... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.06.2009 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Czekam już z lornetką, tylko pogoda nie taka ,bo znówu leje I zapowiadają pogodę w kratkę Trzymaj się Jessi no to czekaj ihhihi bo juz pojutrze lecę ,a u nas pogoda jak malowana śliczna słoneczko świeci i cieplutko pozdrawiam mocno jak bedziesz ladowac w Wawie daj znac - bede ci machać cześć Zuza raczej lądować w Wawie nie bedę ino w Krakowie ale dla Ciebie powiem pilotowi żeby zrobił kółeczko nad Wawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.06.2009 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Jak bedziesz wylatywac to tez daj znac - to ja Ci pomacham... Pracuje w Mulhuddart, Dublin 15....bliziutko od lotniska...czasami niektore samoloty az strasza jak za nisko leca.... Maja Niestety z Dublina nie startuje tylko z Shannon bo mam bliżej na to właśnie lotnisko buziaki śle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.06.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Czekam już z lornetką, tylko pogoda nie taka ,bo znówu leje I zapowiadają pogodę w kratkę Trzymaj się Jessi no to czekaj ihhihi bo juz pojutrze lecę ,a u nas pogoda jak malowana śliczna słoneczko świeci i cieplutko pozdrawiam mocno jak bedziesz ladowac w Wawie daj znac - bede ci machać cześć Zuza raczej lądować w Wawie nie bedę ino w Krakowie ale dla Ciebie powiem pilotowi żeby zrobił kółeczko nad Wawą na to liczyłam to bede machac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.06.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Jak bedziesz wylatywac to tez daj znac - to ja Ci pomacham... Pracuje w Mulhuddart, Dublin 15....bliziutko od lotniska...czasami niektore samoloty az strasza jak za nisko leca.... Maja Niestety z Dublina nie startuje tylko z Shannon bo mam bliżej na to właśnie lotnisko buziaki śle No to zakrec nad Dublinem - bedziesz mala komitety dwa: ja Ci odwale pozegnalny, a Zuzanka powitalny Pakuj sie Kochana, bo jak bedziesz wiecznie przed kompem siedziec to nigdy nie wylecisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.06.2009 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Czekam już z lornetką, tylko pogoda nie taka ,bo znówu leje I zapowiadają pogodę w kratkę Trzymaj się Jessi no to czekaj ihhihi bo juz pojutrze lecę ,a u nas pogoda jak malowana śliczna słoneczko świeci i cieplutko pozdrawiam mocno jak bedziesz ladowac w Wawie daj znac - bede ci machać cześć Zuza raczej lądować w Wawie nie bedę ino w Krakowie ale dla Ciebie powiem pilotowi żeby zrobił kółeczko nad Wawą na to liczyłam to bede machac ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.06.2009 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Jak bedziesz wylatywac to tez daj znac - to ja Ci pomacham... Pracuje w Mulhuddart, Dublin 15....bliziutko od lotniska...czasami niektore samoloty az strasza jak za nisko leca.... Maja Niestety z Dublina nie startuje tylko z Shannon bo mam bliżej na to właśnie lotnisko buziaki śle No to zakrec nad Dublinem - bedziesz mala komitety dwa: ja Ci odwale pozegnalny, a Zuzanka powitalny Pakuj sie Kochana, bo jak bedziesz wiecznie przed kompem siedziec to nigdy nie wylecisz no to super hihiih to specjalnie dla was zalece najpierw nad Dublinem ,a pózniej nad Wawa a co do pakowania to juz jestem spakowana teraz tylko takie drobne porządki i fruuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.06.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 no to fruuuuuuuuuuuuuuuuuuuu http://www.virango.pl/files/images/samolot_prezydenta.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.06.2009 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 no to fruuuuuuuuuuuuuuuuuuuu http://www.virango.pl/files/images/samolot_prezydenta.jpg hihiihihihhihihi ale superowy moje córcie jakby takim leciały to by piszczały z zachwytu ihhiihih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.06.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Jessi, życzę spokojnego lotu i wracaj do nas szybciutko będziemy tęsknić i czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.06.2009 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Jessi, życzę spokojnego lotu i wracaj do nas szybciutko będziemy tęsknić i czekać dzieki bardzo ,ja dzis juz w nocy wstaje o 2 wiekszość z was bedzie jeszcze o tej porze spała jak ja juz będę sie szykowac na samolot ja za wami tez będę teśknic ,ale wrócę !!! obiecuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 17.06.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 życzę udanego i spokojnego lotu i bedziemy czekać na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.06.2009 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 życzę udanego i spokojnego lotu i bedziemy czekać na Ciebie \ dzieki tez mam nadzieje że szybko minie lot i juz bedziemy na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.06.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 A to już 1 dzionek został do powrotu jessi - miłej podróży życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 17.06.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Jutro o tej porzę to będziesz już w Polsce Spokojnego i miłego lotu Do usłłyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.06.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 A to już 1 dzionek został do powrotu jessi - miłej podróży życzę dokładnie tylko jeden dzionek mi został JUPI !!!!! ale ten czas leci szybciutko nawet nie wiem kiedy to minęło buziaki śle http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/b020.gifhttp://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/umieszkichlejen2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts