jessi 30.03.2009 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 a okna w salonie te boczne, z tego co wiem to tez robisz do ziemi ,czy dasz tam okna otwierane normalnie czy przesówane ,bo ja się własnie nad tym zastanawiam pozdrawiam tak okna robimy do samej podłogi, ale nie będą otwierane, wstawiamy fixy. Powiększamy również okno w jadalni i tam będą otwierane i dodatkowy taras śniadaniowy no te boczne sama nie wiem jakie zrobimy napewno będą do ziemi ale czy otwierane czy przesuwane to nie wiem bardziej to bym chciała przesówane ale boje sie czy po pewnym czasie zle sie będą przesówać muszę sie zastanowic no i dowiedziec tego a okno w jadalni raczej zostawimy takie jakie jest ,natomias taras chcemy wiekszy i dac tam gdzie te okna boczne będa ale co z tego wyjdzie przekonamy sie przy adaptacji projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 30.03.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Hallo !Jessi - A gdzie w małopolsce będziesz się budować ? Bo My w okolicy Wadowic i też mamy podobne widoczki Może za miedzą hihi hej witam no niestety nie w Wadowicach ,bedziemy sie budowac w Brzesku to jest jakies 30 km przed Tarnowem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.03.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 my taras od tyłu domu też powiększamy, ale nie aż tak bardzo.W moich kementach możesz zobaczyć naniesiosny nasz domek na mapce - widać tam obydwa tarasy (chociaż ten od tyłu jest jeszcze nie powiększony na tym rzucie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.03.2009 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 to super juz biegne do twoich komentarzy podglądnąc jak tam u Ciebie to wygląda hiihhi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.03.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Super te wizualki - mi się bardzo podobają jasne kolory, beże , biele i na odwrót czerwienie.... na tle ścian z cegły A tak wogóle to ja juz tutaj byłam...tylko się nie udzielałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.03.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 ja to zaś ostatnio mam manie na kolorki typy czekoladowe ,tez jak ty bężowe i ciemne brązy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 31.03.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Ja tez lubie ostatnio ciemne kolorki ,ale do mniejszego pokoju w mieszkaniu nie moge dac calkiem ciemnego,bo jeszcze bardziej go zmniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.03.2009 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Ja tez lubie ostatnio ciemne kolorki ,ale do mniejszego pokoju w mieszkaniu nie moge dac calkiem ciemnego,bo jeszcze bardziej go zmniejsze no rzeczywiście jeżeli masz mały pokoik to bym odradzała ciemne kolory bo go wizualnie jeszcze bardzie zmniejszą może jakies fajne bęże, jest na prawdę dużo odcieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 31.03.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Jessi napisz co i jak u Was, co zalatwiacie bo umieram z ciekawosci!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.03.2009 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 chciałabym napisać uwierz i to bardzo ale nie chce zapeszać ,powiem tyle że jak dobrze pójdzie to się dużo spraw naraz załatwi ( oczywiście mogę ino zdradzić że dotyczy to budowy naszego domku ) ihhihi jutro jest ważny dzień dla nas więc trzymaj kciuki mocno aby wszystko pomyślnie nam poszło buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumka_gumka 31.03.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Jestem zauroczona Twoim domkiem!!! Bradzo chcialabym miec pietrowy. Zadnych skosow i to szalenstwo z oknami. Niestety do naszej dzialki tego typu projekt zueplnie nie pasuje... nie wpasowalby sie w otoczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.03.2009 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Jestem zauroczona Twoim domkiem!!! Bradzo chcialabym miec pietrowy. Zadnych skosow i to szalenstwo z oknami. Niestety do naszej dzialki tego typu projekt zueplnie nie pasuje... nie wpasowalby sie w otoczenie mnie ten domek tez zauroczył od pierwszego wejrzenia hihihih nowłąsnie najwiekszym jego plusem to to że nie ma żadnych skosów i całą powierzchnię mogę swobodnie zagospodarować ,no i te ogromne okna to jest to uwielbiam słoneczko które wpada do srodka przez szybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 31.03.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 No i wpadłam, to znaczy jestem zauroczona twoim projektem. Myślę,że gdybym go widziała przed "Rozmarynem" to teraz bym w nim mieszkała. Jeszcze raz gratuluję wyboru i życzę przyjemnego budowania Pozdrawiam, Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.03.2009 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 No i wpadłam, to znaczy jestem zauroczona twoim projektem. Myślę,że gdybym go widziała przed "Rozmarynem" to teraz bym w nim mieszkała. Jeszcze raz gratuluję wyboru i życzę przyjemnego budowania Pozdrawiam, Alunek dziekuje za miłe odwiedziny i za dobre słówko mnie jeszcze daleko do takiego wyglądu jak jest w twoim domku i na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 31.03.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 mnie sie bardzo podobają natomiast czerwone dachówki czarne też są ładne ale my bedziemy dawac na swój domek własnie typu czerwone albo jakieś pomaranczowe coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 01.04.2009 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 mnie sie bardzo podobają natomiast czerwone dachówki czarne też są ładne ale my bedziemy dawac na swój domek własnie typu czerwone albo jakieś pomaranczowe coś takiego witam ,nam natomiast bardziej podoba sie czarna dachówka i taka bedzie!!! a wy kiedy startujecie z budową ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.04.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 PRIMA APRILLIS wpadłam przypomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 01.04.2009 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 PRIMA APRILLIS wpadłam przypomnieć witam PAMIETAM ihhihihi mam nadzieje że nikt mi żadnego psikusa nie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.04.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 PRIMA APRILLIS wpadłam przypomnieć witam PAMIETAM ihhihihi mam nadzieje że nikt mi żadnego psikusa nie zrobi a ja mam nadzieję że zrobi - byle był przyjemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 01.04.2009 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 PRIMA APRILLIS wpadłam przypomnieć witam PAMIETAM ihhihihi mam nadzieje że nikt mi żadnego psikusa nie zrobi a ja mam nadzieję że zrobi - byle był przyjemny chyba że tak ihhihi czego i tobie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts