kawika 22.09.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Dzień dobry. A Wy przestańcie się podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.09.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 jessi............wybacz byłam przekonana ,że to Ty !!! ale zakręcona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.09.2009 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Dzień dobry. A Wy przestańcie się podglądać A co z toba hm jesteś tez może na nk ,jak tak to już tu dołączaj do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.09.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 kawika.....może Cie mam juz w znajomych??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.09.2009 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 jessi............wybacz byłam przekonana ,że to Ty !!! ale zakręcona jestem hiihihi nie ma sprawy zdarza się ,to teraz juz się znamy i z fm i teraz z nk juz wiemy jak wyglądamy wszystkie od razu inaczej się rozmawia ,a ja Cie teraz " podgladam" na nk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.09.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 skoro podglądasz to sie nieco poprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Dzień dobry. A Wy przestańcie się podglądać A co z toba hm jesteś tez może na nk ,jak tak to już tu dołączaj do nas jestem na NK jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 kawika.....może Cie mam juz w znajomych??? Chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.09.2009 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 skoro podglądasz to sie nieco poprawie no babo ale z Ciebie laska !!!! nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.09.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 jessi.........laska to Ty jesteś!!!! ja juz stara d..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.09.2009 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 jessi.........laska to Ty jesteś!!!! ja juz stara d..... nie gadaj nie gadaj ,sliczna z Ciebie kobitka nie bądz skromna i ta figurka !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.09.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 jessi..........dzieki za pochwały mam tylko nadzieje, że nie pomyliłas mojego profilu z innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.09.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 jessi..........dzieki za pochwały mam tylko nadzieje, że nie pomyliłas mojego profilu z innym nie nie teraz to juz dobrze trafiłyśmy do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.09.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 zawsze chciałam miec takie loczki na głowie!!! sliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.09.2009 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 zawsze chciałam miec takie loczki na głowie!!! sliczne hihhihi a ja je mam od urodzenia ,czyli od zawsze i powiem że je lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.09.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 hej dziewuszki zmykam na chwilke z fm bo muszę isć córcie do szkoły zaprowadzić ,tylko najgorsze jest to że tam za oknem wieje i leje jak diabli jak ja nie lubie takie jpogody ,to na razie bede pózniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 hej dziewuszki zmykam na chwilke z fm bo muszę isć córcie do szkoły zaprowadzić ,tylko najgorsze jest to że tam za oknem wieje i leje jak diabli jak ja nie lubie takie jpogody ,to na razie bede pózniej A u nas piękne słoneczko świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.09.2009 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 hej dziewuszki zmykam na chwilke z fm bo muszę isć córcie do szkoły zaprowadzić ,tylko najgorsze jest to że tam za oknem wieje i leje jak diabli jak ja nie lubie takie jpogody ,to na razie bede pózniej A u nas piękne słoneczko świeci juz jestem to Ci zazdroszczę tego słoneczka ,bo u nas okropnie dzis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 hej dziewuszki zmykam na chwilke z fm bo muszę isć córcie do szkoły zaprowadzić ,tylko najgorsze jest to że tam za oknem wieje i leje jak diabli jak ja nie lubie takie jpogody ,to na razie bede pózniej A u nas piękne słoneczko świeci juz jestem to Ci zazdroszczę tego słoneczka ,bo u nas okropnie dzis to przyjeżdżaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.09.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 hej dziewuszki zmykam na chwilke z fm bo muszę isć córcie do szkoły zaprowadzić ,tylko najgorsze jest to że tam za oknem wieje i leje jak diabli jak ja nie lubie takie jpogody ,to na razie bede pózniej A u nas piękne słoneczko świeci juz jestem to Ci zazdroszczę tego słoneczka ,bo u nas okropnie dzis to przyjeżdżaj hiihih czekaj juz kupuje bilety na samolot i zaraz bedę ,to od razu wpadne do Ciebie na kawusię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts