Iwona Sudol 02.12.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Doskonale rozumiem Twoją radość Też nie mogłam doczekać się rozpoczęcia budowy. No cóż - w takim razie gratuluję, życzę wytrwałości i cierpliwości ... i czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 02.12.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 REWELACJA!!!! Cieszę się razem z Tobą! BARDZO!!!!! Gratuluję pani inwestor Czekam na zdjęcia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 02.12.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 hm..... przede wszystkim gratuluje!! my tez do polski nie jedziemy ale to nasz pierwszy raz wiec nie wiem jak to będzie my nie mamy dzieci wiec będziemy we dwoje. pociesza mnie fakt ze będziemy mogli poleniuchować tyle dni w Polsce zawsze są sprawy do załatwienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 03.12.2009 05:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Doskonale rozumiem Twoją radość Też nie mogłam doczekać się rozpoczęcia budowy. No cóż - w takim razie gratuluję, życzę wytrwałości i cierpliwości ... i czekam na fotki oj dzisiejszej nocy ciężko było zmrużyć oczka ,co chwile jakies mysli kłebiły się ,a czy pogoda dopisze a czy wszystko jest czy zdążymy i takie tam ,pewnie wszystkie przez to przechodziłyście wink: hihihihhihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 03.12.2009 05:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 REWELACJA!!!! Cieszę się razem z Tobą! BARDZO!!!!! Gratuluję pani inwestor Czekam na zdjęcia ... cześc Karolcia ale ja się cieszę ,dziś z rana ZACZYNAMY BUDOWE a zdjęcia oczywiście że będa obowiązkowo hihhiihihi ja też na nie czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 03.12.2009 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 hm..... przede wszystkim gratuluje!! my tez do polski nie jedziemy ale to nasz pierwszy raz wiec nie wiem jak to będzie my nie mamy dzieci wiec będziemy we dwoje. pociesza mnie fakt ze będziemy mogli poleniuchować tyle dni w Polsce zawsze są sprawy do załatwienia dziekuję nasze to już tutaj 3 świeta nie w Polsce ,wiec juz przywykłam ihhhihi a po drugie jak sa dzieci to jakos tak wesoło jest i głosno a szczególnie przy otwieraniu prezentów ,a wy za to możecie sobie jak napisałaś poleniuchować sami i też można super spędzic czas we dwoje a jak romantycznie może być , pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 03.12.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 GRATULACJE rozpoczęcia budowy !!!! trzymam kciuki żeby pogoda Wam dopisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 03.12.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Gratuluje Ale się cieszymy....... czekamy na foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 03.12.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 GRATULACJE rozpoczęcia budowy !!!! trzymam kciuki żeby pogoda Wam dopisała dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 03.12.2009 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Gratuluje Ale się cieszymy....... czekamy na foteczki ja to juz wogóle tak się cieszę i nie umie w to uwierzyc ihihhihi że to już ,a fotki będą i to masz na 100% ,to sami zobaczycie ,a na razie musimy zadowolić się tylko informacjami pisemnymi ,ale na pewno bedą zdjecia w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.12.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Gratuluje rozpoczęcia robót budowlanych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.12.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 03.12.2009 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Gratuluje rozpoczęcia robót budowlanych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 03.12.2009 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Gratulacje dziekuję ależ ja sie cieszę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.12.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Dopiero teraz dopadłam do kompa i takie sensacyje czytam... właściwie to prawie nic nie widzę (muszę soczewki wymienić na łokulary), ale te kilka słów, a właściwie to najważniejsze sklecę gratulacje !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 03.12.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Hej jessi No to pierwszy dzień budowy macie za sobą! Nic dziwnego,że mężuś wykończony, bo nie dość ,że dużo załatwień to jeszcze te emocje!!! To one pochłaniają najwięcej energii :D:D Będzie dobrze zobaczysz, pogoda dopisze, bo nam tez bardzo na niej zależy Poza tym załatwiłam z arcticą opóźnienie zimy o 3 tygodnie Więc luzik buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 03.12.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 oh kochana z tego co czytam to jesteś bardzo szczęśliwa i super tak być powinno, jeszcze kilka dni mężuś wróci i będziesz miała zdjęcia ( Ty i my) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.12.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 cześc jessi geodeta rzeczywiście tani ! najczęściej jest tak,że wyznacza się 4 "rogi" domku,a z resztą dobry murarz sobie poradzi .........fakt u Was liczył się czas. PS.Rozumiem doskonale Twój żal.Sama uczestniczyłam w każdym ważniejszym wydarzeniu tyczenie,kopanie fundamentów,pierwszy porotherm na ścianie itd...........mąż pracuje,więc to ja szefowałam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.12.2009 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Dopiero teraz dopadłam do kompa i takie sensacyje czytam... właściwie to prawie nic nie widzę (muszę soczewki wymienić na łokulary), ale te kilka słów, a właściwie to najważniejsze sklecę gratulacje !!!!! ihhihiihih no widzisz kochana jak to jest mieliśmy zaczynać na wiosne ,a zaczęliśmy w grudniu a ja przeszczęsliwa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.12.2009 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Hej jessi No to pierwszy dzień budowy macie za sobą! Nic dziwnego,że mężuś wykończony, bo nie dość ,że dużo załatwień to jeszcze te emocje!!! To one pochłaniają najwięcej energii :D:D Będzie dobrze zobaczysz, pogoda dopisze, bo nam tez bardzo na niej zależy Poza tym załatwiłam z arcticą opóźnienie zimy o 3 tygodnie Więc luzik buziaki :*** najbardziej boje sie jednego POGODY żeby tylko dopisała ważne żeby nie padało i nie było mrozów to ekipa sie uwinie do swiąt ,więc teraz to kochana razem budujemy nasz domek ihhihihiih oczywiscie my jestesmy duuuuuuuuuuuuuzo dalej ale ważne ze juz zaczęlismy budowe domku a to tak bardzo cieszy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts