Iwona Sudol 05.11.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Witam Przyszłam z rewizytą. Poczytałam dziennik i widzę, że zamierzacie rozpocząć budowę wiosną i to na odległość. Podziwiam, ale nie zazdroszczę Ładna ta Wasza działka i widoki ładne - jak to górki Pozdrawiam Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.11.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 dzień doebry przyszłam powiedzeć, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 06.11.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Witaj Jessi U nas dzisiaj piękne słoneczko, zero wiatru i 7C A jak tam u Ciebie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.11.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Witam wieczornie... Gospodyni nie ma???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 06.11.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 witam Jessi co słychać ? mnie pogoda troszkę dobija... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.11.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Nie tak znowu dużo,bo do 150 (trzeba wziąć pod uwagę,że nie wszyscy przyjadą),ale z poprawinami będzie :wink: No to u nas troszkę mniej bo tak 120-130 osób... no i weselicho jedno dniowe za to do samego rana a oto miejsce w którym się odbędzie http://www.akropol.lublin.pl/ no to imprezka super sie zapowiada ,i ta sala kurcze rewelacyjna ,jak jakiś pałac wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.11.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Witam Przyszłam z rewizytą. Poczytałam dziennik i widzę, że zamierzacie rozpocząć budowę wiosną i to na odległość. Podziwiam, ale nie zazdroszczę Ładna ta Wasza działka i widoki ładne - jak to górki Pozdrawiam Iwona dzien dobry witam i u mnie w dzienniku , a budowe niestety musimy zacząć na odległośc ,ale nie ma tego złego ważne że wogóle zaczniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.11.2009 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 dzień doebry przyszłam powiedzeć, dzien dobry ,troszke spóznione ,a zarazem też juz dzisiejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.11.2009 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Witaj Jessi U nas dzisiaj piękne słoneczko, zero wiatru i 7C A jak tam u Ciebie??? a u nas okropnie pada ,i taka zawierucha na podwurku ze az nie chce się nigdzie wychodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.11.2009 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Witam wieczornie... Gospodyni nie ma???? witam juz jestem ,wczoraj jakos czasu nie miałam na siedzienie na fm ale juz dzis jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.11.2009 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 witam Jessi co słychać ? mnie pogoda troszkę dobija... witam ,a mnie nie tylko troszeczke tylko strasznie !! ,pogodz dzis tak samo jak wczoraj tragiczna pada i do tego zawierucha deszczowa ,lepiej wiec siedziec jak mozna w domku i niewyściubiac za drzwi noska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.11.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Witam z rana!!! siedze sobie z kawka i nadrabiam zaległości na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.11.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Gratulacje z powodu znalezienie kierownika budowy!!! jeśli bierze 1000 zł to naprawde nie jest dużo!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.11.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Faktycznie, 1000 zł to bardzo mało na kierownika. Żeby tylko chciał być, gdy będzie potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.11.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 no chyba bedzie skoro sie podjął??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 08.11.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Kala, z tym "byciem" to nie zawsze jest pięknie .....a to nie ma czasu,a to musi gdzieś tam jechać, a to jutro zaglądnie itp. ale na szczęście zaglądać musi tak czy inaczej,więc będzie dobrze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.11.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Witam się niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.11.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 no chyba bedzie skoro sie podjął??? No wiesz Kala67, z doświadczenia wiem, że różnie z tym bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 09.11.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Witaj Jessi.... Miałam troszkę do nadrobienia ....ale już wszystko wyczytałam i jestem na bieżąco .... Jeśli chodzi o kierownika bud. to 1000 zł....to tak jak my płaciliśmy ( za nadzór oczywiście) bo za wszystkie papiery i mapki coś ok. 3 tyś dodatkowo..... a z tym nadzorem to szkoda gadać ....dobrze dziewczyny pisały......u nas porażka normalnie......raz był przy nas i twierdzi, że jeszcze drugi raz był był jak nas nie było....do dachu nie przyszedł, bo nie miał czasu a potem na urlop pojechał ....dobrze że kasy nie zapomniał wziąść...... Pozdrawiam i oby do wiosny........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.11.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Hej!!!Nasz kiebud chce 8 stówek, i już był ... z 10 razy. Jego mama mieszka po sąsiedzku i jak ją odwiedza to do nas wpada... bardzo fajny gość. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts