Karolina i Artur 16.10.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 to super ,że salon jast w miare przestronny ,ja tez nie planuje duzo mebli w salonie bo i po cóż ,oj sie bedzie działo jak zaczniemy obie wykonczeniówke bedzie można zobaczyć nasz domek w innych wersjach ihhihihi Dokładnie ale to już będzie sama przyjemność Juz nie mogę się doczekać!!! Już chcę Pozdrawiam :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.10.2009 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 to super ,że salon jast w miare przestronny ,ja tez nie planuje duzo mebli w salonie bo i po cóż ,oj sie bedzie działo jak zaczniemy obie wykonczeniówke bedzie można zobaczyć nasz domek w innych wersjach ihhihihi Dokładnie ale to już będzie sama przyjemność Juz nie mogę się doczekać!!! Już chcę Pozdrawiam :* hihihihihiiih to tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.10.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Czeeeeeeee jessi, zima w Polsce przyszła szybko to może i pójdzie szybko i nasz ukochana wiosna będzie np w lutym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.10.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Ja bym stawiała nie na luty, a na ... październik. Skoro zima już była, a od poniedziałku ocieplenie... to co po zimie przychodzi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 16.10.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Ja bym stawiała nie na luty, a na ... październik. Skoro zima już była, a od poniedziałku ocieplenie... to co po zimie przychodzi???? WIOSNA... oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.10.2009 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Czeeeeeeee jessi, zima w Polsce przyszła szybko to może i pójdzie szybko i nasz ukochana wiosna będzie np w lutym czesc Zuza ,no ja tez mam nadzieje zeby jak ma padac snieg i ma byc zimno niech jest teraz bo wiosne zamówiłam i ma być w miare ciepła i pogodna !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.10.2009 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Ja bym stawiała nie na luty, a na ... październik. Skoro zima już była, a od poniedziałku ocieplenie... to co po zimie przychodzi???? no no to ja tak chce !!! niech jest wiosna a pózniej dłuuuuuuuuuugie lato hihihiih!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.10.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Ja bym stawiała nie na luty, a na ... październik. Skoro zima już była, a od poniedziałku ocieplenie... to co po zimie przychodzi???? no no to ja tak chce !!! niech jest wiosna a pózniej dłuuuuuuuuuugie lato hihihiih!!!!!!!! tylko trzeba by się spodziewać śniegu tego lata . Ale... Boże Narodzenie w lato???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.10.2009 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Ja bym stawiała nie na luty, a na ... październik. Skoro zima już była, a od poniedziałku ocieplenie... to co po zimie przychodzi???? no no to ja tak chce !!! niech jest wiosna a pózniej dłuuuuuuuuuugie lato hihihiih!!!!!!!! tylko trzeba by się spodziewać śniegu tego lata . Ale... Boże Narodzenie w lato???? o nie tego bym chyba nie zniosła ma byc pieknie i już !!! bo ja budowac mam zamiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.10.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Ja bym stawiała nie na luty, a na ... październik. Skoro zima już była, a od poniedziałku ocieplenie... to co po zimie przychodzi???? no no to ja tak chce !!! niech jest wiosna a pózniej dłuuuuuuuuuugie lato hihihiih!!!!!!!! tylko trzeba by się spodziewać śniegu tego lata . Ale... Boże Narodzenie w lato???? o nie tego bym chyba nie zniosła ma byc pieknie i już !!! bo ja budowac mam zamiar Spokojnie kochaniutka, śnieg będzie po TEJ wiośnie co to od poniedziałku ma być. Po wiośnie przyjdzie lato i śnieg zacznie padać No dobra, zakręciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.10.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 czyli startujecie w lutym??? no to jessi gratulacje!!! fajnie, że jeden wykonawca zrobi wam wszystko, będzie mniej zamieszania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.10.2009 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 czyli startujecie w lutym??? no to jessi gratulacje!!! fajnie, że jeden wykonawca zrobi wam wszystko, będzie mniej zamieszania tez sie cieszę ze mamy tylko jednego wykonawce bo mniej stresów być może będzie z tym związane hihihi:roll: wiesz co jak tylko pogoda pozwoli to na pewno startujemy jak najwcześniej ,ale to wszystko zależy od zimy ,kurcze żeby tak ta zima w tym roku była nadzwyczaj łagodna ,jak ja sie ogromnie ciesze !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.10.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 powinnaś posprawdzac długotrwałe prognozy pogody a ja będę trzymać kciuki, żeby zimy nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.10.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Ja już dawno wznosze modły, tańczę tańce, trzymam kciuki, palce i co tam tylko, żeby prawdziwa zima zbyt wcześnie nie przyszła. Benio jest imponujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 19.10.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Witam Melduje się przy zaklinaniu pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.10.2009 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 powinnaś posprawdzac długotrwałe prognozy pogody a ja będę trzymać kciuki, żeby zimy nie było juz jestem ,oj nie było mnie chwilke bo byłam w szkole młąda zaprowadzic ale wróciłam i sie melduję oj wiesz że ja juz co chwilke patrze na pogode , i wznoszę moje rączki ku górze żeby tylka pogoda była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.10.2009 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Ja już dawno wznosze modły, tańczę tańce, trzymam kciuki, palce i co tam tylko, żeby prawdziwa zima zbyt wcześnie nie przyszła. Benio jest imponujący to trzymaj trzymaj kochana bo sie każde rączki przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.10.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Witam Melduje się przy zaklinaniu pogody. im nas wiecej tym lepiej nie tylko dla mnie także i dla was bo wy tez bedziecie zaczynać w tym samym roczku co i my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.10.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 a ja szukam małej łazienki...takiej pod schodami szukam inspiracji jak taką zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.10.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 a ja szukam małej łazienki...takiej pod schodami szukam inspiracji jak taką zrobic a jaka masz duzą łazienke , ja też powoli juz szukam inspiracji łazienkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts