jessi 22.09.2009 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 moje okienka są świerkowe. Stollux ma stronke: http://www.stollux.com/ ale nie wiem czy mozna u nich zamówic same okna Ja u nich zamówiłam domek z oknami to mówisz że hurtowo zamawiałaś hiihihhihi ,pewnie znizke dostałaś jak tyle u nich zamówiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.09.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 oj powiem Ci, że firma jest dośc droga. ale naprawde solidna, ....a ja zadowolona!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.09.2009 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 weszłam na stronke i rzeczywiście chyba raczej sprzedają jako całość ,ale za to jakie piękne domki są ,moja mama to by "piszczała " z zachwytu bo uwielbia takie domki drewniane ,i za jakiś czas tez chcą sie budowac i na pewno będzie to domek drewniany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.09.2009 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 oj powiem Ci, że firma jest dośc droga. ale naprawde solidna, ....a ja zadowolona!!!!!!!!! patrząc na te domki to na pewno ,bo są przesliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.09.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 oj tak, domki stawiają przesliczne uwielbiam takie klimaty!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.09.2009 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 oj tak, domki stawiają przesliczne uwielbiam takie klimaty!! ja też lubię ,ale na naszej górce to raczej musi byc mocny dom ,bo bardzo wieje w zimie ,poza tym to nie mogłabym ze względu na plan zagospodarowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.09.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Jessi widzę że masz w głowie szum z powodu okien i to pewnie nie koniec wybierzesz i napewno trafnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.09.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Bryyyyyyyyyyyyyyyy w ten piekny jesienny dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.09.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Dzień dobry... A Wy już w Polsce...... I nawet pozwolenie na budowę jest...... I rozpoczęła sie budowa...... I nic się nie pochwaliłas....... ale ja sie Ciebie naszukałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 23.09.2009 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Jessi widzę że masz w głowie szum z powodu okien i to pewnie nie koniec wybierzesz i napewno trafnie oj żebys wiedziała że głowe mam jak balon z tego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 23.09.2009 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Bryyyyyyyyyyyyyyyy w ten piekny jesienny dzionek dzień doberek u nas troszke pochmurnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.09.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Bryyyyyyyyyyyyyyyy w ten piekny jesienny dzionek dzień doberek u nas troszke pochmurnie dobry - a u mnie łoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 23.09.2009 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Dzień dobry... A Wy już w Polsce...... I nawet pozwolenie na budowę jest...... I rozpoczęła sie budowa...... I nic się nie pochwaliłas....... ale ja sie Ciebie naszukałam.... dzien dobry Glamurko ,my juz nie w Polsce tylko spowrotem w Irlandii pozwolenie juz jest hiiih od ponad miesiąca udało mi sie załatwić sprawnie i szybko ,budowa na razie się nie rozpoczęła ale przygotowanie działki pod budowę ,wjazd ,droga itp wszystko jest opisane u mnie w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 23.09.2009 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Bryyyyyyyyyyyyyyyy w ten piekny jesienny dzionek dzień doberek u nas troszke pochmurnie dobry - a u mnie łoneczko no własnie u was słonko a u mnie pochmurnie a wczoraj padało i okropny wiatr był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.09.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Witaj Jessi!!! Dawno nie zaglądałam, a Ty już wyceny okien masz Ja bym brała drewniane, u nas plastiki kosztowały 33tys. tyle tylko, że okien mam duuużo więcej, ale gdybym budowała jeszcze raz (i oczywiście zmniejszyła liczbę okien, bo przypuszczam projekt byłby podobny, albo chociaż wygrałabym w lotka ) wybrałabym drewniane Dla porównania powiem, że u mnie drewniane wycenili mi najtaniej za 62tys. A zapomniałabym, ale piękne widoki na tym zdjęciu co córcia bryka po trawie Żyć nie umierać!! cześc ,robie wyceny bo szukam jak najlepszej oferty ,w tym sęk że ja też bardziej się skłaniam do okien drewnianych niz na plastiki ,juz sama nie wiem muszę się z tym przespac i przedyskutować z mężulkiem to ile ty masz okien że aż tyle kasy wam poszło u mnie jest 12 okienek Boże, już własnego postu nie mogłam odnaleźć, tyle tu u Ciebie się dzieje w komentach Okien mam 33szt. w tym 8 podwójnych balkonowych Stąd takie koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 23.09.2009 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Witaj Jessi!!! Dawno nie zaglądałam, a Ty już wyceny okien masz Ja bym brała drewniane, u nas plastiki kosztowały 33tys. tyle tylko, że okien mam duuużo więcej, ale gdybym budowała jeszcze raz (i oczywiście zmniejszyła liczbę okien, bo przypuszczam projekt byłby podobny, albo chociaż wygrałabym w lotka ) wybrałabym drewniane Dla porównania powiem, że u mnie drewniane wycenili mi najtaniej za 62tys. A zapomniałabym, ale piękne widoki na tym zdjęciu co córcia bryka po trawie Żyć nie umierać!! cześc ,robie wyceny bo szukam jak najlepszej oferty ,w tym sęk że ja też bardziej się skłaniam do okien drewnianych niz na plastiki ,juz sama nie wiem muszę się z tym przespac i przedyskutować z mężulkiem to ile ty masz okien że aż tyle kasy wam poszło u mnie jest 12 okienek Boże, już własnego postu nie mogłam odnaleźć, tyle tu u Ciebie się dzieje w komentach Okien mam 33szt. w tym 8 podwójnych balkonowych Stąd takie koszty. to rzeczywiście bardzo duuuuuuuuuużo masz okien ,w porównaniu do moich 12 okienek to jest róznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.09.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 a więc co się przejmujesz, bierz drewniane! Ja w przyszłym życiu też takie planuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.09.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 propo dachu, to mogę Ci jedynie powiedzieć, że nasz z robocizną (całość) kosztował 40tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 23.09.2009 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 a więc co się przejmujesz, bierz drewniane! Ja w przyszłym życiu też takie planuję to Ty jak kot 7 życ bedziesz miec a co do okienek chyba rzeczywiście zdecyduje sie na drewniane ,w końcu raz sie żyje ,bo pózniej mogę żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 23.09.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 a co do okienek chyba rzeczywiście zdecyduje sie na drewniane ,w końcu raz sie żyje ,bo pózniej mogę żałować hm hm okienka drewniane to cudooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts