taka_ja taki_on 27.09.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Ot i zaczęłam kolejną stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 27.09.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 wow, co ja tu czytam, GRATULACJE!!! STO LAT MŁODEJ PARZE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.09.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Z OKAZJI JUBILEUSZU: Okazja taka nie co dzień się zdarza, aby wyrazić słowami co serce wciąż powtarza, zaznajcie więc: SZCZĘŚCIA jakiego pragniecie MIŁOŚCI bo ona filarem jest życia MARZEŃ realnych i jasnych RADOŚCI aby waszą twarz zdobiła WYTRWAŁOŚCI w realizacji pragnień PORANKÓW witających słońcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 28.09.2009 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 dziekuje dziękuję dziękuje dzien minął przecudownie ,obiadek na mieście oczywiście z dzieciaczkami ale było super ,a wieczorek minął w miłej spokojnej atmosferze buziaki dla Was dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.09.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witam!!! wpadłam sie przywitac i zabieram sie do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 28.09.2009 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witam!!! wpadłam sie przywitac i zabieram sie do pracy witanko , to miłej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 28.09.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 dzień dobry. przyłączam się do życzeń. nieco spóźnione ale szczere. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.09.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Dzień dobry! I ja też Gratuluje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 28.09.2009 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Dzięki dziewczyny za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ccaya 28.09.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 To ja się jeszcze dołączę do życzeń! Spóźnione, ale szczere! Wszystkiego naj!!! Poczytałam, pooglądałam - piękna chałupka - duuża, jestem pod wrażeniem i widzę, że pierwsze wykopki, koparki i betony za Wami - jest dobrze! Tak trzymać! A propos Ekipy - skontaktuj się na forum z Francuzikami - mieli dobrą i szybką ekipę, byli zadowoleni - my oglądaliśmy ich budowę i było najładniej wymurowane - równo i porządnie. Ekipa podobno z Brzeska pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 29.09.2009 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 To ja się jeszcze dołączę do życzeń! Spóźnione, ale szczere! Wszystkiego naj!!! Poczytałam, pooglądałam - piękna chałupka - duuża, jestem pod wrażeniem i widzę, że pierwsze wykopki, koparki i betony za Wami - jest dobrze! Tak trzymać! A propos Ekipy - skontaktuj się na forum z Francuzikami - mieli dobrą i szybką ekipę, byli zadowoleni - my oglądaliśmy ich budowę i było najładniej wymurowane - równo i porządnie. Ekipa podobno z Brzeska pozdrawiam serdecznie witam u mnie i dziękuję za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 29.09.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witam No oczywiście,nie było mnie chwilkę i już kilka stronic :o:D Też dołączam się do życzeń - spóźnione ale szczere :D Dużo szczęścia i milości niech w Waszym życiu i w nowym domku gości :D Firma od okien sporą sumkę podała za okna ....może to też zależy od tych okien łukowych .....my nie mieliśmy żadnych komplikacji i nietypowych okien,więc pewnie dlatego cena była niższa ....poza tym to było ponad rok temu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.09.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 witam co ja tu widze opuściłam impreze GRATULACJE najlepszego.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.09.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 coś dzisiaj mijam sie z kazdym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.09.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 coś dzisiaj mijam sie z kazdym ja jestem jessi nie widziałam dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.09.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 jessi była z rańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.09.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 puk, puk...jesteś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 30.09.2009 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Witam No oczywiście,nie było mnie chwilkę i już kilka stronic :o:D Też dołączam się do życzeń - spóźnione ale szczere :D Dużo szczęścia i milości niech w Waszym życiu i w nowym domku gości :D Firma od okien sporą sumkę podała za okna ....może to też zależy od tych okien łukowych .....my nie mieliśmy żadnych komplikacji i nietypowych okien,więc pewnie dlatego cena była niższa ....poza tym to było ponad rok temu :wink: witam i dziekuje za życzenia cena tych okienek wysoka ale tez ze wzgledu na te łuki bo u nas w projekcie są na górze sypialnie własnie z tymi łukami i dlatego tez taka cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 30.09.2009 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 witam co ja tu widze opuściłam impreze GRATULACJE najlepszego.......... dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 30.09.2009 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 coś dzisiaj mijam sie z kazdym ja jestem jessi nie widziałam dziś jestem jestem siedze sobie na fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts