jessi 01.12.2009 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 to dryndnij, że różową macham... aaaa... zapomniałam , tel. trzeba wyłączyć , jak On mnie tera pozna z telefonem tyz racja nie da rady drynknąc ,a może jakis inny znak hihhi rózowa hustka ale tak wielkości flagi żeby ją zobaczył z chmurek hiihhi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 01.12.2009 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Mężus siedzi sobie w samolocie a ja zaraz zrobię sobie ciepłą herbatkę i wezme jakies proszki bo jakies choróbsko sie do mnie przyplątało i zle sie czuje głowa mnie boli ,jakas taka ospała jestem a do tego katar nie ziemski ,a najgorsze jest to że choćbym chciała to sie do łóżeczka walnąc nie moge bo trzeba córeczek pilnować no nic do wieczora już bliżej niż dalej więc wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.12.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 no to Twój mąż juz na Swojej ukochanej ziemi pewnie juz załadowałas konto na tel. i nie dasz mu spokoju zrób to ..... nie zapomnij o tamtym...... ja bynajmniej tak mam my kobitki to nawet na odległosc musimy wszystko pilnowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.12.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 ja zaraz zrobię sobie ciepłą herbatkę i wezme jakies proszki bo jakies choróbsko sie do mnie przyplątało i zle sie czuje głowa mnie boli , nie daj się...... trzymaj się cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 01.12.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Oczywiście, że co niektórzy czekają na wieści - między innymi ja Zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 01.12.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 jessi pij herbatkę i wygrzewaj się kochana Nie ma mowy o chorowaniu! Emocje i informacje płynące z Polski w sprawie budowy rozgrzeją cię tak,że wszystkie wirusy padną Dawaj znać jak tylko będziesz coś wiedziała!!! bo ja tu na wieści czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 01.12.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 aha a ja myslalam ze juz na swieta jedziecie do polski a to tylko Twój mężus poleciał szybkiego powrotu do zdrowia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.12.2009 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 no to Twój mąż juz na Swojej ukochanej ziemi pewnie juz załadowałas konto na tel. i nie dasz mu spokoju zrób to ..... nie zapomnij o tamtym...... ja bynajmniej tak mam my kobitki to nawet na odległosc musimy wszystko pilnowac no hej ,no juz mój mężulek w Polsce sobie spi wczoraj zmeczony był to i ja juz mu nie zawracałam gitary ,bo dzisiaj od rana biegać bedzie a co do telefonu to ty nie jedna hiihhihihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.12.2009 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 ja zaraz zrobię sobie ciepłą herbatkę i wezme jakies proszki bo jakies choróbsko sie do mnie przyplątało i zle sie czuje głowa mnie boli , nie daj się...... trzymaj się cieplutko staram się ,mam nadzieje ze szybko mnie opuści choróbsko uwaga kicham ,żebym tylko was nie zaraziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.12.2009 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Oczywiście, że co niektórzy czekają na wieści - między innymi ja Zdrówka życzę to sie cieszę że czekacie kochane dziewczyny razem ze mną , oj zdr ówka to by sie przydało dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.12.2009 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 jessi pij herbatkę i wygrzewaj się kochana Nie ma mowy o chorowaniu! Emocje i informacje płynące z Polski w sprawie budowy rozgrzeją cię tak,że wszystkie wirusy padną Dawaj znać jak tylko będziesz coś wiedziała!!! bo ja tu na wieści czekam postaram się wygrzewac jak to bedzie tylko możliwe ale prz dziewczynkach hm raczej za bardzo się nie nad hihihi , oczywiscie że dam znać jak tylko sie czegoś dowiem ,po południu dzwonie do mężulka zobaczyc jak się sprawy maja hihihhi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.12.2009 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 aha a ja myslalam ze juz na swieta jedziecie do polski a to tylko Twój mężus poleciał szybkiego powrotu do zdrowia życzę nie my nawet powiem szczerze ostatnio nie jezdzimy na swieta do Polski ja tutaj robie takie tradycyjne i tez jest fajnie ,bo tak powem szczerze nie chce mi sie jedzic w swieta do Polski ze wzgledu też na dzieciaczki ,one takie niecierpliwe są a w grudniu to lotnisko takie zapchane że szok kazdy sie rozpycha i nie patrzy czy jest dziecko czy nie ,a dzeiwczyny sie nie cierpliwia ,marudzą i powiem ze ja mam juz dość ,a do tego w swieta to trzeba byłoby jechac do jednych rodziców ,pózniej do drugich ,jeszcze do moich sióstr a mam ich poza mna az 2 do odwiedzenia ,więc wole spedzać swięta tutaj w spokoju , bez gonitwy ,bo pózniej jestem bardziej zmęczona mój mężus poleciał załatwiać kilka spraw zwiazanych z budowa oraz kupuje materaiał budowlany na nasz domek hihihih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 02.12.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 jessi życzę zdrówka i czekam na wieści budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.12.2009 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 jessi życzę zdrówka i czekam na wieści budowlane dzieki Danuś zdrówko sie przyda a wieści beda na pewno jak tylko cos sie dowiem ,po południu powinnam juz cos wiedziec konkretnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 02.12.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Witammmmm To ja też trzymam kciuki i ... czekam na relacje i fotki Ale Superrrrrrr... foty bedą oj bedą ihihhihihihihihihi aparat naładowany zaraz pakuje sie do torby hihihihhi a Ty kochana trzymaj kciukasy za pomyslną podróz i załatwienie wszystkiego Jasne jessi że trzymammmmmmmmmmmmmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 02.12.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 A ja się zastanawiałam, kto w monitorze mi z tamtej strony ekran tak opluł - a to ty tak kichasz Oczywiście ZDRÓWKA życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.12.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 no kochana to gratuluje !!!!!!!!!!!!! czyli jitro zaczynasz budowę??!! oj chyba dzis w nocy spac nie będziesz z wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.12.2009 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Witammmmm To ja też trzymam kciuki i ... czekam na relacje i fotki Ale Superrrrrrr... foty bedą oj bedą ihihhihihihihihihi aparat naładowany zaraz pakuje sie do torby hihihihhi a Ty kochana trzymaj kciukasy za pomyslną podróz i załatwienie wszystkiego Jasne jessi że trzymammmmmmmmmmmmmmmmmmm no widzisz trzymałas tak mocno ze poskutkowało hihiiih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.12.2009 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 A ja się zastanawiałam, kto w monitorze mi z tamtej strony ekran tak opluł - a to ty tak kichasz Oczywiście ZDRÓWKA życzę hihiihhihihihihhiihhihi oj zdrówko sie przyda i to jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.12.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 no kochana to gratuluje !!!!!!!!!!!!! czyli jitro zaczynasz budowę??!! oj chyba dzis w nocy spac nie będziesz z wrażenia tak Kalus jutro zaczynamy budowe !!!!!! oj ta noc bedzie ciezka ihihhihi chyba niezmruże oka z wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts