jessi 12.10.2009 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Hej! U nas 1,5 chłopa i rośnie w oczach, to co dopiero przy 5 - 6 ? Aby do marca witaj Arctica ja mysle że szybko się wybuduje domek tym bardziej ze ja z męzulkiem nie bedziemy cały czas na budowie tylko jak to sie mówi w przelocie ,w marcu ja bede z dzieciakami na 3 tygodnie w Polsce ,do połowy kwietnia a pózniej przylecimy na 9 maja bo moja chrzesnica ma komunie a przy okazji wstapimy na pare dni na naszą budowę ,więc cały czas bedziemy doglądać naszej budowy ,ale dla mnie się liczy że wogóle cos bedzie sie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.10.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Wiem co to znaczy budowa na odległość, chociaż u mnie ta odległość jest znaaaaacznie mniejsza. Za to budujemy sami i nocowanie przez jedną noc w tygodniu w domu jest strasznie uciążliwe. Ale ... co nas nie zabije... niech wzmacnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.10.2009 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Wiem co to znaczy budowa na odległość, chociaż u mnie ta odległość jest znaaaaacznie mniejsza. Za to budujemy sami i nocowanie przez jedną noc w tygodniu w domu jest strasznie uciążliwe. Ale ... co nas nie zabije... niech wzmacnia dokładnie nasza odległosc od naszego przyszłego domku to przeszlo 2000 km ,więc nie bedę mogła byc przy wszystkich momentach naszego domku ,z pewnoscia minie mi duuuuuuuuuużo rzeczy które chciałabym widziec ,upamietnic ,jedynie jak bedą wakacje to bedę tam 2 długie miesiące co mnie cieszy bo ja tam se mysle ze w sierpniu powinnam już powoli robic elektryke ,tynki a wczesniej bo w lipcu montowac mam zamiar okienka z roletami ,drzwi wejsciowe ,kurcze juz sie normalnie nie umie doczekac ,a Ty skubana juz zaczęłas budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.10.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Jak by mnie się pogoda nie spsuła, to już bym prawie strop zalewała . Nie ma tego złego.... chociaż mogę trochę poforumować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.10.2009 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Jak by mnie się pogoda nie spsuła, to już bym prawie strop zalewała . Nie ma tego złego.... chociaż mogę trochę poforumować nie no Wy lecicie jak burza i to wszystko sami we dwójkę? a pogoda na pewno sie poprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.10.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Jak by mnie się pogoda nie spsuła, to już bym prawie strop zalewała . Nie ma tego złego.... chociaż mogę trochę poforumować nie no Wy lecicie jak burza i to wszystko sami we dwójkę? a pogoda na pewno sie poprawi Sami , i jestem z tego bardzo dumna!!! A z tą pogodą to OOOOBIEEECUUUUJESZ????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.10.2009 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Jak by mnie się pogoda nie spsuła, to już bym prawie strop zalewała . Nie ma tego złego.... chociaż mogę trochę poforumować nie no Wy lecicie jak burza i to wszystko sami we dwójkę? a pogoda na pewno sie poprawi Sami , i jestem z tego bardzo dumna!!! A z tą pogodą to OOOOBIEEECUUUUJESZ????????????????? te usmieszki dla Was bo Was podziwiam a co do pogody to niestety na 100% nie moge obiecac ale bedę starała sie jakos wpłynąc na pogodę telepatia specjalnie dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.10.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Jak by mnie się pogoda nie spsuła, to już bym prawie strop zalewała . Nie ma tego złego.... chociaż mogę trochę poforumować nie no Wy lecicie jak burza i to wszystko sami we dwójkę? a pogoda na pewno sie poprawi Sami , i jestem z tego bardzo dumna!!! A z tą pogodą to OOOOBIEEECUUUUJESZ????????????????? te usmieszki dla Was bo Was podziwiam a co do pogody to niestety na 100% nie moge obiecac ale bedę starała sie jakos wpłynąc na pogodę telepatia specjalnie dla Was Dzięki, chociaż jak zaczęłyście trzymać kciuki za wydanie PNB to za dwa, trzy dni odebrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.10.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 a u nas leje:( witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.10.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 dzień dobry. A u nas nie leje - jeszcze, ale ponoć śnieg z deszczem ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.10.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 śnieg???????? jeszcze tydzien temu chodziłam w klapk ach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.10.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 śnieg???????? jeszcze tydzien temu chodziłam w klapk ach no ale nie u nas kala nie u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.10.2009 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 a u nas leje:( witam! doberek ,a u nas sliczna pogoda choc dosc chłodno ale wole to niż deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.10.2009 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 dzień dobry. A u nas nie leje - jeszcze, ale ponoć śnieg z deszczem ma być no to zem sie zdziwiła jak snieg ma padać u Was http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/b0b30c65.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.10.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 dzięki za słoneczko, zimano jak cholera iw wiatr oicny więc kto wie czy nie pierdyknie śniegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.10.2009 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 dzięki za słoneczko, zimano jak cholera iw wiatr oicny więc kto wie czy nie pierdyknie śniegiem nie ma tego złego ,to na sankach bedziesz jezdzic z dzieciaczkami hihihihi ,moje to już dawno sniegu jako tako nie widziały bo tu w Irlandii nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.10.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 no dla dzieci to frajda, ale ja nie cierpię zimy!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarlenitaS 12.10.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam Jessi Oczka są piękne Jedziemy dziś odkleić reszte naklejek i pocieszyć się troszkę przed zimą A jak u Was leci? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.10.2009 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 no dla dzieci to frajda, ale ja nie cierpię zimy!!!!!!!!! to tak jak ja dla mnie zima mogła by nie istnieć ,ale moje dzieciaczki to zime uwielbiaja chociaz ostatnio to nie miały kiedy sie nia nacieszyc ,bo tu niestety niet zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.10.2009 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam Jessi Oczka są piękne Jedziemy dziś odkleić reszte naklejek i pocieszyć się troszkę przed zimą A jak u Was leci? pozdrawiam to mówisz ze teraz przerwa zimowa czy działacie dalej a u nas jak na razie tez przerwa aż do marca bo wtedy dopiero zaczniemy budowe naszego Benka ,jakos w zimie zaczniemy kupowac materiały budowlane ,zeby na wiosne juz je miec na budowie , http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/806454283_l.gif poza tym to ja czekam z niecierpliwością na wiosne ,JA CHCE WIOSNE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts