jessi 17.09.2009 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 17.09.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 tak odnośnie kosztów dachu a ile masz m2 dachu??? u mnie było 315m2 wyszło robocizna dachówka rynny i wiązar 70tyś ale u nas dachówka betonoea brass cisar romanska rynny galeco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.09.2009 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 tak odnośnie kosztów dachu a ile masz m2 dachu??? u mnie było 315m2 wyszło robocizna dachówka rynny i wiązar 70tyś nasz dach ma 352 metry troszkę jest duuuuuuuuuży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 17.09.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 tak odnośnie kosztów dachu a ile masz m2 dachu??? u mnie było 315m2 wyszło robocizna dachówka rynny i wiązar 70tyś nasz dach ma 352 metry troszkę jest duuuuuuuuuży no to cena nie jest raczej zawyżona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.09.2009 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 jeszcze powysyłamy do innych firm i zobaczymy jak nam policzą oczywiście w grę wchodzi tylko dachówka czarna albo w kolorze antracyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.09.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 jessi - zobacz na mnie w komentach bo później usunę to zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.09.2009 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 jessi - zobacz na mnie w komentach bo później usunę to zdjęcie dopiero wróciłam i już lecę !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.09.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Witam się i ja. Myślałam, że u Ciebie to troszku dalej, jakoś nick mi się znajomy wydawał . A tu PNB jeszcze cieplutkie. Kiedy będzie mój 14 sierpnia ? Budować będziemy więc prawie razem, a Benedykt od frontu też troszku dworkowe zacięcie ma. Ogólnie bardzo zgrabniutki taki . Będę stałym bywalcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.09.2009 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Witam się i ja. Myślałam, że u Ciebie to troszku dalej, jakoś nick mi się znajomy wydawał . A tu PNB jeszcze cieplutkie. Kiedy będzie mój 14 sierpnia ? Budować będziemy więc prawie razem, a Benedykt od frontu też troszku dworkowe zacięcie ma. Ogólnie bardzo zgrabniutki taki . Będę stałym bywalcem dokładnie pozwolenie świeżutkie dopiero" miesiąc obchodził ", budowe chcielismy zacząc jeszcze na jesieni ale że sprawy sie pogmatwały i trza było wracac do Irlandii to przełożyliśmy budowe do wiosny ,ale wtedy to ruszymy pełna parą !!! ,na razie zbieram oferty jak najlepsze z dachówek ,okienek i tym podobne ,rzeczywiście nasz benek troszke podobny do twojego dworku zapraszam jak najbardziej do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.09.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 A już myślałam, że sobie razem pobudujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.09.2009 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 A już myślałam, że sobie razem pobudujemy to Ty kiedy zamierzasz zacząc sie budować ? wyrobisz sie z papierkami do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.09.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Papierkom za 2 tygodnie upływa 65 dni jak gniją w Starostwie. W najgorszym wypadku będą same fundamenty w tym roku, a jak się da to stan surowy może . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.09.2009 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 no to teraz patrzec jak zaczniecie budować ,bede sledzić wasze poczynania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.09.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Jessi,my mamy okien 18 (w tym troje balkonowych,przesuwne) i za okna zapłacliśmy z dostawą 29,400,więc ten stolarz chyba troszkę dużo Wam policzył Życzę powodzenia w poszukiwaniach - żeby Wam się udało znaleźć dobrą firmę no to jest różnica ,u nas na górze są okna balkonowe dwuskrzydłowe wszystkie łukowe, powiedział że takie okna są droższe od standardowych, na dole mamy okna tarasowe przesuwane na szerokośc 3,2 metra a drugie dwuskrzydłowe otwierane ,tak wiec powysyłam nasze okna do innych firm i zobaczymy jaką dadzą cenę może akurat znajdziemy coś o wiele tańsza bo wasza cena jest swietna za wszystkie okna ,to mówisz że macie drewniane Może podam co to za firma jest. Firma Eurostyl z miasta Chełmek. Ich strona internetowa to: eurostyl.net.pl Wszystko można załatwić internetowo. Wystarczy im wysłać wykaz okien z planu lub samemu zrobić im spis okien i wysłać. Bardzo szybko wysyłają ofertę. My jesteśmy bardzo zadowoleni z okien. Wysłać zapytania o ofertę nie zaszkodzi a może będzie lepsza wysłałam do tej firmy nasze okienka ciekawa jestem czy odpiszą i jak wycenią moje okienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 17.09.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 własnie przed chwilka dołączyłam do elity forum http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/b020.gifhttp://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/umieszkichlejen2.gif gratuluje i juz natrzaskałaś 32 posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.09.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 własnie przed chwilka dołączyłam do elity forum http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/b020.gifhttp://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/umieszkichlejen2.gif gratuluje i juz natrzaskałaś 32 posty a dziekuje dziękuje tak jakoś sobie pisałam i samo sie napisało tyle postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 17.09.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 a dziekuje dziękuje tak jakoś sobie pisałam i samo sie napisało tyle postów pracowita mróweczka z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.09.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 ale tu się ELYYYYYYYYYYYYYYYYYTARNIE zrobiło Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.09.2009 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 a dziekuje dziękuje tak jakoś sobie pisałam i samo sie napisało tyle postów pracowita mróweczka z Ciebie no a co żeś myslała hihihiihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.09.2009 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 ale tu się ELYYYYYYYYYYYYYYYYYTARNIE zrobiło Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! miłego weekendu dzien dobry Zuza , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts