jessi 05.11.2009 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Kurcze grzeją kupry i narzekają... A co ja mam powiedzieć, jak biegałam na budowie za folią -jak latawiec łajza latała A nie wspomnę jak ja jestem ubrana - na cebulkę ale jaką i przyznam -ZIMNO na podwórku ano zimno... Nawet jestem w stanie uwierzyć, że spadnie śnieg Dzisiaj było jakby cieplej, dobrze, że słonko świeci -to tak w plecy przygrzeje...chociaż ten wiatr..to chyba z Irlandii przyleciał to kochana uważaj żeby Cie nie przewiało ,bo się nam rozchorujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 05.11.2009 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Hej Jessi Wrzuciłam kilka opcji łazienek.... ale dorzuce na dniach kolejne Pozdrowionka :* widziałam widziałam !!! sa ładne bardzo a szególnie te niebieskie , ja tez juz powoli zastanawiam sie jak urządzić łazienki w koncu jest ich aż 3 wiec jest sie nad czym zastanawiac ,to czekam da dalsze fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 05.11.2009 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Nawet jestem w stanie uwierzyć, że spadnie śnieg Proszę mi tu natychmiast odszczekać te słowa!!! Śniegu nie będzie!! Odwołany do Bożego Narodzenia!! hihiihi żeby sie tak dało to i my bysmy zaczeli budowe juz teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 05.11.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 No my mamy taki zamiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 05.11.2009 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 No my mamy taki zamiar no ja wiem wiem ,u nas to troszke tak na prawde było by trudniej zacząc bo jestesmy za daleko ,bo gdybyśmy byli w Polsce to nasz domek by sie budował juz od sierpnia a tak to musimy poczekac do wiosny i na pewno tez byśmy strasznie sie przejmowali pogodą ,a co tam juz sie przejmuje bo nie wiem jak bedzie w marcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 05.11.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Na marzec zamówiona jest już piękna wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 05.11.2009 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Na marzec zamówiona jest już piękna wiosna no mam duuuuużą nadzieje ze tak bedzie ,moze byc juz wiosna wczesniej jak chce nawet w lutym to zaczniemy hiihhihihi a ja juz doczekac sie nie umie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 05.11.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Na marzec zamówiona jest już piękna wiosna no mam duuuuużą nadzieje ze tak bedzie ,moze byc juz wiosna wczesniej jak chce nawet w lutym to zaczniemy hiihhihihi a ja juz doczekac sie nie umie No nie dziwię Ci się,że nie możesz się doczekać A macie zamiar zjechać już w przyszłym roku,czy na dluższe wakacje przyjechać? Mam nadzieję,że pogoda Wam wszystkim dopisze,bo wiem jak to jest,kiedy daje w kość i roboty się przedłużają albo nie da się zacząć tego,co się chce,bo jest za zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 05.11.2009 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Na marzec zamówiona jest już piękna wiosna no mam duuuuużą nadzieje ze tak bedzie ,moze byc juz wiosna wczesniej jak chce nawet w lutym to zaczniemy hiihhihihi a ja juz doczekac sie nie umie No nie dziwię Ci się,że nie możesz się doczekać A macie zamiar zjechać już w przyszłym roku,czy na dluższe wakacje przyjechać? Mam nadzieję,że pogoda Wam wszystkim dopisze,bo wiem jak to jest,kiedy daje w kość i roboty się przedłużają albo nie da się zacząć tego,co się chce,bo jest za zimno niestety na razie bedziemy budować na odległość i jedynie tam bedziemy "gośćmi " w marcu bedziemy na 3 tygodnie ,ale wczesniej bo juz na początku stycznia mężulek leci do Polski pozałatwiać i pokupować kilka ,ba nawet kilkanaście materiałów a pózniej to juz bedziemy jeżdzic co jakiś czas ,w maju na początku moja chrześnica ma komunie więc przy okazji pojedziemy do siebie na budowe ,mam nadzieje ze nie bedzie tak żle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.11.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Wiem, że się nie da inaczej... ale współczuję. Ale to ja, na pewno znajdzie się sporo osób które też by chciały z daleka obserwować jak im rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 05.11.2009 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Wiem, że się nie da inaczej... ale współczuję. Ale to ja, na pewno znajdzie się sporo osób które też by chciały z daleka obserwować jak im rośnie ja to bym chciała byc tam na miejscu wszystkiego dopilnowac i widziec jak z kazdym dniem rosnie nasz domek ,i to mnie własnie boli że mnie tam nie bedzie na miejscu i duuuużo zeczy mnie ominie wspaniałych no i tych troszke gorszych ,ale taki jest los emigranta,cos za coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 05.11.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Jessi Nie dość że nie będzie źle to będzie nawet baaardzo dobrze Niczym się nie przejmuj, nie ty pierwsza budujesz na odległość, innym się udaje to i Wam sięuda! Trzeba myśleć pozytywnie i szukać dobrych stron takiego budowania... może dzięki temu,że nie będziecie codziennie sie spotykać z ekipą oszczędzicie troszkę nerwów? Będzie dobrze zobaczysz, w lutym wiosna a w maju zamawiam lato, bo bierzemy wtedy ślub [/u][/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 05.11.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 niestety na razie bedziemy budować na odległość i jedynie tam bedziemy "gośćmi " w marcu bedziemy na 3 tygodnie ,ale wczesniej bo juz na początku stycznia mężulek leci do Polski pozałatwiać i pokupować kilka ,ba nawet kilkanaście materiałów a pózniej to juz bedziemy jeżdzic co jakiś czas ,w maju na początku moja chrześnica ma komunie więc przy okazji pojedziemy do siebie na budowe ,mam nadzieje ze nie bedzie tak żle My lataliśmy jak na razie raz na rok i nie było tak źle - jeśli macie kogoś zaufanego,kto będzie się zajmował Waszą budową....ale teraz powoli zaczynają się schody i jest mnóstwo małych prac do wykonania,przy których najlepiej byloby być ....na szczęście na razie robimy przerwę i w przyszłym roku kontynuacja zamierzamy przylecieć do Polski 2 razy w przyszłym roku Moja chrześnica też ma komunię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 05.11.2009 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Jessi Nie dość że nie będzie źle to będzie nawet baaardzo dobrze Niczym się nie przejmuj, nie ty pierwsza budujesz na odległość, innym się udaje to i Wam sięuda! Trzeba myśleć pozytywnie i szukać dobrych stron takiego budowania... może dzięki temu,że nie będziecie codziennie sie spotykać z ekipą oszczędzicie troszkę nerwów? Będzie dobrze zobaczysz, w lutym wiosna a w maju zamawiam lato, bo bierzemy wtedy ślub [/u][/b] no ja tez mam taka nadzieje ze bedzie dobrze ,i ze nam się uda wybudować domek ,my juz powoli planujemy żeby do lipca stał juz domek w SSZ ,bo chcielibyśmy w lipcu/sierpniu zacząc elektrykę, hydraulikę, tynki mam nadzieję ze sie uda i pójdzie według planów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 05.11.2009 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 a zapomniałam dodać- Karolinko : WIELKIE GRATULACJE Z OKAZJI PRZYSZŁEGO ŚLUBU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.11.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Jak ma się nie udać ... jak wiosna w tym (przyszłym) roku w.... lutym?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 05.11.2009 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 niestety na razie bedziemy budować na odległość i jedynie tam bedziemy "gośćmi " w marcu bedziemy na 3 tygodnie ,ale wczesniej bo juz na początku stycznia mężulek leci do Polski pozałatwiać i pokupować kilka ,ba nawet kilkanaście materiałów a pózniej to juz bedziemy jeżdzic co jakiś czas ,w maju na początku moja chrześnica ma komunie więc przy okazji pojedziemy do siebie na budowe ,mam nadzieje ze nie bedzie tak żle My lataliśmy jak na razie raz na rok i nie było tak źle - jeśli macie kogoś zaufanego,kto będzie się zajmował Waszą budową....ale teraz powoli zaczynają się schody i jest mnóstwo małych prac do wykonania,przy których najlepiej byloby być ....na szczęście na razie robimy przerwę i w przyszłym roku kontynuacja zamierzamy przylecieć do Polski 2 razy w przyszłym roku Moja chrześnica też ma komunię no to Wam sie udało że tak ładnie i sprawnie poszła budowa ,kurcze żeby też i nam tak poszło bezproblemowo my tez mamy nadzieje robic w przyszłym roku ile sie da ale to wszystko uzależnione od tego czy i jak szybko sie wybuduje nasz domek w SSZ ,bo tynki wolała bym robic w sierpniu że w miare dobrze schły ,no i trzeba tez nam ogrodzic działke ,a do tego zadania juz mąż sie zapowiedział no i ja mu w tym pomoge może damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 05.11.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 a zapomniałam dodać- Karolinko : WIELKIE GRATULACJE Z OKAZJI PRZYSZŁEGO ŚLUBU DZIĘKUJĘ KOCHANA :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 05.11.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Jak ma się nie udać ... jak wiosna w tym (przyszłym) roku w.... lutym?????????? DOKLADNIE musi się udać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 05.11.2009 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Jak ma się nie udać ... jak wiosna w tym (przyszłym) roku w.... lutym?????????? oby oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts