waldi8321 21.10.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 O i zaczęłam 20 stronkę ....dopiero wróciłam,a tu już takiego zaszczytu dostąpiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.10.2009 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 A oto obiecane fotki z naszego mieszkania nasza "dawna" łazienka na dole: http://images40.fotosik.pl/213/cd8f15071d2c27f4.jpg http://images42.fotosik.pl/129/bfcf54849f91671bmed.jpg http://images47.fotosik.pl/217/f0ffb74c5ba262b9med.jpg http://images37.fotosik.pl/212/d244e064c6a0e738med.jpg i "była" łazienka na górze: http://images39.fotosik.pl/213/bd1e1515ce13c01amed.jpg http://images50.fotosik.pl/217/565694336266f283med.jpg Karolcia te łazienki są śliczne ,to musiałaś miec naprawdę duży apartament juz widze jak bedziecie miec teraz w Benku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.10.2009 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Jessi,a mogę tak spytać,skąd macie ekipę do budowy domu? Bo my mieliśmy z Tarnowa dzien doberek nasza ekipa budowlana jest z okolic Brzeska:D ,my tez szukalismy ekipy w Tarnowie ale jakos nie udało się nic konkretnego znależc podzwonilismy do kilku tez polecanych na forum ,ale niektórzy krzyknęli takie ceny ze az głowa mnie rozbolała ,ale teraz sie ciesze bo juz mamy jedną konkretna ekipe do całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.10.2009 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 O i zaczęłam 20 stronkę ....dopiero wróciłam,a tu już takiego zaszczytu dostąpiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.10.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 dzien doberek jessi fajne te łazienki powyżej, ale mieszkanie ogrone musiało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.10.2009 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 dzien doberek jessi fajne te łazienki powyżej, ale mieszkanie ogrone musiało być witam ,te łazienki to miała Krolinka u siebie w domku a wyglądaja przepieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 22.10.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Dziewczyny mieszkanie miało 83 metry (powierzchni uzytkowej) dochodzą jeszcze skosy ale były tak niskie, że w najniższym miejscu było ok 80cm) więc tak naprawde to kwestia pomysłu i rozplanowania powierzchni a w tym wypadku duża zasluga mojego Artura Jeżeli chodzi o przyszle łazienki w "Beniu" to zaczynają sie jakieś wizje tworzyć... Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.10.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 również miłego dnia zyczea łazienki naprawdę godne uwagi pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 22.10.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 I tak jeszcze informacyjnie łazienka niebiesko-zielona miała powierzchnie (w podłodze) 5,5 metra kw, a łazienka beżowo-brązowa na górze ok 5 metrów kw ( w podłodze) ale cała zrobiona była w skosie poddasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.10.2009 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Dziewczyny mieszkanie miało 83 metry (powierzchni uzytkowej) dochodzą jeszcze skosy ale były tak niskie, że w najniższym miejscu było ok 80cm) więc tak naprawde to kwestia pomysłu i rozplanowania powierzchni a w tym wypadku duża zasluga mojego Artura Jeżeli chodzi o przyszle łazienki w "Beniu" to zaczynają sie jakieś wizje tworzyć... Miłego dnia witam to i tak wasze mieszkanko było całkiem pokaznych rozmiarów ,ale w porównaniu teraz do naszych Benków to jest kolosalna róznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.10.2009 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 również miłego dnia zycze a łazienki naprawdę godne uwagi pozdrowionka i ja tez zyczę udanego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 22.10.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 witam dziewczyny jessi jak tam pogoda bo u mnie zimnoooooo siedze przy kominku i grzeje pupcie ohhh ta irlandzka pogoda lepiej by było gdyby nam troche sniegu spadło aby do wiosnyyyyyyy.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.10.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 u mnie w miarę można podiwdzieć - nie pada więc jest ok Perłóweczko - ty szczęściaro, dupka przy kominku, hmmm, ja dupkę przy kaloryferze grzeję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 23.10.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 w Łodzi pada ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 23.10.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Dzień dobry ( mam nadzieję będzie ,bo narazie .... ) W Lublinie leje deszcz raz mniejszy, raz wiekszy ale nieustannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 23.10.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Perłóweczko - ty szczęściaro, dupka przy kominku, hmmm, ja dupkę przy kaloryferze grzeję wiesz trzeba się jakoś ratować teraz taki okres ze trzeba doopkę do ciepełka przystawiać ta pogoda teraz taka ponura ze humor nieciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 23.10.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Jessi jak tam przebrałaś się dzis za wiedzme ? dzis moje dziewczyny przebierały sie od rana jedna za czarownice a druga za diabła szkoda ze niewiem gdzie podziałam aparat(przeprowadzka dziś) bo cała szkoła przebierańców szła koło naszego domu . super wyglądali . robili parade po miescie a ja biegałam za aparatem ale nieznalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.10.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Witam!!! dziekuje za zdjęcia łazienki!!!! bardzo dziękuje!! u mnie będzie jeszcze mniejsza tylko wc i umywalka pod schodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.10.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Jessi jak tam przebrałaś się dzis za wiedzme ? dzis moje dziewczyny przebierały sie od rana jedna za czarownice a druga za diabła szkoda ze niewiem gdzie podziałam aparat(przeprowadzka dziś) bo cała szkoła przebierańców szła koło naszego domu . super wyglądali . robili parade po miescie a ja biegałam za aparatem ale nieznalazłam A co to za okazja, bo nie w temacie jestem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 23.10.2009 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 witam dziewczyny jessi jak tam pogoda bo u mnie zimnoooooo siedze przy kominku i grzeje pupcie ohhh ta irlandzka pogoda lepiej by było gdyby nam troche sniegu spadło aby do wiosnyyyyyyy.......... u nas nawet ładnie dzis ,hihihi to masz tak jak ja mi tez jak zaraz zimno to kominek włączam ,moje córcie tez lubia sie grzac przy kominku dlatego nie wyobrazam sobie domku bez niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts