Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika jessi:)

jessi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hejka jessi

co ja widzę, najpierw marzec poźniej luty a tu już o styczniu i grudniu słyszę????

trzymam kciuki za powodzenie

hej Kawika bo tacy niecierpliwcy jesteśmy :wink: :lol: :lol: :lol: ,bo czemy nie zacząć w sumie już teraz jak pogoda taka ładna i ciepło aż szkoda ,mam nadzieje zeby tylko styczeń, tez był ładny w miarę :lol: :lol: wiec stwierdzilismy ze zaczniemy wczesniej :D :D oczywiście ja sie bardzo cieszę z takiej opcji ihhihihi,teraz szykujemy działkę i kupujemy materiały :wink: :p :p

no proszę czyli już zaczyna się prawdziwa budowa

jestem z Wami i trzymam kciiuki za dobrą pogodę :D

Jessi, zaczynasz w grudniu :o :o :o :o

ale Ci zazdroszczę :wink: :wink: Bardzo :wink: :wink:

hej Zuza bardzo bym chciała zacząć w grudniu ,ale to zależy od majstra bo cośik robi na innej budowie (karton-gipsy) więc mam cichą nadzieję że wczesniej skończy ,a jak nie to zaraz w styczniu lecimy z budową :lol: :lol: :lol: :lol: ,jak oczywiscie nie bedzie strasznych mrozów i sniegów :D :D :D

hejka jessi

co ja widzę, najpierw marzec poźniej luty a tu już o styczniu i grudniu słyszę????

trzymam kciuki za powodzenie

hej Kawika bo tacy niecierpliwcy jesteśmy :wink: :lol: :lol: :lol: ,bo czemy nie zacząć w sumie już teraz jak pogoda taka ładna i ciepło aż szkoda ,mam nadzieje zeby tylko styczeń, tez był ładny w miarę :lol: :lol: wiec stwierdzilismy ze zaczniemy wczesniej :D :D oczywiście ja sie bardzo cieszę z takiej opcji ihhihihi,teraz szykujemy działkę i kupujemy materiały :wink: :p :p

no proszę czyli już zaczyna się prawdziwa budowa

jestem z Wami i trzymam kciiuki za dobrą pogodę :D

no można tak powiedzieć że zaczyna sie coś dziac hihihihhi :D :D :D w końcu !!!a moje serduszko sie raduje jak nie wiem co :oops: :D :D

no kochana to z nowym rokiem - nowym krokiem

jesli zaczniesz w styczniu to też super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no pewnie że super tym bardziej że teraz to nam ten grudzien szybko minie początek grudnia przygotowanie wszystkiego ,pózniej urodzinki mojej pierworodnej :lol: :lol: ,święta ,sylwester,no i w koncu STYCZEŃ :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ,ja dopiero będę w Polsce w marcu córcia tu bedzie akurat miec ferie ,to polecimy na 2 lub 3 tygodnie i wtedy zamawiamy okna ,bramę, drzwi wejściowe, :lol: :lol: :lol:

no pewnie że super tym bardziej że teraz to nam ten grudzien szybko minie początek grudnia przygotowanie wszystkiego ,pózniej urodzinki mojej pierworodnej :lol: :lol: ,święta ,sylwester,no i w koncu STYCZEŃ :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ,ja dopiero będę w Polsce w marcu córcia tu bedzie akurat miec ferie ,to polecimy na 2 lub 3 tygodnie i wtedy zamawiamy okna ,bramę, drzwi wejściowe, :lol: :lol: :lol:

bardzo sie cieszę że tak ładnie układa się grafik/plan działania :D

bardzo sie cieszę że tak ładnie układa się grafik/plan działania :D

oj ja tez sie ciesze !!! nawet nie wiesz jak bardzo :D :D :D

Witam :D

Plany skonkretyzowane, wszystko poukładane - zatem trzeba się brać do roboty :) Życzę żeby Wam się wszystko poukładało, chociaż z doświadczenia wiem, że trzeba brać na wszystkie plany poprawki, mniejsze lub większe :)

Ale trzeba być dobrej myśli - pozytywne myślenie - ponad wszystkim :)

Jessi wszystko zapowiada się super! :D

Z całego serducha życzę żeby wszystko się udało, bo chociaż styczeń bardzo ryzykowny jest na rozpoczęcie budowy (zwykle mróz i śnieg) to przecież jest duża szansa! teraz też zapowiadaja na 1 grudnia 15C ciepła czego zwykle się nie spotyka, więc trzeba być dobrej mysli, po pozytywna energia może zdziałać cuda :wink: :D

My tez mamy napięty dla niektórych szalony harmonogram :lol: ale cały czas jakos się udaje! :D

Kto by pomyślał,że już w poniedziałek będziemy mieć okna, drzwi i zaczynamy docieplenie ? Tak się cieszę :D :D :D

Pozytywne myślenie = połowa sukcesu !!!

Trzymam kciuki :)

P.S u mnie na blogu świeże fotki benia :wink:

Witam!!

Będę z ciekawością zaglądać do Ciebie :) zwłaszcza interesuje mnie wykończeniówka... chyba jak wszystkie babki :lol:

Ja też mieszkam w Irl. i wiem jak ciężko budować na odległość... zwłaszcza taki duuuuży dom jak twój, więc życzę cierpliwości i wytrwałości w budowaniu :wink: oby było jak najmniej problemów a jak najwięcej pięknych wspomnień :D

ps. skąd jesteście dokładnie z Irl??

witam u mnie w dzienniku :D :D milo że zajrzałaś :D i oczywiście serdecznie zapraszam do siebie ,ja też zaraz skoczę do Ciebie :wink: :D :D

my mieszakmy niedaleko Ennis :p Co.Clare ,a Wy w jakiej częsci jesteście w Irlandii :wink: :lol:

My mieszkamy w samym środku Irlandii w miasteczku Athlone co. Westmeath. Dokładnie po środku między Dublinem a Galway :lol: I właśnie nas troszkę bardzo zalewa :x dobrze,że my na pierwszym piętrze... ale ile ludzi już domy potraciło :cry: straszne...

A do Ciebie będę zaglądać częściej i z niecierpliwością czekam na zdjęcia z prac :wink: :lol: :lol:

Życzę powrotu z tarczą!!! :D

Tak z moich doświadczeń, to przypominajcie codziennie geodecie, tak już z tydzień wcześniej, że jesteście umówieni... :roll:

oj wiem wiem ,geodeta juz umówiony tak jak pozostali z tym że musimy na dwa dni zadzwonic przed przybyciem mężulka do kraju i potwierdzic :wink: :D :D :D

Witanko :wink:

Widzę,że wszyściutko zaplanowane,zapięte na ostatni guzik!!!!!!!!

Ach ta adrenalinka :lol: :wink:

no pewnie ze zaplanowane w naszym przypadku musi tak byc wszystko zaplanowane i przygotowane z góry :wink: :p ,bo nie możemy sobie pozwolic na nie organizacje :roll: za daleko mieszkamy a czeste az tak pobyty w Polsce są niestety nie możliwe :(

Witam :D

Plany skonkretyzowane, wszystko poukładane - zatem trzeba się brać do roboty :) Życzę żeby Wam się wszystko poukładało, chociaż z doświadczenia wiem, że trzeba brać na wszystkie plany poprawki, mniejsze lub większe :)

Ale trzeba być dobrej myśli - pozytywne myślenie - ponad wszystkim :)

w tym wypadku nie powinno byc obsuwy ze wzgledu na to że juz wszystko poumawiane jest z góry :wink: :D

Witam!!

Będę z ciekawością zaglądać do Ciebie :) zwłaszcza interesuje mnie wykończeniówka... chyba jak wszystkie babki :lol:

Ja też mieszkam w Irl. i wiem jak ciężko budować na odległość... zwłaszcza taki duuuuży dom jak twój, więc życzę cierpliwości i wytrwałości w budowaniu :wink: oby było jak najmniej problemów a jak najwięcej pięknych wspomnień :D

ps. skąd jesteście dokładnie z Irl??

witam u mnie w dzienniku :D :D milo że zajrzałaś :D i oczywiście serdecznie zapraszam do siebie ,ja też zaraz skoczę do Ciebie :wink: :D :D

my mieszakmy niedaleko Ennis :p Co.Clare ,a Wy w jakiej częsci jesteście w Irlandii :wink: :lol:

My mieszkamy w samym środku Irlandii w miasteczku Athlone co. Westmeath. Dokładnie po środku między Dublinem a Galway :lol: I właśnie nas troszkę bardzo zalewa :x dobrze,że my na pierwszym piętrze... ale ile ludzi już domy potraciło :cry: straszne...

A do Ciebie będę zaglądać częściej i z niecierpliwością czekam na zdjęcia z prac :wink: :lol: :lol:

to jak dobrze zrozumiałam biżej oceanu macie ,to tak jak my ,ja ze swoich pokoi a mieszkamy w domku widze ocean i statki ,całe szczęscie że jestesmy w sumie na wzgórzu to tutaj raczej nie zaleje nas , niestety jak ide codziennie do szkoły to już jest to teren podmokły nie nie raz zalewało całą droge że nawet chodników nie było widać ,i trza było sie kierować w inną droge i troszkę dłuższą do przebyci :x :cry: ale za to w maju tego roku było bardzo fajnie i gorąco tutaj tak że sie nad oceanem koło nas spiekliśmy :oops: :D :D ,a byliście na klifach ,pewnie tak bo w Galway są tez ładne klify bo u nas tez są przepiekne i lubie tam jeżdzić :wink: :lol: :lol:

To ciesze sie bardzo że grono" moich podglądaczy" rosnie :wink: :lol: :lol: :lol: i oczywiscie zapraszam serdecznie :D