Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika jessi:)

jessi

Recommended Posts

Kurcze grzeją kupry i narzekają...

A co ja mam powiedzieć, jak biegałam na budowie za folią -jak latawiec łajza latała :lol: A nie wspomnę jak ja jestem ubrana - na cebulkę ale jaką :wink:

i przyznam -ZIMNO na podwórku ano zimno... Nawet jestem w stanie uwierzyć, że spadnie śnieg :roll:

Dzisiaj było jakby cieplej, dobrze, że słonko świeci -to tak w plecy przygrzeje...chociaż ten wiatr..to chyba z Irlandii przyleciał :lol:

to kochana uważaj żeby Cie nie przewiało ,bo się nam rozchorujesz :( :roll:

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Jessi :D

Wrzuciłam kilka opcji łazienek.... ale dorzuce na dniach kolejne :wink:

Pozdrowionka :*

widziałam widziałam !!! sa ładne bardzo a szególnie te niebieskie :o :D :D , ja tez juz powoli zastanawiam sie jak urządzić łazienki w koncu jest ich aż 3 wiec jest sie nad czym zastanawiac :wink: :lol: :lol: :lol: ,to czekam da dalsze fotki :D :D

No my mamy taki zamiar :-?

no ja wiem wiem ,u nas to troszke tak na prawde było by trudniej zacząc bo jestesmy za daleko ,bo gdybyśmy byli w Polsce to nasz domek by sie budował juz od sierpnia :wink: :lol: :lol: a tak to musimy poczekac do wiosny :roll: 8) i na pewno tez byśmy strasznie sie przejmowali pogodą ,a co tam juz sie przejmuje bo nie wiem jak bedzie w marcu :roll: :wink:

Na marzec zamówiona jest już piękna wiosna :wink:

no mam duuuuużą nadzieje ze tak bedzie :D :D ,moze byc juz wiosna wczesniej jak chce nawet w lutym to zaczniemy hiihhihihi :lol: :lol: :lol: a ja juz doczekac sie nie umie :oops: :p :p

No nie dziwię Ci się,że nie możesz się doczekać :) A macie zamiar zjechać już w przyszłym roku,czy na dluższe wakacje przyjechać?

Mam nadzieję,że pogoda Wam wszystkim dopisze,bo wiem jak to jest,kiedy daje w kość i roboty się przedłużają albo nie da się zacząć tego,co się chce,bo jest za zimno :-?:roll:

Na marzec zamówiona jest już piękna wiosna :wink:

no mam duuuuużą nadzieje ze tak bedzie :D :D ,moze byc juz wiosna wczesniej jak chce nawet w lutym to zaczniemy hiihhihihi :lol: :lol: :lol: a ja juz doczekac sie nie umie :oops: :p :p

No nie dziwię Ci się,że nie możesz się doczekać :) A macie zamiar zjechać już w przyszłym roku,czy na dluższe wakacje przyjechać?

Mam nadzieję,że pogoda Wam wszystkim dopisze,bo wiem jak to jest,kiedy daje w kość i roboty się przedłużają albo nie da się zacząć tego,co się chce,bo jest za zimno :-?:roll:

niestety na razie bedziemy budować na odległość :( i jedynie tam bedziemy "gośćmi " w marcu bedziemy na 3 tygodnie ,ale wczesniej bo juz na początku stycznia mężulek leci do Polski pozałatwiać i pokupować kilka ,ba nawet kilkanaście materiałów :wink: :lol: :lol:

a pózniej to juz bedziemy jeżdzic co jakiś czas ,w maju na początku moja chrześnica ma komunie więc przy okazji pojedziemy do siebie na budowe ,mam nadzieje ze nie bedzie tak żle :roll: :wink: :D

Wiem, że się nie da inaczej... ale współczuję. Ale to ja, na pewno znajdzie się sporo osób które też by chciały z daleka obserwować jak im rośnie :lol:

ja to bym chciała byc tam na miejscu wszystkiego dopilnowac i widziec jak z kazdym dniem rosnie nasz domek :p ,i to mnie własnie boli że mnie tam nie bedzie na miejscu i duuuużo zeczy mnie ominie wspaniałych no i tych troszke gorszych :cry: :cry: ,ale taki jest los emigranta,cos za coś :wink:

Jessi Nie dość że nie będzie źle to będzie nawet baaardzo dobrze Niczym się nie przejmuj, nie ty pierwsza budujesz na odległość, innym się udaje to i Wam sięuda! :D

Trzeba myśleć pozytywnie i szukać dobrych stron takiego budowania... :roll: może dzięki temu,że nie będziecie codziennie sie spotykać z ekipą oszczędzicie troszkę nerwów? :wink: :wink: :wink:

Będzie dobrze zobaczysz, w lutym wiosna a w maju zamawiam lato, bo bierzemy wtedy ślub :wink: :D [/u][/b]

niestety na razie bedziemy budować na odległość :( i jedynie tam bedziemy "gośćmi " w marcu bedziemy na 3 tygodnie ,ale wczesniej bo juz na początku stycznia mężulek leci do Polski pozałatwiać i pokupować kilka ,ba nawet kilkanaście materiałów :wink: :lol: :lol:

a pózniej to juz bedziemy jeżdzic co jakiś czas ,w maju na początku moja chrześnica ma komunie więc przy okazji pojedziemy do siebie na budowe ,mam nadzieje ze nie bedzie tak żle :roll: :wink: :D

My lataliśmy jak na razie raz na rok i nie było tak źle - jeśli macie kogoś zaufanego,kto będzie się zajmował Waszą budową....ale teraz powoli zaczynają się schody i jest mnóstwo małych prac do wykonania,przy których najlepiej byloby być :roll:....na szczęście na razie robimy przerwę i w przyszłym roku kontynuacja :) zamierzamy przylecieć do Polski 2 razy w przyszłym roku :D

Moja chrześnica też ma komunię :)

Jessi Nie dość że nie będzie źle to będzie nawet baaardzo dobrze Niczym się nie przejmuj, nie ty pierwsza budujesz na odległość, innym się udaje to i Wam sięuda! :D

Trzeba myśleć pozytywnie i szukać dobrych stron takiego budowania... :roll: może dzięki temu,że nie będziecie codziennie sie spotykać z ekipą oszczędzicie troszkę nerwów? :wink: :wink: :wink:

Będzie dobrze zobaczysz, w lutym wiosna a w maju zamawiam lato, bo bierzemy wtedy ślub :wink: :D [/u][/b]

no ja tez mam taka nadzieje ze bedzie dobrze :roll: :wink: ,i ze nam się uda wybudować domek ,my juz powoli planujemy żeby do lipca stał juz domek w SSZ ,bo chcielibyśmy w lipcu/sierpniu zacząc elektrykę, hydraulikę, tynki :wink: mam nadzieję ze sie uda i pójdzie według planów :roll: :wink: :lol: :lol:

My lataliśmy jak na razie raz na rok i nie było tak źle - jeśli macie kogoś zaufanego,kto będzie się zajmował Waszą budową....ale teraz powoli zaczynają się schody i jest mnóstwo małych prac do wykonania,przy których najlepiej byloby być :roll:....na szczęście na razie robimy przerwę i w przyszłym roku kontynuacja :) zamierzamy przylecieć do Polski 2 razy w przyszłym roku :D

Moja chrześnica też ma komunię :)

no to Wam sie udało że tak ładnie i sprawnie poszła budowa ,kurcze żeby też i nam tak poszło bezproblemowo :roll: :wink: :D

my tez mamy nadzieje robic w przyszłym roku ile sie da ale to wszystko uzależnione od tego czy i jak szybko sie wybuduje nasz domek w SSZ ,bo tynki wolała bym robic w sierpniu że w miare dobrze schły :roll: 8) ,no i trzeba tez nam ogrodzic działke ,a do tego zadania juz mąż sie zapowiedział no i ja mu w tym pomoge może damy radę :roll: :lol: :lol: :lol: