Perłóweczka 12.10.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Jessi kuchnie piękne a co do ogrzewania to polecam pompe ciepła ja mam u siebie teraz jest pierwsza zima jak grzeje i w domu bajka ciepluśko cały domek w podłogówce więc mozna z doopką leżeć na podłodze mysle ze dla nas Jessi to jest najlepsze rozwiązanie bo ty podobnie jak my mieszkasz w irlandii a wiec mnie nie ma na miejscu i domek sie sam ogrzewa jedziemy teraz jeszcze troszkę ustawic temp. w danych pomieszczeniach i bedzie super. a tak w naszej sytuacji kto by nam ten domek ogrzewał ? polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.10.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Mam takie aspiracje , bardzo ciągnie mnie do staroci, tylko boję się efektu muzeum. Jeżeli już to na bank stare a nie starzone. Wystarczy, że dwór będzie nowy . ja powiem tak lubie patrzec na takie rzeczy ale osobiście w domu bym nie chciała takich mebli ,bo ja wole troszkę nowoczesniejsze ale kazdy ma wybór Bo do tego trzeba dorosnąć... zestarzeć się??? ... nieeee... Dardurdka na szczęście młoda , a to zaprzecza . Obecną kuchnię i cały dom mam nowoczesny, no może nie netal i szkło, ale taki żurnalowy i już mi się przejadł. Tak naprawdę to nie jestem pewna, jak będę się czuła w takich wnętrzach, pożyjemy zobaczymy no hejja tyz młoda jestem tylko o 3 latka starsza od dardurdki ,hej a jak duzy masz ten obecny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.10.2009 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Hej! widzielismy, że wyceniasz poszczególne elementy Benia - na naszym blogu wypisaliśmy nasze koszty - zamówione i poniesione. pozdrawiamy!!!! widziałam widziałam i powiem że ceny całkiem przyzwoite jestem ciekawa jak u nas beda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.10.2009 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Śliczne kuchnie wybrałaś, my od lutego zastanawiamy sie nad naszą i jesteśmy pewni,ze chcemy zdecydowanie wystrój nowoczesny! Benio z zewnątrz wygląda klasycznie ale duża liczba okien i dość nowoczesna tylna elewacja sprawiaja,że w środku wszyscy inwestorzy maja wolna rękę i to juz oczywiście wszystko kwestia gustu... My osobiście stawiamy na nowoczesne wnętrza Pozdrawiamy serdecznie no to masz tak jak ja ja tez lubie nowoczesnosc i tak juz zostanie z mysla o urządzaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.10.2009 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 ale kuchnie mozna się napatrzeeć dobry wieczorek ,prawda że ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.10.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Jessi kuchnie piękne a co do ogrzewania to polecam pompe ciepła ja mam u siebie teraz jest pierwsza zima jak grzeje i w domu bajka ciepluśko cały domek w podłogówce więc mozna z doopką leżeć na podłodze mysle ze dla nas Jessi to jest najlepsze rozwiązanie bo ty podobnie jak my mieszkasz w irlandii a wiec mnie nie ma na miejscu i domek sie sam ogrzewa jedziemy teraz jeszcze troszkę ustawic temp. w danych pomieszczeniach i bedzie super. a tak w naszej sytuacji kto by nam ten domek ogrzewał ? polecam no własnie musimy z mezem sie zastanowic co do pompy no i trzeba poczytac jak to urzadzenie pracuje bo jak na razie to ja za duzo na ten temat nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.10.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 patrze na zegarek a tu juz tak pózno a ja jakos spac nie mogę i tak sobie siedze i czytam dzienniki no i DOBREJ NOCKI ŻYCZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.10.2009 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 dzień dobry. przyszłam powiedzieć Wy to chyba wcale nie śpicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.10.2009 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Mam takie aspiracje , bardzo ciągnie mnie do staroci, tylko boję się efektu muzeum. Jeżeli już to na bank stare a nie starzone. Wystarczy, że dwór będzie nowy . ja powiem tak lubie patrzec na takie rzeczy ale osobiście w domu bym nie chciała takich mebli ,bo ja wole troszkę nowoczesniejsze ale kazdy ma wybór Bo do tego trzeba dorosnąć... zestarzeć się??? ... nieeee... Dardurdka na szczęście młoda , a to zaprzecza . Obecną kuchnię i cały dom mam nowoczesny, no może nie netal i szkło, ale taki żurnalowy i już mi się przejadł. Tak naprawdę to nie jestem pewna, jak będę się czuła w takich wnętrzach, pożyjemy zobaczymy no hejja tyz młoda jestem tylko o 3 latka starsza od dardurdki ,hej a jak duzy masz ten obecny domek Następna stara . Obecnie mieszkam w Atenie z Dobrych Domów http://www.dobredomy.pl/?id_project=77 A w ogóle to dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.10.2009 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 dzień dobry. przyszłam powiedzieć Wy to chyba wcale nie śpicie doberek doberek bo my to nocne marki jestesmy hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.10.2009 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Mam takie aspiracje , bardzo ciągnie mnie do staroci, tylko boję się efektu muzeum. Jeżeli już to na bank stare a nie starzone. Wystarczy, że dwór będzie nowy . ja powiem tak lubie patrzec na takie rzeczy ale osobiście w domu bym nie chciała takich mebli ,bo ja wole troszkę nowoczesniejsze ale kazdy ma wybór Bo do tego trzeba dorosnąć... zestarzeć się??? ... nieeee... Dardurdka na szczęście młoda , a to zaprzecza . Obecną kuchnię i cały dom mam nowoczesny, no może nie netal i szkło, ale taki żurnalowy i już mi się przejadł. Tak naprawdę to nie jestem pewna, jak będę się czuła w takich wnętrzach, pożyjemy zobaczymy no hejja tyz młoda jestem tylko o 3 latka starsza od dardurdki ,hej a jak duzy masz ten obecny domek Następna stara . Obecnie mieszkam w Atenie z Dobrych Domów http://www.dobredomy.pl/?id_project=77 A w ogóle to dzień dobry no to fajny masz ten domek postanowiłas wybudowac nowy ,troszke wiekszy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.10.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 dzień dobry przyszłam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 13.10.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Ja też I już wiem dlaczego tak mnie uszy piekły Ale nie będzie u mnie typowo dworkowo, mam nadzieję że nie rozczarowałam Będzie mieszanka moich ulubionych stylów P.S. I jak to się wszystko zmienia z czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.10.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 no to fajny masz ten domek postanowiłas wybudowac nowy ,troszke wiekszy co Taaaa, pisałam u siebie, trochę za ciasny się zrobił, niby napisali dla 4-5 osobowej rodziny a nas 3+pies. Chyba zbyt wygórowane wymagania mamy . A poza tym wszystko skończone, pozapinane, ba nawet ogród bezobsługowy skończony (nic więcej się nie zmieści ). Lubię mieć nowe cele wtedy wiem po co żyję. Wariatka????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.10.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 dzień dobry przyszłam powiedzieć witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.10.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Ja też I już wiem dlaczego tak mnie uszy piekły Ale nie będzie u mnie typowo dworkowo, mam nadzieję że nie rozczarowałam Będzie mieszanka moich ulubionych stylów P.S. I jak to się wszystko zmienia z czasem wiesz każdy ma swój styl i wybiera to co mu sie podoba ,twój domek to taki typowy dworek wiec tam jakos nowoczesny styl by nawet nie pasował ,mój ma taki typowy wygląd wiec można zrobic nowoczenie jak i "dworkowo" ,z tym że mi sie bardzo a to bardzo podobają wystroje nowoczesnie i na taki postawię ale twoje inspiracje sa ładne ,lubie takie ogladac ,ale osobiscie tak bym nie zrobiła u siebie ,mam nadzieje że sie nie gniewasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.10.2009 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 no to fajny masz ten domek postanowiłas wybudowac nowy ,troszke wiekszy co Taaaa, pisałam u siebie, trochę za ciasny się zrobił, niby napisali dla 4-5 osobowej rodziny a nas 3+pies. Chyba zbyt wygórowane wymagania mamy . A poza tym wszystko skończone, pozapinane, ba nawet ogród bezobsługowy skończony (nic więcej się nie zmieści ). Lubię mieć nowe cele wtedy wiem po co żyję. Wariatka????? nas jest 4 wiec w tym domku co wybralismy to raczej sie spokojnie pomiescimy , to masz teraz nowe wyzwania ,i wszystko zaczniecie od początku ,wiesz jak to sie mówi nowy dom nowy potomek ,moze oprócz tego że wybudujecie nowy wiekszy domek to i wam sie powiększy rodzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.10.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 no to fajny masz ten domek postanowiłas wybudowac nowy ,troszke wiekszy co Taaaa, pisałam u siebie, trochę za ciasny się zrobił, niby napisali dla 4-5 osobowej rodziny a nas 3+pies. Chyba zbyt wygórowane wymagania mamy . A poza tym wszystko skończone, pozapinane, ba nawet ogród bezobsługowy skończony (nic więcej się nie zmieści ). Lubię mieć nowe cele wtedy wiem po co żyję. Wariatka????? nas jest 4 wiec w tym domku co wybralismy to raczej sie spokojnie pomiescimy , to masz teraz nowe wyzwania ,i wszystko zaczniecie od początku ,wiesz jak to sie mówi nowy dom nowy potomek ,moze oprócz tego że wybudujecie nowy wiekszy domek to i wam sie powiększy rodzinka No nie mogę , następna . Już mi Beauty wpierała że tak to działa . Niestety (a może stety) to już będzie trzeci mój dom, a potomków sztuk raz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.10.2009 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 no to fajny masz ten domek postanowiłas wybudowac nowy ,troszke wiekszy co Taaaa, pisałam u siebie, trochę za ciasny się zrobił, niby napisali dla 4-5 osobowej rodziny a nas 3+pies. Chyba zbyt wygórowane wymagania mamy . A poza tym wszystko skończone, pozapinane, ba nawet ogród bezobsługowy skończony (nic więcej się nie zmieści ). Lubię mieć nowe cele wtedy wiem po co żyję. Wariatka????? nas jest 4 wiec w tym domku co wybralismy to raczej sie spokojnie pomiescimy , to masz teraz nowe wyzwania ,i wszystko zaczniecie od początku ,wiesz jak to sie mówi nowy dom nowy potomek ,moze oprócz tego że wybudujecie nowy wiekszy domek to i wam sie powiększy rodzinka No nie mogę , następna . Już mi Beauty wpierała że tak to działa . Niestety (a może stety) to już będzie trzeci mój dom, a potomków sztuk raz . no to cos mało dzieciaczków trzeba pomyslec o powiekszeniu gromadki hihiiih ,a ty masz chłopca czy dziewczynke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.10.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Chłopa, 12 lat więc za stary na rodzeństwo, a i matka za leniwa w tym kierunku. Pieluchy brrrrry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts