jessi 25.11.2009 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Życzę Ci z całego serducha dobrej pogody!!!!!!!! Ja też jej potrzebuję no to trzeba teraz po przeklinać pogodę żeby tylko się utrzymała i zima za prędko do nas nie przyszła oj ja jak nigdy w tym roku licze na pogodę Spoko jessi pogoda musi być! Zbyt wiele Inwestorek trzyma za nią kciuki Zobaczysz będzie krótka zima i szybka ciepła wiosna! no to tak ma byc hiihhi ,bo wiesz jak bedzie styczen ładny to zaczniemy budowe tak ustalilismy z mężulkiem bo nie ma na co czekać ,wiec gdyby nasz majster nie był zajęty to bysmy zaczęli budowe już w przysłym tygodniu a takto musimy cierpliwie poczekać do tego stycznia bo musi sie wywiązać z poprzedniej umowy ,nam sie nie spieszy wiec poczekamy cierpliwie tylko żeby ta pogoda była to bedzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.11.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 bry bry ja tylko tak dzień dobry i mebelki barzo mi się podobają ale chyba będa kosztować majątek ???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.11.2009 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 bry bry ja tylko tak dzień dobry i mebelki barzo mi się podobają ale chyba będa kosztować majątek ???!!! witam co do mebelek to nie śa aż takie strasznie drogie ale tez do tanich nie należą za komplet trzeba dac 6300 złotych :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.11.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Oby do wiosny!!! Ja tam nie chcę nikomu na odcisk nadepnąć, ale ta zima to mogła by chyba już przyjść... Już się tłumaczę... jeszcze się tak nie zdarzyło żeby zimy nie było, a jak przyjdzie w styczniu, to może jej się za bardzo spodobać, i pobędzie sobie do kwietnia... Kilka lat temu, nie pamiętam dobrze, tak chyba z 3 -4, to przez cały marzec było -20 w dzień... a tak nie chcę!!! Tak więc budujący teraz... prosimy o wyrozumiałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 25.11.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Oby do wiosny!!! Ja tam nie chcę nikomu na odcisk nadepnąć, ale ta zima to mogła by chyba już przyjść... Już się tłumaczę... jeszcze się tak nie zdarzyło żeby zimy nie było, a jak przyjdzie w styczniu, to może jej się za bardzo spodobać, i pobędzie sobie do kwietnia... Kilka lat temu, nie pamiętam dobrze, tak chyba z 3 -4, to przez cały marzec było -20 w dzień... a tak nie chcę!!! Tak więc budujący teraz... prosimy o wyrozumiałość Arctico droga daj mi jeszcze... 3 tygodnie! A potem... już jakby nie było, może troszeczkę zimy przyjść tylko lekki mrozik a nie -20C bo my tynki w styczniu planujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.11.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Oby do wiosny!!! Ja tam nie chcę nikomu na odcisk nadepnąć, ale ta zima to mogła by chyba już przyjść... Już się tłumaczę... jeszcze się tak nie zdarzyło żeby zimy nie było, a jak przyjdzie w styczniu, to może jej się za bardzo spodobać, i pobędzie sobie do kwietnia... Kilka lat temu, nie pamiętam dobrze, tak chyba z 3 -4, to przez cały marzec było -20 w dzień... a tak nie chcę!!! Tak więc budujący teraz... prosimy o wyrozumiałość Arctico droga daj mi jeszcze... 3 tygodnie! A potem... już jakby nie było, może troszeczkę zimy przyjść tylko lekki mrozik a nie -20C bo my tynki w styczniu planujemy Noooo dooobraaaa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 25.11.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Oby do wiosny!!! Ja tam nie chcę nikomu na odcisk nadepnąć, ale ta zima to mogła by chyba już przyjść... Już się tłumaczę... jeszcze się tak nie zdarzyło żeby zimy nie było, a jak przyjdzie w styczniu, to może jej się za bardzo spodobać, i pobędzie sobie do kwietnia... Kilka lat temu, nie pamiętam dobrze, tak chyba z 3 -4, to przez cały marzec było -20 w dzień... a tak nie chcę!!! Tak więc budujący teraz... prosimy o wyrozumiałość Arctico droga daj mi jeszcze... 3 tygodnie! A potem... już jakby nie było, może troszeczkę zimy przyjść tylko lekki mrozik a nie -20C bo my tynki w styczniu planujemy Noooo dooobraaaa.... ufff... dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.11.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Witaj wpadłam z rewizytą Piękny domek się zapowiada, widny i przestronny i w pięknej okolicy Inspiracje do pokoju dziewczynek cudooooooo Będę podglądać i kibicować, żeby wszystko poszło gładko Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.11.2009 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Witaj wpadłam z rewizytą Piękny domek się zapowiada, widny i przestronny i w pięknej okolicy Inspiracje do pokoju dziewczynek cudooooooo Będę podglądać i kibicować, żeby wszystko poszło gładko Pozdrawiam witam u mnie w dzienniku ,dziekuje za wizyte u mnie w dzienniku ,i oczywiscie zapraszam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.11.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Witaj jessi !!! ..czyli 3 grudnia ruszacie pełna parą???? suuuuuuuuuuuuuper!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.11.2009 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Witaj jessi !!! ..czyli 3 grudnia ruszacie pełna parą???? suuuuuuuuuuuuuper!! oj ruszamy ruszamy co ssie tylko da teraz zrobić ,a ja się juz doczekać nie umie ,najgorsze w tym jest że mnie tam nie będzie później będę mogła sie jedynie zadowolić zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.11.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 To może pomyślcie o stałej kamerce Stadion podglądać można, to i Wy byście sobie oczy cieszyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.11.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 To może pomyślcie o stałej kamerce Stadion podglądać można, to i Wy byście sobie oczy cieszyli żeby tak się dało ,to na pewno by była taka kamerka która obejmuje całą budowę ihhihi ,tylko na czym przymocować , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 26.11.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Hej jessi Ruszeacie 3 grudnia???!!! Rewelacja!!!! Rozumiem,że działacie z fundamentami tak ? Ale fajnie! P.S Za godzinke, dwie wrzucę zdjęcia benia ze środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 26.11.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Wrzuciłam u siebie zdjęcia Benia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 26.11.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Witam!! Będę z ciekawością zaglądać do Ciebie zwłaszcza interesuje mnie wykończeniówka... chyba jak wszystkie babki Ja też mieszkam w Irl. i wiem jak ciężko budować na odległość... zwłaszcza taki duuuuży dom jak twój, więc życzę cierpliwości i wytrwałości w budowaniu oby było jak najmniej problemów a jak najwięcej pięknych wspomnień ps. skąd jesteście dokładnie z Irl?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 27.11.2009 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Hej jessi Ruszeacie 3 grudnia???!!! Rewelacja!!!! Rozumiem,że działacie z fundamentami tak ? Ale fajnie! P.S Za godzinke, dwie wrzucę zdjęcia benia ze środka hej Karola ,działamy ale na razie nie z fundamentam a ja tak bardzo bym chciała ale niestety nasz majster jest zajety do konca grudnia ,przez to nie możemy teraz wystartować ,ale jak tylko pogoda dopisze to zaczniemy zaraz po nowym roku czyli początek stycznia , ,wiec juz tyle przeczekalam to miesiąc nie robi az takiej dużej róznicy ,teraz jedynie szykujemy działeczke pod budowe ,sciągamy humus,przychodzi geodeta ,z majstrem ustalic przypuszczalny termin rozpoczęci ( mam nadzieję ze szybko skonczy tam gdzie teraz robi to moze i wczesniej zaczniemy) ,no i mężus pokupuje juz materiały budowlane ,więc i tak grudzien dla nas będzie dośc ciekawym miesiącem i szybko minie bo to swieta ,sylwester ,i bedzie nowy roczek i zaczniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.11.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 hejka jessi co ja widzę, najpierw marzec poźniej luty a tu już o styczniu i grudniu słyszę???? trzymam kciuki za powodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 27.11.2009 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Witam!! Będę z ciekawością zaglądać do Ciebie zwłaszcza interesuje mnie wykończeniówka... chyba jak wszystkie babki Ja też mieszkam w Irl. i wiem jak ciężko budować na odległość... zwłaszcza taki duuuuży dom jak twój, więc życzę cierpliwości i wytrwałości w budowaniu oby było jak najmniej problemów a jak najwięcej pięknych wspomnień ps. skąd jesteście dokładnie z Irl?? witam u mnie w dzienniku milo że zajrzałaś i oczywiście serdecznie zapraszam do siebie ,ja też zaraz skoczę do Ciebie my mieszakmy niedaleko Ennis Co.Clare ,a Wy w jakiej częsci jesteście w Irlandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 27.11.2009 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 hejka jessi co ja widzę, najpierw marzec poźniej luty a tu już o styczniu i grudniu słyszę???? trzymam kciuki za powodzenie hej Kawika bo tacy niecierpliwcy jesteśmy ,bo czemu nie zacząć w sumie już teraz jak pogoda taka ładna i ciepło aż szkoda ,mam nadzieje zeby tylko styczeń, tez był ładny w miarę wiec stwierdzilismy ze zaczniemy wczesniej oczywiście ja sie bardzo cieszę z takiej opcji ihhihihi,teraz szykujemy działkę i kupujemy materiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts