Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika jessi:)

jessi

Recommended Posts

hej dziewuszki zmykam na chwilke z fm bo muszę isć córcie do szkoły zaprowadzić :wink: ,tylko najgorsze jest to że tam za oknem wieje i leje jak diabli :cry: jak ja nie lubie takie jpogody :x :x ,to na razie bede pózniej :wink:

A u nas piękne słoneczko świeci

juz jestem

to Ci zazdroszczę tego słoneczka :( ,bo u nas okropnie dzis :x

to przyjeżdżaj :D

hiihih czekaj juz kupuje bilety na samolot i zaraz bedę ,to od razu wpadne do Ciebie na kawusię :wink: :lol: :lol:

no problem

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

może jakies ciacho wezmę ze soba do kawusi :wink:

hmmmmmm jakieś dobre :D

no pewnie że dobre jakies przywizę :wink: :lol: :lol: ,a na co pani by miała ochote :wink: :D :D

a co ci najlepiej wychodzi

wszystkie ,tylko nie lubie drożdżowych ciast :-? ,poza tym wszystkie moge :wink: :D :D

no to jakieś z masą - dobrą

to Ty jak mój mężulek ,on tez uwielbia ciacha z masą :wink: :lol: ,ja tak srednio ale też zjem :p

może jakies ciacho wezmę ze soba do kawusi :wink:

hmmmmmm jakieś dobre :D

no pewnie że dobre jakies przywizę :wink: :lol: :lol: ,a na co pani by miała ochote :wink: :D :D

a co ci najlepiej wychodzi

wszystkie ,tylko nie lubie drożdżowych ciast :-? ,poza tym wszystkie moge :wink: :D :D

no to jakieś z masą - dobrą

to Ty jak mój mężulek ,on tez uwielbia ciacha z masą :wink: :lol: ,ja tak srednio ale też zjem :p

niiiiioooo lubiem takie, mniam

Witaj Jessi!!!

Dawno nie zaglądałam, a Ty już wyceny okien masz :o

Ja bym brała drewniane, u nas plastiki kosztowały 33tys. tyle tylko, że okien mam duuużo więcej, ale gdybym budowała jeszcze raz (i oczywiście zmniejszyła liczbę okien, bo przypuszczam projekt byłby podobny, albo chociaż wygrałabym w lotka :lol: ) wybrałabym drewniane :wink: Dla porównania powiem, że u mnie drewniane wycenili mi najtaniej za 62tys. :(

A zapomniałabym, ale piękne widoki na tym zdjęciu co córcia bryka po trawie :o Żyć nie umierać!!

Witaj Jessi!!!

Dawno nie zaglądałam, a Ty już wyceny okien masz :o

Ja bym brała drewniane, u nas plastiki kosztowały 33tys. tyle tylko, że okien mam duuużo więcej, ale gdybym budowała jeszcze raz (i oczywiście zmniejszyła liczbę okien, bo przypuszczam projekt byłby podobny, albo chociaż wygrałabym w lotka :lol: ) wybrałabym drewniane :wink: Dla porównania powiem, że u mnie drewniane wycenili mi najtaniej za 62tys. :(

A zapomniałabym, ale piękne widoki na tym zdjęciu co córcia bryka po trawie :o Żyć nie umierać!!

cześc :D ,robie wyceny bo szukam jak najlepszej oferty :wink: ,w tym sęk że ja też bardziej się skłaniam do okien drewnianych :roll: niz na plastiki ,juz sama nie wiem muszę się z tym przespac i przedyskutować z mężulkiem

to ile ty masz okien że aż tyle kasy wam poszło :o u mnie jest 12 okienek

:wink:

jessi - przeanalizuj sobie ile planowałaś wydać na te okna, może drewniane mimo ceny są zbliżone do tej kwoty którą chciałaś za nie dać

drewniane - ładnie wyglądają, ale za drewno się płaci ciężkie pieniądze

plastiki - hm tańsze - ale wygląd przecież też ładny.

powiem tak że na okna tyle chciałam dac co wyszły drewniane czyli ok 30 tys. ale z drugiej strony plastiki też ładnie wyglądają :roll: no i cena jest niższa ,co za tym idzie to to że będe mić wiecej kaski w kieszeni na wykonczenie domku :roll: ,nie wiem naprawdę nie wiem ,muszę to przedyskutować z mężulkiem

my w zwiazku z cena okien wybralismy plastiki, narazie nie zaluje.

za plastikami przemawialo tez to, ze nie trzeba tak o nie "dbac" jak o drewniane (mam na mysli konserwacje). nasze najwieksze okna balkonowe mamy od zachodu, a jak wieje i leje to na naszym wygwizdowie zacina dobrze po oknach. widzialam u sasiada jego zachodnie okna drewniane po 3 latach i wtedy odechcialo mi sie drewnianych. oczywiscie najpierw bylam na zaboj zakochana w drewnianych oknach, bo wydawalo mi sie ze plastikowe to tania podrobka i wiocha, ale szybko zmienilam zdanie. otrzezwila mnie cena i widok okien sasiada.

w zamian za to zafundowalismy sobie nasze wymarzone okno przesuwne :)

my w zwiazku z cena okien wybralismy plastiki, narazie nie zaluje.

za plastikami przemawialo tez to, ze nie trzeba tak o nie "dbac" jak o drewniane (mam na mysli konserwacje). nasze najwieksze okna balkonowe mamy od zachodu, a jak wieje i leje to na naszym wygwizdowie zacina dobrze po oknach. widzialam u sasiada jego zachodnie okna drewniane po 3 latach i wtedy odechcialo mi sie drewnianych. oczywiscie najpierw bylam na zaboj zakochana w drewnianych oknach, bo wydawalo mi sie ze plastikowe to tania podrobka i wiocha, ale szybko zmienilam zdanie. otrzezwila mnie cena i widok okien sasiada.

w zamian za to zafundowalismy sobie nasze wymarzone okno przesuwne :)

powiem Ci tak ja tez widziałam juz okna drewniane u znajomych i powiem że po paru latach nadal pięknie wygladaja :D :D i przede wszystkim chwalą sobie ten wybór :lol: ,ja zawsze od zawsze marzyłam o oknach drewnianych ,a z drugiej strony plastiki są tansze ,nie wiem sama :roll: wiem ze jeszcze troche czasu ale wole miec juz cos pewnego ,nie chodzi tu o firme ale o wybór okien ,dachu ,materiału i innych rzeczy :wink:

a miałam się pytać ,dasz mi namiar na swoja ekipę :wink: ,napisz mi na Pw

jesli moge sie wciąć w rozmowe na temat okien.....

ja zamówiłam do swojego domku drewniane i są poprostu sliczne!!! :lol: :lol:

teraz w mieszkaniu mam plastiki wstawione kilka lat temu, i niestety za niedługo będą nadawały sie do wymiany :(

mnie tez bardzo podobaja się okienka drewniane :lol:

a w jakiej firmie zamawiałaś okna , :wink: