AGP 07.10.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Piękna działka. Jak ja Wam wszystkim na południu zazdroszę. O górach mogę sobie pomarzyć. U nas równo jak... Nie wiem jak co. Nic mi się nie kojarzy. Zamulił mi się mój mózgowy słownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 07.10.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 no to Jessi byle do wiosny będzie tych murarzy jak mrówków , wiem co mówię bo u nas w komplecie lata po budowie 5, to jak w ulu jest no ale Wasz Benek jest sporo większy od naszej pchły, więc może chłopaki po kątach się rozpłyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.10.2009 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Piękna działka. Jak ja Wam wszystkim na południu zazdroszę. O górach mogę sobie pomarzyć. U nas równo jak... Nie wiem jak co. Nic mi się nie kojarzy. Zamulił mi się mój mózgowy słownik witam dzieki za pochwałe mojej działeczki też mi się strasznie podoba i jestem zadowolona ze tam bedzie stał nasz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.10.2009 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 A ja przybiegłam z rewizytą Mamy (ja mam zamiar mieć) domki z tej samej pracowni. I zrobiło się rodzinnie do tego bedziemy budowac nasze domki w podobnym okresie ,oby do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.10.2009 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 no to Jessi byle do wiosny będzie tych murarzy jak mrówków , wiem co mówię bo u nas w komplecie lata po budowie 5, to jak w ulu jest no ale Wasz Benek jest sporo większy od naszej pchły, więc może chłopaki po kątach się rozpłyną tez tak myśle że sie uwiną z naszym domkiem ,obiecali że sie wyrobią w 4 miesiące włącznie z dachem ,bardzo bym chciała ,tym bardzie że w sierpniu chciałabym zrobic już elektrykę i tynki i kanalizację a pózniej reszte a ja już chcę WIOSNE !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.10.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 jessi...........do wiosny jeszcze tylko.......małe 6 miesięcy głowa do góry!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.10.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 ja też czekam na tę wiosnę jak na żadną inną do tej pory tak jak jessi wbiję łopatę i ruszamy no może z wyjątkiem tych dwóch kiedy przychodziły na świat moje dzieci, ale to już była późna wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.10.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 ja też chce wiosne bo dziś mnie rano zmroziłoooo brrrrrr...... weszłam do samochodu a tu szyby zamarznięte ..... ja chce wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.10.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 dzień dobry. wiosna wiosna - no za 6 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.10.2009 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 jessi...........do wiosny jeszcze tylko.......małe 6 miesięcy głowa do góry!! oby do wiosny ,i żeby ta nasza zima była łagodna ,bo ja w marcu chcę zacząc kopac!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.10.2009 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 ja też czekam na tę wiosnę jak na żadną inną do tej pory tak jak jessi wbiję łopatę i ruszamy no może z wyjątkiem tych dwóch kiedy przychodziły na świat moje dzieci, ale to już była późna wiosna ja też nie umie sie doczekac wiosny jak żadnej innej tym bardziej że cura ma ferie w tym czasie więc chcę wykorzystac ten czas wolny od szkoły i zacząć budować , Zuza ty tez masz zamiar zacząć w marcu budowe czy troszkę pózniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.10.2009 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 ja też chce wiosne bo dziś mnie rano zmroziłoooo brrrrrr...... weszłam do samochodu a tu szyby zamarznięte ..... ja chce wiosny no niestety teraz to bedzie coraz zimniej w koncu za dwa miesiące zima ,jak ten czas leci dopiero nie dawno były swieta a teraz w niedługim czasie znowu bedą osobiście to ja uwielbiam swięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.10.2009 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 dzień dobry. wiosna wiosna - no za 6 miesięcy no własnie jeszcze tyllllllllllllllle czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.10.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 zleci - to tylko moment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.10.2009 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 zawsze jest tak jak się na cos czeka to leci pomału a jak Ci nie zależy to migiem wszystko przemija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.10.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 zawsze jest tak jak się na cos czeka to leci pomału a jak Ci nie zależy to migiem wszystko przemija tak się wydaje. zobaczysz, zaraz święta, nowy rok i się nie obejrzysz a już będzie marzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.10.2009 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 normalnie strasznie juz bym chciała zacząc patrzec jak się mury naszego domku wznoszą widziec jak buduje sie dom ,dom na reszte naszy dni ,ja juz sobie wyobrazam wieczorki na naszym tarasie ,cisza spokój ,jakis grilek ,romantyczna kolacyjka na swieżym powietrzu och , Ty masz juz dobrze bo lada dzien sie wprowadzasz oj dziewczyno jak ja Ci zazdroszczę tej przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.10.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 ja też czekam na tę wiosnę jak na żadną inną do tej pory tak jak jessi wbiję łopatę i ruszamy no może z wyjątkiem tych dwóch kiedy przychodziły na świat moje dzieci, ale to już była późna wiosna ja też nie umie sie doczekac wiosny jak żadnej innej tym bardziej że cura ma ferie w tym czasie więc chcę wykorzystac ten czas wolny od szkoły i zacząć budować , Zuza ty tez masz zamiar zacząć w marcu budowe czy troszkę pózniej wiesz ja bym chciała w marcu ale raz że jestem u wykonawcy jako druga, albo trzecia ( nie pamietam ) to dwa - mam bardzo mokry teren wiec to zależy jaka będzie zima mam nadzieję że snieg dowali ale w górach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.10.2009 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 ja też czekam na tę wiosnę jak na żadną inną do tej pory tak jak jessi wbiję łopatę i ruszamy no może z wyjątkiem tych dwóch kiedy przychodziły na świat moje dzieci, ale to już była późna wiosna ja też nie umie sie doczekac wiosny jak żadnej innej tym bardziej że cura ma ferie w tym czasie więc chcę wykorzystac ten czas wolny od szkoły i zacząć budować , Zuza ty tez masz zamiar zacząć w marcu budowe czy troszkę pózniej wiesz ja bym chciała w marcu ale raz że jestem u wykonawcy jako druga, albo trzecia ( nie pamietam ) to dwa - mam bardzo mokry teren wiec to zależy jaka będzie zima mam nadzieję że snieg dowali ale w górach no u nas całe szczęscie teren nie jest podmokły i mozna zacząc juz w marcu ale oczywiscie to zalezy od zimy czy bedzie łagodna ,jesli tak to zaczynamy pełną parą dlatego teraz liczę na suuuuuper łagodną zimę bo ja chce zacząc budować domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.10.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 ja też czekam na tę wiosnę jak na żadną inną do tej pory tak jak jessi wbiję łopatę i ruszamy no może z wyjątkiem tych dwóch kiedy przychodziły na świat moje dzieci, ale to już była późna wiosna ja też nie umie sie doczekac wiosny jak żadnej innej tym bardziej że cura ma ferie w tym czasie więc chcę wykorzystac ten czas wolny od szkoły i zacząć budować , Zuza ty tez masz zamiar zacząć w marcu budowe czy troszkę pózniej wiesz ja bym chciała w marcu ale raz że jestem u wykonawcy jako druga, albo trzecia ( nie pamietam ) to dwa - mam bardzo mokry teren wiec to zależy jaka będzie zima mam nadzieję że snieg dowali ale w górach no u nas całe szczęscie teren nie jest podmokły i mozna zacząc juz w marcu ale oczywiscie to zalezy od zimy czy bedzie łagodna ,jesli tak to zaczynamy pełną parą dlatego teraz liczę na suuuuuper łagodną zimę bo ja chce zacząc budować domek ja też złozyłam dziś wniosek o PNB i ciekawe kiedy mi go wydadzą i czekam na pana od okien bo musze ustalić z nim szczegóły, bo okazyje się że czasami dwa centymetry znacznie wpływają na cenę więc chce wiedzieć jakie konkretnie będę mieć okna bo w poniedziałek mam spotkanie z Wykonawcą i ?Konstruktorem bo bedziemy zmieniać konstrukcje dachu wiec warto wiedziec co z oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts