kawika 22.09.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 hej dziewuszki zmykam na chwilke z fm bo muszę isć córcie do szkoły zaprowadzić ,tylko najgorsze jest to że tam za oknem wieje i leje jak diabli jak ja nie lubie takie jpogody ,to na razie bede pózniej A u nas piękne słoneczko świeci juz jestem to Ci zazdroszczę tego słoneczka ,bo u nas okropnie dzis to przyjeżdżaj hiihih czekaj juz kupuje bilety na samolot i zaraz bedę ,to od razu wpadne do Ciebie na kawusię no problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.09.2009 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 może jakies ciacho wezmę ze soba do kawusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 może jakies ciacho wezmę ze soba do kawusi hmmmmmm jakieś dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.09.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 może jakies ciacho wezmę ze soba do kawusi hmmmmmm jakieś dobre no pewnie że dobre jakies przywizę ,a na co pani by miała ochote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 może jakies ciacho wezmę ze soba do kawusi hmmmmmm jakieś dobre no pewnie że dobre jakies przywizę ,a na co pani by miała ochote a co ci najlepiej wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.09.2009 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 może jakies ciacho wezmę ze soba do kawusi hmmmmmm jakieś dobre no pewnie że dobre jakies przywizę ,a na co pani by miała ochote a co ci najlepiej wychodzi wszystkie ,tylko nie lubie drożdżowych ciast ,poza tym wszystkie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 może jakies ciacho wezmę ze soba do kawusi hmmmmmm jakieś dobre no pewnie że dobre jakies przywizę ,a na co pani by miała ochote a co ci najlepiej wychodzi wszystkie ,tylko nie lubie drożdżowych ciast ,poza tym wszystkie moge no to jakieś z masą - dobrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.09.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 może jakies ciacho wezmę ze soba do kawusi hmmmmmm jakieś dobre no pewnie że dobre jakies przywizę ,a na co pani by miała ochote a co ci najlepiej wychodzi wszystkie ,tylko nie lubie drożdżowych ciast ,poza tym wszystkie moge no to jakieś z masą - dobrą to Ty jak mój mężulek ,on tez uwielbia ciacha z masą ,ja tak srednio ale też zjem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 może jakies ciacho wezmę ze soba do kawusi hmmmmmm jakieś dobre no pewnie że dobre jakies przywizę ,a na co pani by miała ochote a co ci najlepiej wychodzi wszystkie ,tylko nie lubie drożdżowych ciast ,poza tym wszystkie moge no to jakieś z masą - dobrą to Ty jak mój mężulek ,on tez uwielbia ciacha z masą ,ja tak srednio ale też zjem niiiiioooo lubiem takie, mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 22.09.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Witaj Jessi!!! Dawno nie zaglądałam, a Ty już wyceny okien masz Ja bym brała drewniane, u nas plastiki kosztowały 33tys. tyle tylko, że okien mam duuużo więcej, ale gdybym budowała jeszcze raz (i oczywiście zmniejszyła liczbę okien, bo przypuszczam projekt byłby podobny, albo chociaż wygrałabym w lotka ) wybrałabym drewniane Dla porównania powiem, że u mnie drewniane wycenili mi najtaniej za 62tys. A zapomniałabym, ale piękne widoki na tym zdjęciu co córcia bryka po trawie Żyć nie umierać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 jessi - przeanalizuj sobie ile planowałaś wydać na te okna, może drewniane mimo ceny są zbliżone do tej kwoty którą chciałaś za nie dać drewniane - ładnie wyglądają, ale za drewno się płaci ciężkie pieniądzeplastiki - hm tańsze - ale wygląd przecież też ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.09.2009 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Witaj Jessi!!! Dawno nie zaglądałam, a Ty już wyceny okien masz Ja bym brała drewniane, u nas plastiki kosztowały 33tys. tyle tylko, że okien mam duuużo więcej, ale gdybym budowała jeszcze raz (i oczywiście zmniejszyła liczbę okien, bo przypuszczam projekt byłby podobny, albo chociaż wygrałabym w lotka ) wybrałabym drewniane Dla porównania powiem, że u mnie drewniane wycenili mi najtaniej za 62tys. A zapomniałabym, ale piękne widoki na tym zdjęciu co córcia bryka po trawie Żyć nie umierać!! cześc ,robie wyceny bo szukam jak najlepszej oferty ,w tym sęk że ja też bardziej się skłaniam do okien drewnianych niz na plastiki ,juz sama nie wiem muszę się z tym przespac i przedyskutować z mężulkiem to ile ty masz okien że aż tyle kasy wam poszło u mnie jest 12 okienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.09.2009 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 jessi - przeanalizuj sobie ile planowałaś wydać na te okna, może drewniane mimo ceny są zbliżone do tej kwoty którą chciałaś za nie dać drewniane - ładnie wyglądają, ale za drewno się płaci ciężkie pieniądze plastiki - hm tańsze - ale wygląd przecież też ładny. powiem tak że na okna tyle chciałam dac co wyszły drewniane czyli ok 30 tys. ale z drugiej strony plastiki też ładnie wyglądają no i cena jest niższa ,co za tym idzie to to że będe mić wiecej kaski w kieszeni na wykonczenie domku ,nie wiem naprawdę nie wiem ,muszę to przedyskutować z mężulkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 22.09.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 my w zwiazku z cena okien wybralismy plastiki, narazie nie zaluje. za plastikami przemawialo tez to, ze nie trzeba tak o nie "dbac" jak o drewniane (mam na mysli konserwacje). nasze najwieksze okna balkonowe mamy od zachodu, a jak wieje i leje to na naszym wygwizdowie zacina dobrze po oknach. widzialam u sasiada jego zachodnie okna drewniane po 3 latach i wtedy odechcialo mi sie drewnianych. oczywiscie najpierw bylam na zaboj zakochana w drewnianych oknach, bo wydawalo mi sie ze plastikowe to tania podrobka i wiocha, ale szybko zmienilam zdanie. otrzezwila mnie cena i widok okien sasiada. w zamian za to zafundowalismy sobie nasze wymarzone okno przesuwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.09.2009 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 my w zwiazku z cena okien wybralismy plastiki, narazie nie zaluje. za plastikami przemawialo tez to, ze nie trzeba tak o nie "dbac" jak o drewniane (mam na mysli konserwacje). nasze najwieksze okna balkonowe mamy od zachodu, a jak wieje i leje to na naszym wygwizdowie zacina dobrze po oknach. widzialam u sasiada jego zachodnie okna drewniane po 3 latach i wtedy odechcialo mi sie drewnianych. oczywiscie najpierw bylam na zaboj zakochana w drewnianych oknach, bo wydawalo mi sie ze plastikowe to tania podrobka i wiocha, ale szybko zmienilam zdanie. otrzezwila mnie cena i widok okien sasiada. w zamian za to zafundowalismy sobie nasze wymarzone okno przesuwne powiem Ci tak ja tez widziałam juz okna drewniane u znajomych i powiem że po paru latach nadal pięknie wygladaja i przede wszystkim chwalą sobie ten wybór ,ja zawsze od zawsze marzyłam o oknach drewnianych ,a z drugiej strony plastiki są tansze ,nie wiem sama wiem ze jeszcze troche czasu ale wole miec juz cos pewnego ,nie chodzi tu o firme ale o wybór okien ,dachu ,materiału i innych rzeczy a miałam się pytać ,dasz mi namiar na swoja ekipę ,napisz mi na Pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.09.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 jesli moge sie wciąć w rozmowe na temat okien..... ja zamówiłam do swojego domku drewniane i są poprostu sliczne!!! teraz w mieszkaniu mam plastiki wstawione kilka lat temu, i niestety za niedługo będą nadawały sie do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.09.2009 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 jesli moge sie wciąć w rozmowe na temat okien..... ja zamówiłam do swojego domku drewniane i są poprostu sliczne!!! teraz w mieszkaniu mam plastiki wstawione kilka lat temu, i niestety za niedługo będą nadawały sie do wymiany mnie tez bardzo podobaja się okienka drewniane a w jakiej firmie zamawiałaś okna , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.09.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 firma Stollux z Izdebnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.09.2009 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 firma Stollux z Izdebnej. w jakim kolorze będą wasze okienka ,bo ja na pewno bede miec w kolorze brązowym czyli tzw. orzech maja może stronke internetowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.09.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 moje okienka są świerkowe. Stollux ma stronke: http://www.stollux.com/ ale nie wiem czy mozna u nich zamówic same okna Ja u nich zamówiłam domek z oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts