Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika jessi:)

jessi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Doskonale rozumiem Twoją radość :D

Też nie mogłam doczekać się rozpoczęcia budowy.

No cóż - w takim razie gratuluję, życzę wytrwałości i cierpliwości ... i czekam na fotki :)

oj dzisiejszej nocy ciężko było zmrużyć oczka ,co chwile jakies mysli kłebiły się ,a czy pogoda dopisze a czy wszystko jest czy zdążymy i takie tam ,pewnie wszystkie przez to przechodziłyście :oops: wink: :D :D hihihihhihi :D :D :D :D

hm..... :) przede wszystkim gratuluje!! :)

my tez do polski nie jedziemy ale to nasz pierwszy raz wiec nie wiem jak to będzie :( my nie mamy dzieci wiec będziemy we dwoje. pociesza mnie fakt ze będziemy mogli poleniuchować tyle dni :) w Polsce zawsze są sprawy do załatwienia :)

dziekuję :D :D :D

nasze to już tutaj 3 świeta nie w Polsce ,wiec juz przywykłam ihhhihi a po drugie jak sa dzieci to jakos tak wesoło jest i głosno a szczególnie przy otwieraniu prezentów :wink: :lol: :lol: :lol: ,a wy za to możecie sobie jak napisałaś poleniuchować sami i też można super spędzic czas we dwoje a jak romantycznie może być :oops: :wink: :D :D ,

pozdrawiam gorąco

Gratuluje :wink:

Ale się cieszymy....... :p :p :p

czekamy na foteczki :o

ja to juz wogóle tak się cieszę i nie umie w to uwierzyc ihihhihi że to już :D :D :D :D ,a fotki będą i to masz na 100% :wink: :lol: :lol: ,to sami zobaczycie :D :D ,a na razie musimy zadowolić się tylko informacjami pisemnymi ,ale na pewno bedą zdjecia :lol: :lol: w przyszłym tygodniu

Hej jessi :D

No to pierwszy dzień budowy macie za sobą! :o

Nic dziwnego,że mężuś wykończony, bo nie dość ,że dużo załatwień to jeszcze te emocje!!! To one pochłaniają najwięcej energii :D:D:D

Będzie dobrze zobaczysz, pogoda dopisze, bo nam tez bardzo na niej zależy :wink: :lol: Poza tym załatwiłam z arcticą opóźnienie zimy o 3 tygodnie :wink: :lol: Więc luzik :lol: :lol: :lol:

buziaki :***

cześc jessi

geodeta rzeczywiście tani !

najczęściej jest tak,że wyznacza się 4 "rogi" domku,a z resztą dobry murarz sobie poradzi :wink: .........fakt u Was liczył się czas.

PS.Rozumiem doskonale Twój żal.Sama uczestniczyłam w każdym ważniejszym wydarzeniu tyczenie,kopanie fundamentów,pierwszy porotherm na ścianie itd...........mąż pracuje,więc to ja szefowałam :lol: :wink:

pozdrawiam

Dopiero teraz dopadłam do kompa i takie sensacyje czytam... właściwie to prawie nic nie widzę (muszę soczewki wymienić na łokulary), ale te kilka słów, a właściwie to najważniejsze sklecę

gratulacje !!!!!

ihhihiihih no widzisz kochana jak to jest mieliśmy zaczynać na wiosne ,a zaczęliśmy w grudniu :o :D :D :D a ja przeszczęsliwa jestem :D :D :D :D :D :D

Hej jessi :D

No to pierwszy dzień budowy macie za sobą! :o

Nic dziwnego,że mężuś wykończony, bo nie dość ,że dużo załatwień to jeszcze te emocje!!! To one pochłaniają najwięcej energii :D:D:D

Będzie dobrze zobaczysz, pogoda dopisze, bo nam tez bardzo na niej zależy :wink: :lol: Poza tym załatwiłam z arcticą opóźnienie zimy o 3 tygodnie :wink: :lol: Więc luzik :lol: :lol: :lol:

buziaki :***

najbardziej boje sie jednego POGODY żeby tylko dopisała :roll: :-? ważne żeby nie padało i nie było mrozów to ekipa sie uwinie do swiąt :wink: :D :D ,więc teraz to kochana razem budujemy nasz domek ihhihihiih oczywiscie my jestesmy duuuuuuuuuuuuuzo dalej ale ważne ze juz zaczęlismy budowe domku a to tak bardzo cieszy !!! :lol: :lol: :lol: