jessi 28.11.2009 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Witaj sobotnio!!! to ile dni do wyjazdu zostało?? witaj Kaluś weekendowo a do wyjazdu zostało raptem 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.11.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Witamczyli ze względu na dzieci nie lecisz do Polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 28.11.2009 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Witam czyli ze względu na dzieci nie lecisz do Polski? no ja niestety teraz nie lece córa tutaj chodzi do szkoły i raczej nie chce żeby opuszczała teraz lekcje , leci tylko męzus ale i tak się cieszę ,a relacje z tego bedzie mi zdawał telefonicznie jak tez na zdjęciach ihhihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.11.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Witam czyli ze względu na dzieci nie lecisz do Polski? no ja niestety teraz nie lece córa tutaj chodzi do szkoły i raczej nie chce żeby opuszczała teraz lekcje , leci tylko męzus ale i tak się cieszę ,a relacje z tego bedzie mi zdawał telefonicznie jak tez na zdjęciach ihhihihi mąż będzie zdawał relacje Tobie, a Ty nam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 28.11.2009 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Witam czyli ze względu na dzieci nie lecisz do Polski? no ja niestety teraz nie lece córa tutaj chodzi do szkoły i raczej nie chce żeby opuszczała teraz lekcje , leci tylko męzus ale i tak się cieszę ,a relacje z tego bedzie mi zdawał telefonicznie jak tez na zdjęciach ihhihihi mąż będzie zdawał relacje Tobie, a Ty nam !! no i o to chodzi hiihhi ,pewnie że jak tylko się czegos dowiem to naskrobie w dzienniku ,zdjęcia też bedą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 28.11.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Trzymamy za słowo jessi! Codzienny raport na FM musi być No i zdjęć niech mąż duuuużo zrobi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 29.11.2009 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Trzymamy za słowo jessi! Codzienny raport na FM musi być No i zdjęć niech mąż duuuużo zrobi! pewnie że raport bedzie nieuniknione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 29.11.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 jessi jednak się nie zrozumiałyśmy my mieszkamy po samym środku Irlandii, więc do oceanu mamy w sumie po równo z obu stron. Ale u nas płynie Shannon River i strasznie podnosi się poziom. Tzn. już się podniósł na tyle,że zalało pół miasta Drogi są pozamykane bo nie ma przejazdu, ewakuują ludzi itp. niczym powódź '97 w Polsce pozdrawiam i życzę żeby was nie zalało za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 30.11.2009 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 jessi jednak się nie zrozumiałyśmy my mieszkamy po samym środku Irlandii, więc do oceanu mamy w sumie po równo z obu stron. Ale u nas płynie Shannon River i strasznie podnosi się poziom. Tzn. już się podniósł na tyle,że zalało pół miasta Drogi są pozamykane bo nie ma przejazdu, ewakuują ludzi itp. niczym powódź '97 w Polsce pozdrawiam i życzę żeby was nie zalało za bardzo witam no to nie zaciekawie macie a najgorsze jest że własnie teraz zaczął sie taki okres deszczowy i bedzie częściej padało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.11.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 hejjjj.... trzymam kciukasy zeby panowie weszli szybciutko na działkę i zaczeli budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 30.11.2009 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 hejjjj.... trzymam kciukasy zeby panowie weszli szybciutko na działkę i zaczeli budowe to trzymaj mocno bo to juz jutro i sie zacznie ihhiih ale sie ciesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.11.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 To o której Szanowny Małżon przylatuje, to mu pomacham Cieszę się z Tobą.... będą zdjęcia!!!!!!!!!! Hurrrrraaaaaa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 30.11.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Witammmmm To ja też trzymam kciuki i ... czekam na relacje i fotki Ale Superrrrrrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 30.11.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 hej hm...... fajnie , do polski jedziecie z tego co wywnioskowałam z Twojego ostatniego postu i wczytaniu sie dokładniej w Twój dziennik dowiedziałam się że obie stety lub niestety, zalezy z ktorej strony na to patrzec, jestesmy na wyspie zycze udanego urlopu wypaczac raczej nie bedziecie mieli czasu ale sprawy z budowa domku mozna załatwiac bez przerwy ( przynajmniej my tak mamy) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 01.12.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 To o której Szanowny Małżon przylatuje, to mu pomacham Cieszę się z Tobą.... będą zdjęcia!!!!!!!!!! Hurrrrraaaaaa!!!! hej hej wylatuje dzis o 13 własnie szykujemy torby to macha machaj bo w Krakowie ma byc po 17 wiec może przeleci nad tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 01.12.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Witammmmm To ja też trzymam kciuki i ... czekam na relacje i fotki Ale Superrrrrrr... foty bedą oj bedą ihihhihihihihihihi aparat naładowany zaraz pakuje sie do torby hihihihhi a Ty kochana trzymaj kciukasy za pomyslną podróz i załatwienie wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 01.12.2009 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 hej hm...... fajnie , do polski jedziecie z tego co wywnioskowałam z Twojego ostatniego postu i wczytaniu sie dokładniej w Twój dziennik dowiedziałam się że obie stety lub niestety, zalezy z ktorej strony na to patrzec, jestesmy na wyspie zycze udanego urlopu wypaczac raczej nie bedziecie mieli czasu ale sprawy z budowa domku mozna załatwiac bez przerwy ( przynajmniej my tak mamy) pozdrawiam Witam u mnie w dzienniku ,tak my jesteśmy na Wyspie ,zielonej Wyspie hiihhiih zwaną Irlandią a do Polski mój szanowny mężulek leci ale sam ,ja niestety nie lece chociaż bardzo bym chciała ,plan na cały tydzień jest tak dopiety że nie bedzie miał czasu na odpoczynek hihiih ,trzeba koparkę przypilnować materiały kupować ,jest tego a ma tylko na to 6 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.12.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Hej!!! To machać już??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 01.12.2009 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Hej!!! To machać już??? hiihih juz możesz sie szykowac hiihhi wyciągaj husteczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.12.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 to dryndnij, że różową macham... aaaa... zapomniałam , tel. trzeba wyłączyć , jak On mnie tera pozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts