AGP 02.11.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Kciukasy mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.11.2009 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Kciukasy mile widziane nie ma sprawy ,masz załatwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 02.11.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 http://www.acala.pl/aaa/pogoda01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.11.2009 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 http://www.acala.pl/aaa/pogoda01.jpg pogoda widze jak narazie dopisuje ,oby taka sie utrzymała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.11.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Jakie tam dopisuje... zzzzzzimno jak .... Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.11.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Witam no dzis to rano było baaaaaaaaardzo zimno !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.11.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 U nas też zimno i strasznie wieje.... Nie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.11.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 pdobno zima idzie a po zimie WIOSNA - dla mnie i jessi to bedzie najcudwniejsza chwila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.11.2009 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Witam no dzis to rano było baaaaaaaaardzo zimno !! a u nas dziś w koncu zaswieciło sloneczko ,bo po wczorajszej wichurze to juz myslałam że dłuuuuuuuuuuugo nie zobacze ładnej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.11.2009 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 U nas też zimno i strasznie wieje.... Nie fajnie w koncu zima idzie to wiadomo że raczej coraz cieplej nie będzie ,ale mam nadzieję że pogoda wam dopisze tym bardziej że juz za pare dni zaczynacie budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.11.2009 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 pdobno zima idzie a po zimie WIOSNA - dla mnie i jessi to bedzie najcudwniejsza chwila oj bedzie bedzie to na pewno najcudowniejsza chwila ,widziec jak nasze domki rosną !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.11.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 pdobno zima idzie a po zimie WIOSNA - dla mnie i jessi to bedzie najcudwniejsza chwila oj bedzie bedzie to na pewno najcudowniejsza chwila ,widziec jak nasze domki rosną !!! a jak wam będzie serducho rosło się witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.11.2009 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 pdobno zima idzie a po zimie WIOSNA - dla mnie i jessi to bedzie najcudwniejsza chwila oj bedzie bedzie to na pewno najcudowniejsza chwila ,widziec jak nasze domki rosną !!! a jak wam będzie serducho rosło się witam ja juz sobie teraz wyobrazam ta chwilunie ihhhi i juz teraz sie mi cieszy" gębka " bo w koncu sie zacznie cos dziac hiihhi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 04.11.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Brrrrr u nas nie dość,że chłodno,to jeszcze na dodatek zacina takim deszczem,że minuta na zewnątrz i będzie się wyglądało jak po kąpieli :-? Hihihi na szczęście dziś mam wolne,więc leżę teraz w łóżku i grzeję doooopcię :lol:..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.11.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Brrrrr u nas nie dość,że chłodno,to jeszcze na dodatek zacina takim deszczem,że minuta na zewnątrz i będzie się wyglądało jak po kąpieli :-? Hihihi na szczęście dziś mam wolne,więc leżę teraz w łóżku i grzeję doooopcię :lol:..... Witaj w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.11.2009 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 no prosze co za leniuchy hiihhiih ,ja też bym tak chciała ale nie mogę sobie pozwolić ,co do pogody to u mnie teraz troszkę sie zepsuła pogoda bo niedawno padał deszcz ,teraz nie pada, i tak na zmiane raz deszcz raz nie a najgorsze jest to że zaraz mam isć do szkoły po córeczkę i mam nadzieję ze nie bedzie wtedy padac bo troszke mam do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.11.2009 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 własnie wróciłam ze szkoły ,ale mi sie udało bo własnie sie strasznie rozpadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 04.11.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Kurcze grzeją kupry i narzekają... A co ja mam powiedzieć, jak biegałam na budowie za folią -jak latawiec łajza latała A nie wspomnę jak ja jestem ubrana - na cebulkę ale jaką i przyznam -ZIMNO na podwórku ano zimno... Nawet jestem w stanie uwierzyć, że spadnie śnieg Dzisiaj było jakby cieplej, dobrze, że słonko świeci -to tak w plecy przygrzeje...chociaż ten wiatr..to chyba z Irlandii przyleciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 04.11.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Hej Jessi Wrzuciłam kilka opcji łazienek.... ale dorzuce na dniach kolejne Pozdrowionka :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 05.11.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Nawet jestem w stanie uwierzyć, że spadnie śnieg Proszę mi tu natychmiast odszczekać te słowa!!! Śniegu nie będzie!! Odwołany do Bożego Narodzenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts