jessi 25.03.2009 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 witam ,sorki ze dopiero teraz odpisuje ale jakos niemiałam kiedy pisac ,powiem tak duzo sie niezałatwiło bo niestety pogoda była okropna i niepojechalismy do naszej miejscowości przez sniegi a z drugiej strony to bylismy tam bardzo krótko i jakos tak wyszło ale sie pochwale ze mężus prawdopodobnie poleci do polski na koniec kwietnia lub z początkiem maja i cos niecos pozałatwia ,mnie ino smutno bo wtedy mnie przytym niebedzie bo pojedzie sam ale jestem dobrej mysli ihhihihi bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 25.03.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 witaj oglądałam domek poprzez link którego podałaś , jest świetny a co najważniejsze , że masz "pojęcie" jak w rzeczywistości wygląda....szkoda tylko, że nie wszystkie pomieszczenia (tak mi się wydaję) ale dobre i to a może najlepiej go kup po co czekać Pozdrawiam wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.03.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 hej hej domek rzeczywiscie robi wrazenie przestronnoscią ,na górze pokazane były wszystkie pokoiki oprócz łazienek a co dokupienia tego domku to niestety mnie niestac na niego hihihihihi nieposiadam 2 milionów na koncie a ten domek mozna za duzo mniej wybudowac pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.03.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 jessie, widziałam ten domek na żywo i muszę przyznać, że jego wykonanie zostawia wiele do życzenia. Zresztą wystawiony na sprzedaż jest od conajmniej roku i jakoś nikt go nie chce kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.03.2009 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 wiesz co na tych zdjęciach nie widac tych niedoskonałości ale ogólnie jezeli chodzi o wyglad tego domku to jest super ta przestrzen ,no i pokoje wydają sie duze teraz to moge sobie wyobrazic jak ładnie mój bedzie wyglądał a co z nim było nie tak ?? powiem Ci ze fajny projekt domku sobiue wybrałyśmy ihhihihihihi ,teraz jestem pewna ze te okna narożne w salonie będe miec do samej ziemi ino sie zastanawiam jakie drzwi zrobic czy otwierane normalnie czy przesówane ,a ty jakie bedziesz robić u siebie ??? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 26.03.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Zresztą wystawiony na sprzedaż jest od conajmniej roku i jakoś nikt go nie chce kupić bo drożyzna straszna chociaż działeczki w tych okolicach - to nawet nie lekka,ale powiem wielka przesada za niektóre działki mogłabym wybudować kilka porządnych domów....świat stanął na głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.03.2009 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Zresztą wystawiony na sprzedaż jest od conajmniej roku i jakoś nikt go nie chce kupić bo drożyzna straszna chociaż działeczki w tych okolicach - to nawet nie lekka,ale powiem wielka przesada za niektóre działki mogłabym wybudować kilka porządnych domów....świat stanął na głowie zgadzam sie w stu procentach ,ta cena domu to wielka przesada za taką kase to ja bym wybudowała dom super urządziła niemówiąc juz o ogrodzie i jeszcze by mi zostało na super brykę ihhihihiih no a moja działeczka jest o wiele bardziej urokliwa niż w tej prezentacji ,bo ja z okien będe mieć cuddddddddddne widoczki na całą okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 26.03.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Hej Jessi!! Piekny dom!! Gdybym miala miejsce to bym sie zdecydowala na taki sam albo podobny. W linku ktory zalaczylas bardzo podoba mi sie wykonczenie z zewnatrz - kolorystyka oczywiscie, na temat jakosci nic nie wiem Nie przejmuj sie, ze slabo Ci idzie papierkologia Mi zajelo dwa i pol roku to zalatwianie na odleglosc Pozdrowienia i wytrwalosci, Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.03.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 wiesz co na tych zdjęciach nie widac tych niedoskonałości ale ogólnie jezeli chodzi o wyglad tego domku to jest super ta przestrzen ,no i pokoje wydają sie duze teraz to moge sobie wyobrazic jak ładnie mój bedzie wyglądał a co z nim było nie tak ?? powiem Ci ze fajny projekt domku sobiue wybrałyśmy ihhihihihihi ,teraz jestem pewna ze te okna narożne w salonie będe miec do samej ziemi ino sie zastanawiam jakie drzwi zrobic czy otwierane normalnie czy przesówane ,a ty jakie bedziesz robić u siebie ??? pozdrawiam wiesz co, jeśli chodzi o te niedoróbki, to np daszek który jest nad garażem brzydko wcina się w okno i to bardzo brzydko wygląda. Zamiast drewna są jakieś ohydne płytki, też jakoś niezbyt starannie położone. W ogóle na tej działce ten dom wygląda na ogromny. Nie można nabrać odpowiedniej perspektywy, bo na uliczce ledwo jeden samochód się mieści i już jest następny płot. Makabra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.03.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 witam goraco w moim dzienniczku i dziekuje za miłe słowa naprawde bardzo pomocne ,no niestety jak sie mieszka w innym kraju a chce sie budowac natomiast w innym to tak schodzi długo załatwianie wszystkiego,a my dopiero jestesmy na samym początku tej drogi ,niedawno myslałam ze sie wyrobimy i jeszcze na jesieni wylejemy chociaż fundamenty ale coraz bardziej sobie zdaje sprawę ze niestety sie nie wyrobimy i zaczniemy najprawdopodobniej dopiero na wiosne przyszłego roku chyba ze pogoda pozwoli to juz w lutym sie cos zacznie dziac hihi,narazie mamy w planach w wakacje dokonczyc papierki i złożyc w koncu o pozwolenie a przy okazji ogrodzimy naszą działeczke no i zaczniemy kupowac materiały oj a ja bym chciała byc juz tam !!! i cos robic pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.03.2009 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 wiesz co na tych zdjęciach nie widac tych niedoskonałości ale ogólnie jezeli chodzi o wyglad tego domku to jest super ta przestrzen ,no i pokoje wydają sie duze teraz to moge sobie wyobrazic jak ładnie mój bedzie wyglądał a co z nim było nie tak ?? powiem Ci ze fajny projekt domku sobiue wybrałyśmy ihhihihihihi ,teraz jestem pewna ze te okna narożne w salonie będe miec do samej ziemi ino sie zastanawiam jakie drzwi zrobic czy otwierane normalnie czy przesówane ,a ty jakie bedziesz robić u siebie ??? pozdrawiam wiesz co, jeśli chodzi o te niedoróbki, to np daszek który jest nad garażem brzydko wcina się w okno i to bardzo brzydko wygląda. Zamiast drewna są jakieś ohydne płytki, też jakoś niezbyt starannie położone. W ogóle na tej działce ten dom wygląda na ogromny. Nie można nabrać odpowiedniej perspektywy, bo na uliczce ledwo jeden samochód się mieści i już jest następny płot. Makabra. te płytki na tym domu tez mi sie niepodobają i napewno bym takich sobie niedała na elewacji a tym bardziej na ogrodzenie bo jakos dziwnie według mnie wyglądają te płytki w połączeniu z drewnem ,ja mam nadzieje ze mój domek będzie dobrze wybudowany ja tego dopilnuję!!! tym bardziej że tam gdzie bede mieszkała jak wróce w czerwcu to na swoją działeczkę mam raptem pre metrów czyli chcąc niechcąc będe tam prawie cały czas i wszystkiego dopilnuję osobiscie a jeżeli chodzi o srodek domku to salon jest duży i mi jak najbardziej taki odpowiada a w pokoju na górze tym mniejszym gdzie są tylko drzwi balkonowe to rzeczywiscie brakuje tam tego okna na scianie i wąłsnie z mężem damy tam okno i odrazu będzie widniej a okna w salonie te boczne, z tego co wiem to tez robisz do ziemi ,czy dasz tam okna otwierane normalnie czy przesówane ,bo ja się własnie nad tym zastanawiam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 26.03.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 witam bardzo ładną macie działeczkę i troche podobną do naszej ihhiih wasz projekcik domku jest bardzo ładny a jaką ma przestrzen w srodku robi ogromne wrażenie !!! a pokoje na górze są ustawne i duże życze powodzenia w budowie domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.03.2009 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 witam i serdecznie dziękuje za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.03.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 wpadłąm się przywitać i widzę że kolejny topaz przybył na FM będę tu wpadać i trzymać kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 30.03.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 wpadaj wpadaj serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 30.03.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Opss Prepraszam pomylilam sie i wpisalam nie tam gdzie zasady dobrego wychowania nakazuja Wiecej nie bede Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 30.03.2009 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 ciesze sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 30.03.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 to trzymam kciuki żeby się wszystko pomyślnie skonczyło a jak już sie wyjasni to i owo to daj znać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.03.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 a okna w salonie te boczne, z tego co wiem to tez robisz do ziemi ,czy dasz tam okna otwierane normalnie czy przesówane ,bo ja się własnie nad tym zastanawiam pozdrawiam tak okna robimy do samej podłogi, ale nie będą otwierane, wstawiamy fixy. Powiększamy również okno w jadalni i tam będą otwierane i dodatkowy taras śniadaniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 30.03.2009 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 to trzymam kciuki żeby się wszystko pomyślnie skonczyło a jak już sie wyjasni to i owo to daj znać pozdrawiam dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts