Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika jessi:)

jessi

Recommended Posts

witam ,sorki ze dopiero teraz odpisuje ale jakos niemiałam kiedy pisac ,powiem tak duzo sie niezałatwiło :cry: bo niestety pogoda była okropna i niepojechalismy do naszej miejscowości :evil: przez sniegi a z drugiej strony to bylismy tam bardzo krótko i jakos tak wyszło :(

ale sie pochwale ze mężus prawdopodobnie poleci do polski na koniec kwietnia lub z początkiem maja i cos niecos pozałatwia ,mnie ino smutno bo wtedy mnie przytym niebedzie bo pojedzie sam :( :cry:

ale jestem dobrej mysli ihhihihi bedzie dobrze :p

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hej hej domek rzeczywiscie robi wrazenie przestronnoscią ,na górze pokazane były wszystkie pokoiki oprócz łazienek :( :lol:

a co dokupienia tego domku to niestety mnie niestac na niego hihihihihi :wink: :lol: :lol: :lol: nieposiadam 2 milionów na koncie a ten domek mozna za duzo mniej wybudowac :wink: 8)

pozdrawiam cieplutko :)

wiesz co na tych zdjęciach nie widac tych niedoskonałości :roll: ale ogólnie jezeli chodzi o wyglad tego domku to jest super ta przestrzen ,no i pokoje wydają sie duze teraz to moge sobie wyobrazic jak ładnie mój bedzie wyglądał :wink:

a co z nim było nie tak ?? :lol:

powiem Ci ze fajny projekt domku sobiue wybrałyśmy ihhihihihihi ,teraz jestem pewna ze te okna narożne w salonie będe miec do samej ziemi ino sie zastanawiam jakie drzwi zrobic czy otwierane normalnie czy przesówane ,a ty jakie bedziesz robić u siebie ??? pozdrawiam :p :p

Zresztą wystawiony na sprzedaż jest od conajmniej roku i jakoś nikt go nie chce kupić :lol:

bo drożyzna straszna :o :wink:

chociaż działeczki w tych okolicach - to nawet nie lekka,ale powiem wielka przesada :o za niektóre działki mogłabym wybudować kilka porządnych domów....świat stanął na głowie :wink:

Zresztą wystawiony na sprzedaż jest od conajmniej roku i jakoś nikt go nie chce kupić :lol:

bo drożyzna straszna :o :wink:

chociaż działeczki w tych okolicach - to nawet nie lekka,ale powiem wielka przesada :o za niektóre działki mogłabym wybudować kilka porządnych domów....świat stanął na głowie :wink:

zgadzam sie w stu procentach ,ta cena domu to wielka przesada za taką kase to ja bym wybudowała dom super urządziła niemówiąc juz o ogrodzie i jeszcze by mi zostało na super brykę ihhihihiih :lol: :lol:

no a moja działeczka jest o wiele bardziej urokliwa niż w tej prezentacji ,bo ja z okien będe mieć cuddddddddddne widoczki na całą okolice :lol: :lol:

Hej Jessi!!

Piekny dom!! Gdybym miala miejsce to bym sie zdecydowala na taki sam albo podobny.

:wink:

W linku ktory zalaczylas bardzo podoba mi sie wykonczenie z zewnatrz - kolorystyka oczywiscie, na temat jakosci nic nie wiem :wink:

Nie przejmuj sie, ze slabo Ci idzie papierkologia :lol: Mi zajelo dwa i pol roku to zalatwianie na odleglosc :lol: :lol: :lol:

Pozdrowienia i wytrwalosci,

Maja

wiesz co na tych zdjęciach nie widac tych niedoskonałości :roll: ale ogólnie jezeli chodzi o wyglad tego domku to jest super ta przestrzen ,no i pokoje wydają sie duze teraz to moge sobie wyobrazic jak ładnie mój bedzie wyglądał :wink:

powiem Ci ze fajny projekt domku sobiue wybrałyśmy ihhihihihihi ,teraz jestem pewna ze te okna narożne w salonie będe miec do samej ziemi ino sie zastanawiam jakie drzwi zrobic czy otwierane normalnie czy przesówane ,a ty jakie bedziesz robić u siebie ??? pozdrawiam :p :p

wiesz co, jeśli chodzi o te niedoróbki, to np daszek który jest nad garażem brzydko wcina się w okno i to bardzo brzydko wygląda. Zamiast drewna są jakieś ohydne płytki, też jakoś niezbyt starannie położone.

W ogóle na tej działce ten dom wygląda na ogromny. Nie można nabrać odpowiedniej perspektywy, bo na uliczce ledwo jeden samochód się mieści i już jest następny płot. Makabra.

witam goraco w moim dzienniczku i dziekuje za miłe słowa :lol: :lol: naprawde bardzo pomocne :D ,no niestety jak sie mieszka w innym kraju a chce sie budowac natomiast w innym to tak schodzi długo załatwianie wszystkiego,a my dopiero jestesmy na samym początku tej drogi ,niedawno myslałam ze sie wyrobimy i jeszcze na jesieni wylejemy chociaż fundamenty ale coraz bardziej sobie zdaje sprawę ze niestety sie nie wyrobimy i zaczniemy najprawdopodobniej dopiero na wiosne przyszłego roku chyba ze pogoda pozwoli to juz w lutym sie cos zacznie dziac hihi,narazie mamy w planach w wakacje dokonczyc papierki i złożyc w koncu o pozwolenie a przy okazji ogrodzimy naszą działeczke no i zaczniemy kupowac materiały :lol: :lol: oj a ja bym chciała byc juz tam !!! i cos robic :cry: pozdrawiam

wiesz co, jeśli chodzi o te niedoróbki, to np daszek który jest nad garażem brzydko wcina się w okno i to bardzo brzydko wygląda. Zamiast drewna są jakieś ohydne płytki, też jakoś niezbyt starannie położone.

W ogóle na tej działce ten dom wygląda na ogromny. Nie można nabrać odpowiedniej perspektywy, bo na uliczce ledwo jeden samochód się mieści i już jest następny płot. Makabra.

te płytki na tym domu tez mi sie niepodobają i napewno bym takich sobie niedała na elewacji a tym bardziej na ogrodzenie bo jakos dziwnie według mnie wyglądają te płytki w połączeniu z drewnem ,ja mam nadzieje ze mój domek będzie dobrze wybudowany ja tego dopilnuję!!! tym bardziej że tam gdzie bede mieszkała jak wróce w czerwcu to na swoją działeczkę mam raptem pre metrów czyli chcąc niechcąc będe tam prawie cały czas i wszystkiego dopilnuję osobiscie :wink: :lol:

a jeżeli chodzi o srodek domku to salon jest duży i mi jak najbardziej taki odpowiada :lol: a w pokoju na górze tym mniejszym gdzie są tylko drzwi balkonowe to rzeczywiscie brakuje tam tego okna na scianie i wąłsnie z mężem damy tam okno i odrazu będzie widniej :wink: :p :p

a okna w salonie te boczne, z tego co wiem to tez robisz do ziemi ,czy dasz tam okna otwierane normalnie czy przesówane ,bo ja się własnie nad tym zastanawiam :roll: pozdrawiam

a okna w salonie te boczne, z tego co wiem to tez robisz do ziemi ,czy dasz tam okna otwierane normalnie czy przesówane ,bo ja się własnie nad tym zastanawiam :roll: pozdrawiam

tak okna robimy do samej podłogi, ale nie będą otwierane, wstawiamy fixy. Powiększamy również okno w jadalni i tam będą otwierane i dodatkowy taras śniadaniowy