jessi 16.09.2009 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Jessi ja zakupię z Miskiem okna PCV -myslelismy, że teraz sie uda, ale wyceny wzięlismy w kilku firamch i uważam, że warto wysłać nawet rozmiary okien itp. i porównac ceny cześć Miśka pozwolisz że ja tez tak będę sie do Ciebie zwracała własnie będę szukać na necie firm z oknami i będę przesyłać im nasze okienka ,może znajdziemy coś taniej na to liczę ,wyslemy także o wycenę okien plastikowych bo chcemy zobaczyć jaka jest różnica cenowa między nimi buzaki dla Ciebie z rana przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.09.2009 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Witam Na Waszym miejscu to rozglądnęłabym się w różnych miejscach za oknami drewnianymi,bo rozbieżności cenowe są naprawdę spore czasami.... A możesz mi powiedzieć,ile tych okien macie?Porównam z naszymi,bo my też drewniane kupowaliśmy (nie z naszej okolicy,tylko zupełnie z innej części Polski i wszystko przez Internet). Dużo zależy też od tego,czy balkonowe będziecie mieć przesuwne,czy otwierane.... W każdym bądź razie poszukajcie jeszcze gdzieś indziej,porozsyłajcie do różnych frm dane jaki rozmiar okien i ile,a możecie trafić na naprawdę super ofertę Nie zawsze to co blisko oznacza,że jest dobre i tanie Pozdrawiam witaj oczywiście że bedziemy sie rozglądać gdzie indziej , może znajdziemy lepszą i tanszą ofertę na nasze okienka ,na to liczę bo każda złotóweczka zaoszczędzona się bardzo liczy bo można ją wydać na cos innego a wydatków jest naprawdę sporo a co do okienek to mamy ich aż 12 jedno dodaliśmy takie małe 90/90 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 16.09.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Jessi,my mamy okien 18 (w tym troje balkonowych,przesuwne) i za okna zapłacliśmy z dostawą 29,400,więc ten stolarz chyba troszkę dużo Wam policzył Życzę powodzenia w poszukiwaniach - żeby Wam się udało znaleźć dobrą firmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.09.2009 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Jessi,my mamy okien 18 (w tym troje balkonowych,przesuwne) i za okna zapłacliśmy z dostawą 29,400,więc ten stolarz chyba troszkę dużo Wam policzył Życzę powodzenia w poszukiwaniach - żeby Wam się udało znaleźć dobrą firmę no to jest różnica ,u nas na górze są okna balkonowe dwuskrzydłowe wszystkie łukowe, powiedział że takie okna są droższe od standardowych, na dole mamy okna tarasowe przesuwane na szerokośc 3,2 metra a drugie dwuskrzydłowe otwierane ,tak wiec powysyłam nasze okna do innych firm i zobaczymy jaką dadzą cenę może akurat znajdziemy coś o wiele tańsza bo wasza cena jest swietna za wszystkie okna ,to mówisz że macie drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 16.09.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Jessi,my mamy okien 18 (w tym troje balkonowych,przesuwne) i za okna zapłacliśmy z dostawą 29,400,więc ten stolarz chyba troszkę dużo Wam policzył Życzę powodzenia w poszukiwaniach - żeby Wam się udało znaleźć dobrą firmę no to jest różnica ,u nas na górze są okna balkonowe dwuskrzydłowe wszystkie łukowe, powiedział że takie okna są droższe od standardowych, na dole mamy okna tarasowe przesuwane na szerokośc 3,2 metra a drugie dwuskrzydłowe otwierane ,tak wiec powysyłam nasze okna do innych firm i zobaczymy jaką dadzą cenę może akurat znajdziemy coś o wiele tańsza bo wasza cena jest swietna za wszystkie okna ,to mówisz że macie drewniane Może podam co to za firma jest. Firma Eurostyl z miasta Chełmek. Ich strona internetowa to: eurostyl.net.pl Wszystko można załatwić internetowo. Wystarczy im wysłać wykaz okien z planu lub samemu zrobić im spis okien i wysłać. Bardzo szybko wysyłają ofertę. My jesteśmy bardzo zadowoleni z okien. Wysłać zapytania o ofertę nie zaszkodzi a może będzie lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.09.2009 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Jessi,my mamy okien 18 (w tym troje balkonowych,przesuwne) i za okna zapłacliśmy z dostawą 29,400,więc ten stolarz chyba troszkę dużo Wam policzył Życzę powodzenia w poszukiwaniach - żeby Wam się udało znaleźć dobrą firmę no to jest różnica ,u nas na górze są okna balkonowe dwuskrzydłowe wszystkie łukowe, powiedział że takie okna są droższe od standardowych, na dole mamy okna tarasowe przesuwane na szerokośc 3,2 metra a drugie dwuskrzydłowe otwierane ,tak wiec powysyłam nasze okna do innych firm i zobaczymy jaką dadzą cenę może akurat znajdziemy coś o wiele tańsza bo wasza cena jest swietna za wszystkie okna ,to mówisz że macie drewniane Może podam co to za firma jest. Firma Eurostyl z miasta Chełmek. Ich strona internetowa to: eurostyl.net.pl Wszystko można załatwić internetowo. Wystarczy im wysłać wykaz okien z planu lub samemu zrobić im spis okien i wysłać. Bardzo szybko wysyłają ofertę. My jesteśmy bardzo zadowoleni z okien. Wysłać zapytania o ofertę nie zaszkodzi a może będzie lepsza hej dzieki za info na pewno skorzystam i wyśle do nich naszą rozpiskę okien ,to mówisz że jesteście zadowoleni z okienek ,a wy macie w jakim kolorze okna ,obustronne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 16.09.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Jessi,my mamy okien 18 (w tym troje balkonowych,przesuwne) i za okna zapłacliśmy z dostawą 29,400,więc ten stolarz chyba troszkę dużo Wam policzył Życzę powodzenia w poszukiwaniach - żeby Wam się udało znaleźć dobrą firmę no to jest różnica ,u nas na górze są okna balkonowe dwuskrzydłowe wszystkie łukowe, powiedział że takie okna są droższe od standardowych, na dole mamy okna tarasowe przesuwane na szerokośc 3,2 metra a drugie dwuskrzydłowe otwierane ,tak wiec powysyłam nasze okna do innych firm i zobaczymy jaką dadzą cenę może akurat znajdziemy coś o wiele tańsza bo wasza cena jest swietna za wszystkie okna ,to mówisz że macie drewniane Może podam co to za firma jest. Firma Eurostyl z miasta Chełmek. Ich strona internetowa to: eurostyl.net.pl Wszystko można załatwić internetowo. Wystarczy im wysłać wykaz okien z planu lub samemu zrobić im spis okien i wysłać. Bardzo szybko wysyłają ofertę. My jesteśmy bardzo zadowoleni z okien. Wysłać zapytania o ofertę nie zaszkodzi a może będzie lepsza hej dzieki za info na pewno skorzystam i wyśle do nich naszą rozpiskę okien ,to mówisz że jesteście zadowoleni z okienek ,a wy macie w jakim kolorze okna ,obustronne ? Okna są w kolorze orzech. Obustronne, jednoramowe. Obsługa jest bardzo miła. Starają się pomóc i wyjasnić jeżeli się czegoś nie wie. Tak przynajmniej bylo rok temu Może dodam jeszcze, że robią też drzwi zewnętrzne i garażowe i parapety wewnętrzne co daje możliwość zrobienia wszystkiego w takim samym kolorze. Niestety jeszcze rok temu nie mieli takiej oferty i nasze drzwi garażowe i wejściowe są z innych firm i już kolor całkiem inny. Ale parapety wewnętrzne napewno zamówimy od nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.09.2009 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Jessi,my mamy okien 18 (w tym troje balkonowych,przesuwne) i za okna zapłacliśmy z dostawą 29,400,więc ten stolarz chyba troszkę dużo Wam policzył Życzę powodzenia w poszukiwaniach - żeby Wam się udało znaleźć dobrą firmę no to jest różnica ,u nas na górze są okna balkonowe dwuskrzydłowe wszystkie łukowe, powiedział że takie okna są droższe od standardowych, na dole mamy okna tarasowe przesuwane na szerokośc 3,2 metra a drugie dwuskrzydłowe otwierane ,tak wiec powysyłam nasze okna do innych firm i zobaczymy jaką dadzą cenę może akurat znajdziemy coś o wiele tańsza bo wasza cena jest swietna za wszystkie okna ,to mówisz że macie drewniane Może podam co to za firma jest. Firma Eurostyl z miasta Chełmek. Ich strona internetowa to: eurostyl.net.pl Wszystko można załatwić internetowo. Wystarczy im wysłać wykaz okien z planu lub samemu zrobić im spis okien i wysłać. Bardzo szybko wysyłają ofertę. My jesteśmy bardzo zadowoleni z okien. Wysłać zapytania o ofertę nie zaszkodzi a może będzie lepsza hej dzieki za info na pewno skorzystam i wyśle do nich naszą rozpiskę okien ,to mówisz że jesteście zadowoleni z okienek ,a wy macie w jakim kolorze okna ,obustronne ? Okna są w kolorze orzech. Obustronne, jednoramowe. Obsługa jest bardzo miła. Starają się pomóc i wyjasnić jeżeli się czegoś nie wie. Tak przynajmniej bylo rok temu Może dodam jeszcze, że robią też drzwi zewnętrzne i garażowe i parapety wewnętrzne co daje możliwość zrobienia wszystkiego w takim samym kolorze. Niestety jeszcze rok temu nie mieli takiej oferty i nasze drzwi garażowe i wejściowe są z innych firm i już kolor całkiem inny. Ale parapety wewnętrzne napewno zamówimy od nich. hihi to masz taki kolor okienek który i mnie się podoba ,to po takich rekomendacjach to na pewno wyśle do nich swoją oferte okienek ,musze wejśc na ich stronkę,ale zrobię to jak mężuś wróci z pracy to razem pooglądamy dziś wieczorkiem jeszcze raz dziękuję za info o tej firmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.09.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 hej kobitki widze ze wałkujecie temat okien ceny okien drewnianych do tanich nie należą ale za to są takie piękne jezeli masz troszkę czasu tak wiec mozesz troszkę poszperać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 16.09.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 się dowiedziałam więc: WSZYSTKIEGO NAJ..., NAJ... NAJ... droga imienniczko i prędziusio kawusi na własnym tarasie z pięknym widokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 16.09.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 jessi.......... WSZYSTKIEGO NAJ NAJ Z OKZAJI IMIENINEK Radości i zdrowia we wszystkich dniach życia. Spełnienia marzeń najskrytszych. Gwiazdki z nieba i rumieńców na twarzy. Niech Cię usypia światło księżyca i szum wiatru za oknem. Niech Cię budzi śpiew własnego słowika i słońca strumienie. Spokoju duszy i zimą różowych nauszników na uszy. http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/bukiet_z_r%F3%BFnych_kwiat%F3w.jpg http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/7_4_14.gif http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/PS_-_szampan.jpg [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.09.2009 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 hej kobitki widze ze wałkujecie temat okien ceny okien drewnianych do tanich nie należą ale za to są takie piękne jezeli masz troszkę czasu tak wiec mozesz troszkę poszperać witaj Perłóweczko ,dokładnie tak jest z mężem marzą nam się okna drewniane wiem że na pewno są droższe ale muśze poszperac w necie i powysyłać kilka ofert do różnych firm żeby mi wycenili moje okienka może akurat trafie na tanszą ofertę niż dostałam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.09.2009 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 się dowiedziałam więc: WSZYSTKIEGO NAJ..., NAJ... NAJ... droga imienniczko i prędziusio kawusi na własnym tarasie z pięknym widokiem to co Kamilko otwieramy szampana troszę spóźnionego ale zawsze jednak pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.09.2009 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 jessi.......... WSZYSTKIEGO NAJ NAJ Z OKZAJI IMIENINEK Radości i zdrowia we wszystkich dniach życia. Spełnienia marzeń najskrytszych. Gwiazdki z nieba i rumieńców na twarzy. Niech Cię usypia światło księżyca i szum wiatru za oknem. Niech Cię budzi śpiew własnego słowika i słońca strumienie. Spokoju duszy i zimą różowych nauszników na uszy. http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/bukiet_z_r%F3%BFnych_kwiat%F3w.jpg http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/7_4_14.gif http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/PS_-_szampan.jpg [/img] kochanieńka dziekuję slicznie za życzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 17.09.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Szampana wypijemy jak się spotkamy Kurcze mi się porabało, że Iza jest dośc daleko od nas, a ona Dębica -Tarnów, to nie jest źle Jak tam pogoda u Ciebie? U nas pochmurno i padaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..Boże mój tort ... kuźwa lecę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.09.2009 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Szampana wypijemy jak się spotkamy Kurcze mi się porabało, że Iza jest dośc daleko od nas, a ona Dębica -Tarnów, to nie jest źle Jak tam pogoda u Ciebie? U nas pochmurno i padaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..Boże mój tort ... kuźwa lecę... hej ,no własnie fajnie by było sie spotkac niebawem my mamy do siebie blisko ,a reszte dziewczyn też super by było spotkac u nas pogoda taka nijaka słonca nie widac ale tak strasznie zachmurane tez nie jest ,nawet wiatru nie ma bo patrze na liscie i się wogóle nie ruszają niech jest jak jest oby tylko nie padało bo tu jak zacznie się okres jesienno zimowy to może pada i padać bez konca a wiatry są okropne że może łeb urwac ,a jaki torcik pieczesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.09.2009 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 własnie przed chwilka dołączyłam do elity forum http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/b020.gifhttp://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/umieszkichlejen2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.09.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 GRATULACJE !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.09.2009 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 a dziekuje dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.09.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 No to gratuluję!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts