jessi 13.10.2009 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Chłopa, 12 lat więc za stary na rodzeństwo, a i matka za leniwa w tym kierunku. Pieluchy brrrrry no to już duzy chłopaczek ,ja to mam dwie córy 3 i 5,5 latek ,róznica między nimi wiekowa nie duza więc sie dobrze dogadują ,wiadomo sa miedzy nimi kłótnie ale jedna bez drugiej to by sie zapłakała tak sa za soba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.10.2009 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 no i popatrz rozpoczęłaś juz 19 stronę komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.10.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 No to fajowo . Na rodzeństwo dla pierworodnego to się chyba już nie zdecyduję... Chyba że możee.... kiedyś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.10.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Witaj jessi!!!! ależ mam zaległości w czytaniu dzienników ostatnio zajmowałam sie prundem na mojej budowie .. super wygląda na tej fotce Benek tak okazale a widziałaś go gdzies na fotce z brązowymi oknami już??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.10.2009 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Witaj jessi!!!! ależ mam zaległości w czytaniu dzienników ostatnio zajmowałam sie prundem na mojej budowie .. super wygląda na tej fotce Benek tak okazale a widziałaś go gdzies na fotce z brązowymi oknami już??? własnie o to chodzi ze ja nie widziałam jeszcze benka z brązowymi oknami ,a u nas własnie takie bedą tez jak na tym zdjeciu bedą podobne kolumny ,czarny dach ,brązowe okna i podbitka ,no i nawet całą elewacje mam juz obmysloną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.10.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 własnie o to chodzi ze ja nie widziałam jeszcze benka z brązowymi oknami ,a u nas własnie takie bedą tez jak na tym zdjeciu bedą podobne kolumny ,czarny dach ,brązowe okna i podbitka ,no i nawet całą elewacje mam juz obmysloną a jaeszcze nie mam pojecia o elewacji dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.10.2009 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 własnie o to chodzi ze ja nie widziałam jeszcze benka z brązowymi oknami ,a u nas własnie takie bedą tez jak na tym zdjeciu bedą podobne kolumny ,czarny dach ,brązowe okna i podbitka ,no i nawet całą elewacje mam juz obmysloną a jaeszcze nie mam pojecia o elewacji dzień dobry oj na pewno cos wymyślisz ładnego ,w domku ładnie to i na zewnątrz tez bedzie ładnie , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.10.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 to ja mam chyba w tym temacie najlepiej..... nie musze wymyslac elewacji...bo już ją mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 16.10.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 witam i oczywiscie, ze za pozyczenie zdjecia kuchni nie gniewam sie Zrobilam je w Leroy Merlin, maja ja na wystawie i bardzo mnie sie spodobala pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.10.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 to ja mam chyba w tym temacie najlepiej..... nie musze wymyslac elewacji...bo już ją mam ha ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.10.2009 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 to ja mam chyba w tym temacie najlepiej..... nie musze wymyslac elewacji...bo już ją mam Ty masz najlepiej nie dośc że nie musisz wymyslac elewacji to i koszty jej zrobienia Cie ominą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.10.2009 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 witam i oczywiscie, ze za pozyczenie zdjecia kuchni nie gniewam sie Zrobilam je w Leroy Merlin, maja ja na wystawie i bardzo mnie sie spodobala pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 16.10.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Witaj Jessi Ślicznego Benia znalazłaś W mojej okolicy jest wybudowany Benio i miałam okazję go widzieć w środku REWELACJA! Nie sądziłam,że jest aż tak przestronny! Jadalnia jest boska Na zewnątrz jest wykończony zgodnie z projektem ma czarny/ grafitowy dach, białe drzwi, białe okna i szprosy, elewacja tez jest taka jaśniutka i powiem Ci,ze wygląda to SUPER jak takie delikatne ciasteczko w polewie I mi osobiście w takiej wersji podoba się najbardziej... Na stronie MG Projekt sa inne wersje Benedykta np: Benedykt II , i inne Benie mają bardzo podobna elewację ale brązowe okana, wiec tam bedziesz mogła sobie troszeczkę podpatrzeć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.10.2009 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Witaj Jessi Ślicznego Benia znalazłaś W mojej okolicy jest wybudowany Benio i miałam okazję go widzieć w środku REWELACJA! Nie sądziłam,że jest aż tak przestronny! Jadalnia jest boska Na zewnątrz jest wykończony zgodnie z projektem ma czarny/ grafitowy dach, białe drzwi, białe okna i szprosy, elewacja tez jest taka jaśniutka i powiem Ci,ze wygląda to SUPER jak takie delikatne ciasteczko w polewie I mi osobiście w takiej wersji podoba się najbardziej... Na stronie MG Projekt sa inne wersje Benedykta np: Benedykt II , i inne Benie mają bardzo podobna elewację ale brązowe okana, wiec tam bedziesz mogła sobie troszeczkę podpatrzeć Pozdrawiam witam ,te w MG projekt to widziałam ,mnie tez użekły te domki na prawde sa sliczne ,ja białych okienek akurat nie chce ale co do elewacji to bedziemy miec podobna ,czyli czrny dach ,brązowa podbitka i okna oraz drzwi i brama ,elewacja kremowa a opaska wokół elewacji bedzie z szarego kamienia ,tak samo ją obłozymy wykusz jadalniany i byc może taras ,ale nad tym sie zastanowimy ,ale co do elewacji to własnie taka widze u siebie a wy jaką chcecie miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.10.2009 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 a miałam się pytac ,mówisz że byliście w "naszym domku " i jak wygląda salon jest w miare duzy bo cały czas mnie zastanawia jak wygląda i czy nie jest oby za mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.10.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Witam się Pięknie wygląda Benio na żywo i już sobie wyobraziłam waszego z ciemnymi oknami. Na pewno będzie wyglądał dostojnie i będzie wam się tam dobrze mieszkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.10.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Witam się Pięknie wygląda Benio na żywo i już sobie wyobraziłam waszego z ciemnymi oknami. Na pewno będzie wyglądał dostojnie i będzie wam się tam dobrze mieszkało ja tez juz sobie wyobrażam naszego benka z tymi okienkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 16.10.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 W rzeczywistości salon, hol i jadalnia tworzą swego rodzaju całośc i optycznie sie zlewają, tworząc piękną przestrzeń Mimo,że metrażowo sam salon nie jest ogromny, odczuwa się przestronność i wydaje się duży W domu, w którym byłam w salonie była duża sofa 3-4 os, sofa 2-3 os, fotel, stolik kawowy (ale duzy), duży kominek obudowany karton-gipsami na pół ściany, na ścianie na przeciwko dużego przeszklenia wisiał TV pod którym była niska, długa komoda na całą niemal scianę i wszystko świetnie się komponowało. Było jeszcze sporo miejsca:) Ale powiem szczerze,że na etapie budowy wszystko wydaje się małe, zdecydowanie mniejsze niz okazuje się po wykończeniu i chyba gdybym nie widziała Benia wcześniej w realu to martwiła bym się tym salonem ale tak to luzik będzie super Więc nie martw się kochana będzie nam się suuuper mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.10.2009 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 to super ,że salon jast w miare przestronny ,ja tez nie planuje duzo mebli w salonie bo i po cóż ,oj sie bedzie działo jak zaczniemy obie wykonczeniówke bedzie można zobaczyć nasz domek w innych wersjach ihhihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 16.10.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Elewację też będziemy miec jaśniutką, czarny dach, brązowa podbitka i szary kamień Tylko okienka będą białe i drzwi wejściowe takie same jak w projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts