Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika jessi:)

jessi

Recommended Posts

to super ,że salon jast w miare przestronny ,ja tez nie planuje duzo mebli w salonie bo i po cóż :wink: :lol: ,oj sie bedzie działo jak zaczniemy obie wykonczeniówke bedzie można zobaczyć nasz domek w innych wersjach ihhihihi :D :D :D

Dokładnie :D ale to już będzie sama przyjemność :D :wink: :D

Juz nie mogę się doczekać!!! Już chcę :D

Pozdrawiam :*

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to super ,że salon jast w miare przestronny ,ja tez nie planuje duzo mebli w salonie bo i po cóż :wink: :lol: ,oj sie bedzie działo jak zaczniemy obie wykonczeniówke bedzie można zobaczyć nasz domek w innych wersjach ihhihihi :D :D :D

Dokładnie :D ale to już będzie sama przyjemność :D :wink: :D

Juz nie mogę się doczekać!!! Już chcę :D

Pozdrawiam :*

hihihihihiiih to tak jak ja :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ja bym stawiała nie na luty, a na ... październik. Skoro zima już była, a od poniedziałku ocieplenie... to co po zimie przychodzi???? :wink:

no no to ja tak chce !!! niech jest wiosna a pózniej dłuuuuuuuuuugie lato hihihiih!!!!!!!! 8) :D :D :D

tylko trzeba by się spodziewać śniegu tego lata :roll: :lol: :x . Ale... Boże Narodzenie w lato????

Ja bym stawiała nie na luty, a na ... październik. Skoro zima już była, a od poniedziałku ocieplenie... to co po zimie przychodzi???? :wink:

no no to ja tak chce !!! niech jest wiosna a pózniej dłuuuuuuuuuugie lato hihihiih!!!!!!!! 8) :D :D :D

tylko trzeba by się spodziewać śniegu tego lata :roll: :lol: :x . Ale... Boże Narodzenie w lato????

o nie tego bym chyba nie zniosła ma byc pieknie i już !!! bo ja budowac mam zamiar :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

o nie tego bym chyba nie zniosła ma byc pieknie i już !!! bo ja budowac mam zamiar :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Spokojnie kochaniutka, śnieg będzie po TEJ wiośnie co to od poniedziałku ma być. Po wiośnie przyjdzie lato i śnieg zacznie padać :wink:

No dobra, zakręciłam

czyli startujecie w lutym???

no to jessi gratulacje!!! :lol: :lol:

fajnie, że jeden wykonawca zrobi wam wszystko, będzie mniej zamieszania :wink:

tez sie cieszę ze mamy tylko jednego wykonawce bo mniej stresów być może będzie z tym związane hihihi:roll: :wink: :p

wiesz co jak tylko pogoda pozwoli to na pewno startujemy jak najwcześniej ,ale to wszystko zależy od zimy ,kurcze żeby tak ta zima w tym roku była nadzwyczaj łagodna :-? 8) :lol: :lol: ,jak ja sie ogromnie ciesze !!!!

powinnaś posprawdzac długotrwałe prognozy pogody :lol: :lol: :lol:

a ja będę trzymać kciuki, żeby zimy nie było :wink:

juz jestem ,oj nie było mnie chwilke bo byłam w szkole :wink: młąda zaprowadzic ale wróciłam i sie melduję :lol: :lol:

oj wiesz że ja juz co chwilke patrze na pogode :oops: :D , i wznoszę moje rączki ku górze żeby tylka pogoda była :wink: :lol: :lol: :lol: