Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika jessi:)

jessi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie tak znowu dużo,bo do 150 (trzeba wziąć pod uwagę,że nie wszyscy przyjadą),ale z poprawinami będzie :D:wink:

No to u nas troszkę mniej :wink: bo tak 120-130 osób... no i weselicho jedno dniowe za to do samego rana :D :D :D

a oto miejsce w którym się odbędzie :wink:

http://www.akropol.lublin.pl/

no to imprezka super sie zapowiada ,i ta sala :o :o :o kurcze rewelacyjna ,jak jakiś pałac wyglada :wink: :D :D

Witam :D

Przyszłam z rewizytą. Poczytałam dziennik i widzę, że zamierzacie rozpocząć budowę wiosną i to na odległość. Podziwiam, ale nie zazdroszczę :) Ładna ta Wasza działka i widoki ładne - jak to górki :)

Pozdrawiam

Iwona

dzien dobry witam i u mnie w dzienniku , a budowe niestety musimy zacząć na odległośc :roll: :wink: :p ,ale nie ma tego złego ważne że wogóle zaczniemy :D :D :D

Witaj Jessi....

Miałam troszkę do nadrobienia :oops: :oops: ....ale już wszystko wyczytałam i jestem na bieżąco :D ....

Jeśli chodzi o kierownika bud. to 1000 zł....to tak jak my płaciliśmy ( za nadzór oczywiście) bo za wszystkie papiery i mapki coś ok. 3 tyś dodatkowo..... a z tym nadzorem to szkoda gadać :-? ....dobrze dziewczyny pisały......u nas porażka normalnie......raz był przy nas i twierdzi, że jeszcze drugi raz był był jak nas nie było....do dachu nie przyszedł, bo nie miał czasu a potem na urlop pojechał :roll: ....dobrze że kasy nie zapomniał wziąść......

Pozdrawiam i oby do wiosny........ :lol: