zuznka 27.11.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Jessi, zaczynasz w grudniu ale Ci zazdroszczę Bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.11.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 hejka jessi co ja widzę, najpierw marzec poźniej luty a tu już o styczniu i grudniu słyszę???? trzymam kciuki za powodzenie hej Kawika bo tacy niecierpliwcy jesteśmy ,bo czemy nie zacząć w sumie już teraz jak pogoda taka ładna i ciepło aż szkoda ,mam nadzieje zeby tylko styczeń, tez był ładny w miarę wiec stwierdzilismy ze zaczniemy wczesniej oczywiście ja sie bardzo cieszę z takiej opcji ihhihihi,teraz szykujemy działkę i kupujemy materiały no proszę czyli już zaczyna się prawdziwa budowa jestem z Wami i trzymam kciiuki za dobrą pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 27.11.2009 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Jessi, zaczynasz w grudniu ale Ci zazdroszczę Bardzo hej Zuza bardzo bym chciała zacząć w grudniu ,ale to zależy od majstra bo cośik robi na innej budowie (karton-gipsy) więc mam cichą nadzieję że wczesniej skończy ,a jak nie to zaraz w styczniu lecimy z budową ,jak oczywiscie nie bedzie strasznych mrozów i sniegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 27.11.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 hejka jessi co ja widzę, najpierw marzec poźniej luty a tu już o styczniu i grudniu słyszę???? trzymam kciuki za powodzenie hej Kawika bo tacy niecierpliwcy jesteśmy ,bo czemy nie zacząć w sumie już teraz jak pogoda taka ładna i ciepło aż szkoda ,mam nadzieje zeby tylko styczeń, tez był ładny w miarę wiec stwierdzilismy ze zaczniemy wczesniej oczywiście ja sie bardzo cieszę z takiej opcji ihhihihi,teraz szykujemy działkę i kupujemy materiały no proszę czyli już zaczyna się prawdziwa budowa jestem z Wami i trzymam kciiuki za dobrą pogodę no można tak powiedzieć że zaczyna sie coś dziac hihihihhi w końcu !!!a moje serduszko sie raduje jak nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.11.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 no kochana to z nowym rokiem - nowym krokiem jesli zaczniesz w styczniu to też super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 27.11.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 no kochana to z nowym rokiem - nowym krokiem jesli zaczniesz w styczniu to też super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no pewnie że super tym bardziej że teraz to nam ten grudzien szybko minie początek grudnia przygotowanie wszystkiego ,pózniej urodzinki mojej pierworodnej ,święta ,sylwester,no i w koncu STYCZEŃ ,ja dopiero będę w Polsce w marcu córcia tu bedzie akurat miec ferie ,to polecimy na 2 lub 3 tygodnie i wtedy zamawiamy okna ,bramę, drzwi wejściowe, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.11.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 no kochana to z nowym rokiem - nowym krokiem jesli zaczniesz w styczniu to też super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no pewnie że super tym bardziej że teraz to nam ten grudzien szybko minie początek grudnia przygotowanie wszystkiego ,pózniej urodzinki mojej pierworodnej ,święta ,sylwester,no i w koncu STYCZEŃ ,ja dopiero będę w Polsce w marcu córcia tu bedzie akurat miec ferie ,to polecimy na 2 lub 3 tygodnie i wtedy zamawiamy okna ,bramę, drzwi wejściowe, bardzo sie cieszę że tak ładnie układa się grafik/plan działania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 27.11.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 no kochana to z nowym rokiem - nowym krokiem jesli zaczniesz w styczniu to też super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no pewnie że super tym bardziej że teraz to nam ten grudzien szybko minie początek grudnia przygotowanie wszystkiego ,pózniej urodzinki mojej pierworodnej ,święta ,sylwester,no i w koncu STYCZEŃ ,ja dopiero będę w Polsce w marcu córcia tu bedzie akurat miec ferie ,to polecimy na 2 lub 3 tygodnie i wtedy zamawiamy okna ,bramę, drzwi wejściowe, bardzo sie cieszę że tak ładnie układa się grafik/plan działania oj ja tez sie ciesze !!! nawet nie wiesz jak bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.11.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Życzę powrotu z tarczą!!! Tak z moich doświadczeń, to przypominajcie codziennie geodecie, tak już z tydzień wcześniej, że jesteście umówieni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.11.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Witanko Widzę,że wszyściutko zaplanowane,zapięte na ostatni guzik!!!!!!!! Ach ta adrenalinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.11.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 no kochana......ale masz plan dopięty na ostatni guzik!! fajnie tak! pamietam jak to u mnie było na początku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 27.11.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Witam Plany skonkretyzowane, wszystko poukładane - zatem trzeba się brać do roboty Życzę żeby Wam się wszystko poukładało, chociaż z doświadczenia wiem, że trzeba brać na wszystkie plany poprawki, mniejsze lub większe Ale trzeba być dobrej myśli - pozytywne myślenie - ponad wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 27.11.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Jessi wszystko zapowiada się super! Z całego serducha życzę żeby wszystko się udało, bo chociaż styczeń bardzo ryzykowny jest na rozpoczęcie budowy (zwykle mróz i śnieg) to przecież jest duża szansa! teraz też zapowiadaja na 1 grudnia 15C ciepła czego zwykle się nie spotyka, więc trzeba być dobrej mysli, po pozytywna energia może zdziałać cuda My tez mamy napięty dla niektórych szalony harmonogram ale cały czas jakos się udaje! Kto by pomyślał,że już w poniedziałek będziemy mieć okna, drzwi i zaczynamy docieplenie ? Tak się cieszę :D Pozytywne myślenie = połowa sukcesu !!! Trzymam kciuki P.S u mnie na blogu świeże fotki benia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 27.11.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Witam!! Będę z ciekawością zaglądać do Ciebie zwłaszcza interesuje mnie wykończeniówka... chyba jak wszystkie babki Ja też mieszkam w Irl. i wiem jak ciężko budować na odległość... zwłaszcza taki duuuuży dom jak twój, więc życzę cierpliwości i wytrwałości w budowaniu oby było jak najmniej problemów a jak najwięcej pięknych wspomnień ps. skąd jesteście dokładnie z Irl?? witam u mnie w dzienniku milo że zajrzałaś i oczywiście serdecznie zapraszam do siebie ,ja też zaraz skoczę do Ciebie my mieszakmy niedaleko Ennis Co.Clare ,a Wy w jakiej częsci jesteście w Irlandii My mieszkamy w samym środku Irlandii w miasteczku Athlone co. Westmeath. Dokładnie po środku między Dublinem a Galway I właśnie nas troszkę bardzo zalewa dobrze,że my na pierwszym piętrze... ale ile ludzi już domy potraciło straszne... A do Ciebie będę zaglądać częściej i z niecierpliwością czekam na zdjęcia z prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 28.11.2009 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Życzę powrotu z tarczą!!! Tak z moich doświadczeń, to przypominajcie codziennie geodecie, tak już z tydzień wcześniej, że jesteście umówieni... oj wiem wiem ,geodeta juz umówiony tak jak pozostali z tym że musimy na dwa dni zadzwonic przed przybyciem mężulka do kraju i potwierdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 28.11.2009 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Witanko Widzę,że wszyściutko zaplanowane,zapięte na ostatni guzik!!!!!!!! Ach ta adrenalinka no pewnie ze zaplanowane w naszym przypadku musi tak byc wszystko zaplanowane i przygotowane z góry ,bo nie możemy sobie pozwolic na nie organizacje za daleko mieszkamy a czeste az tak pobyty w Polsce są niestety nie możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 28.11.2009 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 no kochana......ale masz plan dopięty na ostatni guzik!! fajnie tak! pamietam jak to u mnie było na początku.... ihhihihi tak jest najlepiej ,nie lubie mieć swiadomośc że o czymś zapomniałam wiec zawsze wszystko spisuje i sie dłuuuuuuuuugo zastanawiam czy juz wszystko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 28.11.2009 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Witam Plany skonkretyzowane, wszystko poukładane - zatem trzeba się brać do roboty Życzę żeby Wam się wszystko poukładało, chociaż z doświadczenia wiem, że trzeba brać na wszystkie plany poprawki, mniejsze lub większe Ale trzeba być dobrej myśli - pozytywne myślenie - ponad wszystkim w tym wypadku nie powinno byc obsuwy ze wzgledu na to że juz wszystko poumawiane jest z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.11.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Witaj sobotnio!!! to ile dni do wyjazdu zostało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 28.11.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Witam!! Będę z ciekawością zaglądać do Ciebie zwłaszcza interesuje mnie wykończeniówka... chyba jak wszystkie babki Ja też mieszkam w Irl. i wiem jak ciężko budować na odległość... zwłaszcza taki duuuuży dom jak twój, więc życzę cierpliwości i wytrwałości w budowaniu oby było jak najmniej problemów a jak najwięcej pięknych wspomnień ps. skąd jesteście dokładnie z Irl?? witam u mnie w dzienniku milo że zajrzałaś i oczywiście serdecznie zapraszam do siebie ,ja też zaraz skoczę do Ciebie my mieszakmy niedaleko Ennis Co.Clare ,a Wy w jakiej częsci jesteście w Irlandii My mieszkamy w samym środku Irlandii w miasteczku Athlone co. Westmeath. Dokładnie po środku między Dublinem a Galway I właśnie nas troszkę bardzo zalewa dobrze,że my na pierwszym piętrze... ale ile ludzi już domy potraciło straszne... A do Ciebie będę zaglądać częściej i z niecierpliwością czekam na zdjęcia z prac to jak dobrze zrozumiałam biżej oceanu macie ,to tak jak my ,ja ze swoich pokoi a mieszkamy w domku widze ocean i statki ,całe szczęscie że jestesmy w sumie na wzgórzu to tutaj raczej nie zaleje nas , niestety jak ide codziennie do szkoły to już jest to teren podmokły nie nie raz zalewało całą droge że nawet chodników nie było widać ,i trza było sie kierować w inną droge i troszkę dłuższą do przebyci ale za to w maju tego roku było bardzo fajnie i gorąco tutaj tak że sie nad oceanem koło nas spiekliśmy ,a byliście na klifach ,pewnie tak bo w Galway są tez ładne klify bo u nas tez są przepiekne i lubie tam jeżdzić To ciesze sie bardzo że grono" moich podglądaczy" rosnie i oczywiscie zapraszam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts