jessi 06.10.2009 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 witam widze ze Jessi się pojawiła właśnie ta pogoda jest dobijająca lało całą noc i teraz tak pochmurno i mokro brrrrrr......... witanko ,dokładnie przeokropna pogoda dzisiaj ,a ja zaniedługo muszę iśc córcie do szkoły zaprowadzić oj jak ja nie lubie deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 06.10.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 oj jak ja nie lubie deszczu teraz jak juz zaczęło padać to tydzień bedzie się ciągnęło albo dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 06.10.2009 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 oj jak ja nie lubie deszczu teraz jak juz zaczęło padać to tydzień bedzie się ciągnęło albo dłużej bynajmniej ,może też tak być że już na dłuższy czas taka pogoda zostanie z nami niestety teraz zaczął się własnie taki sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.10.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 No to odliczmy miesiące do MARCA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 06.10.2009 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 No to odliczmy miesiące do MARCA odliczamy odliczamy oby jak najszybciej te miesiące minęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 06.10.2009 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 a u nas własnie wyszło słoneczko i pogoda się piękna zrobiła co mnie cieszy ogromnie wczoraj na dodatek mój mężus zrobił mi niespodziankę i przyniusł mi przepiękny wieeeeeeeeeelki bukiet kwiatów ,własnie na nie patrze hihiihhi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 06.10.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Jessi gratuluje znalezienia ekipy mam nadzieje ze będą jak najbardziej ok. domek szybko urośnie i inwestorka będzie uśmiechnięta od ucha do ucha do marca szybko czas zleci bo teraz aby do świąt a potem to juz szybciutko .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 06.10.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Jessi, to super, że jest już ekipa A tych 5-6 chłopa to szybko powinni się uwinąć Tylko patrzeć jak w marcu -kiwetniu wyprzedzisz NAS CZEGO ZYCZĘ Z CAŁEGO SERDUCHA i przede wszystkim, aby marzec był cieplutki Nu buziole wiecie co, wkurza mnie ta ciągła reklama z boku... Juz mi zbrzydła co cholercię zamknę, to tylko się cofnę itp. znowu mi tu lata z boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 06.10.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 wiecie co, wkurza mnie ta ciągła reklama z boku... Juz mi zbrzydła co cholercię zamknę, to tylko się cofnę itp. znowu mi tu lata z boku o żesz ..... mnie ona dobija przez tą reklame to zbrzydnie mi ta fuga brokatowa a podobała mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.10.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 może jak kupimy fuge.....to reklama zniknie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.10.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 może jak kupimy fuge.....to reklama zniknie??? naiwniara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.10.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 dzień dobry. jesień za oknem, wisi mgła ale jest ciepło (jeszcze)buziaki przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.10.2009 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Jessi gratuluje znalezienia ekipy mam nadzieje ze będą jak najbardziej ok. domek szybko urośnie i inwestorka będzie uśmiechnięta od ucha do ucha do marca szybko czas zleci bo teraz aby do świąt a potem to juz szybciutko .... tez mam taka nadzieje ze szybciutko urosnie nasz domek i juz tego nie umie sie doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.10.2009 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Jessi, to super, że jest już ekipa A tych 5-6 chłopa to szybko powinni się uwinąć Tylko patrzeć jak w marcu -kiwetniu wyprzedzisz NAS CZEGO ZYCZĘ Z CAŁEGO SERDUCHA i przede wszystkim, aby marzec był cieplutki Nu buziole wiecie co, wkurza mnie ta ciągła reklama z boku... Juz mi zbrzydła co cholercię zamknę, to tylko się cofnę itp. znowu mi tu lata z boku dzieki Miśka ta reklama też mnie strasznie wkurza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.10.2009 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 dzień dobry. jesień za oknem, wisi mgła ale jest ciepło (jeszcze) buziaki przesyłam Dzien dobry u nas jak narazie niebo po częsci zachmurane ale nie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.10.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 i ja sie witam!!u nas ciemno, zimno i mokro:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.10.2009 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 i ja sie witam!! u nas ciemno, zimno i mokro:( witam witam ,oj to juz wszędzie zawitała jesien jakos nie lubie tej pory roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.10.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Fajnie, że juz możesz odliczać do budowy.Jeśłi pogoda dopisze to my równiez będziemy wznościć mury na wiosnę. Na razie walczymy z wiatrakami (PnB w gminie), jeśli sie uda to zrobimy fundamenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.10.2009 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Fajnie, że juz możesz odliczać do budowy. Jeśłi pogoda dopisze to my równiez będziemy wznościć mury na wiosnę. Na razie walczymy z wiatrakami (PnB w gminie), jeśli sie uda to zrobimy fundamenty. witanko no my pozwolenie juz mamy od dwóch miesiecy ,a Wam życzę jak najszybszego PnB no to jak zaczniecie na wiosne ,to bedziemy mogły ruszyc z budową równolegle pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.10.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 A ja przybiegłam z rewizytą Mamy (ja mam zamiar mieć) domki z tej samej pracowni. I zrobiło się rodzinnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts