jessi 16.11.2009 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Kurna,dziś to cały czas mi się reklamy włączają i "latają" po całej stronie Dziewczyny kochane,życzę Wam jak najlepiej,żebyście szybko powprowadzały się do swoich domków Ja już się przekonałam,że nie zawsze idzie wszystko tak,jak sobie planujemy ....my chcieliśmy jakiś miesiąc temu już mieć wylewki,a do tej pory ich nie ma.........mieliśmy nawet już nawet kupć piec do ogrzewania,ale wszystko się poprzestawiało ....nie mówiąc już o kilku niedokończonych sprawach ....dobrze,że aż tak nam się nie spieszy do wprowadzenia,bo chyba bym z nerwów pozabijała wszystkich zwlekających Mam nadzieję,że Wam się uda i wszystko pójdzie zgodnie z planem a jak już mialby być jakiś poślizg,to niewielki witam ,ja mam taka nadzieje ze wszystko pójdzie zgodnie z naszym planem ,zreszta musi byc , ja dopilnuje wszystkiego oj dopilnuje hiihhihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.11.2009 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 hej jessi !! a gdzie Ty sie podziewasz??? no ale sie zaniedbałam ,przepraszam dziewczyny ,ale jakos zaganiana byłam ostatnio a do tego rozchorowała mi sie starsza córcia katar ma nieziemski ,najgorsze jest to że zaraz bedzie chora młodsza bo ona to moment wszystko łapie a co dopiero byłam z nia u lekarza i znowu sie zacznie brrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 16.11.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Hej Jessi O budowę nic się nie martw, mimo,że projekt NASZEGO Benia okazał się bardziej niz inne skomplikowany ( 7 podciągów, 21 winkli i inne ) i kilku inzynierów stwierdziło,ze gdyby wszystkie domki jednorodzinne takie były to zmienili by profesję! No ale po naszej budowie,widać że mimo lekko leniwej ekipy da się to zrobić Więc nie martw sie bo pójdzie szybciej niz myślisz!!! U nas zaczynają dzisiaj budowę poddasza W czwartek wchodzi więźba... Przykro mi z powodu choroby córci Ucałuj i uściskaj ja mocno od nas :*** P.S dodałam juz fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.11.2009 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Hej Jessi O budowę nic się nie martw, mimo,że projekt NASZEGO Benia okazał się bardziej niz inne skomplikowany ( 7 podciągów, 21 winkli i inne ) i kilku inzynierów stwierdziło,ze gdyby wszystkie domki jednorodzinne takie były to zmienili by profesję! No ale po naszej budowie,widać że mimo lekko leniwej ekipy da się to zrobić Więc nie martw sie bo pójdzie szybciej niz myślisz!!! U nas zaczynają dzisiaj budowę poddasza W czwartek wchodzi więźba... Przykro mi z powodu choroby córci Ucałuj i uściskaj ja mocno od nas :*** P.S dodałam juz fotki czesć Karolinko ,no to widzisz nasz Benio to taki skomplikowany ,nawet sie nie spodziewałam wiedziałam ze jest to domek na pewno nie prosty w budowie ale ze az tak no ale bedzie dobrze tym bardziej ze twoi dali rade wybudowac to i moi powinni sie uwinąc dosć szybko tym bardziej że pózniej mają jeszcze jedna budowe już zaklepaną na lato wiec jak im bedzie zależało to migiem nam postawia nasz domek i dziękuję w imieniu córci i moim na pewno ją uściskam , dobra a teraz lece do twojego dziennika obejrzec zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.11.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 wpadłam powiedzieć cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.11.2009 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 wpadłam powiedzieć cześć heloooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.11.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 WITAJ!!!!!!!!!!! ciesze sie,że sie odnalazłas wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.11.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 WITAJ!!!!!!!!!!! ciesze sie,że sie odnalazłas wreszcie Witam Kalus ,ja tez sie ciesze ze znalazłam chwilke na fm ,ostatnio jakos mało czasu miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.11.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 super..........że mąz urlopik dostał!!!! napewno wszystko ude Mu sie załatwić!! .....szkoda, że nie macie bliżej do mojej budowy.....mam gruz do oddania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.11.2009 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 super..........że mąz urlopik dostał!!!! napewno wszystko ude Mu sie załatwić!! .....szkoda, że nie macie bliżej do mojej budowy.....mam gruz do oddania hej .ja tez sie cieszę z tego jego urlopu chociaz leci sam,ale wiem że pozałatwia to co trzeba aby juz w marcu móc spokojnie zacząc budowę domku a co do gruzu oj przydałby sie przydał nam na naszą druszkę tymczasową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 17.11.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Jessi! Ten Benek u Ciebie w dzienniku wygląda rewelacyjnie!!! Strasznie mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.11.2009 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Jessi! Ten Benek u Ciebie w dzienniku wygląda rewelacyjnie!!! Strasznie mi się podoba! cześć Dardurdka mi też sie on bardzo a to bardzo podoba jest świetny i pomyśleć ze juz niedługo mój tez tak będzie wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 17.11.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 witam ,to trzymam kciuki żeby sie udało twojemu mężowi pozałatwiać wszystko co zaplanowaliście ,no i nie zapomnij wstawić zdjęć z "akcji w Polsce" bo chętnie obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 17.11.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 No jessi nareszcie powróciłaś!!!!! Proszę na przyszłość nas tak nie zaniedbywać! Super,że urlopik załatwiony , jak widać zapowiada się bardzo pracowicie! Ale wiem,że to sama przyjemność ( nawet jak się nerwy jakieś trafią) bo to wszystko przybliża budowę wymarzonego domku Napewno wszystko uda się załatwić, trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.11.2009 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 witam ,to trzymam kciuki żeby sie udało twojemu mężowi pozałatwiać wszystko co zaplanowaliście ,no i nie zapomnij wstawić zdjęć z "akcji w Polsce" bo chętnie obejrzę obiecuje beda na pewno zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.11.2009 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 No jessi nareszcie powróciłaś!!!!! Proszę na przyszłość nas tak nie zaniedbywać! Super,że urlopik załatwiony , jak widać zapowiada się bardzo pracowicie! Ale wiem,że to sama przyjemność ( nawet jak się nerwy jakieś trafią) bo to wszystko przybliża budowę wymarzonego domku Napewno wszystko uda się załatwić, trzymam kciuki witanko Karolina ja to sie bardzo cieszę z tego ,moze dla niektórych to nic wielkiego ale dla nas to duzo bo wiemy ze robimy cos dla nas dla naszego domku i to nas bardzo cieszy i daje nam duzo radości aż chce mi sie śpiewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 17.11.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Hejka Jessi Super że wam tak dobrze się układa i że mężuś urlopik dostał Pewnie to dawno wiesz....ale chciałabym ci doradzic, żeby przed podpisaniem umowy z ekipą dokładnie się ich wypytac co wchodzi w zakres ich prac.....bo mi o mało oczy z orbit nie wyskoczyły jak mi powiedzieli na końcu że za ściany działowe na górze trza dopłacic ....bo nie były brane pod uwagę przy ich wycenie robocizny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.11.2009 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Hejka Jessi Super że wam tak dobrze się układa i że mężuś urlopik dostał Pewnie to dawno wiesz....ale chciałabym ci doradzic, żeby przed podpisaniem umowy z ekipą dokładnie się ich wypytac co wchodzi w zakres ich prac.....bo mi o mało oczy z orbit nie wyskoczyły jak mi powiedzieli na końcu że za ściany działowe na górze trza dopłacic ....bo nie były brane pod uwagę przy ich wycenie robocizny witam ,dlatego tez mężuś chce sie spotkac z ekipą wczesniej i dogadac żeby tak jak mówisz nie było niespodzianek ,a ja sie bardzo cieszę i doczekac nie umie do wylotu zostało dokładnie 14 dni równiutkie dwa tygodnie i fruuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 17.11.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 No jessi nareszcie powróciłaś!!!!! Proszę na przyszłość nas tak nie zaniedbywać! Super,że urlopik załatwiony , jak widać zapowiada się bardzo pracowicie! Ale wiem,że to sama przyjemność ( nawet jak się nerwy jakieś trafią) bo to wszystko przybliża budowę wymarzonego domku Napewno wszystko uda się załatwić, trzymam kciuki witanko Karolina ja to sie bardzo cieszę z tego ,moze dla niektórych to nic wielkiego ale dla nas to duzo bo wiemy ze robimy cos dla nas dla naszego domku i to nas bardzo cieszy i daje nam duzo radości aż chce mi sie śpiewać Doskonale Cię rozumiem!!!! I cieszę się razem z Tobą Już nie moge się doczekać naszych domków, ale fajnie będzie!!!! Ściskam mocno :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.11.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 No jessi nareszcie powróciłaś!!!!! Proszę na przyszłość nas tak nie zaniedbywać! Super,że urlopik załatwiony , jak widać zapowiada się bardzo pracowicie! Ale wiem,że to sama przyjemność ( nawet jak się nerwy jakieś trafią) bo to wszystko przybliża budowę wymarzonego domku Napewno wszystko uda się załatwić, trzymam kciuki witanko Karolina ja to sie bardzo cieszę z tego ,moze dla niektórych to nic wielkiego ale dla nas to duzo bo wiemy ze robimy cos dla nas dla naszego domku i to nas bardzo cieszy i daje nam duzo radości aż chce mi sie śpiewać Doskonale Cię rozumiem!!!! I cieszę się razem z Tobą Już nie moge się doczekać naszych domków, ale fajnie będzie!!!! Ściskam mocno :*** ja tez nie umie sie doczekac domku kiedy bedzie gotowy ,dlatego teraz póki u mnie sie nie zacznie budowa to z wielkim a nawet ogromnym zaciekawieniem ogladam postepy u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts