Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika jessi:)

jessi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mężus siedzi sobie w samolocie a ja zaraz zrobię sobie ciepłą herbatkę i wezme jakies proszki bo jakies choróbsko sie do mnie przyplątało i zle sie czuje głowa mnie boli ,jakas taka ospała jestem a do tego katar nie ziemski :cry: :cry: ,a najgorsze jest to że choćbym chciała to sie do łóżeczka walnąc nie moge :( bo trzeba córeczek pilnować :roll: :-? no nic do wieczora już bliżej niż dalej więc wytrzymam :wink:

no to Twój mąż juz na Swojej ukochanej ziemi :wink:

pewnie juz załadowałas konto na tel. i nie dasz mu spokoju 8)

zrób to .....

nie zapomnij o tamtym...... :lol:

ja bynajmniej tak mam 8) :roll: my kobitki to nawet na odległosc musimy wszystko pilnowac :lol:

no hej ,no juz mój mężulek w Polsce sobie spi :D :D wczoraj zmeczony był to i ja juz mu nie zawracałam gitary ,bo dzisiaj od rana biegać bedzie :wink: :lol: :lol: :lol: a co do telefonu to ty nie jedna hiihhihihihihi :lol: :lol:

ja zaraz zrobię sobie ciepłą herbatkę i wezme jakies proszki bo jakies choróbsko sie do mnie przyplątało i zle sie czuje głowa mnie boli ,

nie daj się......

trzymaj się cieplutko :wink:

staram się ,mam nadzieje ze szybko mnie opuści choróbsko :roll: :( uwaga kicham ,żebym tylko was nie zaraziła :wink:

jessi pij herbatkę i wygrzewaj się kochana :)

Nie ma mowy o chorowaniu! Emocje i informacje płynące z Polski w sprawie budowy rozgrzeją cię tak,że wszystkie wirusy padną :wink: :lol: :lol: :lol:

Dawaj znać jak tylko będziesz coś wiedziała!!! bo ja tu na wieści czekam :wink:

postaram się wygrzewac jak to bedzie tylko możliwe ale prz dziewczynkach hm :roll: :lol: :lol: raczej za bardzo się nie nad hihihi ,

oczywiscie że dam znać jak tylko sie czegoś dowiem :D :D :D ,po południu dzwonie do mężulka zobaczyc jak się sprawy maja hihihhi :wink: :D :D

aha :) a ja myslalam ze juz na swieta jedziecie do polski :)

a to tylko Twój mężus poleciał :)

szybkiego powrotu do zdrowia życzę :)

nie my nawet powiem szczerze ostatnio nie jezdzimy na swieta do Polski :oops: :wink: ja tutaj robie takie tradycyjne i tez jest fajnie ,bo tak powem szczerze nie chce mi sie jedzic w swieta do Polski ze wzgledu też na dzieciaczki ,one takie niecierpliwe są a w grudniu to lotnisko takie zapchane że szok :o kazdy sie rozpycha i nie patrzy czy jest dziecko czy nie :x ,a dzeiwczyny sie nie cierpliwia ,marudzą i powiem ze ja mam juz dość :( :x ,a do tego w swieta to trzeba byłoby jechac do jednych rodziców ,pózniej do drugich ,jeszcze do moich sióstr a mam ich poza mna az 2 do odwiedzenia :o ,więc wole spedzać swięta tutaj w spokoju , :wink: :D :D bez gonitwy ,bo pózniej jestem bardziej zmęczona :roll: :-? :)

mój mężus poleciał załatwiać kilka spraw zwiazanych z budowa oraz kupuje materaiał budowlany na nasz domek hihihih :lol: :lol: :lol: :D

Witammmmm :wink:

To ja też trzymam kciuki i ... czekam na relacje i fotki :wink: :D

Ale Superrrrrrr... :D

foty bedą oj bedą ihihhihihihihihihi aparat naładowany zaraz pakuje sie do torby hihihihhi :D :D :D :D a Ty kochana trzymaj kciukasy za pomyslną podróz i załatwienie wszystkiego :wink: :lol: :lol:

Jasne jessi że trzymammmmmmmmmmmmmmmmmmm :D

Witammmmm :wink:

To ja też trzymam kciuki i ... czekam na relacje i fotki :wink: :D

Ale Superrrrrrr... :D

foty bedą oj bedą ihihhihihihihihihi aparat naładowany zaraz pakuje sie do torby hihihihhi :D :D :D :D a Ty kochana trzymaj kciukasy za pomyslną podróz i załatwienie wszystkiego :wink: :lol: :lol:

Jasne jessi że trzymammmmmmmmmmmmmmmmmmm :D

no widzisz trzymałas tak mocno ze poskutkowało hihiiih :wink: :lol: :lol: :lol: