MRS.CONSTR. 23.08.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Hej kobietko Dlugo Cie nie bylo,ale dobrze ,ze juz wracasz ,bo jakos smutno bylo ....................to teraz ruszycie z kopyta...............u mnie tez sie ruszylo,zamowilam juz projekt przez internet a jutro potwierdze telefonicznie i jeszcze w tym tygodniu powinnam dostarczyc go do architekta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.08.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Witaj jessi !!! GRATULUJE POZWOLENIA NA BUDOWĘ To widzę, że się dzieje tam u WAS oj dzieje... TO SUPER A z prądem, jak będziesz wiedziała, kto jest już po przetargu wykonawcą, to można się z nim dogadać i jak będzie pula pieniędzy w Bochni -on będzie napewno chętny aby szybciej zrobić niż w wakacje Czekam na fotorelacje i trzymam kciuki za kolejne etapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 24.08.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 do gratulacji dołączam i ja! fajnie, że się u Was ruszyło i teraz pewnie poleci już z górki powodzenia i czekamy na obiecane fotki, (nie)cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 24.08.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Też GRATULUJĘ pozwolenia na budowę I zgadzam się z Asią, na naszej umowie był termin grudzień 2009 a prąd mamy od trzeciego dnia budowy tj. gdzieś od połowy kwietnia a przetarg był w lutym czyli szybko się to potoczyło. Ale jak tylko dowiedzieliśmy się jaka firma wygrała przetarg to mąż od razu pojechał do szefa tej firmy i zapytał czy nie mogliby od nas zacząć (myślałam, że to nie przejdzie, bo przecież każdemu się śpieszy) ale zgodził się. Mąż obiecał mu za to, że będą później prąd w domu robić..... Pozdrawiam i również oczekuję na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 24.08.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 witam gratuluje Ci pozwolenia na budowę miło nam ze juz wróciłaś do nas i mam nadzieje ze na bieząco będziesz opowiadac co sie dzieje u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.08.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Jessi, najserdeczniejsze gratulacje z okazji otrzymania PNB !!!! Mam nadzieję, że uda wam się wszystko załatwić i niedługo wasza budowa ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.09.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Dzień dobry. Witamy pnownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 09.09.2009 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 witam kochane dziewczyny !!! rzadko zaglądałam ale teraz to już będę częstszym gościem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 witaj Jessi Miło Cie znowu widziec . duzo pracy juz wykonałaś a teraz My czekamy spokojnie na foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 09.09.2009 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 witaj Jessi Miło Cie znowu widziec . duzo pracy juz wykonałaś a teraz My czekamy spokojnie na foteczki witam dzisiaj jak i się uda to wstawię kilka fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Aco tam prywatnie u Ciebie ? czyli jak się mieszka w Polsce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 09.09.2009 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Aco tam prywatnie u Ciebie ? czyli jak się mieszka w Polsce ? powiem tak mieszkało się dobrze ale trzeba było wracać do Irlandii ,kilka spraw się skomplikowało i właśnie wczoraj wróciliśmy do Irlandii ale cóż jak mus to mus ,treaz muszę nadrobić zaległości w czytaniu waszych dzienników bo naprawdę juz nie wiem co tam u was się dzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 właśnie wczoraj wróciliśmy do Irlandii ale cóż jak mus to mus mus to mus nie zawsze wychodzi tak jak chcemy. przewaznie jest na opak. wychodzi na to ze nie mozemy miec wszystkiego. czyli będzie budowa na odległość ja tez juz bym chciała wrócić ale to nie jest takie łatwe teraz musze tu być ze względu na dzieci poniewaz chodzą do 6 kl. i nie dały by sobie rady w Polsce. chodziły tylko do 1 kl. w Polsce a 5 rok w Irlandii . nie moge im tego zrobic i tak poprostu przeniesc je . a jak tam Twoje pociechy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 09.09.2009 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 właśnie wczoraj wróciliśmy do Irlandii ale cóż jak mus to mus mus to mus nie zawsze wychodzi tak jak chcemy. przewaznie jest na opak. wychodzi na to ze nie mozemy miec wszystkiego. czyli będzie budowa na odległość ja tez juz bym chciała wrócić ale to nie jest takie łatwe teraz musze tu być ze względu na dzieci poniewaz chodzą do 6 kl. i nie dały by sobie rady w Polsce. chodziły tylko do 1 kl. w Polsce a 5 rok w Irlandii . nie moge im tego zrobic i tak poprostu przeniesc je . a jak tam Twoje pociechy ? dokładnie tak jest czasami chciałoby się inaczej a jest inaczej no niestety tak jest teraz reszte rzeczy będziemy załatwiać na odległość porobilismy tyle ile się dało w tym czasie będąc w Polsce .. na razie moja starsza córeczka chodzi tutaj do szkoły własnie poszła pierwszy dzień dzisiaj po dłuuuuuugich wakacjach w Polsce ,chodzi tu w Irlandii juz drugi rok do szkoły a młodsza to narazie siedzi w domku ma 3 latka i niestety nie chodzi do żadnego przeczkola a bardzo bym chciała żeby chodziła ale już na to nie poradze nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.09.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 witam kochane dziewczyny !!! rzadko zaglądałam ale teraz to już będę częstszym gościem witam gospodynie i mam nadzieję że słowa dotrzymasz lecę odlukać dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 10.09.2009 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 witam kochane dziewczyny !!! rzadko zaglądałam ale teraz to już będę częstszym gościem witam gospodynie i mam nadzieję że słowa dotrzymasz lecę odlukać dziennik witam witam i zapraszam powoli uzupełniam dziennik tak żeby sie nie pogubić w tym wszystkim zdjęć mam tak dużo że sama nie wiem które wstawiać i oto jest wybór ihhihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.09.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Witaj Jessi, dawno mnie tu nie było, a tu widzę taaaakieeee zmiany Szkoda, że tak się złożyło i musieliście wrócić do Irlandii Czasami tak niestety się układa, ale najważniejszy jest optymizm, że na odległość też będzie można prowadzić budowę pozdrawiam i głowa do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 10.09.2009 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Witaj Jessi, dawno mnie tu nie było, a tu widzę taaaakieeee zmiany Szkoda, że tak się złożyło i musieliście wrócić do Irlandii Czasami tak niestety się układa, ale najważniejszy jest optymizm, że na odległość też będzie można prowadzić budowę pozdrawiam i głowa do góry nie ma tego co na dobre nie wyjdzie chociaż nadal w Irlandii to trzyma mnie myśl że dzięki temu może szybciej uda nam sie wybudować ten nasz domek bo bedzie wtedy więcej kaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.09.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Jessi te Twoje widoczki są superowe ale będziesz miała widoki z sypiani hm..hm.. ale się rozmarzyłam widze ze obowiązkowo imprezka się odbyła czyli jakby ;pierwsza parapetówa; A ten fachowy powóz na deseczki to mnie powalił boski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 11.09.2009 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Jessi te Twoje widoczki są superowe ale będziesz miała widoki z sypiani hm..hm.. ale się rozmarzyłam widze ze obowiązkowo imprezka się odbyła czyli jakby ;pierwsza parapetówa; A ten fachowy powóz na deseczki to mnie powalił boski co do widoczków to głównie dla nich tam się budujemy imprezka była i to udana ,w koncu trzeba było oblacPOZWOLENIE NA BUDOWE żeby nam pózniej domek pięknie rósł !!! powozik też mi się podobał tylko szkoda że ja też na nim nie jechałam bo w końcu ktoś musiał robic zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts