jessi 19.11.2009 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Ja też --------------------> ZDRÓWKA !!!! Całej rodzince... A z dziećmi i z przeziębieniami, to jak ktoś siedzi w domu, albo chociaż babcia jest na etacie to można sobie pozwolić, aby z każdym katarkiem dziecko w domu siedziało... ale jak się pracuje to do każdego kataru brać zwolnienie to prędzej Ciebie zwolnią dziekuje dokładnie przeważnie dzieci tutaj z tego co zauważyłam w szkole córci to chodzą zakatarzone z kaszlem i dziwić sie że pózniej wszystkie chorują, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.11.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Hej Jessi!!!! Ile kosztuje taki komplecik do pokoju córci??? Śliczny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.11.2009 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Hej Jessi!!!! Ile kosztuje taki komplecik do pokoju córci??? Śliczny jest czesc do tanich kompletów niestety nie należy całkowity koszt to 6300 zł oczywiście do tego ni jest wliczony regał i trzeba osobno sobie dokupić, ale co sie nie zrobi dla swojego dzieciątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.11.2009 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 ten zestaw tez jest przepiękny !! http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/m_romantycznyzestawfiorentino605_90.jpg spójrzcie na to łóżeczko normalnie córcia by sie w nim czóła jak księżniczka bo ona taka mała strojnisia jest http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/m_romantycznyzestawfiorentino608_51.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.11.2009 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/m_f09_695.jpg http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/m_f09_697.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 21.11.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Hej Jessi Cudowne te zestawy mebelków!!! :D:D P.S przejeżdżałam dziś koło Benia wybudowanego w naszej okolicy, (wspominałam Ci kiedyś o nim) pstryknełam kilka fotek i dodalam w dzienniku u mnie Nie są idealne, robione na szybko telefonem, ale zawsze to coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.11.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Fiu, fiuuuu ... księżniczki hodujecie Ja mam chłopa, więc ominą mnie te róże i koroneczki Nie pogniewajcie się kobitki, ale Bozia chyba wiedziała co robi (z tym synem dla mnie)... normalnie mdli mnie jak patrzę na takie meble... Przepraszam, jeśli kogoś uraziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.11.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 mebelki sliczne cukiereczkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.11.2009 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Hej Jessi Cudowne te zestawy mebelków!!! :D:D P.S przejeżdżałam dziś koło Benia wybudowanego w naszej okolicy, (wspominałam Ci kiedyś o nim) pstryknełam kilka fotek i dodalam w dzienniku u mnie Nie są idealne, robione na szybko telefonem, ale zawsze to coś witanko widziałam ten benek w twoim dzienniku ,super wygląda ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 23.11.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 ale się cukierkowo zrobiło u nas niestety wszechobecne moro i piłki, no ewentualnie jakieś dywany w ulice ale z tego już wyrośli, tylko auta jeszcze okupują półki, bo "może jeszcze się przydadzą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.11.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam z rana!! wpadłam sie przywitac poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.11.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witanko piękne te komplety mebelków dla dziewczynek szkoda tylko, że są sprzedawane w kompletach, bo ja np nie potrzebuję szafy, a musiałabym ją kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 23.11.2009 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 ale się cukierkowo zrobiło u nas niestety wszechobecne moro i piłki, no ewentualnie jakieś dywany w ulice ale z tego już wyrośli, tylko auta jeszcze okupują półki, bo "może jeszcze się przydadzą" witam Kama no u nas to panuje w pokojach córeczek wszechobecny róz i pastele są w tym wieku że dla nich mógłby istniec tylko kolor różowy ,zresztą każda matka która ma córeczki wie co to znaczy hiihhii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 23.11.2009 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam z rana!! wpadłam sie przywitac poniedziałkowo witam u nas dzis okropna pogoda deszczowo i wietrznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 23.11.2009 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witanko piękne te komplety mebelków dla dziewczynek szkoda tylko, że są sprzedawane w kompletach, bo ja np nie potrzebuję szafy, a musiałabym ją kupić no niestety te komplety są sprzedawane jedynie w całości i noe mozna sobie ich pokupować osobno ,ja to planuje jeszcze ten regał kupic i komodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.11.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Łażę tak za Tobą, to i u Ciebie się przywitam U nas nawet nie pada, ale jakoś niezbyt zachęcająco Aby do wiosny!!! Może to powinno być nasze hasło powitalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 23.11.2009 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Łażę tak za Tobą, to i u Ciebie się przywitam U nas nawet nie pada, ale jakoś niezbyt zachęcająco Aby do wiosny!!! Może to powinno być nasze hasło powitalne witam ,dokładnie może tak zaczniemy ihihi ,bo naprawde ja oczekuje tej wiosny jak jakies zbawienie hiihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.11.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witammmmmmmm poniedziałkowo w deszczowy dzionek Arctica - To aby do wiosny!!!! z budową! O tak? Bo ja chce jeścio witać się i pisać wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 23.11.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witammmmmmmm poniedziałkowo w deszczowy dzionek Arctica - To aby do wiosny!!!! z budową! O tak? Bo ja chce jeścio witać się i pisać wczesniej popatrz Miśka w tym samym czasie napisałyśmy hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.11.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witammmmmmmm poniedziałkowo w deszczowy dzionek Arctica - To aby do wiosny!!!! z budową! O tak? Bo ja chce jeścio witać się i pisać wczesniej Przecie "oby do wiosny" to zamiast "dzień dobry", a dzień bez forumowych plotek to dzień stracony, i to niezależnie od pory roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts