kala67 23.09.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 witaj!!!!!!!zapadła decyzja w sprawie okien???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.09.2009 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 dzień dobry. No widze że drewniane okeinka będą, to za każde trzeba będzie wypić coby sie nie rozeschły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 24.09.2009 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 propo dachu, to mogę Ci jedynie powiedzieć, że nasz z robocizną (całość) kosztował 40tys. to super miałas cenę swojego dachu az się nie chce wierzyc ,a ty masz blachodachówke na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 24.09.2009 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 a co do okienek chyba rzeczywiście zdecyduje sie na drewniane ,w końcu raz sie żyje ,bo pózniej mogę żałować hm hm okienka drewniane to cudooooo tez tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 24.09.2009 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 witaj!!!!!!! zapadła decyzja w sprawie okien???? chyba zostaniemy przy okienkach drewnianych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 24.09.2009 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 dzień dobry. No widze że drewniane okeinka będą, to za każde trzeba będzie wypić coby sie nie rozeschły. oj jak juz będą to na pewno opijemy hihihiiih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 24.09.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 jak picie to ja też się piszę i przylecę tu z moją herbata z cytryną tylko trza będzie do niej trochę "prądu" wlac ......oj dobrze, że te nasze wszystkie wiechy i oblewania poszczególnych etapów wirtualne są bo inaczej to na forum AA musiałybyśmy się spotykac Widzę, że masz dylemat z oknami z głowy decyzja podjęta....a ja dalej biję się z myślami czy białe czy brązowe.....ehhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 24.09.2009 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 jak picie to ja też się piszę i przylecę tu z moją herbata z cytryną tylko trza będzie do niej trochę "prądu" wlac ......oj dobrze, że te nasze wszystkie wiechy i oblewania poszczególnych etapów wirtualne są bo inaczej to na forum AA musiałybyśmy się spotykac Widzę, że masz dylemat z oknami z głowy decyzja podjęta....a ja dalej biję się z myślami czy białe czy brązowe.....ehhhh ihhihihihihi gdyby tak rzeczywiscie było to byśmy jakimis alkoholiczkami zostały co do okienka to decyzja raczej podjeta ,a okna na pewno bedą w kolorze orzech czyli brązowe to kiedy zamawiacie okienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.09.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 dzień doberek przyszłam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 24.09.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 dzień doberek przyszłam powiedzieć dzien dobry ,jak humorek z rana pewnie dobry bo i budowa idzie do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 24.09.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 chyba zostaniemy przy okienkach drewnianych a dostałas juz jakies cenniki różnica jest duzaaaa miedzy pcv a drewniane i juz wiesz co wybierasz ? a jak tam casting na firmę ? przeszedł ktoś ? jakie ceny sobie spiewali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 24.09.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Zanim wskoczę do łóżeczka musiałam zajrzeć do Ciebie No proszę, jakbym siebie widziała, ale ja wybierałam PCV... Teraz wyceny napewno się pozmieniały... więc na wiosnę będę od nowa wybierać -co prawda mam 2 punkty zaczepienia Nu i jak tam ekipy? Wybraliście? Są chłopaki juz na wiosnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.09.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 dobry dzień dziesiaj nie będzie ładnie- niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.09.2009 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Zanim wskoczę do łóżeczka musiałam zajrzeć do Ciebie No proszę, jakbym siebie widziała, ale ja wybierałam PCV... Teraz wyceny napewno się pozmieniały... więc na wiosnę będę od nowa wybierać -co prawda mam 2 punkty zaczepienia Nu i jak tam ekipy? Wybraliście? Są chłopaki juz na wiosnę? witam ,na pewno cena okienek troszke sie zmieni do przyszłego roku ale i tak cena bedzie zblizona do tejteraz a co do ekipy to nadal szukamy najlepszej oferty ,kilka dostalismy ,i czekamy na innie propozycje cenowe , zobaczymy jaka inni dadzą wiadomo ceny sie wąchają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.09.2009 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 dobry dzień dziesiaj nie będzie ładnie- niestety no u nas tez nie bedzie ładnie , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.09.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 dobry dzień dziesiaj nie będzie ładnie- niestety no u nas tez nie bedzie ładnie , zapraszam do mnie: w Siedlcach świeci słonko http://smyki.pl/cardimages/slonko.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.09.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 no to już lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.09.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 jessi, trzymam kciuki, zeby wybór ekipy był jak najbardziej trafny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.09.2009 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 dobry dzień dziesiaj nie będzie ładnie- niestety no u nas tez nie bedzie ładnie , zapraszam do mnie: w Siedlcach świeci słonko http://smyki.pl/cardimages/slonko.jpg ja tez chce słoneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.09.2009 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 jessi, trzymam kciuki, zeby wybór ekipy był jak najbardziej trafny to trzymaj żeby udało się znależc dośc niedrogą a zarazem solidną ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts