kala67 03.10.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Witam dziewczynki!! znowu dri nki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 03.10.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Witam dziewczynki!! znowu dri nki?? Trzeba się jakoś ogrzać w te zimne dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.10.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 u nas dzis było nawet słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 03.10.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 u nas dzis było nawet słonecznie no dobra hm.... w te zimne wieczory wiesz trzeba sobie to jakos tłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.10.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 po co tłumaczyć!! poprostu....na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 03.10.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 po co tłumaczyć!! poprostu....na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.10.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 ja z mężem piwkujemy sobie dzis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.10.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 puk, puk....... [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.10.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 dzień dobry a co tutaj taka cisza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.10.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 [wpis przeniesiony z dziennika budowy] Hej! Wasza działeczka bardzo nam sie poboba, juz wyorbrażamy sobie fantastyczny widok z okien "naszego" salonu Udało nam się zobaczyc w naszej okolicy już wybudowanego Benedykta III. Wnętrze przeszło nasze oczekiwania, jest bardzo przestronne. To tylko utwierdziło nas, że dokonalismy dobrago wyboru. Kiedy rozpoczynacie budowę? My chcemy jeszcze w tym roku połozyć dach, wstawić okna i ocieplić całość Fajnie, że możemy "razem" budować naszego benia:D pozdrawiamy!! http://forum.muratordom.pl/uzytkownik103145.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 05.10.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Witaj jessi Jak tam dzionek? Jak ekipa, macie jakąs upatrzoną? Rozmowy były? U nas dzisiaj chłodno, ale nie pada, nawek słonko sobie świeciło, tylko ja zmarzłam jakoś Nu i oglądam teraz Rozmowy w toku o hipnozie i teraz to nie wiem co o tym mysleć... Co tutaj nie wyprawiali ludzie to szok... Pozdrowieńka jessi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 05.10.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 po co tłumaczyć!! poprostu....na zdrowie ahahaaaaaaaaaaaaaaaa... nu po co tłumaczenia i wymówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.10.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 05.10.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Jak ekipa, macie jakąs upatrzoną? Rozmowy były? witam a ja mam propozycje miska konczy dach u siebie więc jej ekipa - czyli ona i misiek . najlepsza ekipa którą znam nikt się na nich nie skarżył POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 06.10.2009 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 puk, puk....... [/u] witam ,wczoraj jakos czasu nie miałam wiecznie cos robiłam a do tego zle się czułam oj chyba sie przeziębiłam ,cały dzien mnie głowa bolała a na dodatek dzis pada okropnie za to teraz piję kawusie i zapraszam na ciepłą aromatyczną kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 06.10.2009 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 dzień dobry a co tutaj taka cisza?? witam Kawika ,dzis juz jestem wczoraj dzien był do duuu...więc nawet ochoty i checi mnie opuściły ale dzis już jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 06.10.2009 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Witaj jessi Jak tam dzionek? Jak ekipa, macie jakąs upatrzoną? Rozmowy były? U nas dzisiaj chłodno, ale nie pada, nawek słonko sobie świeciło, tylko ja zmarzłam jakoś Nu i oglądam teraz Rozmowy w toku o hipnozie i teraz to nie wiem co o tym mysleć... Co tutaj nie wyprawiali ludzie to szok... Pozdrowieńka jessi hello Miska u nas za to dzisiaj jest brzydka pogoda i pada okropnie w nocy wręcz lało ,wiesz że ja wczoraj też to oglądałam hihihihiih ,leżałam sobie na kanapie i ogladałam buziole sle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 06.10.2009 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 [wpis przeniesiony z dziennika budowy] Hej! Wasza działeczka bardzo nam sie poboba, juz wyorbrażamy sobie fantastyczny widok z okien "naszego" salonu Udało nam się zobaczyc w naszej okolicy już wybudowanego Benedykta III. Wnętrze przeszło nasze oczekiwania, jest bardzo przestronne. To tylko utwierdziło nas, że dokonalismy dobrago wyboru. Kiedy rozpoczynacie budowę? My chcemy jeszcze w tym roku połozyć dach, wstawić okna i ocieplić całość Fajnie, że możemy "razem" budować naszego benia:D pozdrawiamy!! http://forum.muratordom.pl/uzytkownik103145.htm Dzieki Ponury63 Karolina i Artur ,fajnie ze wpadliście do mnie do dziennika aż wam zazdroszcze że mogliście oglądac Benka w realu ja nie miałam takiej okazji ale i tak nie żałujemy tego wyboru do dzis jestem oczarowana tym projektem przestronnością i wogóle całą bryłą my mogliśmy zacząć jeszcze w tym roku i tak chcielismy ale niestety nie daliśmy rade ze względu na to że teraz jestesmy w Irlandii a jednak trzeba wszystkiego dopilnować chocby na samym początu tak więc postanowilismy przełożyc budowe do wiosny ,i jak tylko sniegi stopnieją to wchodzimy z cięzkim sprzętem , moja cura ma ferie od 26 marca więc chcemy umówic ekipę w tym własnie czasie ja polece do Polski i zaczniemy postaram się zostac w Polsce 3 tygodnie i wtedy zrobimy ile sie da ,oczywiscie ekipa bedzie cały czas budowac nawet jak juz wrócimy do Irlandii ,bedziemy pózniej doglądac budowy co 2 ,3 tygodnie a na miejscu bedzie jedna osoba która bedzie pilnowac za nas mam nadzieje ze się tak uda jak myslimy ,bo tak czy inaczej w przyszłym roku chcemy domek zamknąć i jak sie uda to zrobic elektrykę tynki ,tarasy ,ale czas pokaże ,teraz liczę żeby zima była łagodna no i marzec zeby był ładny to wtedy zaczniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 06.10.2009 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Jak ekipa, macie jakąs upatrzoną? Rozmowy były? witam a ja mam propozycje miska konczy dach u siebie więc jej ekipa - czyli ona i misiek . najlepsza ekipa którą znam nikt się na nich nie skarżył POLECAM no taka ekipą to bym nie wzgardziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 06.10.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 witam widze ze Jessi się pojawiła właśnie ta pogoda jest dobijająca lało całą noc i teraz tak pochmurno i mokro brrrrrr......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts