jessi 23.10.2009 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Dzień dobry ( mam nadzieję będzie ,bo narazie .... ) W Lublinie leje deszcz raz mniejszy, raz wiekszy ale nieustannie dzien dobry ,głowa do góry zawsze po deszczu w koncu musi wyjsc słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 23.10.2009 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Jessi jak tam przebrałaś się dzis za wiedzme ? dzis moje dziewczyny przebierały sie od rana jedna za czarownice a druga za diabła szkoda ze niewiem gdzie podziałam aparat(przeprowadzka dziś) bo cała szkoła przebierańców szła koło naszego domu . super wyglądali . robili parade po miescie a ja biegałam za aparatem ale nieznalazłam dobre dobre ,teraz moja córa ma wolne cały tydzien az do 2 listopada oni jak tu świętują to na całego no moje tez maja kilka strojów do przebierania a to za kotka ,za czarownice bo to jednak najmodniejsza wersja hihihi ,a młodsza lubi sie przebierac za pana dynie cała na pomaranczowo włącznie z nakryciem głowy zabawnie to wygląda hihihihihi, a kupiłas juz dynie ,u nas są takie wielgaśne ,ostatnio tez młode kupiły sobie maski , ,kurcze tutaj jak halloween to wszystko udekorowane czaszkami trupami i innymi pierdołkami ale za to fajnie jest hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.10.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 No tak... cukierków trza kupić... zapomniała bym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 23.10.2009 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 No tak... cukierków trza kupić... zapomniała bym no trza trza ich spora ,własnie pózniej jade do sklepiku na zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 30.10.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Witammmmmmmmm Dzisiaj było zimno... a tutaj juz korki na drogach..ruch - właśnie Misiek ma włączone "wiadomości". A mi jakoś zimnooooooooooo... brrrrrrrrrrrrr... Zaraz wskakuję do łóżeczka Coś uciechło Nic tylko Jessi i Perła biegają przebrane... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.10.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 ojej, żyłam chwilowo w innym świecie i na śmierć zapomniałam, że to halloween się zbliża Za jędzę przebierać się nawej już nie muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.11.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 witam dziewczynki jak tam wasze przebrania?? dobra zabawa była??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.11.2009 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Witammmmmmmmm Dzisiaj było zimno... a tutaj juz korki na drogach..ruch - właśnie Misiek ma włączone "wiadomości". A mi jakoś zimnooooooooooo... brrrrrrrrrrrrr... Zaraz wskakuję do łóżeczka Coś uciechło Nic tylko Jessi i Perła biegają przebrane... Pozdrawiam witam ,kurcze ostatnio mnie nie było na fm bo popsuł mi sie net i nie miałam dostepu ale juz jestem tak wiec witam wszystkoch mocno ,w a co do przebrania to córcie sie przebierały ihhihih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.11.2009 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 ojej, żyłam chwilowo w innym świecie i na śmierć zapomniałam, że to halloween się zbliża Za jędzę przebierać się nawej już nie muszę witam , no i po halloween dzieciaki biegała od domu do domu zgarniając słodycze hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.11.2009 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 witam dziewczynki jak tam wasze przebrania?? dobra zabawa była??? witaj Kalus oj była była córcie latały poprzebierane ,dzieciaki z innych domów też chodziły wieczorem z workami wypełnionymi cukierkami ,fajnie to wygląda jak tak cała taka zgraja stoi przed drzwiami i każdy z nich trzyma otwartą torbę i czeka aż mu cos wrzucisz hihihi fajnie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.11.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 witaj jessi co tam nowego u Ciebie kobieto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.11.2009 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 witaj jessi co tam nowego u Ciebie kobieto?? witam ,u nas niestety pogoda juz chyba sie na dobre popsuła bo pada okropnie ,zimno takie straszne nie jest ale ten wiatr poza tym nic nowego sie nie dzieje, grzecznie czekamy do wiosny , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.11.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 a u nas świeci słonko Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.11.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 U nas też jest piękna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.11.2009 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 a u nas świeci słonko Doberek witam ,to tylko pozazdrościć pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.11.2009 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 U nas też jest piękna pogoda to super ,ja tez chce słoneczko !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.11.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 i żeby nie zapeszyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.11.2009 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 i żeby nie zapeszyć... ,to mówisz kiedy zaczynacie budowe jeszcze w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.11.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 9 listopada!!!! Jeśli tylko pogoda pozwoli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.11.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 9 listopada!!!! Jeśli tylko pogoda pozwoli... no to suuuuuuuuuper aż wam zazdroszczę !!! że juz mozecie zacząć budowę ,mi jeszcze do budowy zostało 4 miesiące może nawet nie całe 4 ,to trzymam kciukasy żeby tylko wam pogoda dopisała !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts