jessi 23.11.2009 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witammmmmmmm poniedziałkowo w deszczowy dzionek Arctica - To aby do wiosny!!!! z budową! O tak? Bo ja chce jeścio witać się i pisać wczesniej Przecie "oby do wiosny" to zamiast "dzień dobry", a dzień bez forumowych plotek to dzień stracony, i to niezależnie od pory roku zgadzam sie hihiihhi ja tez od kąd sie zalogowałam to codziennie staram sie cos psac na forum czytać ,to uzależnia jak narkotyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.11.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Przecie tu wszyscy uzależnieni Ja niby długo na fm, ale zalogowałam się jak szukałam działki.... do poprzedniego domu Tak naprawdę uzależniona to jestem dopiero od 16 września tego roku . Wtedy to wzrosła wydajność postów na dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 23.11.2009 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Przecie tu wszyscy uzależnieni Ja niby długo na fm, ale zalogowałam się jak szukałam działki.... do poprzedniego domu Tak naprawdę uzależniona to jestem dopiero od 16 września tego roku . Wtedy to wzrosła wydajność postów na dzień ja tu juz od prawie półtora roku jestem i narazie sie nie zapowiada żebym szybko mogła zrezygnować z tego "naszego" FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 23.11.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Oby do wiosny dziweczyny Ja jeszcze bym proponowała by wyjątkowo w tym roku pominąć zime dla dobra mojego dachu i przyszłych tynków Myślę,że wszyscy skorzystamy jeżeli po jesieni przywitamy wiosnę A co do uzależnienia podpisuję się pod tym w 100% ! Moje trwa od 1 października 2009r. .... i dobrze mi z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.11.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 tak jest OBY DO WIOSNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 24.11.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Hej, hej, jakie do wiosny? Ja jeszcze buduję Dajcie mi drogie kobietki dokończyć, a potem wspólnie możemy poczekać do wiosny, która, mam nadzieję, pojawi się szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.11.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Hej, hej, jakie do wiosny? Ja jeszcze buduję Dajcie mi drogie kobietki dokończyć, a potem wspólnie możemy poczekać do wiosny, która, mam nadzieję, pojawi się szybko to ja też się pod tym podpisuję trzymajcie kciuki za pogodę w przyszłym tygodniu, bo będą mi dachówkę kłaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 24.11.2009 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Oby do wiosny dziweczyny Ja jeszcze bym proponowała by wyjątkowo w tym roku pominąć zime dla dobra mojego dachu i przyszłych tynków Myślę,że wszyscy skorzystamy jeżeli po jesieni przywitamy wiosnę A co do uzależnienia podpisuję się pod tym w 100% ! Moje trwa od 1 października 2009r. .... i dobrze mi z tym no dokładnie dla mnie tez nie musi być zimy w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 24.11.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 tak jest OBY DO WIOSNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 24.11.2009 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Hej, hej, jakie do wiosny? Ja jeszcze buduję Dajcie mi drogie kobietki dokończyć, a potem wspólnie możemy poczekać do wiosny, która, mam nadzieję, pojawi się szybko no pewnie że damy dokończyć a może tak zimy nie bedzie zbytnio w tym roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 24.11.2009 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Hej, hej, jakie do wiosny? Ja jeszcze buduję Dajcie mi drogie kobietki dokończyć, a potem wspólnie możemy poczekać do wiosny, która, mam nadzieję, pojawi się szybko to ja też się pod tym podpisuję trzymajcie kciuki za pogodę w przyszłym tygodniu, bo będą mi dachówkę kłaść hej Lidziu mi też zalezy żeby w przyszłym tygodniu była pogoda ,bo mężuś leci do Polski i bedzie tam załatwiał ważne rzeczy więc pogoda musi byc no a jak !!! ,a tym bardziej że chcemy dużo żeczy zrobić w tym przyszłym tygodniu ,tylko jak ja to przetrwam ,będę siedzieć w domku jak na szpilkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.11.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Hej, hej, jakie do wiosny? Ja jeszcze buduję Dajcie mi drogie kobietki dokończyć, a potem wspólnie możemy poczekać do wiosny, która, mam nadzieję, pojawi się szybko no pewnie że damy dokończyć a może tak zimy nie bedzie zbytnio w tym roku ? ..no fajnie byłoby bez zimy...... mogłabym cos w ogródku dłubać chociazby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.11.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ja tez jestem za tym, żeby w tym roku zimy nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.11.2009 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Hej, hej, jakie do wiosny? Ja jeszcze buduję Dajcie mi drogie kobietki dokończyć, a potem wspólnie możemy poczekać do wiosny, która, mam nadzieję, pojawi się szybko no pewnie że damy dokończyć a może tak zimy nie bedzie zbytnio w tym roku ? ..no fajnie byłoby bez zimy...... mogłabym cos w ogródku dłubać chociazby no Kalus dla mnie tez może jej wogóle nie byc hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.11.2009 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ja tez jestem za tym, żeby w tym roku zimy nie było tego wszyscy budujący by chcieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.11.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Cześc jessi Tak jak obiecałam zostawiam ślad swojego podglądactwa Piękny domek!Fajniutkie inspiracje kuchni - zwłaszcza tej drugiej,pokoiki dla dziewczynek - śliczniutkie Wiesz,że rozpoczynałyśmy swoje dzienniki prawie w tym samym czasie? Będę zaglądac. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.11.2009 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Cześc jessi Tak jak obiecałam zostawiam ślad swojego podglądactwa Piękny domek!Fajniutkie inspiracje kuchni - zwłaszcza tej drugiej,pokoiki dla dziewczynek - śliczniutkie Wiesz,że rozpoczynałyśmy swoje dzienniki prawie w tym samym czasie? Będę zaglądac. pozdrawiam. witam serdecznie w moich skromnych progach i oczywiscie serdecznie zapraszam ,tym bardziej że juz za niedługo zacznie się już tak naprawdę prawdziwe budowanie jak pogoda dopisze to juz w styczniu zaczniemy budowę buziaki dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.11.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Życzę Ci z całego serducha dobrej pogody!!!!!!!! Ja też jej potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.11.2009 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Życzę Ci z całego serducha dobrej pogody!!!!!!!! Ja też jej potrzebuję no to trzeba teraz po przeklinać pogodę żeby tylko się utrzymała i zima za prędko do nas nie przyszła oj ja jak nigdy w tym roku licze na pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 25.11.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Życzę Ci z całego serducha dobrej pogody!!!!!!!! Ja też jej potrzebuję no to trzeba teraz po przeklinać pogodę żeby tylko się utrzymała i zima za prędko do nas nie przyszła oj ja jak nigdy w tym roku licze na pogodę Spoko jessi pogoda musi być! Zbyt wiele Inwestorek trzyma za nią kciuki Zobaczysz będzie krótka zima i szybka ciepła wiosna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts