jessi 08.10.2009 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 ja też czekam na tę wiosnę jak na żadną inną do tej pory tak jak jessi wbiję łopatę i ruszamy no może z wyjątkiem tych dwóch kiedy przychodziły na świat moje dzieci, ale to już była późna wiosna ja też nie umie sie doczekac wiosny jak żadnej innej tym bardziej że cura ma ferie w tym czasie więc chcę wykorzystac ten czas wolny od szkoły i zacząć budować , Zuza ty tez masz zamiar zacząć w marcu budowe czy troszkę pózniej wiesz ja bym chciała w marcu ale raz że jestem u wykonawcy jako druga, albo trzecia ( nie pamietam ) to dwa - mam bardzo mokry teren wiec to zależy jaka będzie zima mam nadzieję że snieg dowali ale w górach no u nas całe szczęscie teren nie jest podmokły i mozna zacząc juz w marcu ale oczywiscie to zalezy od zimy czy bedzie łagodna ,jesli tak to zaczynamy pełną parą dlatego teraz liczę na suuuuuper łagodną zimę bo ja chce zacząc budować domek ja też złozyłam dziś wniosek o PNB i ciekawe kiedy mi go wydadzą i czekam na pana od okien bo musze ustalić z nim szczegóły, bo okazyje się że czasami dwa centymetry znacznie wpływają na cenę więc chce wiedzieć jakie konkretnie będę mieć okna bo w poniedziałek mam spotkanie z Wykonawcą i ?Konstruktorem bo bedziemy zmieniać konstrukcje dachu wiec warto wiedziec co z oknami No to gratulacje, i trzymam kciuki żebyś dostała pozwolenie szybciutko ,ja na swoje czekałam raptem 2 tygodnie ,zreszta cała papierologi poszła u nas nadzwyczaj szybko i sprawnie ale to dzięki mojemu suuuuuper architektowi który wszystkiego dopilnował i zrobił za mnie całą papierologię a co do okienek to pewnie ze lepiej wszystkie szczegóły omówić ,ja tez juz robie cały czas wyceny w róznych firmach okien i dachu ,ceny są rózne naprawdę to cieszę się ze zaczniemy razem przynajmniej bedziemy sobie kibicować no i zawsze razniej ,mozemy sobie doradzac to teraz byle do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.10.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Pomysły są super. Myślę, że każdy z nas ma swoje priorytety i co innego jest dla niego ważne. Jedni chcą mieć dużą łazienkę z wejściem z sypielni, innym to wręcz przeszkadza, bo nie wyobrażają sobie spania, gdy druga połówka bierze kąpiel. No chyba, że kąpiel będzie wspólna W moim malusieńkim domku prywatna łazienka nie wchodzi w grę. Aczkolwiek górną łazienkę, pomimo braku wejścia z sypialni, będziemy mogli nazwać naszą prywatną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.10.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Pomysły są super. Myślę, że każdy z nas ma swoje priorytety i co innego jest dla niego ważne. Jedni chcą mieć dużą łazienkę z wejściem z sypielni, innym to wręcz przeszkadza, bo nie wyobrażają sobie spania, gdy druga połówka bierze kąpiel. No chyba, że kąpiel będzie wspólna W moim malusieńkim domku prywatna łazienka nie wchodzi w grę. Aczkolwiek górną łazienkę, pomimo braku wejścia z sypialni, będziemy mogli nazwać naszą prywatną no napewno każdy wybiera projekt przede wszystkim sugrując się tym co jest dla niego ważne w srodku ,my zawsze z mężem mażylismy o swoim prywatnym małym apartamencie dlatego mamy w nim swoją łazienkę ,garderobę ,uwielbiamy przestronność ,no i dziewczynki które wiem z własnego przekładu jak bedą starsze to pózniej są kłótnie kto ma pierwszy wejsć do tej łazienki tak więc każda z nich bedzie miec osobną umywalkę i na tyle duża ta łazienka że z pewnoscią obie sie zmieszczą ,a my z mężem bedziemy mogli spędzac wspólne wieczorki w miłej atmosferze , i w naszym prywatnym spa ihhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 08.10.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 my z mężem bedziemy mogli spędzac wspólne wieczorki w miłej atmosferze , i w naszym prywatnym spa ihhh uff, będzie się działo u Was poszukam chyba w pchełce jakiej wnęki na spa, albo może by tak garaż zaadaptować ciekawe co mój małż na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.10.2009 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 my z mężem bedziemy mogli spędzac wspólne wieczorki w miłej atmosferze , i w naszym prywatnym spa ihhh uff, będzie się działo u Was poszukam chyba w pchełce jakiej wnęki na spa, albo może by tak garaż zaadaptować ciekawe co mój małż na to oj bedzie bedzie i ja juz doczekac sie nie umie kiedy zaczniemy etap urządzania naszego wymarzonego gniazdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.10.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 no napewno każdy wybiera projekt przede wszystkim sugrując się tym co jest dla niego ważne w srodku ,my zawsze z mężem mażylismy o swoim prywatnym małym apartamencie dlatego mamy w nim swoją łazienkę ,garderobę ,uwielbiamy przestronność ,no i dziewczynki które wiem z własnego przekładu jak bedą starsze to pózniej są kłótnie kto ma pierwszy wejsć do tej łazienki tak więc każda z nich bedzie miec osobną umywalkę i na tyle duża ta łazienka że z pewnoscią obie sie zmieszczą ,a my z mężem bedziemy mogli spędzac wspólne wieczorki w miłej atmosferze , i w naszym prywatnym spa ihhh I o to chodzi Każdy buduje to, co lubi. No może poza tymi, którzy budują to, na co ich stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 09.10.2009 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 no napewno każdy wybiera projekt przede wszystkim sugrując się tym co jest dla niego ważne w srodku ,my zawsze z mężem mażylismy o swoim prywatnym małym apartamencie dlatego mamy w nim swoją łazienkę ,garderobę ,uwielbiamy przestronność ,no i dziewczynki które wiem z własnego przekładu jak bedą starsze to pózniej są kłótnie kto ma pierwszy wejsć do tej łazienki tak więc każda z nich bedzie miec osobną umywalkę i na tyle duża ta łazienka że z pewnoscią obie sie zmieszczą ,a my z mężem bedziemy mogli spędzac wspólne wieczorki w miłej atmosferze , i w naszym prywatnym spa ihhh I o to chodzi Każdy buduje to, co lubi. No może poza tymi, którzy budują to, na co ich stać dokładnie ,każdy buduje co komu pasuje ,oo nawet sie ładnie zrymowało hiihhii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.10.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 hej jessi wpadłam sie przywitać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 10.10.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 witam Kalus ,w dzisiejszy słoneczny poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.10.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Witam U nas też słonko ślicznie świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 10.10.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Witajcie dziewczęta Dopadłam w końcuuuuuu forum i szleję po komentarzach ...... Synek czuje się lepiej.....dzięki za odwiedziny u mnie w komentach Zagladam do ciebie .....czytam....i widzę, że ekipa załatwiona http://www.bibliotekazpszio.republika.pl/hurra.GIF http://www.bibliotekazpszio.republika.pl/806454283_l.gif GRATULACJE!! No to teraz byle do wiosny W przyszłym roku o tej porze będziemy na tym samym etapie....a najprędzej mnie wyprzedzicie Jeszcze nawiążę do waszych powyższych wypowiedzi.....patrzyłam na rzuty waszego Benedykta, zresztą znam ten projekt ze swoich poszukiwań domku i muszę stwierdzić, że przestrzeń na górze jest konkretna na klaustrofobię to ty nie będziesz narzekać a najbardziej mi się widzi wasza prywatna przestrzeń na górze (sypialnia, garderoba, łazienka)....no no jak się przeprowadzisz to na forum cię nie uświadczy bo pewnie przez kilka dni z mężusiem nosa nie wystawisz za drzwi pozdrawiam paaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.10.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 to prawda te ich prywatne salony są bombowe. mozna sobie prywatne wieczory w samotności urządzać ojoj Jessi będzie się działo będzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 10.10.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Przywituję się i ja , też z rodziny mgrpojektowców.Witojcie , wotojcie ! właśnie zaczęło lać za u mnie za oknami .................... a u nas jeszcze ostatni strop ma się zalewać w przyszły piątek chyba a śnieg zapowiadają ehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.10.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 witaj jessi !! gdzie sie podziewasz od rana?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.10.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Hej! U nas 1,5 chłopa i rośnie w oczach, to co dopiero przy 5 - 6 ? Aby do marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 11.10.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Wpadłam sie przywitać -wieczorową porą Jasne, że szybko pójdzie w tyle chłopa... Ale dzisiaj była typowa jesienna pogoda... A tam u Was też zimno? Pozdrawiam i lecę dalej Nu i czas szybko leci - budziet charaszo Tylko najpierw prezenty rozpakujemy, karpika zjemy, potem Nowy roczek przywitamy i patrzeć jak będzie MARZEC i Dzień Kobiet i oby była wiosna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.10.2009 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witajcie dziewczęta Dopadłam w końcuuuuuu forum i szleję po komentarzach ...... Synek czuje się lepiej.....dzięki za odwiedziny u mnie w komentach Zagladam do ciebie .....czytam....i widzę, że ekipa załatwiona http://www.bibliotekazpszio.republika.pl/hurra.GIF http://www.bibliotekazpszio.republika.pl/806454283_l.gif GRATULACJE!! No to teraz byle do wiosny W przyszłym roku o tej porze będziemy na tym samym etapie....a najprędzej mnie wyprzedzicie Jeszcze nawiążę do waszych powyższych wypowiedzi.....patrzyłam na rzuty waszego Benedykta, zresztą znam ten projekt ze swoich poszukiwań domku i muszę stwierdzić, że przestrzeń na górze jest konkretna na klaustrofobię to ty nie będziesz narzekać a najbardziej mi się widzi wasza prywatna przestrzeń na górze (sypialnia, garderoba, łazienka)....no no jak się przeprowadzisz to na forum cię nie uświadczy bo pewnie przez kilka dni z mężusiem nosa nie wystawisz za drzwi pozdrawiam paaaaaaaaaa witanko ,to bardzo sie cieszę że synyus juz lepiej sie czuje ,a co do domku to dlatego on mi sie podobał bo ta przestrzen wszędzie ,pokoje na górze są w sam raz dla nas no i ten prywatny "kąt" dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.10.2009 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 to prawda te ich prywatne salony są bombowe. mozna sobie prywatne wieczory w samotności urządzać ojoj Jessi będzie się działo będzie.... hihiihihihi ale żeby zaczęlo sie tam coś magicznego dziac to musi domek się wybudować ,a tu jeszcze tylllllllllllllllllllllle czasu do tego aż 5 długich miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.10.2009 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Przywituję się i ja , też z rodziny mgrpojektowców. Witojcie , wotojcie ! właśnie zaczęło lać za u mnie za oknami .................... a u nas jeszcze ostatni strop ma się zalewać w przyszły piątek chyba a śnieg zapowiadają ehh witam witam u mnie w dzienniku no to trzymam kciuki aby pogoda dopisała i żebyście strop wylali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.10.2009 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Wpadłam sie przywitać -wieczorową porą Jasne, że szybko pójdzie w tyle chłopa... Ale dzisiaj była typowa jesienna pogoda... A tam u Was też zimno? Pozdrawiam i lecę dalej Nu i czas szybko leci - budziet charaszo Tylko najpierw prezenty rozpakujemy, karpika zjemy, potem Nowy roczek przywitamy i patrzeć jak będzie MARZEC i Dzień Kobiet i oby była wiosna... byle do wiosny ,do marca hihihi , u nas tez juz jesienna pogoda z rana strasznie zimno jest a po popołudniu dosc ciepło ,wazne żeby tylko za często nie padało bo tu to na jesieni to norma ,a ja nie lubie deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts